Herkese merhabaa
Bu gün oğlumla evde yalnızız..ananneye çok fazla alıştı kuzum çok huysuz
Sürekli kucağımda olmak istiyo otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum
Çaresizlik çok kötüü
Bi an önce iyileşip yavrumla ilgilenmek istiyorum
Doğum günü hazırlıklarınızdan bahsetmişsiniz kızlarr
Bestenin kıyafetlerini bende çok merak ettim
Ben kuzum için hiç bi şey yapamıyorum
Kendimi çok yetersiz ve çaresiz hissediyorum
Takip edemiyorum burayıda umarım olumsuz bi şey yoktur
Hepinizi çok öpüyorum
benim mesai bitti. koşarak kuzuma gidiyorum. onu okuldan alıp eve geçicem. sonra daaaaa; kocamın doom günü bugün. ailecek yemeğe gidicez.
üçümüüüüzzz
Doğumgünü hazırlıklarım lafta tam gaz,,görünürde ise gazsız devam ediyordu
Pazar akşamı çalışmalara başladım nihayet,,A4 kağıda çıkış aldıgım minnie mouse kulaklarını kestim,
silikon tabancasıya ve elimde olan kelebeklerle mangal kürdanlarına yapıştırdım.
Masama renk katacağını düşündüğüm ilk süslemelerim hazır kızlarBu çubukları keklere batırmayı hedefliyorum Masamın üzerinde ucundan görünen banner ise kurdele ile birbirine bağlandı Elimde tuttuum minik kürdanları da yine elde kesip sırt sırta yapıştırdım.Biraz deli işi biraz anne işi anlayacağınız
Vee bunları yaparken de şunu düşündüm hep: Geçen sene bu zamanlar da da benzer telaşlar içindeydim(hastane odası,ev sülemesi..vs.),,Rabbime şükürler olsun ki bana bu tatlı telaşları yaşattığı için
Yeni bişey yaparsam paylaşırım yine
Eki Görüntüle 668940
ayyy çok güzel olmuş. hepsine bayıldım ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim. tatlım ölçü olarak birebir mi çalışıyosun bunları yoksa çıktı alırken mi ayarlıyosun?
ben de bugün doğum günü düşüncelerine dalıp beyin fırtınası yaptım. yan masadaki arkadaşlar fikirlerimi çok beğenince daha da gaza geldim. Mekan olarak dışarda bi yer mi ayarlasam diye düşünüyorum. yeni bi yer açılmış tam benim konseptime uygun olarak dekorasyonunda english home teması hakim. o yuzden orayla görüşcem. sadece mekanı kullanıp servis imkanından faydalanmak istiycem. çok tuzlu olur mu acaba. ama düşünüyorum da evde olursa da koşturmaktan servisten ben bi bok anlamicam... mevlutte ve diş bugdayından biliyorum. misafir gibi gidip kutlamamızı yapar evimize döneriz. çay keyfimizi yaparız istanbuldan gelecek misafirlerimizle de. nasıl sizce?
pasta fikrime de bayıldılar. pastayı da ben yapıcam. diğer ikramlıkları ise yine imece usulu halletmeyi düşünüyorum. herkes bi çeşit yapsa yeter de artar... hatta gecen gun kuzenim "defne karenin doğumgunune bunlardan yapcam" diye bi foto gosterdi :) sanırım böyle halledebilirim...
Doğumgünü hazırlıklarım lafta tam gaz,,görünürde ise gazsız devam ediyordu
Pazar akşamı çalışmalara başladım nihayet,,A4 kağıda çıkış aldıgım minnie mouse kulaklarını kestim,
silikon tabancasıya ve elimde olan kelebeklerle mangal kürdanlarına yapıştırdım.
Masama renk katacağını düşündüğüm ilk süslemelerim hazır kızlarBu çubukları keklere batırmayı hedefliyorum Masamın üzerinde ucundan görünen banner ise kurdele ile birbirine bağlandı Elimde tuttuum minik kürdanları da yine elde kesip sırt sırta yapıştırdım.Biraz deli işi biraz anne işi anlayacağınız
Vee bunları yaparken de şunu düşündüm hep: Geçen sene bu zamanlar da da benzer telaşlar içindeydim(hastane odası,ev sülemesi..vs.),,Rabbime şükürler olsun ki bana bu tatlı telaşları yaşattığı için
Yeni bişey yaparsam paylaşırım yine
Eki Görüntüle 668940
günaydın arkadaşlar:)aaa akşam olmuş ben yeni geldim:)
geçmişe daha bakamadım zamanım olursa döner bakarım..
dedikodu falan varsa hemen bakabilirim:)
umarım herşey yolundadır..benim misafirim vardı çok şükür gittilerde yemek
yapma şansım oldu
evi toparladım hopbir telefon annem..kokoş arkadaşıyla birazdan bana geleceklermiş..
hemde yemege
ne yemek varmışdedim zıkkımın kurufasulyesiyle pilavı:)buyrun gelin dedim..
oh ne güzel ya ikiside çocukları büyütüp evlendirmiş,kocalarıda boşamışgezmelere gidiyolar:)
kafa rahat tabi..
beni düşünen yok..pestilim çıktı..tek istedigim duş alıp ayaklarımı uzatmak..umarım bu istegim gece
11 de olur:)
ha unutmadan pınardacım pttkargo ile kitaplarım yola çıkmış:)çok mutluyum..sadece 8 lira almışlar
Uykusuz 1 gece daha geçti de dün gece,bakalım bu gece ne yapacağım
Gözlerim batıyor kızlar,,yakında da hiçbiriniz yoksunuz,Mira'yı birinize bırakır 2-3 saat uyurdum bari:116:
Gerçi kızımı görünce uykuyu unutucam ama yine de birkaç saat uyumak iyi gelirdi walla
Zaten tüm gün göz açık siesta yaptımHepinizi tek tek öpüyorum
Birde cicekle dilberegeyi merak ediyorum:26:Babyceren akşam uğrarsan mailindeler canım
Tatlıcadım umarım çabucak iyileşirsin,Meleğim zürafa temandan vazgeçme çok şirinler çünkü ,
Azraece,seninde şu eşi boşanmak isteyen arkadaşın ne oldu şekerim? Şekerlişekersiz,nice mutlu seneler eşine...
Herkesi çok öptüm,,kıymetimi bilin kimseyi bu kadar öpmem normalde
Mira icin uzuldum ins duzelir uykulari cnm, sende rahata kavusursun..gerci bizde cok isyanlardayiz..hicbirsey yolunda gitmiyor..esimle aram cok fena heran hersey olabilir modunda ve bu depresif durumum oglanada yandiyor..bugun nerde ise hicbirsey yemiyerek kendini cokca hissettirdi..neyse dert tasa bitmiyor mevlam daha buyuk dert vermesin...
Zurafa sirin bir hayvan ama nedense onu pek dusunen olmamis cok dogum gunu icin burdan company lerde bulamadim olmazsa amerikada bir siteden alcam hepsini..
selaaaaaaaaaaaaaaammmm......kızlar.......
epeydir yoktum...antalyaya gitmiştim sonra yatılı misafir falan falan...ama döndüm ve çok mutlu oldum benim gibi şimdiden doğumgünü partisi telaşı yapanlar var yaşasın....geçmişe dönüp neler var neler yok bakacağım...buarada başka bir gündemim var...mayıs erkek anneleri yada kız annesi olup fikri olanlar için yaman'ı sünnet ettireceğim lokal anestezi mi olmalı genel anestezi mi kafam çok karışık....1 yaş öncesi yaptırıp bitirmek istiyorum hem yaşgününü hem yaz tatil planlarıma gölge düşürsün istemiyorum...yaptıran yaptırdığını duyan bana ses versin nolur.....sevgiler.....
arkadaşlar, 7 aylık hamile arkadaşımın aşırı kanaması varmış ve ameliyata alınmış. ben lab.dayken de eşim kan vermeye gitmiş çünkü banka kanı değil taze kan gerekiyormuş bebek olduğu için. benim de deneyim başlayacak biraz sonra. elim kolum bağlı kaldım burda. lütfen lütfen lütfen dua edin lütfen
kızlar merhaba,
az önce doktordan geldik. çok şükür oğluşun sağlık durumu gayet iyi çıktı. ama son bir aydır geceden sabaha uyuyan oğluma birşeyler oldu. deceleri 1'e kadar yatmıyor. uyudu mu da 30 dak. bir uyanıyor.dün gece uyumamak için resmen inad krizine girdi. nasıl ağlamak bir görseniz. doktor dedi ki gündüz sizi görmediği için gece görmek istiyo. daha da kötü olucak dedi. biraz daha bilinçlensin, onu bırakıp işe gittiğinizi aladığında daha çok yapıcak dedi. ben şaşırdım napıcamı? artık ben uytmaya başladığım an kıyameti koparıyor. babası da uyutamıyor. ama gündüz bakıcısıyla çok iyiller. eve gldiğimde çok sakin, bakıcı gidiyo ve oğluşum başlıyor mızmızlanmaya. napıcam ben?
Canım merhaba,
Canın sıkılmış bu aralar biraz üzüldümUmarım herşey yoluna girer yakın zamanda.. Olur bazen öyle şeyler dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin.. TR ye gelmek gibi şansın yok mu canım? Gelip burda 1 ay falan kalsan nasıl olsa çalışmıyorsun biraz ilenin yanında dursan hem sana iyi gelir hem eşin de biraz yalnız kalır sizin kıymetinizi anlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?