2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annezeynep şey:18: belki de misafirim gelebilir:18:şeyyy:18:şimdi koysam:18:
ayıp olurmu:18:koyuyummu:18:

bizim kızda ne kardeşinden geçiyo ne annesinden:))
kardeşini çok seviyo çokta kıskanıyo..minik olan çok ağladığı için gün boyu kucakta(kucaktayken bile susmuyo sıpa:)
annesi sevdiğini söylüyo ama yeğenim ben senin artık güzel kızın değilim diyo:)
şu kardeşim keşke doğmasaydı bi bu eksikti diyo:))
biz gittiğimiz zaman kardeşini pek sevemiyoruz hep onunla ilgileniyoruz
en komiği..annesi ablaya kıyafet vs alınca..sen kardeşimi sevmiyomusun anne yazık değil mi onada alalım diyo kardeşine kendisi seçiyo hemen:))
hem seviyo,hem kıskanıyo:)

Tabiki saklarım canım TarıkBuğra, adına kitaplar yazılan çok değerli bir gazeteci yazarmış,,
onunda bir çok kitabı varmış,,bende oğlumuz sayesinde kendisini araştırdım biraz,,akşehirde heykeli bile dikilmiş,,
umarım bu isim benzerliği gibi heykeli dikilecek güzellikler yapar bizim Tarık Buğramızda

sağol mutluannemm
evt canım bende hamileyken ismine karar verince hemen aklıma yazar tarık buğra gelmişti..
çok eseri var Tarık Buğra nın..inş benim oğlum ve tüm bebişlerimiz kalıcı eserler bırakırda heykelleri dikilir
bizlerde o günleri görür yavrularımızla gurur duyarız

Son düzenleme:
yine annezeynep göremedi
misafirim gelmesse birazdan bir daha koyarım:)
dünden beridir koyuyorum:)çok koydum bu aralar

inşallah misafirim gelmez:)amcamın eşi..yine ortalıgı karıştırıp gidecek..
ortalık derken evimden bahsetmiyorum..dedikodu anlamında..
yengen şöyle dedi abim şöyle yaptı ninen böyle dedi bla bla blaaaa

ailede kim kiminle kavga etse solugu benim yanımda alıyo..
sanki ben dert babasıyım..dert babası deyince aklıma eşimgeldi:))
zamanında herkes derdini anlatmaya eşimin işyerine gidermişti..eşim artık dayanamamış ve kart bastırmış:))
''dert dermanı akıl danışmanı kemal baba'':))
kartı bulursan fotosunu çekiyim:)

anneZEYNEP hanım, bir internet sitesinde resimli çikolata gördüm. paylaşmak istedim :)

logofood com tr

ilanen tebliğ olunur

slm kızlar, bu aralar biz hastalandıkça işler de arttı, geçmişi okuyamıyorum, kuzucum orta kulak iltihabı olmuş bir de faranjit, amoklavin kullanmaya başladık, çarşamba gecesi 3 kez uykudan uyanıpa yaklaşık 1 saat süren ağlama krizlerine girdi malum hala soğuk algınlığı da geçmemişti, sabahı sabah ettik ne o uyudu ne de biz, sabah doktora dedim 5 gündür peditus kullanıyoruz bırakın iyileşmeyi daha da kötüleşti, bi baktı iki kulakta da kızarıklık boğazda da, gece ağlama krizlerine girdi dedim, orta kulak iltihaplarının bebeklerde doğum sancısından şiddetli ağrıya sebep olduğunu söyledi, oğlumun ağlamaları görünce gerçekten öyleymiş dedim, bi dertlerini anlatabilecek hale gelseler

annezeynep şey:18: belki de misafirim gelebilir:18:şeyyy:18:şimdi koysam:18:
ayıp olurmu:18:koyuyummu:18:
Koymaaaaaaaaa koydun mu kiz yoksa koymadan duramiyon ama bi bana denk gelmiyo be bacim

anneZEYNEP hanım, bir internet sitesinde resimli çikolata gördüm. paylaşmak istedim :)

Eki Görüntüle 658291

logofood com tr
cok guzel degil mi ici tatli disi daha tatli :)
Ben kendim etiket yaptim cikolatalara yapistirmak icin coook sagol ama chihiro79 (yazamayanlara ithafen )

1 ben 6 ziyaretçi

dükkanı kapatıyorum arkadaşlar, hadi siz de dağılın evlerinize yada işinize bakın! maymun oynamıyor burda

geçmiş olsun Mehmet Yekta'ya, gerçekten onlar için de bizim için de çok zor dertlerini anlatamamaları. peki ağrılar için birşey önerdi mi biraz olsun azaltacak yada geçirecek?

Koymaaaaaaaaa koydun mu kiz yoksa koymadan duramiyon ama bi bana denk gelmiyo be bacim

cok guzel degil mi ici tatli disi daha tatli :)
Ben kendim etiket yaptim cikolatalara yapistirmak icin coook sagol ama chihiro79 (yazamayanlara ithafen )
koydumgeri kaldırdımsonra senin için yine koyarımalıştım koymaya
1 ben 6 ziyaretçi

dükkanı kapatıyorum arkadaşlar, hadi siz de dağılın evlerinize yada işinize bakın! maymun oynamıyor burda

:118::118:ilahi chihiro hanım güldürdünüz bendenizi:))
saygılar:)

canım geçmiş olsun..okuyunca üzüldüm..acil şifalar diliyorum

kızlar şu doğum günü fikirlerinizi paylaşmaya devam edin bende içlerinden seçtiklerimi uygulamaya çalışacağım
hazırlıkları turkuaz ve beyaz renklerini kullanarak yapmaya karar verdim..
annezeynepten ;turkuaz renginde peçete balonlar,çikolata etiketleri
mutluanneden;turkuaz-beyaz renklerinde su şişesi stickerı
plannerden;yine aynı renklerde kürdan bayraklar
ilkimden;keçeden kesilerek hazırlanmış el yazısı fonunda yazı
turkuaz peçete nerden bulurumm:26:
başka neler var kızlar:44:
yazdığım isimler şimdi banada yardım kampanyası başlatsa tarık buğraya doğum günü hazırlıkları diye nasıl mutlu olurum
yada bana hangi programla nasıl yapıcağımı söyleseniz..söylermisiniz:18:

dün gece köttü bir rüya gördüm aklıma geldikçe gözlerim doluyo..
allah ım hayırlara çıkarsın inşallah..cereni gördüm..off içim sıkılıyo..
allah evlatlarımızın acısını göstertmesin inş..onlara gelecek kötülük bize gelsin..

ben rüyalarımın etkisinde kalıyorum galiba

hayırlara çıksın rüyanız hayra yorun da. Allah kimseye bebeklerinin acıısnı göstermesin (amin)

bu arada, "dağılın, maymun oynamıyor" yazarken aklıma siz geldiniz. babyceren konuşuyor gibi hissettim vallahi :)

TATLICADI hemen carrefoura git ve peceteleri al ben turkuaz olup katlari iyi ayrilan pecete cok aradim ve sadece ordakilerden duzgun oldu digerleri hep yirtildi

BABYCEREN hayir olsun cnm evlatlarimiz cok kiymetli ya seytan korkutuyor iste

KIZLAR HEDIYEM GELMIS heyecanla paketin ofise ulasmasini bekliyorum Hejarcim bana ozel +18bir hediye koydu galiba paketi uluorta acma dedi heyecan dorukta

herkeslere iyi haftasonları, iyi tatiller
size sevdanın yolları bana kurşunlar

uydurma ve çalıntı oldu dimi :26:
ben de farkettim

Annem Beykoz teyzemin bana aldığı ciciyi giydirdi fotolarımı çekti çok güzel oldum bir de siz bakar mısınız nasıl olmuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…