Mutlu_anne- Canım Miranın bugün biraz daha iyi olmasına sevindim.. Gece uyumadığı için muhtemelen bugün daha sık uyuyacaktır.. Uykusunda hastalılar geçsin gitsin inşallah.. Bizde daha iyiyiz ama hala akşamları burnumuz tıkanıyor.. Buhar makinelerinden alsam mı diye düşünmeye başladım ne dersiniz?.. Bu arada Evlilik yıldönümüzn kutlu olsun.. Mutlu huzurlu sevgi ve aşk dolu uzun yıllar diliyorum
Kizlar size sabah esim ile telf konusmamizi yazimde biraz moral olsun ya bu halde bile guldurdu beni.
-ESIM: askim seninde dinlenmeye ihtiyacin var,kendine ve Masala kotuluk ediyorsun bu sekilde,uc saatte olsa dinlen uyu mutlaka.
-CICEK: ama askim hoca birsuru odev vedi,eger yapmazsam dersi birakir.
-ESIMzaman dayanacaksin yapacak birsey yok
kimse kutlamadan ben kutlayayım: İYİ Kİ DOĞDUUUUUNNN
ama kim iyiki doğmuştu? onu unuttum işte
hejar mıydı kimdi kimdi kimdi:26:
aaaa evt hejarın doğum günüydü
iyiki doğdun hejarcım ailenle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelereee
Bizde daha iyiyiz ama hala akşamları burnumuz tıkanıyor.. Buhar makinelerinden alsam mı diye düşünmeye başladım ne dersiniz?..
Güzel dileklerin için sağol canım arkadaşım,Kaan'ın fotolarına baktım maşallah çok büyümüş yine
Nem ölçerin var mı canım? Odadaki nemi ölçüyor musun? Eğer ihtiyaç varsa al istersen,alırsan iyonizerli al mutlaka.
E bebekten takip et alırsan,sağlam indirimler yapıyor buhar mak.de.
Şu buhar maknesiyle şarjlı elektrikli süpürgeyi benim kadar araştırıp bir türlü alamayan bir insan evladı yoktur
Anladın mı azraece
Hejarım kutlu& mutlu olsun doğumgünün canım,,benim de bekarlığa veda günüm:103:
iyiki doğmuşsuniyiki 2012 mayısta doğurmuşsun
Hejar Doğum günün kutlu olsun.. Nice mutlu sağlıklı bebişinle eşinle uzun ve güzel yıllar diliyorum size..
mutlu annemm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn..mutlu anne&mutlu mira&mutlu yusufunla nice sevgi dolu seneler görünn inş
evlilik yıldönümü hediyesi için şu çok almak istediğin süpürgeden bahsetsen canım eşine daha fazla araştırma yapmak zorunda kalmazsın
herkese günaydınn
sabah 7 de uyandıkk oğluş kahvaltısını yaptı tekrar uyku moduna geçti bense artık uyuyamam
bu gün temizlik işine ara verip kuzumu dışarı çıkarıcam artık sabahları ben kahvaltısını hazırlarken o kapının önünde bekliyo ama çok tatlı oluyo
hasta olan bebeklerimiz iyidir umarımm
kızlarr evimin karşında bi ağaç var üzeri bembeyaz çiçeklerle dolmuşş görünce çok sevindim bahar geliyo:119::124:
gece rüyamda da çoğu bebişimizi gördüm hepsi hastaydıgece burda okuduklarımdan çok etkilendim galiba
ben nasıl ağlıyodum bu bebeklerin hepsi niye hasta oldu neden salgın olduğunu bize söylemediler diye
bi yandan da hepsinin ağzına telaşla biberonla süt vermeye çalışıyodum..rüyamda zeyno diğer bebeklerden büyüktü çook güzeldi saçları iki kulaklı üzerinde mini bi elbise vardı..
bir de harun diye bi bebek vardı onada çok sarılıp ağladımm
ve rüyamda hamileydim bi yandan koşturup bi yandan karnımı tutuyodum..bu gün yarın regl olamam gerekiyo inş olmam
gece bi taraflarım çok fazla açıkta kalmış olmalı
PLANNER, canim bu 6.hastalikta lenf bezleride sisermis,bizimdoktor oralari kontrol etti ve lenf bezleri sis degil o sebeple bogaz enfeksiyonundan kaynakli dokuntu dedi.Senin bu lenf bezleriyle ilgili bilgin varmi,gecirdiniz diye sormak istedim.Bugun yeni bir doktora goturmek istiyorum ama biliyorumki oda suanki ilaclari kesip bambasks ilaclarla kendini kanitlamak isteyecek ve kizim 3.defa denek olacak.Ama hic keyfi yok uzuluyorum ne yapacagima karar veemiyorum.Dun gece solunumdada skinti vardi.Disi kasiniyor diye emzigi birakmiyor,e burnundanda rahat nefes alamayinca tikanip agliyor,aslinda grip degil ama.......kafayi yemek uzereyim.
Herşeyden bı haber yıne konunuzla cok ılgısız bışıy sorabılır mıyım(zaten sızınle ılgılı bışey yazsamda sekersizyeşilçay dışında kimse tınlamıyo beni)
Buharlı moplardan kullanan var mı? Tavsıye eden var mı?bu kız yerlerde surunup durdukca ıçım gıdıyo
Buharlı moplardan kullanan var mı? Tavsıye eden var mı?bu kız yerlerde surunup durdukca ıçım gıdıyo
canım doğum günün kutlu olsun, ailenle ve kuzunla mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlara, kocamann öpüyorumm senii
PLANNER,canim Masalin lenf bezlerinde sislik olmadigi icin bogaza bagladi ki bogazi ciddi ciddi kabarik kabarikmis ama ayni anda ikisinide geviriyor olabilir tabiki artik yapacak birsey yok guvenmekten baska sanirim.Ayrica o gozleri hic sorma bakip bakip agliyorum resmen beyazi damar damar kipkirmizi ve okadar yorgun bakiyorki karsisinda eriyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?