2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutluanne miramız nasıl oldu düştümü ateşi..inşallah uyuyosunuzdur..
cigerim yazımı okuyorsan ses ver merak ettim..

bi iyi geceler demeye geldim geçmişe göz atim dedim bebişlerimiz hep hasta

miraya,defnekarene,kaana çok geçmiş olsunn

çiçekcim masalın ateşi düşmüş diye sevindim sonrasında tekrar döküntülere ve doktora gitmenize üzüldüm

bambucanbaban kaza geçirmiş canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

zada
kuzum yürüyomuş yerim totosunuutütün çok güzel gözüküyo canım ama dahada kabart pamuk prenses gibi olsun minnoşumuz
ayrıca duşing yapmaya başladın sanırım daha önce hasta olmuştun şekerim dikkat et

bende bu gün temizliğe başladım yıkanmayan bi ben kaldım evdeama daha işimi bitiremedim mutfak dolapları ve banyo dolobı var temizlenicek..perdeleri ütülemekten kollarım ağrıdı
bende gidim bi duşing alim ve uyuyim artıkk

bu arada benim minik kuzum cık cık cık yapmayı öğrendi ben ona yapınca oda bana dudaklarını uzatıp yapıyo ağzını suratını yiyesim geliyo:)

hepinize iyi gecelerrrr

Sizler icin en hayirlisi olur ins. cnm, uzme kendini belki herseyin bir zamani vardir derler ya sizinde zamana ihtiyaciniz vardir..kimse bilemiyor hakkimizda ne yazildigini ama bazen en guzeli rabbimden hayirlisi istemek..bizlerin keske gucu yetsede elimizden gelen herseyi yapabilsek ama iste bir yere kadar oluyor hersey..mutlu zaamanlarinizda yakindir ins..

mutluanne miramız nasıl oldu düştümü ateşi..inşallah uyuyosunuzdur..
cigerim yazımı okuyorsan ses ver merak ettim..

Nobetteyiz canım ates inişli çıkışlı, uykusu var ama cok ağlıyor emerken,daha once de ağladığı oldu ama bu farkli, sanirim acisi cok...ve sanırım diş.mira ile ilgili yarin iyi bişeyler yazmak istiyorum size...Ama şimdilik iyi bı haber veremiyorum maalesef...
12mart evlilik yıldönümüm ...Herkese melekleriyle birlikte tatlı rüyalar kızlar...çok mutlu olalım hepimiz insallah...

evde internetimiz bozuldu giremiyorum.
Hızlıca son sayfaya baktım mira,kaan,masal ve defnekaren hastalanmışlar çok geçmiş olsun kızlar umarım bir an evvel iyi haberlerini alırız.
Ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.

mrb kızlar...nasılsınızzzz...
öncelikle hasta bebişlere çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm. bizim 4 dişimiz cıktı ıkı alt ıkı ust 5-6 da yolda patlattı oglum henuz yenı cok sukur yaş gunlerıde yaklasıyor ıyıce heyecan sardı beni diş bugdayı partimizi 6 ocakta yapmıstık resımlerı sayfama yukledım hepınızı opuyorum bebişlerimize saglıklı gunler dılıyorumm

günaydınn herkeseeee

hasta olan bebişlerimiz daha iyidir inş, onlar iyi olunca annelerde iyi oluyor tabi hepimiz için sağlık dolu güzel bir gün olması dileğiyleeee geçmişe gidiyorummmm

Ayy sorma canım yaaa....dün akşam kayınvalidemlere misafir gelmişti tabii biz de indik ilgilendik biraz gelin olarak...Feyzanurun kaç aylık olduğunu sordular ben de 9.5 deyince değişik bi surat ifadesiyle haa dediler beğenmemiş gibi..sonra aradan biri ; annesinin sütünü içemedi ondan dedi, eksiklikmiş gibi..ben de evet kötü annesi ona meme vermedi dedim...oysa 4 aylıkken stress ve sıkıntıdan sütüm tamamen kesilmiş çok üzülmeme rağmen tamamen mama ile beslemek zorunda kalmıştım..beni hatırlayanlar bilirler ben daha 1 aylık lohusayken tayinimiz çıkmış epey yorucu zamanlar geçirmiştik...yani işte milletin ağzı torba değil ki büzesin kendileri çalıp kendileri oynuyorlar...kötü niyet olmasada bunlar canımı sıkmaya yetiyor...ama kızım ablası gibi manken olacak bunu bilmiyorlar ki...:)))bizimkinde de boy:74 kilo:8.08 işte böyle arkadaşım...

Bütün arkadaşlara; içten tatlı bi gülümsemeyle günaydınlar diliyorum...herşey gönlünüzce olsun...

ooo hala kar var yanii burda bahar geldii canım kap mahirimizi gel hadii

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık sizin temanızda minnili çok hoş olmuş peçete halkası tasarım süper Zeynep Ada'mızada maşallah annesi yürüme işini çözmüş minnoş zorluklarda başlıyor galiba yürüyüşle birlikte değilmi, çekmece kilitleri çok işe yarıyor canım kesin al bizim evde bütün güvenlik kilit ve sistemleri mevcut zeyno savar yanii

canım her şerde bir hayır vardır inş gönlüne göre olur herşey zaman çabucak geçer sonunda sabrının karşılığını kat kat alırsın inş arkadaşımm

canım inş güzel haberlerle başlarsın güne bizde seviniriz boncuğumuz iyileşsin artıkk, evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım arkadaşımm allah eşinle yavrunla nice yıllar mutlu yuvanda huzur, sağlık ve aşkk versin sizee

canımm böyle insanlara sinir olmamak eldemi işte dediğin gibi belki kötü niyet yok ama birazcık olsun ince düşünmektende aciz insanlar işte napalımm, biz kuzularımızın sağlık ve mutluluğuna bakalım kim nederse desinnn

Günaydın güzel arkadaşlarım,iyi sabahlar,mutlu günler,sevgiler...
Dipteyim sondayım ama depresyonda değilim...
Çok yıpratıcı bir gece geçirdik,,ilk defa Mira, acıdan 2 dk.da bir ağladı gözü kapalı yavrumun...
Diş mi geldi diye bakıcak fırsat bile yaratamadım çünkü sadece emereken ağzını açıp memeden çıkınca
ağız kapalı hep inledi durdu. Hemen 112 acil servisi olan annemi aradım ve çağırdım. Zaten gelecektim
kızım deyince dünyalar benim oldu...1 gün kalacak ama olsun.Eşim, evlilik yıldönümü hediyesi ne istersin diye sordu,,
hiçbirşey dedimsen iyi değilsin dedi Bu gece için çok güzel planlarım vardı,kızımı da süsleyip yemeğe çıkacaktık
3ümüz ama artık pijamaları giyip evde otururuz bu yorgunlukla Rabbimden sadece sağlık sıhhat ve huzur diliyorum ailem için.
Eşimden de isteklerimi kendime geldiğimde isterim artık
Mira şuan mışıl mışıl uyuyormuş,bakıcı teyzemiz çok terlediği için üstünü değiştirip uyutmuş yine,,yorgun kuzum benim...
Görseniz akşam o halde bana sımsıkı sarılıp şifa bulmaya çalışıyordu...Bütün iyi enerjimi,sevgimi kızıma verdim şifa bulsun diye,
tabi sizlere de biraz ayırdım eee geri kalan iyi şeyleri de yusufuma saklıyorum
Bizim aileden de sabah haberleri bunlar şekerler

Geçmişi okuyorum ama kafam almıyor,aklımda kalmıyor,sistemimde 2 günlük çöküş oldu resmen
Zada Ağaoğlu!!Yaptın oldu demektütütü maşallahPeçete halkalarına da bayıldım,Zeyno'mun tütüsüne de
Gidip Kaan'ımın güzel fotolarına bakayım da neşem yerine gelsin

herkese günaydınn
sabah 7 de uyandıkk oğluş kahvaltısını yaptı tekrar uyku moduna geçti bense artık uyuyamam
bu gün temizlik işine ara verip kuzumu dışarı çıkarıcam artık sabahları ben kahvaltısını hazırlarken o kapının önünde bekliyo ama çok tatlı oluyo

hasta olan bebeklerimiz iyidir umarımm

kızlarr evimin karşında bi ağaç var üzeri bembeyaz çiçeklerle dolmuşş görünce çok sevindim bahar geliyo:119::124:

gece rüyamda da çoğu bebişimizi gördüm hepsi hastaydıgece burda okuduklarımdan çok etkilendim galiba
ben nasıl ağlıyodum bu bebeklerin hepsi niye hasta oldu neden salgın olduğunu bize söylemediler diye
bi yandan da hepsinin ağzına telaşla biberonla süt vermeye çalışıyodum..rüyamda zeyno diğer bebeklerden büyüktü çook güzeldi saçları iki kulaklı üzerinde mini bi elbise vardı..
bir de harun diye bi bebek vardı onada çok sarılıp ağladımm
ve rüyamda hamileydim bi yandan koşturup bi yandan karnımı tutuyodum..bu gün yarın regl olamam gerekiyo inş olmam
gece bi taraflarım çok fazla açıkta kalmış olmalı

kimse kutlamadan ben kutlayayım: İYİ Kİ DOĞDUUUUUNNN

ama kim iyiki doğmuştu? onu unuttum işte

hejar mıydı kimdi kimdi kimdi:26:

evet, çiçekler açmaya başlamış, bahar gelmiş, kış gidiyor.

oğluşum sapsağlıklı, akşam yemeğine resmen ekmek bandı, sabah bana ne güzel el salladı...

ama neye yarar...

kışı yaşayamadan, yağmur kar görmeden kurak bir yaz belki de bizi bekliyor, ona mı yanayım...

yoksa forumdaki bebeklerimiz birer birer hasta oluyor, kiminin dişi, kimin ateşi, kimin 6. hastalığına mı yanayım bilemedim

sağlılık bebekler ve bereketli bir mevsim dileyerek güne başlayayım bari

kimse kutlamadan ben kutlayayım: İYİ Kİ DOĞDUUUUUNNN

ama kim iyiki doğmuştu? onu unuttum işte

hejar mıydı kimdi kimdi kimdi:26:

aaaa evt hejarın doğum günüydü

iyiki doğdun hejarcım ailenle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelereee

Azraece - Canım günaydın.. üzülme lütfen arkadaşların da dediği gibi her işte bir hayır vardır.. Belki de çok güzel bir yere düşecek Temmuzda.. İstanbu veya Bursa veya İzmir :)) Allah gönlünüze göre versin inşallah

Mutlu_anne- Canım Miranın bugün biraz daha iyi olmasına sevindim.. Gece uyumadığı için muhtemelen bugün daha sık uyuyacaktır.. Uykusunda hastalılar geçsin gitsin inşallah.. Bizde daha iyiyiz ama hala akşamları burnumuz tıkanıyor.. Buhar makinelerinden alsam mı diye düşünmeye başladım ne dersiniz?.. Bu arada Evlilik yıldönümüzn kutlu olsun.. Mutlu huzurlu sevgi ve aşk dolu uzun yıllar diliyorum

ŞekersizYeşilÇay - Defne Karen nasıl oldu canım? Umarım o da bugün daha iyidir?

Çiçek- Masal bugün nasıl? Akşam aklıma geldi merak ettim.. Allahın hasta olan tüm bebeklere acil şifalar versin yarabbim..

Bambucan - Bababn için çok üzüldüm geçmiş olsun

Zada -Demek ZeynepAda yürümeye başladı.. Maşallah ona.. bakalım benimki ne zaman başlayacak? Yürümeye başlayınca bunları tutmak çok daha zor olacak bence

Tatlıcadı- Tarık Buğra cık cıkcık yapmaya başlamıışş.. Heyooo.. Annen Kaana Salla başı Kaan Sallı başı Kaan diye şarkı söylüyor sağ sola başını sallıyor .. Bizimki de Gak gaaak gaak ve arada guk diyor..

PLANNER, canim bu 6.hastalikta lenf bezleride sisermis,bizimdoktor oralari kontrol etti ve lenf bezleri sis degil o sebeple bogaz enfeksiyonundan kaynakli dokuntu dedi.Senin bu lenf bezleriyle ilgili bilgin varmi,gecirdiniz diye sormak istedim.Bugun yeni bir doktora goturmek istiyorum ama biliyorumki oda suanki ilaclari kesip bambasks ilaclarla kendini kanitlamak isteyecek ve kizim 3.defa denek olacak.Ama hic keyfi yok uzuluyorum ne yapacagima karar veemiyorum.Dun gece solunumdada skinti vardi.Disi kasiniyor diye emzigi birakmiyor,e burnundanda rahat nefes alamayinca tikanip agliyor,aslinda grip degil ama.......kafayi yemek uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…