2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım uykuda ağlamalar diş döneminde bizdede oluyor
benim kuzumda normalde herşeye güler,çok güleç ve sakindir
ama diş döneminde çok zorlanıyor kuzum neyse değin gibi geçici Allah beterinden saklasın kuzuları

ne hastalıklar be bilmediğimiz
evlilik yıldönümünzün güzel geçmesine çok sevindim canımm
inşallah miranın döküntüleri yarına tamamen biterde kuzu rahatlar biraz
kıyamam meleğime ya,Allahım tez vakitte hasta olan bebişlerimize şafii isminle şifa ver amin

Sorma canım ya,,Allah'ım hiç bildirmesin inşallah...Doğumgününün güzel geçmesine çok sevindim bende canım
Bende eşimden hiç bu kadar güzellik beklemiyordum
Dr.un dediklerini ve yaşadıklarımı yazdım ki haberdar olalım diye.Hepimiz anneyiz ve aksi bir durumla karşılaşınca panikliyoruz.
Bu hastalık ateş sonrasında ve bahar aylarında sık görülürmüş...
Rabbim kimseye yaşatmasın.Dualarınızı bekliyorum kızlar

çok iyi yaptın canım bizide bilgilendirerek
ben bu 5. ve 6. hastalığı ilk defa duyuyorum mesela çoğu arkadaşımda öyle tahmin ediyorum
bugün dualarımda olucak inşallah güzel gözlüm hemen toparlanır ve diğer hasta kuzular

canım çok geçmiş olsun, 6. hastalık değilde 5. hastalıkmıymış hey allahım ya peki nasıl ayrılıyor bu 5. ve 6. hastalık acaba:26: çok şükür canım geçmiş gitmiş olsun kızarıklar yarına geçer keyfide yerine gelmiştir miramızın, allah allah ee biz şimdi 6. hastalık geçirdik birde 5. hastalıkmı var allahım sağlık versin kuzularımıza canım nekadar panik olmuşsundur tahmin edebiliyorum, resmini eklesene görelim bizim 6. hastalık döküntülerinden farklımı diye?

herkese günaydınlar. Miram farklılık yapıp 5. hastalık olmuş kıyamam ben ona zoru yani ateşi atlattınız ya bitmiş sayılır o zaman hastalık ne diyim Allah beterinden korusun. biz bebekken niye olmuyormuşuz bu hastalılardan anlamadım gitti.

bizde bugün 4 de izmire gidiyoruz ya yine tırsıyorum otobüste ece duracakmı bakalım. keyfide yok hala attırmasa bari bizi otobüsten:)

akşam saçlarıma kına yaktım, kabın dibinde kalanı da Orhan Cemal'e sürdüm biraz. "kınalı kuzum" diye severken yalan söylemiş olmayayım diye :) pek belli olmamış ama azıcık da olsa kına kınadır :)

ne? efendim? kına size çok mu alaturka geldi?

bağdaş kurarak yer sofrasında yemek yediğimizi, ekmeğimizle tabağımızı sıyırdığımızı, evimizde tv ve internet olmadığını, radyo tiyatrosu dinlediğimizi hiç söylemeyeyim o zaman

mutlu annem reklam cıngılındaki gibi haydi sor sor dememizimi bekliyon:) yusuf eniştem ne güzellik yaptı söyle bakim:)

Canım dr. bunun da 6.hastalık gibi kızamık tarzı döküntülü bir çeşit viral hastalık olduğunu söyledi. Döküntü tarzından ve şeklinden ayırt edilebildiğini düşünüyorum ama bilmiyorum sormadım. Resmi buraya ekleyebilmek için kırptım umarım anlaşılır yine de.
Bu sırtı bebeğimin teyzesi

[video=youtube;3c_vEWyzAE4]http://www.youtube.com/watch?v=3c_vEWyzAE4[/video] hortumun nerede ozan:))

canımmm yerim ben onun sırtınıı minnoşum benimm, evet canım döküntü 6. hastalıktan farklı gerçekten bizimki daha büyük büyük pembe noktalar halindeydi sizinki daha bulgur gibi küçük kırmızılıklar, bu hastalıklar bağışıklık histemlerini güçlendiriyormuş canım inş, allah beterinden korusun buna şükür diyelim

mutlu annem reklam cıngılındaki gibi haydi sor sor dememizimi bekliyon:) yusuf eniştem ne güzellik yaptı söyle bakim:)

Ahhh sen sor demeden yazmayı isterdim ama 5.hastalık hasta etti beni
Akşam eve gittim ordan başlayayım..Annem bize hediye olarak çok güzel bir orkidevari ama değil çiçek almış,
kızımda iyiydi keyfime diyecek yoktu..Sonra eşim aradı,,yemeğe gidicez yer ayırttım hazırlan sen dedi,,ben zili çalınca asansörden
iş çantamı al sonra inersin aşağı dedi...Zil çaldı,asansörün kapısı açtığımda çok güzel bir buket çiçek vardıBende evden hemen güzel bir mesaj yazdım ona aşağı indim...arabada çok güzel sözler söyledi kulağıma:127:...İstanbulda en sevdiğim balıkçıda yer ayırtmış Yemeğimizi yedik ve evlenme teklifi gibi cebinden bir kutu çıkardı...yeşil renk bir kolye çıktı içinden..Dünyalar benim oldu,,sonra eve gelip kızımızla oynadık bütün gece,,Mira annemle aynı odada uyuduğu için rahatça uyuduk.Mercimekler fırında tabi Sabah annemin kapımızı tıkalıp Mira'yı yanıma verişi,mutluluktan sütümün bol şükredişimin çokluğuyla bize krallara layık bir kahvaltı hazırlaması cabası olduTa ki Mira'nın yüzü minik minik kabarana dek...Gerisini zaten biliyosun

kına mııı gelin olurkende kına sürdürmedim hiç, bu durumdan hiç ama hiçç mutlu değilim ama benim kınaya karşı feci halde fobim var kınalı bir elin dokunduğu hiçbirşeye elimi sürmem, elinden hiç birşey yiyemem kokusunu duysan 3 gün yemekten kesilirim okadar yanii, şaka değil hastalık derecesinde nefret ediyorum kınadan, canım annem ve ailemizde hiçbir kadın kına nedir sürmez sayemde, süresede bana asla göstermez mümkünse kınası çıktıktan 3 ay sonrasına kadarda görüşemez benimle dediğim gibi hiç memnun değilim bu halden ama napayım işte elimde değilll ama sizin kınalarınız hayırlı olsun canım, orhan cemalide kınalı kuzu yapmışsın bravooo

ooohhh süpermişşş valla hakediyor benim güzel arkadaşımm aferinn yusuf enişteyee canım allah mutluluğunu daim etsin ömür boyu inş, kuzularımızın böyle önemsiz hastalıkları bile hayatın nekadar değerli ve herşeyin başının sağlık olduğunu hatırlatıyor insana değilmi, allah yuvalarımıza hep huzur , mutluluk ve hepp sağlık versin inş aminnn...

mutluannem bence artık üzülme gelmiş gitmiş oldu Miramın hastalığı şükredelim. ne mutluki eşinle kızınla annenle çok güzel bir gece geçirmişin. Miranın rahatsızlığı dışında en kötü gününüz böyle olsun.ben iyice tedirgin olmaya başladım biz ne zaman geçiricez bu hastalıları diye malum yazda geliyor sıcaklar ateş siz atlattınız çok şükür .

hejarcım sende gömleklerini güle güle giy. kolyeni güle güle tak, evini güle güle süpür süpürgenle:) yeni yaşın çok güzel gelmiş umarım böyle devam eder.

Allah bin kere razı olsun canım,çiçeği asansörde bulduğum anımı görmen lazımdı,,çok sevindim.Kolye istiyordum ama şu aralar işleri durgun diye ses etmiyordum,,ama unutmamış olması beni çok duygulandırdı. Beykoz ayağını sürdü,uğurlu geldi,forumda 2. kolyeyi kaptım Annem desen,,zaten zar zor kendilerine yetiyorlar ama gitmiş çiçek almış hem üzüldüm hem mutlu oldum.
En büyük mutluluk zaten Miranın iyi olmasıydı..Kısa sürdü ama ben bulucam yine mutluluğu kızım bi iyileşsin

kınaya bayılanlardanımmmm:) bekarken gidip aktardan kına alırdım anne bana yak diye:) arkadaşlar köylü gibi ne geziyon bu kınalarla derdi:) napim seviyorum kokusunu elimde olma hissini dur izmire gitmişken yaktırayım anneme kınamı:)

şimdi kendimi kokarca gibi hissettim

ne yani ana-oğul kına kokuyoruz diye, mesela buluşma kararı almış olsak bizi aranıza almayacak mısınız

yada sürpriz yapıp, kendi ellerimle yoğurduğum kısır çöreğimle, Zeyno'nun doğumgününde kapınızda belirsek "iğğğ, köylü bunlar ya kınalı kınalı, kendi yetmemiş el kadar bebeğe de sürmüş! ay ev yapımı yoğurtla çörek de getirmiş bu. iğğğ" mi diyeceksiniz

ben artık bu topikte kalamam. en azından kınalarım ve kokusu çıkana kadar gelmeyelim bari

şaka şaka. gitsem de kendimi tutamayıp gelirim

birkaç arkadaşım var kına fobisi olan, dolayısıyla alışığım PLANNER hanım. olsun ne yapalım. biz de uzaktan görüşürüz

azraeececim çok teşekkür ederim hayatım,daha iyileri sizin olsun inşallah
o video ne öyle,ayıp ayıp ama çok güldüm ya
demek ki mumlara dikkat etmemiz gerekiyormuş

Gerçekten Melek gibisin sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…