2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız bakam(anneannemin değişiyle)

Geçmişe şöyleee bir baktım ÖMERCİĞİMİN beklenen dişi sonunda gelmiş. Ne iyi etmiş de gelmiş. ZEYNEP hayırlı olsun canım.

TALAY canım ben besteye senin verdiklerinden çok daha az veriyorum bana yeterli geldi verdiklerin.

ZADA taç çok güzel olmuş çok beğendim hamarat hatunsun şekerim.

MUTLU ANNE senin hacıyatmaz yine uyutmamış seni Hayatı kaçırmak istemiyor cicim durum bu. O hacıyatmazı ilkim teyzesi için öp olur mu

MELEĞİM pastalar çok hoş görünüyor ağzım sulandı valla.

NAGİHAN canım eşinle güzel bir gün geçirmişsiniz bu günlerde çok iyi gelmiştir eminim, çok sevindim senin adına.

PLANNER zeynom nasıl sen nasılsın şekerim?

NAGİHAN canım eşinle güzel bir gün geçirmişsiniz bu günlerde çok iyi gelmiştir eminim, çok sevindim senin adına.

PLANNER zeynom nasıl sen nasılsın şekerim?
sagol canımm, ben deli gibi çalışıyorum buaralar çok yoğun işlerim, zeynomda iyi teyzesi şımarıklık peşinde işte görüşemiyoruz hiç sende yoğunsun galiba, bestecik ve sende iyisindir inşş canımm çokkk öpüyorummm siziii

Kızlar kızımın tütüsü hazır badisini de kendim yapıyorum. Bitince resimlerini koyacam ayy bak yine heyecanlandım.
Acele bacım(planner) sen de hazırlıklar nasıl gidiyo cicim

cevaplarınız için sağolun kızlar.zeynep dişiniz hayırlı olsun.bizim hala dişimiz yok.bu arada doğumgünü hazırlıkları başlamış.bol bol foto paylaşalım.hazırlıklarımızı paylaşalım.bizimkine 2 ay var ama düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyo.

ohoooo hooo bakıyorum bakıyorum kimsecikler yazmamış.

bu ne yaw... silkelenin kendinize gelin.
yok mu dedikodu... haber gelişme bişey bişey...

öyle canım ya ben de işten yorgun geliyorum sonrası hep koşuşturmayla geçiyo. Biz de iyiyiz canım çok sağol beste hanımla uğraşıyoruz sürekli yanımda olun benimle oynayın beni yürütün diyo. Hanımefendinin isteklerini yerine getirmekle meşgulüz anlayacağın. Biz de seni ve güzel zeynomu çok öpüyoruz tatlım

Kızlar kızımın tütüsü hazır badisini de kendim yapıyorum. Bitince resimlerini koyacam ayy bak yine heyecanlandım.
Acele bacım(planner) sen de hazırlıklar nasıl gidiyo cicim
cicim valla bende hazırlıklar olduğu yerde sayıyor işteki yoğunluktan, ama çıktı alacağım herşeyim hazır arada sürekli farklı şeyler denesemde genel olarak doğum günü süslerim tamam, sadece Eminönü eksiklerim var bakalım kısmet olursa haftasonu bizim diğer aceleci bacılarla bir alışveriş turu yapıcaz ayyy tütünüzü çok merak ettim ya hadi bitirde resmini ekle bize, bende hala kıyafetine karar veremedim:44: ve pastamızıda seçmedim tabi daha:44:

gerçi bebeklerin uykusunun bölünmesinin nedenleri çok farklı olabiliyor. yani diş vs olsa anlayacağım, uyutmak için yoö aramam. belli ki huzursuz yazık, sakinleştirmeye çalışırım. bir ara huzursuzluktan uykuları bölünüyordu, ona da kendime de söylenmiyordum. kucağıma alıp biraz sakinleştirip uyutuyordum ama bu aralar Orhan Cemal bariz olarak açlıktan uyanıyor çünkü uyanır uyanmaz doyana kadar emiyor ve uyuyor. sonra tekrar uyanıyor ve doyana kadar emiyor. bu döngü sabah kadar devam ediyor yani çocukcağız açıktığı için uyanıyor. yatarken tok tutacak birşeyler versem iyi olacak sanırım. sütüne biraz gece tahılı karıştırıp akşam yemeği yerine vermeyi düşünüyorum (akşam yemeği saatinde uyuyakaldığı için :)

böyle.... açlık dışında huzursuzluktan uyuyamıyorsa bebeğiniz, sabrediniz diyorum. çünkü bu durumlar genelde dişten oluyor ve diş çıkınca geçiyor. anneZeynep'in Ömer'i bize iyi bir örnektir. Ömer günlerdir rahatsızdı, annesi de yorgun. dişi çıktı nihayet, meğer diştenmiş :)

Sende hazır olanlar da ben de eksik cicim eminim çok güzel olmuştur ben de sonra foto isterim. Tütüsünü denizlide yaptırdım kv ler hafta sonu gelirken getirecekler. Gelince fotosunu koyarım tatlım. Demek eminönüne gidiyosunuz ne güzel yaa keşke ben de orada olsaydım.

arkadaşlar, 7 aylık hamile arkadaşımın aşırı kanaması varmış ve ameliyata alınmış. ben lab.dayken de eşim kan vermeye gitmiş çünkü banka kanı değil taze kan gerekiyormuş bebek olduğu için. benim de deneyim başlayacak biraz sonra. elim kolum bağlı kaldım burda. lütfen lütfen lütfen dua edin lütfen

kızlar merhaba,
az önce doktordan geldik. çok şükür oğluşun sağlık durumu gayet iyi çıktı. ama son bir aydır geceden sabaha uyuyan oğluma birşeyler oldu. deceleri 1'e kadar yatmıyor. uyudu mu da 30 dak. bir uyanıyor.dün gece uyumamak için resmen inad krizine girdi. nasıl ağlamak bir görseniz. doktor dedi ki gündüz sizi görmediği için gece görmek istiyo. daha da kötü olucak dedi. biraz daha bilinçlensin, onu bırakıp işe gittiğinizi aladığında daha çok yapıcak dedi. ben şaşırdım napıcamı? artık ben uytmaya başladığım an kıyameti koparıyor. babası da uyutamıyor. ama gündüz bakıcısıyla çok iyiller. eve gldiğimde çok sakin, bakıcı gidiyo ve oğluşum başlıyor mızmızlanmaya. napıcam ben?

allah yardıcısı olsun canım taa yüreğimde hissettim, umarım hayırla sonuçlanır, bize haber ver mutlaka

Çok geçmiş olsun umarım bebeği ve kendi zarar görmeden atlatır ameliyatını

Herkese merhabaa
Bu gün oğlumla evde yalnızız..ananneye çok fazla alıştı kuzum çok huysuz
Sürekli kucağımda olmak istiyo otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum
Çaresizlik çok kötüü
Bi an önce iyileşip yavrumla ilgilenmek istiyorum
Doğum günü hazırlıklarınızdan bahsetmişsiniz kızlarr
Bestenin kıyafetlerini bende çok merak ettim
Ben kuzum için hiç bi şey yapamıyorum
Kendimi çok yetersiz ve çaresiz hissediyorum
Takip edemiyorum burayıda umarım olumsuz bi şey yoktur
Hepinizi çok öpüyorum

Uykusuzluk sebebi sizi görmek istemesi olabilir ama dr.un dediği gibi daha kötü olacak gibi peşin hüküm olmamalı bence.
Belki dişler gelecektir,hemen üzülme çünkü önceden herşey normalmiş. Zamanla sizin onu bırakıp işe gittiğinizin farkına varan bebiş, bence sizin geri geldiğinizin ve onu çok sevdiğinizin de farkında olur Maşallah sağlığı da iyiymiş Umarım kısa sürede yoluna girer herşey sizin için iyi enerjini ver canım bebişine ve uyutmadan önce 7 ayetel kürsi de iyi gelir Ben tam 11 aydır deliksiz gece uykusunu bilmiyorum,yine de halimize şükrediyorum ki bebeklerimizin sağlığı yerinde Çok şey yaptım uyuması için ama kızım uykuyu sevmiyor sanırım
Kimimizin bebeği işhahsız,kimimizinki de uykusuz malesef Bu günlerde geçecek inşallah

Doğumgünü hazırlıklarım lafta tam gaz,,görünürde ise gazsız devam ediyordu
Pazar akşamı çalışmalara başladım nihayet,,A4 kağıda çıkış aldıgım minnie mouse kulaklarını kestim,
silikon tabancasıya ve elimde olan kelebeklerle mangal kürdanlarına yapıştırdım.
Masama renk katacağını düşündüğüm ilk süslemelerim hazır kızlar Bu çubukları keklere batırmayı hedefliyorumMasamın üzerinde ucundan görünen banner ise kurdele ile birbirine bağlandı Elimde tuttuum minik kürdanları da yine elde kesip sırt sırta yapıştırdım.Biraz deli işi biraz anne işi anlayacağınız

Vee bunları yaparken de şunu düşündüm hep: Geçen sene bu zamanlar da da benzer telaşlar içindeydim(hastane odası,ev sülemesi..vs.),,Rabbime şükürler olsun ki bana bu tatlı telaşları yaşattığı için
Yeni bişey yaparsam paylaşırım yine

ayyy çok güzel olmuş. hepsine bayıldım ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim. tatlım ölçü olarak birebir mi çalışıyosun bunları yoksa çıktı alırken mi ayarlıyosun?

ben de bugün doğum günü düşüncelerine dalıp beyin fırtınası yaptım. yan masadaki arkadaşlar fikirlerimi çok beğenince daha da gaza geldim. Mekan olarak dışarda bi yer mi ayarlasam diye düşünüyorum. yeni bi yer açılmış tam benim konseptime uygun olarak dekorasyonunda english home teması hakim. o yuzden orayla görüşcem. sadece mekanı kullanıp servis imkanından faydalanmak istiycem. çok tuzlu olur mu acaba. ama düşünüyorum da evde olursa da koşturmaktan servisten ben bi bok anlamicam... mevlutte ve diş bugdayından biliyorum. misafir gibi gidip kutlamamızı yapar evimize döneriz. çay keyfimizi yaparız istanbuldan gelecek misafirlerimizle de. nasıl sizce?
pasta fikrime de bayıldılar. pastayı da ben yapıcam. diğer ikramlıkları ise yine imece usulu halletmeyi düşünüyorum. herkes bi çeşit yapsa yeter de artar... hatta gecen gun kuzenim "defne karenin doğumgunune bunlardan yapcam" diye bi foto gosterdi :) sanırım böyle halledebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…