o kadar tüle yardım etmiş hak etti bencede eşin:)
bizimde bugün ara tayinler açıklanmış o kadar da dua etmiştim ama çıkmadı tayinimiz çok moralim bozuldu sanki adam çok rahatmış orada, onun suçuymuş gibi çemkirdim telde sonra da zırladım. bizim ümitler temmuza kaldı
mutluanne miramız nasıl oldu düştümü ateşi..inşallah uyuyosunuzdur..
cigerim yazımı okuyorsan ses ver merak ettim..
Çalışan güzel anneler...Hepinizde yavrularınızın rızkı için koşturuyorsunuz.Bizler evde olduğumuz halde hiç bir işe yetişemezken sizler yorgun argın eve gelip bizim gün içerisinde bitirmeye çalıştığımız işleri yapıp birde üzerine yavrularınızla ve eşlerinizle ilgileniyorsunuz.
Gerçekten ben çalışan annelere çok saygı duyuyorum...
Rabbim kazancınızı bereketlendirsin,yavrularınızı hayırlı birer evlat eylesin...
chemcat ; forumda sanırım 3-4 ay öncesinden bebeklerini sünnet ettiren anneler oldu.Onlar sana geniş bilgi vereceklerdir ama ben senin yerinde olsam şuan yaptırırdım.Anestezi şekli için bir şey diyemiyorum maalesef.İşlemin süresi 10 dakikalık bir şey ise lokal anestezi derim ben.
Yenidoğan sünneti yaptırdım ben ve çok memnun kaldım ama sizde zaman geçip daha fazla ayaklanmadan yaptırın bence.
alyel ; canım bende zaman zaman etrafın dolduruşuna gelip bebeğimin kilosuna çok takıyordum ama şu aralar kafamdan çıkardım artık bu düşünceleri.Evet forumda 11-12 kiloluk bebişler var ama onların boylarıda maaşallah 80 cm oldu veya geçtiler bile.Yani boy ve kilolaları dengeliyor ve bu tamamen ırsi...
Ben minyon tipliyim,eşim ise iri ve uzun.Bizim bebeğimiz ise 72 cm ve daha yeni 9 kilo.Yani 80 cm olup 9 kilo olsaydı zayıf derdim ama boy ve kilo orantısı da önemli.
Bebeğin günlük yemesi gerekenleri yiyorsa,karnı aç değilse gerisini düşünüp hiç kendini üzme.
Nasıl olsa bir gün büyüyecekler ve ben eminim ki senin fıstık gibi manken bir kızın olacak.
Ayy cnm sagolasin cikiyorsun seni yine yakalayamadim, bizler soguklarla ugrasiyoruz halan suan disarida -1 derece ve evde isinmak bilmiyor..oglanin burnuda akmaya basladi..bir gitmedi su soguk havalar dunde disarda iken kar karmaya baslamisti( bizde seni ve Zeynomuzu cok opuyoruz cnm
o kadar tüle yardım etmiş hak etti bencede eşin:)
bizimde bugün ara tayinler açıklanmış o kadar da dua etmiştim ama çıkmadı tayinimiz çok moralim bozuldu sanki adam çok rahatmış orada, onun suçuymuş gibi çemkirdim telde sonra da zırladım. bizim ümitler temmuza kaldı
Nobetteyiz canım ates inişli çıkışlı, uykusu var ama cok ağlıyor emerken,daha once de ağladığı oldu ama bu farkli, sanirim acisi cok...ve sanırım diş.mira ile ilgili yarin iyi bişeyler yazmak istiyorum size...Ama şimdilik iyi bı haber veremiyorum maalesef...
12mart evlilik yıldönümüm ...Herkese melekleriyle birlikte tatlı rüyalar kızlar...çok mutlu olalım hepimiz insallah...
Ayy sorma canım yaaa....dün akşam kayınvalidemlere misafir gelmişti tabii biz de indik ilgilendik biraz gelin olarak...Feyzanurun kaç aylık olduğunu sordular ben de 9.5 deyince değişik bi surat ifadesiyle haa dediler beğenmemiş gibi..sonra aradan biri ; annesinin sütünü içemedi ondan dedi, eksiklikmiş gibi..ben de evet kötü annesi ona meme vermedi dedim...oysa 4 aylıkken stress ve sıkıntıdan sütüm tamamen kesilmiş çok üzülmeme rağmen tamamen mama ile beslemek zorunda kalmıştım..beni hatırlayanlar bilirler ben daha 1 aylık lohusayken tayinimiz çıkmış epey yorucu zamanlar geçirmiştik...yani işte milletin ağzı torba değil ki büzesin kendileri çalıp kendileri oynuyorlar...kötü niyet olmasada bunlar canımı sıkmaya yetiyor...ama kızım ablası gibi manken olacak bunu bilmiyorlar ki...:)))bizimkinde de boy:74 kilo:8.08 işte böyle arkadaşım...
kimse kutlamadan ben kutlayayım: İYİ Kİ DOĞDUUUUUNNN
ama kim iyiki doğmuştu? onu unuttum işte
hejar mıydı kimdi kimdi kimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?