2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnmcım aşk olsun o nasıl söz?o fotolarda seni de görmek istiyorum biliyorsun.yapacağım zaman tekrar söylerim.tamam?

bende mirama acil şifalar diliyorum cnm..

şu yeni foto ekleyen şahısları bir deşifre etsenize bana.bi bakınayım bakalım

son zamanlarda foto koyanlardan aklıma gelenler azraece,babyceren,hejar,mybabylove,dilberege benden duymuş olma bazıları hemen kaldırıyo canımbende amma müzevirciymişim be birde tatlıcadı kedi olmamış bi fotosunu eklicek ama 2 haftadır resim kırpıyo:111:

oğlumun hastalığına üzülürken dün akşam bir de yataktan düşürdüm yavrumu, geldi mi herşey üst üste. kuzum hastalandığından beri yatakta birlikte yatıyoruz, çünkü geceleri burnu tıkanıyo sürekli mızmız bari aynı yatakta daha kolay olur dedim, eşimi de diğer odaya gönderdik, göndermez olaydım, dün 1.30 gibi yine ağlamaya memeyi bi alıp bırakmaya başladı, yarım saat böyle cebelleştikten sonra biraz sakinleşir gibi oldu, ben de gayri ihtiyari sırtımı dönüp uyudum pat diye bir sesle uyandım bir baktım oğlum parkenin üzerine düşmüş aklım çıktı, annem diye yataktan nasıl fırladım çocuğu nasıl aldım hatırlamıyorum, sonrası malum nasıl içini çeke çeke ağlıyo, ben vicdan azabından bittim zaten, sabah kulağındaki morluk hariç aksi bir şey yok gibiydi, çok büyük ders oldu bu bana

Çok geçmiş olsun yaa.Kendini çok suçlama hstalık falan derken sanırım sende bunalıma girenlerdensin.biraz rahat olmanı tavsiye ediyorum.daha fazla dikkat edersin cnm.Çok şükür kuzuna bişey olmamış.ben dün gece rüyamda gördüm de ağla ağla kalbim sıkıştı.çok zor çok.sakinleş olur mu artık?

tekrar geçmiş olsun.

Ayy tutmayin beni buna yazamadan gecemiyecem...varya dunyanin dort bir yani ayni..burada elin ingilizi bile bana ayni seyleri soyluyor oglum icin, malum oglum cok minik dogdu ve ilk zamanlarda 7 aylik mi dogdu diye soruyorlardi..ilerleyen zamanlarda da kac aylik ama cok kucukmus yemiyormu emzirmiyormusun diye tipik sorular..hemde diyenlerin hicbiri Turk degil sekerim..sizin komsular demis veya misafirler demis hic onemli degil..rabbim millete agiz vermis ama nasil kullanacagini malasef ogretmemis, millette ogrenememis ..neyse sikma canini guzelim FeyzaNur gercekten guzel ve manken gibi bir lady olucak buna inan ..guzel bahtlari olsun ins hepsinin..

hay maasallah nagişcim oku oku bitmiycek sandım hafızana maasallah ben kolacıyımdır biliyorum saglıklı degil ama kocamda kızıyor ama ben sanırım ona baglanmısım :18:

ben biraz iyileştim hastalıgım enese gecti ama suan sadece burnu akıyor ve hasırıyor bende meyvayla takvide yapıyorum canım siz nasılsınız yarennurumuz nasıl ? ucuk konusuna gelince ucugu olanlar lütfen bebişleri öpmesin cünkü yabancı ülkede bir adam 2 aylık bebegini ucugundaki bakteri yüzüne kaybetti haberlerde vardı sok olmustum bütün ucuklar yapar diye bişey yok ama dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum rabbim evlerden uzak eylesin ...

O sesi bilenlerdenim bende..icinin nasil yandigini ve nasil bir korku ile yataktan firladiginida anlayabiliyorum cunku ayni durumu bizde yasadik malasef ..gecmis olsun umarim bu son dususu olur..

Canım çok geçmiş olsun.. evet nasıl bişey olduğunu ben de biliyorum.. bir kaç hafta önce mama sandalyesinden balıklama çakıldı..
Şurubunu içirmek için oturtmuştum.. bağlamadım da .. Önündeki tepsiyi çıkarıp yere atıyor sonra da ona uzanıyordu.. Bende anlık lavaboya dönüp kaşığı lavabonun içine koyana kadar küüüt diye bir ses ve o feryat figan çığlık.. o an buz kesiyorsun hemen ona sarılıyorsun o içini çeke çeke ağlıyor yaa senin kalbin sıkışıyor gibi oluyorsun.. Kendine kızıyorsun nefret ediyorsun ben bu hatayı nasıl yaptım diye milyonlarca kez suçluyorsun.. ama olan olmuş yapılacak bişey yok maalesef.. Sonra yavaş yavaş sakinleşiyor ve yine normala dönüyoruz.. ama inan benim bir kaç gün hatta nerdeys ebir hafta o tablo gözümün önünden gitmedi..
Ama canım daha çok düşecekler yaraları morlukları olacak.. Alışacağız bu durumlara.. Allah daha büyük kaza bela göstermesin..

Gecmis olsun cnm, kizlarin dedigi gibi soguk havadan ziyade salgindan olabilir hastaligi..eminimki carcabuk atlatip yeniden eski sagligina kavusacaktir Yusuf Emre miz..rabbim sifa olsun ins.dualarimizdasin

Nagis cnm benim herif kahveyi iyi yapar baskada bir ise yaramaz..sen soyledin o gun bende soylenince senin sayende uzun sure sonra kahve ictik..bu konuda sana borcluyuz anlayacagin :))

Oya teyzemiz cikmis cok sukur iyiye gitmesine cok sevimdim..rabbim yar ve yardimcisi olsun..yalniz olmasida iyi olmuyacak ama ins birsey olmaz evde iken..

Yaren Nur un motor gelisimine masallah..akilli kuzum benim..cok opuyoruz sizleri cnm ve duygumki Ist da hava guzellesmeye baslamis inanin gozum yok ama havalar soguk diye sakin sikayet etmeyin olurmu suan inanin donmanin alasini yasiyoruz..

Is konusunda da cnm, eger gercekten memnun degilsen basvurularda bulun ve is buluncada ayril..ama bulmadan cikma o zaman cok daha kotu oluyor telasa kapilip bulamamanin verdigi sorunlar yasanabiliyor..

Cnm mevlam size nice nice guzel seneler nasip etsin ins..Mira ve diger olucak cocuklariniz ile saglik, huzur ve mutluluklar dilerim..
Mira ya tekrardan gecmis olsun, ins boncuk gozlum iyilesir ve keyfi yeniden yerine gelir..
Bu arada dogum gunune yetisirsem eger mutlaka Miranin pocalarini yapmak isterim, hatta cok mutlu olurum benimde bir katkim olacagi icin..Planner cok iyi dusunmus sagolsun benim dusunceli arkadasim..

kızlarrr günün sonuna geldikkk ben kaçarrr zeynoma uçarrr hasta olan bütün bebişlerimize acil şifalar diliyorum, yataktan düşen bebişimize geçmiş olsun biz henüz tecrübe etmedik allah göstermesin, allah koruyor kuzuları ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor işte hepinizii kocamannn öpüyorummm ve mutlu bir akşam diliyorummm

Beykooooz sağol ya.böyle cevap verilince sevindirik oldum.ya ben çok girişken değilim e bıde sonradan aranza katılınca azmaya da utanıyom cekiniyorum ama gunluk olarak takip eıyorum.
Bu arada begen butonu muhabbetını hatırlıyorumama ınsan beklıyo bazen...onemsenmek guzel şey herkes oçın...

ahh yavrum benim ya çok geçmiş olsun canım
bu sıralar yine hastalık zamanı galiba bebişler hep hasta
Yusuf Emre ye ve diğer bebilere hatta bütün hastalara Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah

çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için Rabbim tüm bebekleri korusun kıyamam ben onlara yaa, bu arada haklı olabilirsiniz havadan değildir belki ama yusufumun o halini görünce kızıverdim işte iyi ki varsınız mayıs anneleri...

yavrum yaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olur daha büyük bi acı yaşamaz hayatı boyunca, sıkma canını Allah koruyo yavrularımızı ona emanet hepsi ...

az önce dişim çekildiçok acıdı..
10 taneden fazla igne yedim
bir türlü uyuşmadı
şu an agzım yamuluyo
gülemiyorum
konuşamıyorum

az önce dişim çekildiçok acıdı..
10 taneden fazla igne yedim
bir türlü uyuşmadı
şu an agzım yamuluyo
gülemiyorum
konuşamıyorum

Ohh be canim sonunda kurtuldun su disten, hadi gecmis olsun..nerde ise bir ay once baslayan su dis mecaranda sonlandi..senin yerine bir ohh cektim bilemezsin :)) simdi agzin uyusuk yaa sen kimbilir nasil konusuyorsundur..hafif pelteklikte hos olur eminim :)) yaninda olsaydikta gorseydik yaw azicik saka maka bir yana zor uyusmasina ve cok igne yiyip caninin acimasiina cok uzuldum umarim hemen acilarin diner..

EDACKVE ACCASİA bebeklerinize geçmiş olsun malesef mart ayınla beraber hasta olmadık bebek kalmadı gibi. inşallah son hastalanmaları olu bu kış için.

bu arada biri yazmış yazmak yerine azamıyorum diye az şekerim az nolcak yabancımıyız:) takılıyorum:)

babyceren vatana millete hayırlı olsun dişin. çektikten sonra isteseydin dişide hatıra diye saklardın malum bayağı ünlü oldu o diş:)

plannercimmrüyamda gördüğüm senin zeyno idi:)ama diğer bebişlerimizden büyüktü çok güzeldi çokk

nagihancımannen için çoook sevindim canımm çok şükür çıkmış hastaneden..yalnız bırakmayın canım 3 çocukta olsa sizde kalsın Allah korusun yine şekeri düşer kendisinede bi şey olur..yarennurumun motoruda pek iyi çalışıyomuş maşallahh
adamın 2 gündür daha iyi teyzesi arada bi öğürüyo ama kusması yok denecek kadar azaldı çok şükür artık daha iyi besleniyo yavrum..öpüyorum sizii

edack ve accasiayavrularınıza çok geçmiş olsunn..Allah acil şifalar versin

mutluannemben resim koyucağımı mı söylemiştim canım ya unutmuşum vallaşimdi hemen kocama söyleyim taze taze resmimi çeksin güzel çıkmazsam koymam

babycerendişinin çekildiğini okuyunca ohhh bee dedimsanki ben dişimden kurtulmuşum gibi sevindim:)
bu gün bende dişçideydim geceleri bi dişim çok ağrıyo ama hangisi anlamıyorum bütün dişlerime vuruyo ağrısı..dişçi ağrıyan diş hangisi dedi hepsini gösterdimmkulağımda ağrıyo bu dişlerin yüzünden dedim çok gülüştük..diş ağrısı çok zor

azraececimtayininiz çıkmamış aileniz için hayırlısı olsun inş istanbula gelirsinizz

hadi öptüm hepinizi gidim ben bi fotoğraf çektirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…