2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Güzel dileklerin için sağol canım arkadaşım,Kaan'ın fotolarına baktım maşallah çok büyümüş yine
Nem ölçerin var mı canım? Odadaki nemi ölçüyor musun? Eğer ihtiyaç varsa al istersen,alırsan iyonizerli al mutlaka.
E bebekten takip et alırsan,sağlam indirimler yapıyor buhar mak.de.
Şu buhar maknesiyle şarjlı elektrikli süpürgeyi benim kadar araştırıp bir türlü alamayan bir insan evladı yoktur
Anladın mı azraece
Hejarım kutlu& mutlu olsun doğumgünün canım,,benim de bekarlığa veda günüm:103:
iyiki doğmuşsuniyiki 2012 mayısta doğurmuşsun

Kizlar size sabah esim ile telf konusmamizi yazimde biraz moral olsun ya bu halde bile guldurdu beni.

-ESIM: askim seninde dinlenmeye ihtiyacin var,kendine ve Masala kotuluk ediyorsun bu sekilde,uc saatte olsa dinlen uyu mutlaka.
-CICEK: ama askim hoca birsuru odev vedi,eger yapmazsam dersi birakir.
-ESIMzaman dayanacaksin yapacak birsey yok

Gerçekten çok güldümiyiymiş baya eşinde bi alem walla,tebrik koyuyorumSen bitmiş okeye dönüyosun o hala matematik derdinde
Olsun idare et canım sende he hee deyiver,,sonuçta istediğinin sonucu da seninle ilgili olumlu bir teşvik.
Çalış çiçek çalış,eşin için çalış
Işıl ılık süt iç

Hejar Doğum günün kutlu olsun.. Nice mutlu sağlıklı bebişinle eşinle uzun ve güzel yıllar diliyorum size..

kimse kutlamadan ben kutlayayım: İYİ Kİ DOĞDUUUUUNNN

ama kim iyiki doğmuştu? onu unuttum işte

hejar mıydı kimdi kimdi kimdi:26:

çok teşekkür ederim sayın chihiro hanım
biliyor musun ilk sen kutladın

aaaa evt hejarın doğum günüydü

iyiki doğdun hejarcım ailenle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelereee

canımm çok teşekkür ediyorum
hep birlikte güzle seneler görelim inşallah

günaydın canım arkadaşlarım
biz bugün 07:00 da uyandık oğlumun burnu tıkalı yine nasıl gecicek şu tıkanıklık hiç bilmiyorum
hiç birşey fayda etmiyor o fındık burnuna:2:kahvaltı vermedim daha zaten versemde yemez sadece 100 cc süt içip uyudu halende uyuyor uyanınca yer kahvaltısını umarım gecede 3 kere ağlayarak uyandı normalde hiç uyanmayan oğlum hayır olsun,hasta olmasında:26:
sabah eşim biraz geç gitti bende sanmıştım ki bana kahvaltı hazırlicaktelfonları hiç susmadı mecbur gitmek zorunda kaldı
bakalım akşama bir süprizi olucak mı normalde es geçmez ama bakalım artık bu arada bu süpriz ne diye sorarsanız bugün benim d.günüm 26 oldum artık

mutlu anne dün akşam hep aklımdaydı nasıl oldu Mira diye
inş iyi olur kuzum ya,o ağlayarak uyanmaları çok kötü ya demek bir yerleri ağrıyorki kuzular uyanıyor
benim oğlumda gece hiç uyanmaz ama bu gece 3 kere ağlayarak uyandı hasta mı olucak acaba:26:
Allahım sana güç kuvvet versinde,Mira da hemencecik iyileşsin
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice seneler görün eşin ve yavrularınlainşallah
Allahım evliliğinizi kat kat artarak sevgiyle aşkla devam ettirsin inşallah

ZADA ellerine sağlık çok güzel olmuş tütü kuzuda güle oynaya giysin inşallah bu arada maşallah Zeynep Ada'ya demek yürüyor
şimdi nasılda tin tin yürüyordur çok tatlı oluyorlar ya

çiçek Masal inşallah iyileşir,sende çok yıprandın eşinde yanında değil,gerçekten zor bir durum Allah yar ve yardımcın olsun

Defene Karen nasıl oldu acaba?

dilberege Kaanın burnu mu tıkalı ahh yavrum ya benim oğlumunda tıkalı biz sürekli yaşıyoruz ama malesef bir çözüm bulamadık
buhar makinasıda bir işe yaramadı bizde canım

bambucan baban için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah
Azranın dişindeki morluktan biz hiç yaşamadık benim aklımada acaba yüz üstü düşüp morartmış olabilir mi diye geçti

Babyceren hani demişsin ya ben çok mu konuşuyorum falan diye bence hiç öyle düşünme sn topicin enlerini yapmıştın ya
bence sen topicin en neşeli,en enerjik hatunusun

İlkim özleniyorsun haberin olsun canım seni ve besteyi kocaman öpüyorum

Bizde daha iyiyiz ama hala akşamları burnumuz tıkanıyor.. Buhar makinelerinden alsam mı diye düşünmeye başladım ne dersiniz?..

kaloriferli evlerin en büyük dezavantajı sanırım, evin havasını kurutmaları. mutlaka alınız derim. çok işe yarıyor çünkü. gerçi biz bebek için değil de evlenir evlenmez eşim için almıştık. çok faydasını gördük. öyleki buhar makinasını kapatsam, burnu tıkanıyor ve hemen uyanıp "sen mi kapattın" diye nazikçe uyarıyor :)

alınız derim ama öyle çok fonksiyonlu, afilli birşeye gerek yok (çoğu özelliği ya kullanılmaz yada çalışmaz). özellikle de bebe mağazalarından almamak lazım, duygu sömürüsüne maruz kalmamak için. "öylesine bakıyoruz işte" diyerek alırsanız 60-70 liraya bulursunuz

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum iyikide mayıs 2012 annesi olmuşumda sizi tanımışım
sende iyi evlenip güzeller güzeli boncuk Mira'yı doğurmuşsun
sizinde evlilik yıldönümünüz tekrar kutlu olsun canım arkadaşım

Hejar Doğum günün kutlu olsun.. Nice mutlu sağlıklı bebişinle eşinle uzun ve güzel yıllar diliyorum size..

canımm çok teşekkür ediyorum güzel temennilerin için
hepimiz için öyle olsun inşallah

mutlu annemm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn..mutlu anne&mutlu mira&mutlu yusufunla nice sevgi dolu seneler görünn inş
evlilik yıldönümü hediyesi için şu çok almak istediğin süpürgeden bahsetsen canım eşine daha fazla araştırma yapmak zorunda kalmazsın

Süpürgedeki son bomba şöye canım: Geçenlerde kızımız yemek masasının örtüsünü çekti ve herşey kırıldı
Bir sonraki gun biskuvi yerken heryer biskuvi oldu mutfakta..Bu 2 eylemde de ben eşime cilveli bir hareketle açtırdım süpürgeyi çektirdim kırıkları...
3.gün kayınpederlerdeyiz ordaki süpürgeyi gösterdim,babası tam yanımdakeşke bizde bundan alsak dedime,evdeki çok ağır aç kapat sürekli.. Kociş bana demesin mi evet alalım(çünkü kayınpederim alır o almazsa)Bunlar son stratejik baskılarım,,kesin alıcak artık geri dönemez Bu yüzden yıldönümü hediyesine bulaştırmak istemiyorum süpürgeyi

Güzel dileklerin için çoookkk ama çooook teşekkürler mutlutatlıcadımmm

Herşeyden bı haber yıne konunuzla cok ılgısız bışıy sorabılır mıyım(zaten sızınle ılgılı bışey yazsamda sekersizyeşilçay dışında kimse tınlamıyo beni)

Buharlı moplardan kullanan var mı? Tavsıye eden var mı?bu kız yerlerde surunup durdukca ıçım gıdıyo

canım rüyan hayır olsun diyelim bebişler hasta ya bilinçaltı yapmış sende, buarada hangi zeynodan bahsediyorsun şekerim büyük olan diğer zeynep adamız, benim zeynom küçük olann

canım evet lenf bezleri şişiyormuş biraz zeynodada vardı ama öyle lenf bezlerinden anlaşılacak kadar değil boğazında hiçbir kızarıklık yada grip nezle gibi belirtileride yoktu sadece ve sadece yüksek ateşi vardı bu yüzden doktorumuz ateşini kontrol altında tutalım başkada bir ilaca gerek yok demişti ki zaten 6. hastalıkmı diye bekliyorduk döküntüleri, zeynomda başka hiçbir belirti yoktu belki masalda boğaz enfeksiyonu ile birlikte gelişip ikiside birlikte seyretmiştir canım doktorunuz 6. hastalık kesin dedimi size döküntüler böyle soluk kırmızı pembe şeklinde büyük büyük ve nerdeyse tün vücudunda vardı zeynomun ama oda iki günde geçti gitti, bide gözlerinin feri gitmişti yavrumun ateşten bu hastalığa ait hatırladığım en kötü anı bu gözleri çok cansız çok solgun görünüyordu

canım doğum günün kutlu olsun, ailenle ve kuzunla mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlara, kocamann öpüyorumm senii

canım hayır kullanmıyorum bilgi veremeyeceğim ama güzel bir ürüne benziyor, bende düşünüyorum ama icraata geçemedim henüz:26:

DILBEREGE,canim cok tsk ederim,Masal hergun farkli skinti cekiyo,tam biri bitti ohhh diyorum bambaska birsey cikiyor, hayirlisi.Sizede gecmis olsun canim ya cok zor gercekten insan kiyamiyor

HEJAR,canim iyi kalpli arkadasim iyiki dogdun ve iyiki bizimlesin.Sizede cok gecmis olsun ayni zamanda, bitsin su hastaliklar.

KOSEMINDERI,canim uzuldum yazini okuyunca.Haklisin kendi adima su siralar iyi degilim kisa kisa girip bilgi verip,bazi yazilarida atlayamiyorum ama lutfen oyle dusunme bazen is guc veya sonra cvp veririm diyor unutuyoruz.

SEKERSIZYESILCAY,canim umarim Defnecim daha iyidir,sizede cok gecmis olsun.Sorularini ve mail adresini kaydettim canim, masal biraz toparlasin yazacagim,simdi kafami toplayamiyorum.

ILKIM,canim cok sagol,ayrica surekli giremesekte foruma hem aklimdasin.

Buharlı moplardan kullanan var mı? Tavsıye eden var mı?bu kız yerlerde surunup durdukca ıçım gıdıyo

Buharlı mop almayı çok düşündüm fakat farklı markalardan almış olan 2 arkadaşım tavsiye etmedi.Ortak dertleri:
suyu akıtması ve yeri çok sulu bırakmasıydı. hatta biri sadece 10m2 lik bir alanı temizleyip geri kalan yerleri
asla temzilemediğini söyledi. Pakelerde iyimiş ama bıraktığı su birsüre sonra leke yapıyormuş.Arkadaşlarım kötü reklam yapınca
almaktan vazgeçtim.duyduklarım bunlar...

canım doğum günün kutlu olsun, ailenle ve kuzunla mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlara, kocamann öpüyorumm senii

topicimizn en pozitif hatunu teşekkür ederim, hepimz mutlu huzurlu sağlıklı kuzularımzla birlikte yaşayalım inşallah
bende öptüm seni en kocamanından

PLANNER,canim Masalin lenf bezlerinde sislik olmadigi icin bogaza bagladi ki bogazi ciddi ciddi kabarik kabarikmis ama ayni anda ikisinide geviriyor olabilir tabiki artik yapacak birsey yok guvenmekten baska sanirim.Ayrica o gozleri hic sorma bakip bakip agliyorum resmen beyazi damar damar kipkirmizi ve okadar yorgun bakiyorki karsisinda eriyorum resmen

Yavruslar nazarami geliyor ne yaaa
Kizlar dun Zeyno mun hediysei gelmis ama evde olmadigim icin geri gitmis bugun evde oturayaim da guzel kizimin hediyesini kacirmayayimhasta bebisler artik iyilessin gulucuklerinden mahrum birakmasinlar anneciklerini

Canım yaaa ahh kıyamam ben o güzel meleğime.. napsan acaba yaa? Başka doktora götürmek de çözüm olur mu bilemedim ki şimdi?
Ahh kuzucuğum o yorgun bakışlarına kıyamam ben senin.. İnşallah hemen geçer bugün son olsun.. yarına herşey geçsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…