sagol canımm, ben deli gibi çalışıyorum buaralar çok yoğun işlerim, zeynomda iyi teyzesi şımarıklık peşinde işteNAGİHAN canım eşinle güzel bir gün geçirmişsiniz bu günlerde çok iyi gelmiştir eminim, çok sevindim senin adına.
PLANNER zeynom nasıl sen nasılsın şekerim?
sagol canımm, ben deli gibi çalışıyorum buaralar çok yoğun işlerim, zeynomda iyi teyzesi şımarıklık peşinde iştegörüşemiyoruz hiç sende yoğunsun galiba, bestecik ve sende iyisindir inşş canımm çokkk öpüyorummm siziii
cicim valla bende hazırlıklar olduğu yerde sayıyor işteki yoğunluktan, ama çıktı alacağım herşeyim hazır arada sürekli farklı şeyler denesemdeKızlar kızımın tütüsü hazır badisini de kendim yapıyorum. Bitince resimlerini koyacam ayy bak yine heyecanlandım.
Acele bacım(planner) sen de hazırlıklar nasıl gidiyo cicim
topiği açar açmaz senin yaznı gördüm ve hemen yazıyorum nolur bana da bir çare, benimkinin mızık mızık kaç kere uyandığını saymıyorum bile artık bu gece başıma geleni anlatayım, dün hem biraz rahatsızdım hem de uykusuzluk derken sabah işe gelemedim hemen anneme attım kendimi, neyse annem de biraz toparladım, akşam geldik evimize bizimki 9a doğru uyudu, babası da ben yatak odasında yatayım dedi ben de benim kuzuyla birlikte salonda o beşiğinde ben koltukta sızdık bir an eşim salona geldi zannettim uyandım baktım bizimki yok yatak odasına gittim birşeyler söyledim eşime baktım cevap vermiyo kızdım dedim niye cevap vermiyon ben çemkirince kalktı meğer uyuyomuş kalkmamış o an bizim afacan da uyandı cıyak cıyak salondan ha dedim tam olduk, artık hayaller görmeye başladım
cicim valla bende hazırlıklar olduğu yerde sayıyor işteki yoğunluktan, ama çıktı alacağım herşeyim hazır arada sürekli farklı şeyler denesemdegenel olarak doğum günü süslerim tamam, sadece Eminönü eksiklerim var bakalım kısmet olursa haftasonu bizim diğer aceleci bacılarla bir alışveriş turu yapıcaz ayyy tütünüzü çok merak ettim ya hadi bitirde resmini ekle bize, bende hala kıyafetine karar veremedim:44: ve pastamızıda seçmedim tabi daha:44:
allah yardıcısı olsun canım taa yüreğimde hissettim, umarım hayırla sonuçlanır, bize haber ver mutlakaarkadaşlar, 7 aylık hamile arkadaşımın aşırı kanaması varmış ve ameliyata alınmış. ben lab.dayken de eşim kan vermeye gitmiş çünkü banka kanı değil taze kan gerekiyormuş bebek olduğu için. benim de deneyim başlayacak biraz sonra. elim kolum bağlı kaldım burda. lütfen lütfen lütfen dua edin lütfen
arkadaşlar, 7 aylık hamile arkadaşımın aşırı kanaması varmış ve ameliyata alınmış. ben lab.dayken de eşim kan vermeye gitmiş çünkü banka kanı değil taze kan gerekiyormuş bebek olduğu için. benim de deneyim başlayacak biraz sonra. elim kolum bağlı kaldım burda. lütfen lütfen lütfen dua edin lütfen
kızlar merhaba,
az önce doktordan geldik. çok şükür oğluşun sağlık durumu gayet iyi çıktı. ama son bir aydır geceden sabaha uyuyan oğluma birşeyler oldu. deceleri 1'e kadar yatmıyor. uyudu mu da 30 dak. bir uyanıyor.dün gece uyumamak için resmen inad krizine girdi. nasıl ağlamak bir görseniz. doktor dedi ki gündüz sizi görmediği için gece görmek istiyo. daha da kötü olucak dedi. biraz daha bilinçlensin, onu bırakıp işe gittiğinizi aladığında daha çok yapıcak dedi. ben şaşırdım napıcamı? artık ben uytmaya başladığım an kıyameti koparıyor. babası da uyutamıyor. ama gündüz bakıcısıyla çok iyiller. eve gldiğimde çok sakin, bakıcı gidiyo ve oğluşum başlıyor mızmızlanmaya. napıcam ben?
Doğumgünü hazırlıklarım lafta tam gaz,,görünürde ise gazsız devam ediyordu
Pazar akşamı çalışmalara başladım nihayet,,A4 kağıda çıkış aldıgım minnie mouse kulaklarını kestim,
silikon tabancasıya ve elimde olan kelebeklerle mangal kürdanlarına yapıştırdım.
Masama renk katacağını düşündüğüm ilk süslemelerim hazır kızlarBu çubukları keklere batırmayı hedefliyorum Masamın üzerinde ucundan görünen banner ise kurdele ile birbirine bağlandı Elimde tuttuum minik kürdanları da yine elde kesip sırt sırta yapıştırdım.Biraz deli işi biraz anne işi anlayacağınız
Vee bunları yaparken de şunu düşündüm hep: Geçen sene bu zamanlar da da benzer telaşlar içindeydim(hastane odası,ev sülemesi..vs.),,Rabbime şükürler olsun ki bana bu tatlı telaşları yaşattığı için
Yeni bişey yaparsam paylaşırım yine
Eki Görüntüle 668940
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?