2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hangimiz kendimizi 4*4 lük hissediyoruz ki..sanırım hiç kimse..
ben sürekli evin içinde hergün aynı şeylerin peşinde otomatige baglanmış gibiyim..
ne bir yere gidesim var nede bana birileri gelsin istiyorum..
çünkü bünyem kaldırmıyo artık çok yorgunum..kimseye hazırlık yapma istegim yok..
hepimizin tatile ihtiyacı var ama ben tatile gitsem bana daha çok yorgunluk olur gibime geliyo:)

rol model kavramına inanıyorum. yani çocuğa yapması gerekenleri sorumluluk gibi yüklemek yerine, davranışları yaparak rol model olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. özellikle kitap, spor ve müzik konusunda. ne bileyim. ebeveyn tamamen içlerinden gelerek kitap okuyorsa, hareketli bir hayat yaşıyorsa çocuk göre göre öğreniyor. zamanımızda anne-babalar bu kitap okuma işinde tamamen yapay olmaya başladılar. evet bebeklerin kitap okuması iyi ama anne-baba okumazsa olmuyor ki. illa iyi bir işi olsun diye değil, öğrenmek için, ufkun genişlemesi için, bambaşka insanlarla iletişim kurabilmek için, dünyayı tanımak için okur insan. ben de çocuğumu kitap okumaya zorlamayacağım ama şimdiden kitap okuyan insan gören bebeğin kitapla sorunu olmayacak diye düşünüyorum.

tabi, okuma derken kastettiğimiz şey tahsil yapmaksa o konuda bambaşka fikirlerim var: illa mektep diploması alması gerekmiyor. marangoz da olabilir, kaynakçı da, bürokrat da. mesleğinde iyi olduktan sonra illa okusun uluslararası ilişkiler uzmanı olsun diye dayatmam sanırım.

ayyy, geçmiş olsun. benim de en korktuğum şey başlarını çarpmaları. mazallah

bu arada Ceren okuldan geldi mi?

Mutlu anneciğim notunu alamadım tatlım.

Canım dün sana yukarda not bıraktım ama tek planner cvpladı sağolsun
Senden bi cevap bekliyorum,,eğer ihtiyaç varsa buradan kitap ihtiyacı olan küçük meleklere destek olalım
Adres,telefon vs. varsa belirt hemen alıntılarını devam ettiririz,organize oluverelim

Ne kaçırdım? Neden kaçırdım? Kafam bi milyonTam çözemedim bilgilendir beni şekerim ve kaçırmamamızı sağla lütfen
merat ettim:84:

kız beykoz şekerimm bende öyleyimdir hayatta kin tutamam ama budurumdan mutlu değilim bazı insanlar kin tutmayı haketsede tutamıyorum şekerimm illaki yelkenleri suya indiririm yani kişiliğimde yok yani feci halde balık hafızalıyımdır kötülüklere karşı, seninde öyle olduğun anlaşılıyor zati cicimm

orhan cemale yediği ekmekler şifa olsun benim kızım hala ekmek olayına adapte olamadı sayemizde ekmeğe sıra kalmıyor ve yerde kalmıyor öğünlerinde ben bu ekmek işine başlayamadım hala:26: tıp bayramı demişken bende doktorumuzu arayıp kutladım çok sevindi tabi ben daha çok sevindimmm spor konusunda ise sitemizdeki spor salonuna hala tam performansla devam ediyor sayılmam mesela bugün havuz günüm bak bunu hayatta kaçırmam iştee

canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi sakın salma kendini, bir yenilik yap kendinde şöyle canlan bir silkin canımmm aaa ev iş konuları yordu tabi seni üstelik yeni bir minnoşla birlikte üstüste geldi diye yorulmuş olabilirsin canım ama bırakma kendini lütfen hepimiz zaman zaman salıyoruz böyle ama mutlu olmak gerek mutluuuuu

mutlucum son cümlenden dilber hala karakteri geldi aklıma geçer canım akşamdan sabaha geçmiyecek ya bu kırmızı döküntüler bak renkleri açılmış işte öyle öyle bitip gidiyor zaten, kafa ateşi belki diştendir canım:26: bilgiler için sagoll

ayyy, geçmiş olsun. benim de en korktuğum şey başlarını çarpmaları. mazallah

bu arada Ceren okuldan geldi mi?
evet geldi teyzesi..ellerinden öpüyomuş..saygısı varmı:))
bu arada ben neden senin oglunun fotosunu göremiyorum..
yoksa yoksaaaa biz seninle arkadaş degilmiyiz
Ne kaçırdım? Neden kaçırdım? Kafam bi milyonTam çözemedim bilgilendir beni şekerim ve kaçırmamamızı sağla lütfen
merat ettim:84:

sen zeynep adanın videosunu görmedinmi
ayyy senden nasılda kaçmış
bugüne kadar tüm videoları 2 defa izlemiştin oysa ki
bak bunu kaçırdın
çok üzüldüm

Geçmiş olsun canım,,bu son olsun inşallah
Sana yılın en "iyi emekleyen annesi" ünvanını vericez zaten
Bizimki de düz duvara bile spiderman gibi yanyan tutunarak gidiyo hala
yürüme belirtisi yok malesef.
Bir de çok karıştırıyo çekmeceleri,,bana çekmiş bende öyleymişim
hatta hayır Mira dediğimde hızlanıyo ve daha seri dağıtıyo

kızlar selam nasılsınız? ya bana oğlum için önereceğiniz bi ateş ölçer var mı bizim ki koltuk altından ölçenlerden çok zor oluyo geceleri özellikle dijitaller daha rahat sanırım hadi size güveniyorum kızlar kurtarın beni bu çileden

siz bana cevap yazarken ben de oğluşumun motorundan bahsedeyim oturduğu yerden bi yerlere tutunarak ki genelde bu ben oluyorum kalkıyo,sıralıyo ama sadece koltuk kenarında duvarlara tutunma falan yok henüz, inanmıycaksınız ama hala yuvarlanamıyo yan dönüp uyuyo ama 360 derece dönüş yok sırt üstünden yüz üstüne ,tam tersi yöne dönebiliyo ama, elinden tuttuğumuzda yürüyo bazen gaza gelip koşuyo ama kendi başına duramıyo hala anında devriliyo, enne, baba, dede ve goll diyo, en bilinçli sözü gol topa ayağıyla vurup gol diyo en sevdiği oyun bu , bunların dışında da bi motorumuz yok iyi ama dimi bunlarda ve hala emeklemiyo emekleme işinden umudu kestik biz

yerim ben o spiderman i:)
boşver geç yürüsün daha güzel..bak benim halimee
demek çekmeceleri karıştırıyobizim çağlada öyle hiç rahat durmuyo çok meraklı:)
ceren hiçböyle degildi..
14 aylık yürüdü:)pek karıştırmazdı:) ahhh yavrum pek yormamıştı beni:))

sen zeynep adanın videosunu görmedinmi
ayyy senden nasılda kaçmış
bugüne kadar tüm videoları 2 defa izlemiştin oysa ki
bak bunu kaçırdın
çok üzüldüm

Neeee keçileri kaçırırım ama konan videoyu kaçırmam diyodum
Olmadı bu zadarezil oldum rica etsem bana özel koyar mısın tatlım
Motherceren sen bakma gördün sen

ZeynepAda,Çağla,Enes,Ömer...maşallahx41 size bitanelerim benim
yürüyün be kim tutar sizi

sana özel koysun ne yapalım kaparız gözlerimizi:)
özel konulan şeylere bakmam zaten ben:)
koydugunda haber ver çıkıyım ben forumdan

allah iyiligini versin:))demek siz bana cevap yazarken
belki cevap yazmayacaz ne biliyon
canım benim ateş ölçerim koltuk altından olandan yani sendekinden..allaha şükür çağla
dogdugundan beri hiç ateşlenmedi bende ihtiyaç duymadım..inşallahtta duymam..
yardımcı olamadım
ogluşunun motorunada allah güç versin takma canım gayet saglıklı ya gerisi önemli degil..
geç yürüsün ne olacakki madalyamı verecekler:)
gooll diyomuşya ne güzel hayal ettim ısırdım oglunu haberin olsun:)

e napiyim canım sorduğum soruların çoğu arada kaynıyo ben de biraz emrivaki yapayım dedim napiyim ısır ısır teyzesi yanaklar da hafif tombul bizimkinin tam ısırmalık bu arada çağla düşmüş şimdi okudum çok geçmiş olsun ya üzüldüm valla, inşallah bu son olur da bi daha düşmez yürüyen güzel

sana özel koysun ne yapalım kaparız gözlerimizi:)
özel konulan şeylere bakmam zaten ben:)
koydugunda haber ver çıkıyım ben forumdan
Bakmazsan olur şekerim, forumdan gitmene gerek yok,zaten daha önce koymuş biz yokken baksana
bende erol büyükburç'un versiyonu gibiyimEn çok ben izleyeceğim yeğenlerimi en çok bennnn
Dur bende beykozum için bişey koyayım
Aktarma kablom yanımda değil netten resmini buldum beykozcum

mutluannem kolyen çok güzel güle güle kullan..sanada çok yakışmıştır..

seni kıskandım bende kolye istedim hemen geldi eşim yollamış nasıl:)))

evet geldi teyzesi..ellerinden öpüyomuş..saygısı varmı:))
bu arada ben neden senin oglunun fotosunu göremiyorum..
yoksa yoksaaaa biz seninle arkadaş degilmiyiz

ne zaman farkedecek de arkadaşlığını lutfedecek diye bekliyordum. kabul ederseniz Allah'ın emri peygamberin kavli ile dest-i arkadaşlığınıza talibim

gerçi çok farklı bir çocuk değil, koyayım birkaç fotograf da en azından fikriniz olsun Orhan Cemal neye benziyor :)

Mutlu anneciğm beni nasıl mutlu ettin anlatamam.Okadar ihtiyaç var ki burda kitaba,çocukların elverişsiz ekonomik durumları yüzünden,ayrıca okul kütüphanesinin de bu konuda fakir kalışından ötürü kitap eksikliği içerisindeyiz.Yardımınızı,desteğinizi canı gönülden istiyor,bekliyoruz.Adresi ve no.yu özelden mi atayım canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…