Nagihancığım, öncelikle güzel temennilerin için amiiin diyorum,
Oya teyze tamamen iyileşsin inşallah biran önce
Yaren Nur'a 41 kere maşallah
İşinden memnun olmamak çok zor,kocandan memnun olmamak gibi resmen...
Allah yardımcın olsun,umarım,,istediğin gibi güzel bir iş bulursun canım
Diş buğdayı ve güzel resimlerinizi beklemekte olduğumu bilmeni isterim
bu arada nagihancım nereelrdesin yahu
özledim seni
cnmcım aşk olsun o nasıl söz?o fotolarda seni de görmek istiyorum biliyorsun.yapacağım zaman tekrar söylerim.tamam?
bende mirama acil şifalar diliyorum cnm..
şu yeni foto ekleyen şahısları bir deşifre etsenize bana.bi bakınayım bakalım
oğlumun hastalığına üzülürken dün akşam bir de yataktan düşürdüm yavrumu, geldi mi herşey üst üste. kuzum hastalandığından beri yatakta birlikte yatıyoruz, çünkü geceleri burnu tıkanıyo sürekli mızmız bari aynı yatakta daha kolay olur dedim, eşimi de diğer odaya gönderdik, göndermez olaydım, dün 1.30 gibi yine ağlamaya memeyi bi alıp bırakmaya başladı, yarım saat böyle cebelleştikten sonra biraz sakinleşir gibi oldu, ben de gayri ihtiyari sırtımı dönüp uyudum pat diye bir sesle uyandım bir baktım oğlum parkenin üzerine düşmüş aklım çıktı, annem diye yataktan nasıl fırladım çocuğu nasıl aldım hatırlamıyorum, sonrası malum nasıl içini çeke çeke ağlıyo, ben vicdan azabından bittim zaten, sabah kulağındaki morluk hariç aksi bir şey yok gibiydi, çok büyük ders oldu bu bana
Ayy sorma canım yaaa....dün akşam kayınvalidemlere misafir gelmişti tabii biz de indik ilgilendik biraz gelin olarak...Feyzanurun kaç aylık olduğunu sordular ben de 9.5 deyince değişik bi surat ifadesiyle haa dediler beğenmemiş gibi..sonra aradan biri ; annesinin sütünü içemedi ondan dedi, eksiklikmiş gibi..ben de evet kötü annesi ona meme vermedi dedim...oysa 4 aylıkken stress ve sıkıntıdan sütüm tamamen kesilmiş çok üzülmeme rağmen tamamen mama ile beslemek zorunda kalmıştım..beni hatırlayanlar bilirler ben daha 1 aylık lohusayken tayinimiz çıkmış epey yorucu zamanlar geçirmiştik...yani işte milletin ağzı torba değil ki büzesin kendileri çalıp kendileri oynuyorlar...kötü niyet olmasada bunlar canımı sıkmaya yetiyor...ama kızım ablası gibi manken olacak bunu bilmiyorlar ki...:)))bizimkinde de boy:74 kilo:8.08 işte böyle arkadaşım...
oğlumun hastalığına üzülürken dün akşam bir de yataktan düşürdüm yavrumu, geldi mi herşey üst üste. kuzum hastalandığından beri yatakta birlikte yatıyoruz, çünkü geceleri burnu tıkanıyo sürekli mızmız bari aynı yatakta daha kolay olur dedim, eşimi de diğer odaya gönderdik, göndermez olaydım, dün 1.30 gibi yine ağlamaya memeyi bi alıp bırakmaya başladı, yarım saat böyle cebelleştikten sonra biraz sakinleşir gibi oldu, ben de gayri ihtiyari sırtımı dönüp uyudum pat diye bir sesle uyandım bir baktım oğlum parkenin üzerine düşmüş aklım çıktı, annem diye yataktan nasıl fırladım çocuğu nasıl aldım hatırlamıyorum, sonrası malum nasıl içini çeke çeke ağlıyo, ben vicdan azabından bittim zaten, sabah kulağındaki morluk hariç aksi bir şey yok gibiydi, çok büyük ders oldu bu bana
kılzar selam nasılsınız? ben hiç iyi değilim oğlum ilk defa bu kadar ağır hastalandı cumadan ebri öksürüyodu zaten ıhlamur pekmez falan verip geçirmeye çalıştım ama pazar günü eşimin köye gittik orada kaynım inat etti aldı çıkardı çocuğu dışarı ki bizim ki pek alışık değiil burada iklim biraz sert olduğu için yapma dedim dinlemedisonuç gece ateşler içinde yusuf emrem dün doktora götürdüm ilaç verdi ama dün gecede çok kötüydü neredeyse hiç uyumadık şimdi uyuyo ama uyanık olduğunda çok huysuz ve yaklaşık 5 gündür acaip iştehsız hiç alışık değilim böyle olmasına işahsızlığına ayrı üzülüyorum hastalığına ayrı nolur dua edin yavruma
Meleğim; sen oralarda soğuklarla boğuşuyorsun.biz burda sizinkinin yarısı etmeyecek soğuklarla.Mahir paşanın keyfi,sıhhati iyidir inş.Bu arada eşin kahve yapıyormuş ne mutlu sana ve diğer yapanlara.ben bir ilki yaşadım da o yüzden çok şaşırdım:=))
*ANNEM hastaneden çıktı çok şükür dün.Şimdi iğne vuruluyor günde 2 tane ilaçları ve pansumanı var.Ama şeker hastalığı çok tehlikeli ve bu aralar çok fazla düşüyor yine.Yalnız kalmamalı aslında.Nasıl yapsak hiç bilemiyorum.Ona gündüzleri benim evde geçirmesini söyledim ama evde 3 çocuk olduğu için pek aklına yatmıyor.malum kafa dinlemek ve yorulmamak istiyor.
Yaren nur’un motoru:=))) 1 haftadır sürünerek hızlı hızlı emekliyoruz.daha yeni çözdük.sıralıyoruz.tutunup kalkıyoruz.Üstten 3 dişimiz daha çıktı.,dede(tam bilinçli söylediğini düşünmüyorum),baba,(tam bilinçli söylediğini düşünmüyorum)gel(bilinçli),ayyyy(bilinçli.benim söylememe karşılık),hııııı(bilinçli.kızma belirtisi ben ona kızınca ona da bana aynı şekilde kızıyor,söyleniyor kusum:=)),istediği şeyi vermeyince çok sinirleniyor poposunu kaldırıp attırıyor kendini,söyleniyor,sakladığım oyuncağı yada telefonu buluyor yerini unutmuyor, her türlü şarkıya özellikle bazı favori şarkılarımızda (hasta şarkısı,bu ne ya şarkısı)el şaplatıp kımıldanıyor,mutlu olduğu zamanda alkış yapıyor,tekbir ve salavatta bana eşlik edip mırıldanıyor.anne nerde kızım dediğimde bana bakıp gülümseyip alkış yapıyor.Ve beni istiyor.Babasından bana gelmek istiyor.ben odadan çıkınca dönüp bana bakıp ağlıyor.Allahım bu hafta sonu beni çok mutlu etti kızım:))))Yalnız kızıma nazar değdi hasta olmuyordu.şimdi sadece hırıltısı var.dr. aradım.bana sekrol ver.3 ile 5 gün arası takip et.geçmezse getirin dedi.şuanda faranjit salgını var dikkatli olun dedi.
Kızlar iş değiştirmeyi düşünüyorum.Çok sıkıldım artık.Leasing işi yapan bir firmaya kapak atsam diye düşünüyorum bu aralar?Bu işle ilgili birşeyler bilen var mıdır?Operasyon yardımcısı olarak başvurmayı düşünüyorum malum tecrübesizim.maaş iyiymiş.kardeşim asistan bir leasing firmasında.Biraz araştıracam:
ay canım bazen banada oluyor sanki yokmusum gibi hissediyorum herkeze sinirleniyorum kafamı ekranlardan cıkarıp banada yazsana bende burdayım diyesim geliyor ama bliyorum canım arkadaslarım herseyle ilgilenmeye calıstıklarından kimi yazıları hoplaya zıplaya okuyor mesela ben azraececigimin eşiyle ilgili bişey olmus baska yeremi gitcekmiş ne onu baska sayfada cevapta gördüm yani canım sana has bişey sanma eskilerime dön bak ben kac kere alınganlık yapmısım begen tusuna basmıyorsunuz diye bile söylendim delimiyim neee
sorun hakkındada inan kullanmadım yönlendirmede yapamam ve alakasızda olsa sor canım 2sn bir konu degiştiriyoruz biz
Geçmiş olsun Yusuf Emre'yeAllah beterinden korusun canım...Öyle ağır bir dönemdeyizk;havaların soğuk olması,diş çıkması, hastalıklarla yeni tanışıyor olmamız...Umarım çabucak geçer,sağlığına bir an önce kavuşur meleğin
geçmiş olsun Yusuf Emre'ye ama havayla alakası olduğunu sanmıyorum, resmen salgın var ortalıkta. topikte de hasta bebeklerimiz var, mesela Defne Karen, Masal (biraz iyileşti), Mira (yeni hastalandı).
hepsine geçmiş olsun diyorum, gerçekten yıpratıcı bir süreç....
ahh yavrum benim ya çok geçmiş olsun canım
bu sıralar yine hastalık zamanı galiba bebişler hep hasta
Yusuf Emre ye ve diğer bebilere hatta bütün hastalara Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah
çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için Rabbim tüm bebekleri korusun kıyamam ben onlara yaa, bu arada haklı olabilirsiniz havadan değildir belki ama yusufumun o halini görünce kızıverdim işteÇok geçmiş olsun canım.. bence de havadan veya dışarı çıkmasından değildir.. Ciddi salgın var etrafta.. ne kadar önlem alırsak alalım maalesef hastalanıyorlar işte.. Kaan da 1-1,5 ay önce aynı Yusuf Emre gibiydi.. sürekli ağlamaklı burnu akıyor, iştahı yok, gece ağlayarak uyanıyor resmen hali yoktu.. gülmeyi uutmuştu yavrum.. Doktor antibiyorik verdi.. ilaç kullanmak istemiyor insan ama onu öyle bir durumda görünce de kullanayım bir an önce toparlansın diyorsun.. İyi olacak canım merak etme 5 gündür hasta diyorsun.. artık hastalığı atma sürecinde bugün yarın kendine gelecektir.. Geçmiş olsun tekrar
az önce dişim çekildiçok acıdı..
10 taneden fazla igne yedim
bir türlü uyuşmadı
şu an agzım yamuluyo
gülemiyorum
konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?