2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annem gelsin çağlayı ona bırakıp bir yere gidecem
sadece 10 dakikalıgına
daha fazla bakamaz benim annem
çocugu unutur dalar televizyona:)
bir defasında ceren yürüteçteydi evimin hemen aşagısı semt pazarı..
anne sen cerene bak ben pazara inip geliyorum dedim..
inip çıkmam 15 dakika sürdü..eve bir geldim annem cerene söyleniyo..
''anne ne oldu ''dedim
--kızın masa örtüsünü çekti yaş pastayı düşürdü bak halıya düştü caaanııımm pasta--
''anne sen ne yapıyodun neden cerene bakmadın''
--pencereden pazarı seyrediyodum--
tövbe estagfurullah gelde sinirlenme..

diger vukuatıda abimlerde yaptı,
yengem kızını pusete koymuş anneme vermiş sallasın diye
yengem mutfaga geçmiş..annemde çocugu sallamış sallamışşşşşş
yengem bir gelmiş bakmış çocuk pusette yok kaymış halıda çocuk
annem tv ye dalmış ama hala puseti sallıyo

cigerim demek kızagı uyumadanda çekilebiliyo:))
ne güzel ne modern bir arabaymış bu
bizim araba arap malı oldugu için arada bismillah çekmek gerekiyo:))yoksa tekliyo
bazen hiç yürümüyo o zamanda 3 kuluvallah 1elham okuyorum çok güzel gidiyo:)))

Son düzenleme:
hejarcım balım iyiki dogdun cicegimmmm seni tanıdıgım için cok mutluyum iyiki varsın rabbim ailenle bir ömür saglık mutluluk huzur parayı imanı ilimi eksik etmesin hayatımmm

Kele ciğerim açıklama mı istiyosun sen buyur o zaman: kızağı normal kullanımda çekersen(bebiş uyanıkken)
ayaklar aşağı doğru olmayacağından kaymaztamam mı oldu mu
sen o arabayı adestsiz sürme sakın, mazallah çarpılabilirsin walla
Gördüm senin arabayı,içindeki Çağlam değil ama güzelmiş bu arada

bence iyi olur temiz hava alır biraz, iyiki annelerimiz var çok şükürr

ayy koptum annene ya şaka gibi bence sen çağlayı bırakma 10 dk falan şekerim döndüğünde anlatacaklarından ürktüm doğrusuuu buarada ben videoda çağlayı daha çok görmek istiyorum ya napsakkkk

bence iyi olur temiz hava alır biraz, iyiki annelerimiz var çok şükürr

Planner,,evimin havasına pis mi demek istedin sen yoksa ben mi yanlış anladım
Babyceren,,annemin bir bildiği var da benin yok mu

Hehehee 2 kişiye trip attım acaba kızımın yaşgününde barışma hediyesi poğaça yaparlar mı

mutluannecim biraz geri kalmışsın kabul et lütfen:)))
bu 2013 model olanı alttan çekişli::))))

plannercim evet annem şaka gibi:))zaten kazayla olmuş imalat hatası:)
yinede annem işte ne yapıyım:)
şimdi senin için bir video gelecek tatlım..

konserve kutusu açılır,kola şişesi açılırrrrr,gazoz şişesi açılırrrrrr
açıcı geldi :)))
[video=youtube;ILXSp4yWmRQ]http://www.youtube.com/watch?v=ILXSp4yWmRQ[/video]

[video=youtube;ILXSp4yWmRQ]http://www.youtube.com/watch?v=ILXSp4yWmRQ[/video]

ay çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kusura bakmayın ama otomatik olarak video ve fotoları kaydeden bir program var pc'de. kaydettim. canım istedikçe izlerim

ay canım bazen banada oluyor sanki yokmusum gibi hissediyorum herkeze sinirleniyorum kafamı ekranlardan cıkarıp banada yazsana bende burdayım diyesim geliyor ama bliyorum canım arkadaslarım herseyle ilgilenmeye calıstıklarından kimi yazıları hoplaya zıplaya okuyor mesela ben azraececigimin eşiyle ilgili bişey olmus baska yeremi gitcekmiş ne onu baska sayfada cevapta gördüm yani canım sana has bişey sanma eskilerime dön bak ben kac kere alınganlık yapmısım begen tusuna basmıyorsunuz diye bile söylendim delimiyim neee

sorun hakkındada inan kullanmadım yönlendirmede yapamam ve alakasızda olsa sor canım 2sn bir konu degiştiriyoruz biz

Son düzenleme:

yerim ben o açıcıyıAllah nazardan saklasın,,bende size ateşli mirayı ekliiim

çağlaya sordum izin vermedi
silsin beni dedi
salon teyzelerinden pek hoşlanmazmış
çok sinirlendi

küçük hanımefendi, neyse izleyin kaydedin ne diyim..
bir daha sana video yok

canımm kesimlikle yanlışşş anladın, zira ben poğaça yapmayı bilmemkii şekerimmmm pastaneden alsam olurmuki ciciimmm

plannercim evet annem şaka gibi:))zaten kazayla olmuş imalat hatası:)
yinede annem işte ne yapıyım:)
şimdi senin için bir video gelecek tatlım..

ya ben yine kaçırdımm allahımmm ne şanssızım ya şu forumun titretme tuşu olsada bana bir haber etsen ya cicimm yine göremedim ya ben yaaa

canımm kesimlikle yanlışşş anladın, zira ben poğaça yapmayı bilmemkii şekerimmmm pastaneden alsam olurmuki ciciimmm

Pastaneden olmazŞekerli şekersizçayda tarif var,tatlıcadı da yetenek var,meleğimde tecrübe var,doğumgünümüze de nerden baksan 1 ay var,öğreniver banane sen onu evime "pishavalı" derken düşünseysin şekerim

çağlaya sordum izin vermedi
silsin beni dedi
salon teyzelerinden pek hoşlanmazmış
çok sinirlendi

küçük hanımefendi, neyse izleyin kaydedin ne diyim..
bir daha sana video yok

yeter ki yeni videolar göreyim, ben Çağla için salon kadını çizgimden kayıp, hoooop mutfak teyzeliğine bile başlarım :) bakınız hemen bu akşam saçımı eski püskü bir yemeniyle topluyorum, pis önlüğümü de takıp bir "kısır çöreği" yoğuruvereyim şöyle tereyağlı tereyağlı. dip boyam da gelmişti zaten. oldum mu tam techizatlı bir "mutfak teyzesi"

maşallah diyorum son olarak

plannercim bak bu sonnnn:))bir daha yok:)))ona göre
şimdi uyandı kuzum..
[video=youtube;yXfoEMud8cI]http://www.youtube.com/watch?v=yXfoEMud8cI[/video]

cicim be poğaçayı boşverde dün akşam çikolatalı bir cupcake denedim zeynomun doğum gününde yaparım diye harikaaa olmuştuu, cupcakelerin üzerine nutella sürüp üstünede rendelenmiş çikolata ohhh çikolatanın dibine vurduk yanii sabah eşimle harika kekleri yemekten işe geç kalıyorduk, sevgili kocam arabada kek vs. yedirmezde neyse cupcake e gelelim, mira'ya doğum gününde planner teyzesii harikaaa cupcake yapar poğaçayı meleğim teyzesi yapsın

canımmm ne tatlısın sen yaaa, valla yeni uyandığı saçlardan belli, miss gibi sıcacıktır, ayy sağoll şekerimm ya valla sonunda izledimm çok mersiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…