2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim mesai bitti. koşarak kuzuma gidiyorum. onu okuldan alıp eve geçicem. sonra daaaaa; kocamın doom günü bugün. ailecek yemeğe gidicez.
üçümüüüüzzz

Çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm demek ağrıların devam ediyo, Umarım kurtulursun şu rahatsızlıktan da oğluşunu doya doya kucaklarsın. Tatlım elimden geldiğince sana yardım ederim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Kendini sakın yalnız hissetme. Seni seviyoruz tatlım ve çok öpüyoruz.

Süpeeeeeer olmuş canım bayıldım ellerine sağlık.

Bence çok iyi düşünmüşsün canım,fiyat uyarsa da süper extra yorulmazsın,benim evde kapalı balkonum var orada yapıcam ve tabiki imece usulu yapıcaz bizde hazırlıkları Sadece arkadaşlarım ve eltilerim gelecek bizimkine,,eşim ise sadece pasta sırasında gelicek ve gidicek yine.Akşamında da nasipse babalarla dedelerle yeniden kutlıcaz erkekli ve yemekliAma ben alışkınım kalabalığa çünkü her hafta 20 kişi toplanıyoruz eşimin çekirdek ailesiyleYardımcı abla olucak hem.

Ben çıkışları tam ölçüde A4 e diziyorum 5er mm aralıklarla, sonra 1'e1 çıkış alıyorum ve kesiyorum.
Büyük kürdanlarım 5,5x5cm küçükler ise 2x2cm ölçülerde şekerimYani 1 A4 e kac adet cikarsa tamamdır:128:
Ama mesela pecete halkalarım A4'e 4 adet yatay sıgıyor(28x5cm)en az 6 adet cikti alip kesicem

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar:)aaa akşam olmuş ben yeni geldim:)
geçmişe daha bakamadım zamanım olursa döner bakarım..
dedikodu falan varsa hemen bakabilirim:)
umarım herşey yolundadır..benim misafirim vardı çok şükür gittilerde yemek
yapma şansım oldu
evi toparladım hopbir telefon annem..kokoş arkadaşıyla birazdan bana geleceklermiş..
hemde yemege
ne yemek varmış dedim zıkkımın kurufasulyesiyle pilavı:)buyrun gelin dedim..
oh ne güzel ya ikiside çocukları büyütüp evlendirmiş,kocalarıda boşamış gezmelere gidiyolar:)
kafa rahat tabi..
beni düşünen yok..pestilim çıktı..tek istedigim duş alıp ayaklarımı uzatmak..umarım bu istegim gece
11 de olur:)
ha unutmadan pınardacım pttkargo ile kitaplarım yola çıkmış:)çok mutluyum..sadece 8 lira almışlar

Uykusuz 1 gece daha geçti de dün gece,bakalım bu gece ne yapacağım
Gözlerim batıyor kızlar,,yakında da hiçbiriniz yoksunuz,Mira'yı birinize bırakır 2-3 saat uyurdum bari:116:
Gerçi kızımı görünce uykuyu unutucam ama yine de birkaç saat uyumak iyi gelirdi walla
Zaten tüm gün göz açık siesta yaptım Hepinizi tek tek öpüyorum
Birde cicekle dilberegeyi merak ediyorum:26:Babyceren akşam uğrarsan mailindeler canım
Tatlıcadım umarım çabucak iyileşirsin,Meleğim zürafa temandan vazgeçme çok şirinler çünkü,
Azraece,seninde şu eşi boşanmak isteyen arkadaşın ne oldu şekerim? Şekerlişekersiz,nice mutlu seneler eşine...
Herkesi çok öptüm,,kıymetimi bilin kimseyi bu kadar öpmem normalde

Oyy masallah subhanallah bu ne guzellik..el emegi iste boyle oluyor demek..ben valla bittim benim hersey hazir olucak A dan Zye yapamam yapsam bile burda malzemesini almam hazir almami gecer..bizim malasef eminonu yok burda :)) kizlar varya acaip uyuz bir ulkede yasiyorum, hersey dandik desem..adamlarin dogum gunu icin partileri bile bir iki saat icinde oluyor bir kac yer sordum cogu oyle ..saka gibi resmen..bakalim daha yer bulucam ben sonra butun malzemeleri topluca siparis edicem..

Ben dedikodunu yaptım itiraf ediyorum:26:

Mira icin uzuldum ins duzelir uykulari cnm, sende rahata kavusursun..gerci bizde cok isyanlardayiz..hicbirsey yolunda gitmiyor..esimle aram cok fena heran hersey olabilir modunda ve bu depresif durumum oglanada yandiyor..bugun nerde ise hicbirsey yemiyerek kendini cokca hissettirdi..neyse dert tasa bitmiyor mevlam daha buyuk dert vermesin...
Zurafa sirin bir hayvan ama nedense onu pek dusunen olmamis cok dogum gunu icin burdan company lerde bulamadim olmazsa amerikada bir siteden alcam hepsini..

hızlıca geçmişe göz attım..aklımda kalanlar,
melegim__canım çağla için seçtigin pastaya bayıldım çok güzel..inş yaptırabilirim bizim beceriksiz pastaneye..

mutluanne__yaptıkların süper..nasıl yapabiliyosun maşallah sana..ben çok beceriksizim bu konuda..
o parmaklarını yerim senin:)biraz ödünç versene bana:)

chihiro79_canım avatarın süper olmuş..orhan cemale maşallah çok tatlı..arkadaşın için çok üzüldüm..
umarım sagsalim bebegiyle kurtulurlar..dua edicem canım..saygılar..

ilkim45__cigerim evet yoklugum belli oluyo pek sayfalar ilerlememiş dimi:))ama sende doldoramamışsın sayfaları

annezeynep__seçtigin pasta çok güzel..bir parmak aldım haberin olsun:))

tatlıcadı__canım ya çok üzülüyorum..ne yapabiliriz senin için..allah sana saglık sıhhat versin..
eskisinden daha iyi olmanı istiyorum..öptüm tatlıcadım benim..

bu arada azraecede ortalıkta yok..göremedim..

Merhaba arkadaşlar..

İş yerinde işler çok yoğun uzun zamandır yazamadım sizlere.. arada kaçamak yapıp girdiğim yerden okuyorum ama bir çok konuyu kaçırmışımdır.. Önemli bir durum varsa benimle paylaşırmısınız?

Bugün Tarık Buğranın hediyesini kargoya verdim :)

Evde durumlar fena değil.. Kaan'a annem bakıyor biliyorsunuz.. annem de 1 haftalığına memlekete gitti babamla.. kayınvalidem geldi Bursadan.. Kaan onu görünce ilk gün biraz yadırgadı.. ağladı kucağına gitmek istemedi.. Ki yabancı bilmez.. akşamları kapıcının arkasından bile ağlıyor ona gitmek için Eyvahh dedim böyle olursa yandık.. Hem iş yoğun bir de Kaan alımazsa napıcam diye düşünürken alışma süreci uzun sürmedi çok şükür. Yıldızları barıştı :) yemek yiyor geziyorlar oynuyorlar.. ama anneme baktığı gibi anneme güldüğü ve onun yanında olduğu kadar keyifli değil bunun farkındayım.. akşamları biz gelince hızlı hızlı emekleyerek ayaklarımıza yapışıyor hem bizimle olmak istiyor.. Çocuklar alıştıkları kişileri arıyormuş gerçekten..

Doğum günü hazırlıkları başlamış ne güzel.. ben daha hiç bişey yapamadım.. Hatta hiç bir fikrim bile yok Hata sonu bir arkadaşımızın kızının doğum gününe gittik.. İlk doğum günüydü ama çok sıradan ve heyecansız geçti.. Beğenmedim sanki.. Birbirini tanımayan insanları davet etmiş.. kimse sohbet etmedi çocuklar ortalıklarda dolaştı gürültü vs vs .Ben yapınca kesin birbirini tanıyanları bir arada toplamayı düşünüyorum.. Hatta belki gündüz çocuklar için bir hazırlık akşam da büyükler arasında bir kutlama daha iyi olur diye düşünüyorum..

Bakalım şimdilik benden haberler bunlar.. Tüm bıcırıkları öpüyorum

selaaaaaaaaaaaaaaammmm......kızlar.......

epeydir yoktum...antalyaya gitmiştim sonra yatılı misafir falan falan...ama döndüm ve çok mutlu oldum benim gibi şimdiden doğumgünü partisi telaşı yapanlar var yaşasın....geçmişe dönüp neler var neler yok bakacağım...buarada başka bir gündemim var...mayıs erkek anneleri yada kız annesi olup fikri olanlar için yaman'ı sünnet ettireceğim lokal anestezi mi olmalı genel anestezi mi kafam çok karışık....1 yaş öncesi yaptırıp bitirmek istiyorum hem yaşgününü hem yaz tatil planlarıma gölge düşürsün istemiyorum...yaptıran yaptırdığını duyan bana ses versin nolur.....sevgiler.....

Canım merhaba,

Canın sıkılmış bu aralar biraz üzüldüm Umarım herşey yoluna girer yakın zamanda.. Olur bazen öyle şeyler dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin.. TR ye gelmek gibi şansın yok mu canım? Gelip burda 1 ay falan kalsan nasıl olsa çalışmıyorsun biraz ilenin yanında dursan hem sana iyi gelir hem eşin de biraz yalnız kalır sizin kıymetinizi anlar :)

Merhaba canım,

Biz 5 aylıkken yaptırmıştık.. Lokal anestezi ile yaptırdık.. 1 hafta 10 günde tamamen iyileşti

Çok geçmiş olsun.. Dualarımız arkadaşın için.. Umarım önemli bişey olmaz.. Durumdan bizi de haberdar edersen sevinirim.

Canım bunu bizde yaşadık.. Ama geçiyor inan.. Annem bakıyor ve akşamları da bizde kalıyor.. Bundan 1-2 ay kadar önceydşi herhalde tam hatırlamıyorum.. akşam aldım emzirip uyutacağım.. emmiyor! sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Uyumuyor
Sonra bi ağlama krizi.. susmuyor içini çeke çeke ağlıyor kucağıma alıyorum odada geziniyoruz.. uyku gözlerinden akıyor tekrar yatırıyorum feryat figan yok uyumuyor.. Annem dayanamayıp geldi annemi görünce hemen ona gitmek istedi.. Kafasını omzuna yasladı ve anında sustu.. ve inanmazsın 5 dk içinde uyudu.. Tabi bu durum beni çok üzdü.. Ben onun annesiyim bunu hissetmesi gerekiyor neden böyle oluyor diye çok üzüldüm.. Ama bu çok normaldi.. çünkü benden çok annemi görüyordu ona alışık doğal olarak.. Sonra sonra bunu sorun etmemeye başladım.. ve düzeldi.. şimdi akşamları eve gidiyorum oynuyoruz yemek hazılıyorum pijamalarımızı giyip uyumaya gidiyoruz.. Haa bazen yine yapıyor uyumaya direniyor ama sorun etmiyorum artık.. Sen de fazla takılma geçecek..

merhaba hanımlar, doğum günleri yaklaşıyor, minik kuzuların doğum günlerinde en güzel hallerinde olmasını istersiniz. ben de kk nın uzuuunn soluklu üyelerindenim, tütü tişört tasarımı yapıyorum, ilgilenen arkdaşlar olursa özelden benimle irtibata geçip web adresimi alabilirler

mutlu annecim o komşumun durumu çok karışık. kadının psikolojik sorunları olduğunu anladık burdakilerle. mesela evde kumandayı tv ye attım, laptopun üstünde zıpladım diyor kavga ederken. bir bakıyoruz hepsi sapasağlam. geçen cuma adam süslenmiş püslenmiş eğlenmeye gidiyorum demiş. sen kalk 5 aylık çocukla gece 2 ye kadar adamı ara barlarda. ne kadına ne adama en çok bebeğe üzülüyorum. kadının da çok tutarsızlıklarını hatalarını görünce kendimi çektim açıkcası. birde kocası beni faceden eklemiş manyakmı nedir. Allah o yavruya acısın diyorum.

meleğim sabır diliyorum senin için Rabbimden dönem dönem oluyor bu evliliklerde sizde atlatırsınız bir an önce inşallah.

chihiro arkadaşından iyi haberlerle gelirsin inşallah.

babycerenim yazamıyorum 3-5 adım derken artırdık yürümemizi ve ilk düşmemizi yaşadık bugün yüzüstü gömüldü güm diye. çok korktu bende senin gibi başladım peşinde gezinmeye işimiz var ece hanımla:)

tatlıcadı başka doktora gitmicenmi. şimdi ilaçmı kullanıyon?

Cnm evt haklisin, gelicem ins bazi ozel durumlardan elimiz kolumuz bagli suan ama halolur olmaz orda olucam..birde oglanin 12 ve 13 aylik asilari olcak bakalim onlarida one cekebilme sansim olursa daha iyi olucak..en azindan 12 aylik asiimiz kizamik onu yaptirmadan Tr ye giris yapmamak daha mantikli geldi bana..
Baktim ben gelemedim seni beklerim cnm, ins goresebiliriz seninle burda guzel guzel gezeriz diyecem ama bu ulkenin havasi batsin gezmeye pek musait olmuyor ama shopping centre larda takilabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…