tatlıcadım dün gece yazmışsın ablamın kızı kardeşini çok kıskanıyo,altına kaçırmaya başladı diye
çok üzüldüm..evet büyük çocuklar aşırı kıskanırsa altlarına yapmaya başlıyolar..
çok şükür cerende böyle birşey yaşamadık..ceren aslında kardeşini bizimleyken hiç kıskanmıyo..
ama akraba arkadaş geldigi zaman çağlayı seviyolar ya işte o zaman gözlerinden anlıyorum ben nasıl bakıyo
kardeşineüzülüyorum..ama bizbizeyken sorun yok çünkü onu sevdigimi en az günde 20 defa söylerim ben:))
çocuk bazen diyo ki ''tamaaaammm anne bende seni seviyorum yeterrrr:))''
ha bide şey diyorum,
''ceren ben en çok seni sonra kardeşini seviyorum''
ceren üzülüyo diyo ki,
''anne yazık degilmi kardeşimeikimizide aynı sev''
ha sanmayınki cereni daha fazla seviyorum sadece ceren kıskanmasın diye..
ikiside benim için aynı..çağla zaten anlamıyo kuşum benim yazık kızımaa:))
slm güzel annişlerr
havanın kapalı olması sebeiyle kuzumla mışıl mışıl uyumuşuz 10 da uyandık
bi haftadır 7 de dikiliyoduk ayağa ne iyi geldi 10 da uyanmak:)
gerçekten saklarmısınn mutlu annem
görünce nasıl sevindimm yavrumun adına kitap yazılmış
Tabiki saklarım canımTarıkBuğra, adına kitaplar yazılan çok değerli bir gazeteci yazarmış,,
onunda bir çok kitabı varmış,,bende oğlumuz sayesinde kendisini araştırdım biraz,,akşehirde heykeli bile dikilmiş,,
umarım bu isim benzerliği gibi heykeli dikilecek güzellikler yapar bizim Tarık Buğramızda
Eki Görüntüle 658274
Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Koymaaaaaaaaa koydun mu kiz yoksa koymadan duramiyon ama bi bana denk gelmiyo be bacimannezeynep şey:18: belki de misafirim gelebilir:18:şeyyy:18:şimdi koysam:18:
ayıp olurmu:18:koyuyummu:18:
cok guzel degil mi ici tatli disi daha tatli :)anneZEYNEP hanım, bir internet sitesinde resimli çikolata gördüm. paylaşmak istedim :)
Eki Görüntüle 658291
logofood com tr
slm kızlar, bu aralar biz hastalandıkça işler de arttı, geçmişi okuyamıyorum, kuzucum orta kulak iltihabı olmuş bir de faranjit, amoklavin kullanmaya başladık, çarşamba gecesi 3 kez uykudan uyanıpa yaklaşık 1 saat süren ağlama krizlerine girdi malum hala soğuk algınlığı da geçmemişti, sabahı sabah ettik ne o uyudu ne de biz, sabah doktora dedim 5 gündür peditus kullanıyoruz bırakın iyileşmeyi daha da kötüleşti, bi baktı iki kulakta da kızarıklık boğazda da, gece ağlama krizlerine girdi dedim, orta kulak iltihaplarının bebeklerde doğum sancısından şiddetli ağrıya sebep olduğunu söyledi, oğlumun ağlamaları görünce gerçekten öyleymiş dedim, bi dertlerini anlatabilecek hale gelseler
koydumKoymaaaaaaaaa koydun mu kiz yoksa koymadan duramiyon ama bi bana denk gelmiyo be bacim
cok guzel degil mi ici tatli disi daha tatli :)
Ben kendim etiket yaptim cikolatalara yapistirmak icin coook sagol ama chihiro79 (yazamayanlara ithafen)
1 ben 6 ziyaretçi
dükkanı kapatıyorum arkadaşlar, hadi siz de dağılın evlerinize yada işinize bakın! maymun oynamıyor burda
slm kızlar, bu aralar biz hastalandıkça işler de arttı, geçmişi okuyamıyorum, kuzucum orta kulak iltihabı olmuş bir de faranjit, amoklavin kullanmaya başladık, çarşamba gecesi 3 kez uykudan uyanıpa yaklaşık 1 saat süren ağlama krizlerine girdi malum hala soğuk algınlığı da geçmemişti, sabahı sabah ettik ne o uyudu ne de biz, sabah doktora dedim 5 gündür peditus kullanıyoruz bırakın iyileşmeyi daha da kötüleşti, bi baktı iki kulakta da kızarıklık boğazda da, gece ağlama krizlerine girdi dedim, orta kulak iltihaplarının bebeklerde doğum sancısından şiddetli ağrıya sebep olduğunu söyledi, oğlumun ağlamaları görünce gerçekten öyleymiş dedim, bi dertlerini anlatabilecek hale gelseler
dün gece köttü bir rüya gördüm aklıma geldikçe gözlerim doluyo..
allah ım hayırlara çıkarsın inşallah..cereni gördüm..off içim sıkılıyo..
allah evlatlarımızın acısını göstertmesin inş..onlara gelecek kötülük bize gelsin..
ben rüyalarımın etkisinde kalıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?