canım diştendir kesin bizde de aynı bu şekilde diş çıkacaksa iştah giidyor geceleri gözü kapalı ağlamalar sonundada bir diş geliyor, evet bazı bebekler çok rahat diş çıkarıyormuş ama bizimki öyle değil valla bukadar tesadüf olamaz her dişte aynı şeyler, sürekli böyle değil benim zeynom mesela sadece her diş gelişinde aynı şekilde huzursuz ağlamaklı ama çok şükür geçici süreçler canım bunada şükür diyelimmm
Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun
Sorma canım ya,,Allah'ım hiç bildirmesin inşallah...Doğumgününün güzel geçmesine çok sevindim bende canımne hastalıklar be bilmediğimiz
evlilik yıldönümünzün güzel geçmesine çok sevindim canımm
inşallah miranın döküntüleri yarına tamamen biterde kuzu rahatlar biraz
kıyamam meleğime ya,Allahım tez vakitte hasta olan bebişlerimize şafii isminle şifa ver amin
Sorma canım ya,,Allah'ım hiç bildirmesin inşallah...Doğumgününün güzel geçmesine çok sevindim bende canım
Bende eşimden hiç bu kadar güzellik beklemiyordum
Dr.un dediklerini ve yaşadıklarımı yazdım ki haberdar olalım diye.Hepimiz anneyiz ve aksi bir durumla karşılaşınca panikliyoruz.
Bu hastalık ateş sonrasında ve bahar aylarında sık görülürmüş...
Rabbim kimseye yaşatmasın.Dualarınızı bekliyorum kızlar
Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun
canım çok geçmiş olsun, 6. hastalık değilde 5. hastalıkmıymış hey allahım ya peki nasıl ayrılıyor bu 5. ve 6. hastalık acaba:26: çok şükür canım geçmiş gitmiş olsun kızarıklar yarına geçer keyfide yerine gelmiştir miramızın, allah allah ee biz şimdi 6. hastalık geçirdik birde 5. hastalıkmı varallahım sağlık versin kuzularımıza canım nekadar panik olmuşsundur tahmin edebiliyorum, resmini eklesene görelim bizim 6. hastalık döküntülerinden farklımı diye?
Canım dr. bunun da 6.hastalık gibi kızamık tarzı döküntülü bir çeşit viral hastalık olduğunu söyledi. Döküntü tarzından ve şeklinden ayırt edilebildiğini düşünüyorum ama bilmiyorum sormadım. Resmi buraya ekleyebilmek için kırptım umarım anlaşılır yine de.
Bu sırtı bebeğimin teyzesi
Eki Görüntüle 656111
mutlu annem reklam cıngılındaki gibi haydi sor sor dememizimi bekliyon:) yusuf eniştem ne güzellik yaptı söyle bakim:)
akşam saçlarıma kına yaktım, kabın dibinde kalanı da Orhan Cemal'e sürdüm biraz. "kınalı kuzum" diye severken yalan söylemiş olmayayım diye :) pek belli olmamış ama azıcık da olsa kına kınadır :)
ne? efendim? kına size çok mu alaturka geldi?
bağdaş kurarak yer sofrasında yemek yediğimizi, ekmeğimizle tabağımızı sıyırdığımızı, evimizde tv ve internet olmadığını, radyo tiyatrosu dinlediğimizi hiç söylemeyeyim o zaman
Ahhh sen sor demeden yazmayı isterdim ama 5.hastalık hasta etti beni
Akşam eve gittim ordan başlayayım..Annem bize hediye olarak çok güzel bir orkidevari ama değil çiçek almış,
kızımda iyiydi keyfime diyecek yoktu..Sonra eşim aradı,,yemeğe gidicez yer ayırttım hazırlan sen dedi,,ben zili çalınca asansörden
iş çantamı al sonra inersin aşağı dedi...Zil çaldı,asansörün kapısı açtığımda çok güzel bir buket çiçek vardıBende evden hemen güzel bir mesaj yazdım ona aşağı indim...arabada çok güzel sözler söyledi kulağıma:127:...İstanbulda en sevdiğim balıkçıda yer ayırtmış Yemeğimizi yedik ve evlenme teklifi gibi cebinden bir kutu çıkardı...yeşil renk bir kolye çıktı içinden..Dünyalar benim oldu,,sonra eve gelip kızımızla oynadık bütün gece,,Mira annemle aynı odada uyuduğu için rahatça uyuduk.Mercimekler fırında tabi Sabah annemin kapımızı tıkalıp Mira'yı yanıma verişi,mutluluktan sütümün bol şükredişimin çokluğuyla bize krallara layık bir kahvaltı hazırlaması cabası oldu Ta ki Mira'nın yüzü minik minik kabarana dek...Gerisini zaten biliyosun
Ahhh sen sor demeden yazmayı isterdim ama 5.hastalık hasta etti beni
Akşam eve gittim ordan başlayayım..Annem bize hediye olarak çok güzel bir orkidevari ama değil çiçek almış,
kızımda iyiydi keyfime diyecek yoktu..Sonra eşim aradı,,yemeğe gidicez yer ayırttım hazırlan sen dedi,,ben zili çalınca asansörden
iş çantamı al sonra inersin aşağı dedi...Zil çaldı,asansörün kapısı açtığımda çok güzel bir buket çiçek vardıBende evden hemen güzel bir mesaj yazdım ona aşağı indim...arabada çok güzel sözler söyledi kulağıma:127:...İstanbulda en sevdiğim balıkçıda yer ayırtmış Yemeğimizi yedik ve evlenme teklifi gibi cebinden bir kutu çıkardı...yeşil renk bir kolye çıktı içinden..Dünyalar benim oldu,,sonra eve gelip kızımızla oynadık bütün gece,,Mira annemle aynı odada uyuduğu için rahatça uyuduk.Mercimekler fırında tabi Sabah annemin kapımızı tıkalıp Mira'yı yanıma verişi,mutluluktan sütümün bol şükredişimin çokluğuyla bize krallara layık bir kahvaltı hazırlaması cabası oldu Ta ki Mira'nın yüzü minik minik kabarana dek...Gerisini zaten biliyosun
ooohhh süpermişşş valla hakediyor benim güzel arkadaşımm aferinn yusuf enişteyeecanım allah mutluluğunu daim etsin ömür boyu inş, kuzularımızın böyle önemsiz hastalıkları bile hayatın nekadar değerli ve herşeyin başının sağlık olduğunu hatırlatıyor insana değilmi, allah yuvalarımıza hep huzur , mutluluk ve hepp sağlık versin inş aminnn...
kına mıııgelin olurkende kına sürdürmedim hiç, bu durumdan hiç ama hiçç mutlu değilim ama benim kınaya karşı feci halde fobim var kınalı bir elin dokunduğu hiçbirşeye elimi sürmem, elinden hiç birşey yiyemem kokusunu duysan 3 gün yemekten kesilirim okadar yanii, şaka değil hastalık derecesinde nefret ediyorum kınadan, canım annem ve ailemizde hiçbir kadın kına nedir sürmez sayemde, süresede bana asla göstermez mümkünse kınası çıktıktan 3 ay sonrasına kadarda görüşemez benimle dediğim gibi hiç memnun değilim bu halden ama napayım işte elimde değilll ama sizin kınalarınız hayırlı olsun canım, orhan cemalide kınalı kuzu yapmışsın bravooo
Cnm mevlam size nice nice guzel seneler nasip etsin ins..Mira ve diger olucak cocuklariniz ile saglik, huzur ve mutluluklar dilerim..
Mira ya tekrardan gecmis olsun, ins boncuk gozlum iyilesir ve keyfi yeniden yerine gelir..
Bu arada dogum gunune yetisirsem eger mutlaka Miranin pocalarini yapmak isterim, hatta cok mutlu olurum benimde bir katkim olacagi icin..Planner cok iyi dusunmus sagolsun benim dusunceli arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?