selaaaaaaaaaaaaaaammmm......kızlar.......
epeydir yoktum...antalyaya gitmiştim sonra yatılı misafir falan falan...ama döndüm ve çok mutlu oldum benim gibi şimdiden doğumgünü partisi telaşı yapanlar var yaşasın....geçmişe dönüp neler var neler yok bakacağım...buarada başka bir gündemim var...mayıs erkek anneleri yada kız annesi olup fikri olanlar için yaman'ı sünnet ettireceğim lokal anestezi mi olmalı genel anestezi mi kafam çok karışık....1 yaş öncesi yaptırıp bitirmek istiyorum hem yaşgününü hem yaz tatil planlarıma gölge düşürsün istemiyorum...yaptıran yaptırdığını duyan bana ses versin nolur.....sevgiler.....
arkadaşlar, 7 aylık hamile arkadaşımın aşırı kanaması varmış ve ameliyata alınmış. ben lab.dayken de eşim kan vermeye gitmiş çünkü banka kanı değil taze kan gerekiyormuş bebek olduğu için. benim de deneyim başlayacak biraz sonra. elim kolum bağlı kaldım burda. lütfen lütfen lütfen dua edin lütfen
Canım eşinle aranın iyi olmamasına çok üzüldüm umarım yakın zamanda problemlerinizi çözersiniz. Aile içinde böyle durumlar yaşanabiliyor maalesef, çocuklar da ister istemez etkileniyolar. Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin.Mira icin uzuldum ins duzelir uykulari cnm, sende rahata kavusursun..gerci bizde cok isyanlardayiz..hicbirsey yolunda gitmiyor..esimle aram cok fena heran hersey olabilir modunda ve bu depresif durumum oglanada yandiyor..bugun nerde ise hicbirsey yemiyerek kendini cokca hissettirdi..neyse dert tasa bitmiyor mevlam daha buyuk dert vermesin...
Zurafa sirin bir hayvan ama nedense onu pek dusunen olmamis cok dogum gunu icin burdan company lerde bulamadim olmazsa amerikada bir siteden alcam hepsini..
hızlıca geçmişe göz attım..aklımda kalanlar,
melegim__canım çağla için seçtigin pastaya bayıldım çok güzel..inş yaptırabilirim bizim beceriksiz pastaneye..
mutluanne__yaptıkların süper..nasıl yapabiliyosun maşallah sana..ben çok beceriksizim bu konuda..
o parmaklarını yerim senin:)biraz ödünç versene bana:)
chihiro79_canım avatarın süper olmuş..orhan cemale maşallah çok tatlı..arkadaşın için çok üzüldüm..
umarım sagsalim bebegiyle kurtulurlar..dua edicem canım..saygılar..
ilkim45__cigerim evet yoklugum belli oluyo pek sayfalar ilerlememiş dimi:))ama sende doldoramamışsın sayfaları
annezeynep__seçtigin pasta çok güzel..bir parmak aldım haberin olsun:))
tatlıcadı__canım ya çok üzülüyorum..ne yapabiliriz senin için..allah sana saglık sıhhat versin..
eskisinden daha iyi olmanı istiyorum..öptüm tatlıcadım benim..
bu arada azraecede ortalıkta yok..göremedim..
mutlu annecim o komşumun durumu çok karışık. kadının psikolojik sorunları olduğunu anladık burdakilerle. mesela evde kumandayı tv ye attım, laptopun üstünde zıpladım diyor kavga ederken. bir bakıyoruz hepsi sapasağlam. geçen cuma adam süslenmiş püslenmiş eğlenmeye gidiyorum demiş. sen kalk 5 aylık çocukla gece 2 ye kadar adamı ara barlarda. ne kadına ne adama en çok bebeğe üzülüyorum. kadının da çok tutarsızlıklarını hatalarını görünce kendimi çektim açıkcası. birde kocası beni faceden eklemiş manyakmı nedir. Allah o yavruya acısın diyorum.
meleğim sabır diliyorum senin için Rabbimden dönem dönem oluyor bu evliliklerde sizde atlatırsınız bir an önce inşallah.
chihiro arkadaşından iyi haberlerle gelirsin inşallah.
babycerenim yazamıyorum 3-5 adım derken artırdık yürümemizi ve ilk düşmemizi yaşadık bugün yüzüstü gömüldü güm diye. çok korktu bende senin gibi başladım peşinde gezinmeye işimiz var ece hanımla:)
tatlıcadı başka doktora gitmicenmi. şimdi ilaçmı kullanıyon?
Bugün foruma girme rekoru kırdım. Ahanda şimdi yatmaya gidiyom
Hepinizi öpüyorumtatlı uykular diyorum.Bayyyyyyyyy
neyi izliyorsunuz arkadaşlar:))filim mi oynuyor..
yazsanıza:))
ben annemi ve kokoş arkadaşını yolladım evi sildim süpürdüm
duşumu aldım çocukları yatırdım geldimçok yoruldum..
2 çocukla yemege misafir almak çok zor..yabancı degil annem ama yinede zor..
yedirdim kurufasulyeyi gece gazlanarak yatarlar arttık
ee sizlerde ne var ne yok..
çağla 2 gündür çok iştehsiz..sorun ne anlayamıyordum..baktım üstteki dişi patlamış
çok sevindim..2 haftada 4 diş patladı..ve toplamda 8 dişli canavar oldu kuzum
bebegimin dişleri artıyo ama annesinin dişleri azalıyo:26:sanırım yaşlanıyorum:26:
ilkim 44 nereyeee..
daha karpuz kesecektik
sanada tatlı uykular canım:)
ben geldim yazarım bol bol..sende yarın off luya ofluya okursun:))
Ben varım cicim takılıyom burda kendi kendime. Mercimekler fırınlanıyo sanırım kimsecikler yok
Seni tebrik ediyorum her işe yetişiyon anacım bu işin sırrı ne?
Bu arada hayırlı olsun çağlamın dişi. Beste'nin 3.5 ay önce 2 dişi çıktı gerisi yok. Gelmeye de hiç niyetleri yok hayırlısı bakam.
Bu sefer gidiyomöptüm şekerim iyi geceler
Kızım gidip yatsana sen o kadar yoruldun
Kurt kaynıyo de mi
Kuzzulkurtttt
Tamam tamam bu sefer gerçekten gidiyom
yeşilçayım posta kutun dolmuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?