şimdi kendimi kokarca gibi hissettim
ne yani ana-oğul kına kokuyoruz diye, mesela buluşma kararı almış olsak bizi aranıza almayacak mısınız
yada sürpriz yapıp, kendi ellerimle yoğurduğum kısır çöreğimle, Zeyno'nun doğumgününde kapınızda belirsek "iğğğ, köylü bunlar ya kınalı kınalı, kendi yetmemiş el kadar bebeğe de sürmüş! ay ev yapımı yoğurtla çörek de getirmiş bu. iğğğ" mi diyeceksiniz
ben artık bu topikte kalamam. en azından kınalarım ve kokusu çıkana kadar gelmeyelim bari
şaka şaka. gitsem de kendimi tutamayıp gelirim
birkaç arkadaşım var kına fobisi olan, dolayısıyla alışığım PLANNER hanım. olsun ne yapalım. biz de uzaktan görüşürüz
kına derken kına gecemin resimlerine bakıyım dedim canım sıkıldı yineben kına gecesi yapmıcaktım ama annem ve arkadaşlarım olmaz illa diyince aramızda yapalım dedik. 2-3 komşumuz, arkadaşlarım derken 25 kişi olmuşuzdur. çoğunuz bilirsiniz geline kına yakılırken altın koyar kaynana annemde kusur kalmasın ya gitmiş komşudan altın almış (onda da maşallah çeyrek filan yokmuş ata altın vermiş) kınadan sonra geri vermek için. tabi o zamanda şu kına eldiveni yerine güller çıkmıştı. kına yakıldı oynandı herkes gitti kınayı yıkayım dedimki altının yerinde yeller esiyor. evde düşmüştür gülün içinden diye sabaha kadar bakılmadık yer bırakmadım ama yok o kadar çok üzüldümki giden altına değil bana en yakın insanların bulunduğu bir yerde kim yapmış olabilirdi bunu bana kim bile bile düştüğü yerden alıp çantasına attı hala sinirlerim bozuluyor düşündükçe . ama hiçbir zaman hakkımı helal etmiyorum da. tabi anneme sarmıştım ama kadın nerden bilsin böyle olacağını.
dün akşam yatmadan önce Dolven verdim ki gece rahat uyudu
iştahsızlığına ne yapsak ki:26:
..Sizin okulda yada bildiğin ihtiyaç sahibi okullarda bu tip ihtiyaçlar var mı? Burada herşeyi paylaşıyoruz.
Birlikte bir sosyal sorumluluğu da paylaşabileceğimizi düşünüyorum.Ne dersiniz kızlar? Farklı güzel bir şey de düşünebiliriz
cuma gününden itibaren oğluma bakıcısı bakacak.ben tv konusunda hassasım ona söylücem yanında tv açmamasını ama yinede içim rahat etmiyecek.nasıl emin olabilirim bakıcıya bırakan arkadaşlar sizlerde durum nasıl acaba
güzel bir fikir pınarda'ya soralım acil ve elzem bir ihtiyaç varsa elimizden geleni yapar burdan duyurur bir kampanya yaparız yanii
Bende başlarda çok endişeliydim,bakıcıyla açıkça konuştum ve anlattım durumu,itiraf ediyorum evde radyoyu açık bırakıp kumaydayla işe geldiğim bile olduzaten tv.yi başka türlü açması imlansız çünkü tv.den açılan yeri de bantladım
sonralarda çocuğumun gelişmini gördükçe kaygılarım yerini mutluluğa bıraktı. Allah yardımcın olsun canım.[/QUOöyle yapmayı bende düşündüm şu 1 haftayı bi geçirsek içim öyle rahat edecek sağol.
Hayatim bakiciya bebegini birakman cok zor bir durum olsa gerek ama ona guvendigini hissettirmen lazim bence tv konusunu konusman tabikide iyi olur ama onun takibe alman ve nu hissetmesi biraz kirici olur gibi geliyor bana evde tv izlemek yasak diyebilirsin meselacuma gününden itibaren oğluma bakıcısı bakacak.ben tv konusunda hassasım ona söylücem yanında tv açmamasını ama yinede içim rahat etmiyecek.nasıl emin olabilirim bakıcıya bırakan arkadaşlar sizlerde durum nasıl acaba
tatlıcadım sadece evlendiğiniz akşammı yandı o mumlar:)) olmazzz bence mum mühim bir mesele arada da olsa yakılması gerektiği taraftarıyımdır hele kokulu olursa ohhh dicem de çocuklada zor oluyor:) benim perdeler isli isli kaldı:) hala yıkanacak da asan olmadığı için kalıyor
kızlarr bu gün trık buğraya gülümserken gözlerimi kapattım kapalı bi şekilde güldümm
arkasından o da gözlerini kapattı ve gülmeye başladı ama gözlerini kapatıp gülünce çokk tatlı olduu
ard arda tekrarladım suratını izlemek için sonrada bi güzel öptümm öptümm öptümm
szilerde bebeklerinize yapınn suratları okadar güzel ve tatlı duruyo kiii
Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?