Kizlar size sabah esim ile telf konusmamizi yazimde biraz moral olsun ya bu halde bile guldurdu beni.
-ESIM: askim seninde dinlenmeye ihtiyacin var,kendine ve Masala kotuluk ediyorsun bu sekilde,uc saatte olsa dinlen uyu mutlaka.
-CICEK: ama askim hoca birsuru odev vedi,eger yapmazsam dersi birakir.
-ESIMzaman dayanacaksin yapacak birsey yok
slm gece kuşlarım ben fotoğraf çektirmekten geliyorum
eşime bi kaç tane resmimi çekermisin dedim eline makineyi aldı maç izliyo adam
bende karşısında acaba pizza mı desem,333 mü desem poz verirken diye düşünüyorum
hala elinde makine gözü maçta
hadi canım seni bekliyorum dedim maç bitsin sonra poz poz çekerim dedi geri uzattı bana
maçta gs nin maçı çeyrek final maçıymış inş gs çeyrek finale çıkamaz diye dua ediyo
bende inş şimdi bi gol atarlar çeyrek finale çıkarlar dedim sn geçmedi gol attılarrr çok sevindimmmm
ikimizde fbliyiz ama bi gsliymiş gibi sevindim
oturdum bi güzel kendi resmimi kendim çektim deli gibii
maç bittikten sonra hadi resmini çekebilirim dedi bana
tabii ki çektirmedimm hıhhh çok şükür elim var benimm
şimdi ekliycem resmimi bakim kırpılıcak bi yeri var mıı
annem gelsin çağlayı ona bırakıp bir yere gidecem
sadece 10 dakikalıgına
daha fazla bakamaz benim annem
çocugu unutur dalar televizyona:)
bir defasında ceren yürüteçteydi evimin hemen aşagısı semt pazarı..
anne sen cerene bak ben pazara inip geliyorum dedim..
inip çıkmam 15 dakika sürdü..eve bir geldim annem cerene söyleniyo..
''anne ne oldu ''dedim
--kızın masa örtüsünü çekti yaş pastayı düşürdü bak halıya düştü caaanııımm pasta--
''anne sen ne yapıyodun neden cerene bakmadın''
--pencereden pazarı seyrediyodum--
tövbe estagfurullah gelde sinirlenme..
diger vukuatıda abimlerde yaptı,
yengem kızını pusete koymuş anneme vermiş sallasın diye
yengem mutfaga geçmiş..annemde çocugu sallamış sallamışşşşşş
yengem bir gelmiş bakmış çocuk pusette yok kaymış halıda çocuk
annem tv ye dalmış ama hala puseti sallıyo
Yazamıyorum valla buraya pek. Sizlere hayranım her işi nasıl yetiştiriyorsunuz!
İki gecedir uyuyamıyorum. Bade hasta malesef. Ateşi var. Ama anlamadım gitti. Başka hiçbir şeyi yok. Calpol veriyorum iniyor bir süre sonra yine çıkıyor. Özellikle de geceleri artıyor. Gün içinde yok denecek kadar az. Keyfi yerinde. Gerçekten anlamadım. Olmazsa yarın doktora götürmek şart oldu gibi.
İnşallah bir an önce geçer şu ateş. Ben de ateşten çok korkuyorum.
Bütün hasta bebişler iyileşsin artık. Çok zor çok!
slm gece kuşlarım ben fotoğraf çektirmekten geliyorum
eşime bi kaç tane resmimi çekermisin dedim eline makineyi aldı maç izliyo adam
bende karşısında acaba pizza mı desem,333 mü desem poz verirken diye düşünüyorum
hala elinde makine gözü maçta
hadi canım seni bekliyorum dedim maç bitsin sonra poz poz çekerim dedi geri uzattı bana
maçta gs nin maçı çeyrek final maçıymış inş gs çeyrek finale çıkamaz diye dua ediyo
bende inş şimdi bi gol atarlar çeyrek finale çıkarlar dedim sn geçmedi gol attılarrr çok sevindimmmm
ikimizde fbliyiz ama bi gsliymiş gibi sevindim
oturdum bi güzel kendi resmimi kendim çektim deli gibii
maç bittikten sonra hadi resmini çekebilirim dedi bana
tabii ki çektirmedimm hıhhh çok şükür elim var benimm
şimdi ekliycem resmimi bakim kırpılıcak bi yeri var mıı
İki gecedir uyuyamıyorum. Bade hasta malesef. Ateşi var. Ama anlamadım gitti. Başka hiçbir şeyi yok. Calpol veriyorum iniyor bir süre sonra yine çıkıyor. Özellikle de geceleri artıyor. Gün içinde yok denecek kadar az. Keyfi yerinde. Gerçekten anlamadım. Olmazsa yarın doktora götürmek şart oldu gibi.
tatlıcadım bir Galatasaraylı olarak seni çok çok öpüyorum:)))
Benimde esin az evvel seyrediyordu..en son 3-3 oldu sonrasini bilmiyorum ..cok sikici oluyor su mac olayi, halbuki benim adam evlenmeden once ben pek maca bakmam demisti ama meger fanatikmis beni kandirdi ne olcak..uyuz adam..
Gelelim kirpilmis resimlerine..simdi onlara bakmaya gidiyorum. sonrada cup yatak tabiki girebilmek nasip olursa oglan uyanmazsa olucak oyle bir guzellik :)) bakalim artik..size iyi geceler, mutlu yarinlar diliyorum..muck
günaydın arkadaşlarım biz giderek erken uyanıyoruz:26ğlum çok huysuz 2 gündür dişten olduğunu düşünüyorum
çünkü başka birşeyi yok görünüşte,iştah hiç yok,tam toparlanıyor yemesi düzene giriyor hop iştahsızlık
çok şükür ki gece uyanmadı dün 3 sefer ağlayarak uyanmıştı
canı çok acıyor demekkigözlerinden nasıl süzülüyor yaşlar
bazı çocuklar daha rahat atlatıyorlarmış diş olayını,hatta annem dün bizdeydi sen çok rahat çıkarmıştın dedi
malesef oğlumun çok zor diş çıkarması
bir an önce çıkarsada rahatlasa kuzum
nagihancım valla ne iyi oldu bir çağırdım hemen geldin,demek çok içten istemişim
annen çıkmış çok sevndim,inş toparlar kendini yavaş yavaş bencede yalnız kalması pek doğru değil gibi
Yaren Nur um hasta olmaz inş canım ya bu aralar hasta bebişler çok:26:
meleğimm güzel duaların için çok teşekkür ediyrumsizlerde iyi ki varsınız
Tatlıcadım şimdi resimlerine baktın gözlerinle günüm aydınlandı resmen
Akşamları yatmadan agrı kesıcı surup berın.bızım dr umuz bu donemde kullanılmaknuzere pedıfen verdı
günaydın arkadaşlarım biz giderek erken uyanıyoruz:26ğlum çok huysuz 2 gündür dişten olduğunu düşünüyorum
çünkü başka birşeyi yok görünüşte,iştah hiç yok,tam toparlanıyor yemesi düzene giriyor hop iştahsızlık
çok şükür ki gece uyanmadı dün 3 sefer ağlayarak uyanmıştı
canı çok acıyor demekkigözlerinden nasıl süzülüyor yaşlar
bazı çocuklar daha rahat atlatıyorlarmış diş olayını,hatta annem dün bizdeydi sen çok rahat çıkarmıştın dedi
malesef oğlumun çok zor diş çıkarması
bir an önce çıkarsada rahatlasa kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?