2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Esinde masallah tam muzeye koncak bir bey, yoktur herhalde esi ve benzeri..allah yardimcin olsun cnm mat konusunda bir ihtiyac olursa ozelden ulasabilirsin, elimden geldigi kadar yardimci olmaya hazirim..

Gun bitmeden sonunda kutlama serefine vakif olabildim..bugunlerde kafa o kadar doluki inanilmaz unutkan olabiliyorum..yani demem oki allahtan seni unutmadin cok sukur..sana ailenle huzurlu ve mutlu yillar dilerim..iyiki dogdun ve iyiki seni tanimisiz

Yazamıyorum valla buraya pek. Sizlere hayranım her işi nasıl yetiştiriyorsunuz!

İki gecedir uyuyamıyorum. Bade hasta malesef. Ateşi var. Ama anlamadım gitti. Başka hiçbir şeyi yok. Calpol veriyorum iniyor bir süre sonra yine çıkıyor. Özellikle de geceleri artıyor. Gün içinde yok denecek kadar az. Keyfi yerinde. Gerçekten anlamadım. Olmazsa yarın doktora götürmek şart oldu gibi.
İnşallah bir an önce geçer şu ateş. Ben de ateşten çok korkuyorum.
Bütün hasta bebişler iyileşsin artık. Çok zor çok!

slm gece kuşlarım ben fotoğraf çektirmekten geliyorum
eşime bi kaç tane resmimi çekermisin dedim eline makineyi aldı maç izliyo adam
bende karşısında acaba pizza mı desem,333 mü desem poz verirken diye düşünüyorum
hala elinde makine gözü maçta
hadi canım seni bekliyorum dedim maç bitsin sonra poz poz çekerim dedi geri uzattı bana
maçta gs nin maçı çeyrek final maçıymış inş gs çeyrek finale çıkamaz diye dua ediyo
bende inş şimdi bi gol atarlar çeyrek finale çıkarlar dedim sn geçmedi gol attılarrr çok sevindimmmm
ikimizde fbliyiz ama bi gsliymiş gibi sevindim
oturdum bi güzel kendi resmimi kendim çektim deli gibii
maç bittikten sonra hadi resmini çekebilirim dedi bana
tabii ki çektirmedimm hıhhh çok şükür elim var benimm
şimdi ekliycem resmimi bakim kırpılıcak bi yeri var mıı

tatlıcadım bir Galatasaraylı olarak seni çok çok öpüyorum:)))

Annene cok guldum yaa..Guzel bir annen var yalniz bu huyu hic beni sarmadi..halbuki annenin bu huyu olmasa demek dort dortluk olucakmis..herseye ragmen annelerinizi basinizdan eksik etmesin rabbim cok guzel cocuklarinizin anneannenin sicak kucaklarini bilmesi..sansli kuzulariniz bunu sakin unutmayin

Oyy cnm Bade demi hasta oldu..gecmis olsun..topigimiz resmen revire dondu cogu bebegimiz hastalikla bogusuyor..ins hepsi sifa bulur iyilesirler..malum bu mevsim gecicleri minik bedenlerine aksi yonde etki yapiyor, malasef hastalikta kacilmaz oluyor galiba

Benimde esin az evvel seyrediyordu..en son 3-3 oldu sonrasini bilmiyorum ..cok sikici oluyor su mac olayi, halbuki benim adam evlenmeden once ben pek maca bakmam demisti ama meger fanatikmis beni kandirdi ne olcak..uyuz adam..
Gelelim kirpilmis resimlerine..simdi onlara bakmaya gidiyorum. sonrada cup yatak tabiki girebilmek nasip olursa oglan uyanmazsa olucak oyle bir guzellik :)) bakalim artik..size iyi geceler, mutlu yarinlar diliyorum..muck

demek bade de hasta oldugeçmiş olsunn
umarım çabucak eski sağlığına kavuşur..

tatlıcadım bir Galatasaraylı olarak seni çok çok öpüyorum:)))

bende bi fenerbahçeli olarak seni öpüyorum canımcımm:)

benim eşimde fanatik değil doğru düzgün izlemez ama bu gün izleyeceği tuttu işte ben pek izlemedim canım sadece inş gol atarlar dedim attılar mutlu oldum

şimdilik elimde bu resimler var şekerler bi kaç gün sonra doğru düzgün çekilmiş resimler eklerimm
benim kociş bilmiyo buraya resim eklediğimiii
sanada iyi geceler canımm bende pıtırcığımı emzirimde uyuyimm

Merhaba senı yenı goruyorum ama anladığım kadarıyla forumun eskişerindensın.adasmış kızlarımız.
Ates varsa hastalık da vardır dıye duşunuyorum.vucutta bırsey bar kı bunye ates yapıyor
Ama ates 38 lerın ustunde ve ınatcı ose 6.hastalık olma olasılığı da yuksek.ama gunduzlerı olmuyo demışsın.37-38 arası ose de muhtemelen dıştır...

Bu saat oldu kimse yazmamış
Günaydınnn
En sevdığım gunlerden bırıdır cars.ama anlasılan kimse sevmıyo ki çok durgunsunuz
Bu sabah gecmısı okumam zor olmadı

günaydın arkadaşlarım biz giderek erken uyanıyoruz:26ğlum çok huysuz 2 gündür dişten olduğunu düşünüyorum
çünkü başka birşeyi yok görünüşte,iştah hiç yok,tam toparlanıyor yemesi düzene giriyor hop iştahsızlık
çok şükür ki gece uyanmadı dün 3 sefer ağlayarak uyanmıştı
canı çok acıyor demekkigözlerinden nasıl süzülüyor yaşlar
bazı çocuklar daha rahat atlatıyorlarmış diş olayını,hatta annem dün bizdeydi sen çok rahat çıkarmıştın dedi
malesef oğlumun çok zor diş çıkarması
bir an önce çıkarsada rahatlasa kuzum

nagihancım valla ne iyi oldu bir çağırdım hemen geldin,demek çok içten istemişim
annen çıkmış çok sevndim,inş toparlar kendini yavaş yavaş bencede yalnız kalması pek doğru değil gibi
Yaren Nur um hasta olmaz inş canım ya bu aralar hasta bebişler çok:26:

meleğimm güzel duaların için çok teşekkür ediyrum sizlerde iyi ki varsınız

Tatlıcadım şimdi resimlerine baktın gözlerinle günüm aydınlandı resmen

günaydınnn sevgiliii anneee arkadaşlarımmmm

nasılsınız bakalımm, hasta bebişler iyimi, anneler mutlumuu güneşli bir gün olması sebebiyle yine çok mutluyummm eee bide yarın perşembe diğer günde cuma olduğu için mutluyum galibaaa evet bende geçmişi hemencecikk okudum sabah demekki babyceren olmayınca geçmiş çok kabarmıyorr canım geçmiş olsun buarada dişten kurtulmuşsun

Akşamları yatmadan agrı kesıcı surup berın.bızım dr umuz bu donemde kullanılmaknuzere pedıfen verdı

kızlar günaydınn yine haftayı ortaladık çok şükür....herkese güsel bir gun diliyorummm..

accesia,edacık ve somebady kızlar cok gecmıs olsun...biran önce iyileşşsin yavrularınız inş...resmen hastalık ayı oldu bu mart ayı cabuk gecsın gıtsın...

tatlıcadıcımın resımlerıne bakım içim açılsın bari...

canım diştendir kesin bizde de aynı bu şekilde diş çıkacaksa iştah giidyor geceleri gözü kapalı ağlamalar sonundada bir diş geliyor, evet bazı bebekler çok rahat diş çıkarıyormuş ama bizimki öyle değil valla bukadar tesadüf olamaz her dişte aynı şeyler, sürekli böyle değil benim zeynom mesela sadece her diş gelişinde aynı şekilde huzursuz ağlamaklı ama çok şükür geçici süreçler canım bunada şükür diyelimmm

bu arada dünkü d.günümden bahsetmek istiyorum
eşim pasta almış uğur böcekli,birde satıcı sormuş eşiniz neyli sever pastayı
o da framboazlı sever siz şu uğurböcekliyi yerin o benm uğur böceğim demiş
bana 2 tane gömlek almış birde oğlumuzun yerinede kolye ve küpe almış
neyse pastamızı falan yedik ortalığı toparladım annemler geldi onlarda pasta almış
tekrar mum üfleme faslıama o pastadan biz yiyemedik artık
annemlerde bana şarjlı süpürge almışlar

Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…