2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim,ben sadece sizin ne kadar ulvi bir görevde olduğunuzu yazdım ve size teşekkür ettim sadece:26:
Bu fikir hepimiz sayesinde hayat buldu,,koliler ulaştıkça mutluluğum artıyor benimde
Bende seni çok seviyorum güzel yürekli öğretmenim

Canım ben uzun zamandır hep şeker hamurlu pastalar tercih ederim,,görseli gözümüze daha çok hitap ediyor.
Kestikten sonra ise üzerindeki hamur kısmı hep tabakta kalır,pek yemeyi tercih etmem.Yani şeker hamuru kısmı,üzerinde 2-3 mmlik bir tabaka halinde bulunuyor,bazen mumlar üflendikten sonra da o kısmı komple kaldırıp pastayı kestiğimi bilirim.
Tadını biliyorum,aynı şeker hamurundan kurabiye yapıyorum çünkü.Kötü değil ama ben pek sevmiyorum.
Miranın 1.yaş pastasını da şeker hamurlu seçeceğim, çünkü daha çok hoşuma gidiyor görsel olarak.

Arkadaşlar,pediped sitesi dışında ortopedia ya da bakın derim
Canım bizde ortapedia ayakkabı var dedesi almıştı.Gayet güzel,,sadece ortapedik olduğu için sanırım biraz ağır ayakkabı.
Her modeli aynı ağırlıkta mı bilmiyorum ama.

Gerçekten çok güzeller canım,ben pasta süsü için henüz fikir yürütmedim,düşünmeye başlasam iyi olacak

Size çoook güzel bir gün diliyorumKendimi anlatayım mıDün akşam Mira, emzirirken saat 20.00 gibi uyuyakaldı,
aldım yatağına koydum, eşim geldi 21.000oldu 22.00oldu yok uyanmıyor,,dün de dışarı çıkmışlardı dedim herhalde yoruldu
Hemen ona süt sağdım kendim ise yatağa zıpladım uyudum:116: Saat 2 civarı bir sesle uyandım Bizim şirine uyanmış,,yatağındaki oyuncağıyla oyun kurmuş sesler o biçimSonra uyutma çabalarım vs. derkeeen hacıyatmaz gibi yatmadan işle geldim:86:
Yani günüm pek parlak ve enerjik geçmeyebilir:112: Yorgunum dostlarım yordunum yorgun

ben sadece şişe alıcam içine kolonya koymayı düşünüyorum. üzerine sticker ile "defne karen" baskı ve mantar tıpanın oraya hasır ip bağlicam... bi de davetiye olarak hazırladığımı kitap ayracına dönüştürcem. o benim davetiyem olacak. hem her zaman kullanılacak ve hatırlanacak bişey. diğer türlü davetiye bi süre sonra atılabilir... pedipedden mi sipariş verdin? limangodan mı? pedipedden ertesi gun elime ulaştı benim.

ŞekersizYeşilÇay ; Cevap için çok teşekkür ederim...Biraz araştırayım bakalım

rica ederim. ben şeker hamurunun tadını markası iyiyse çok seviyorum. diş kurabiyelerimiz ve doğumdaki cookielerimizin hamuru çok güzeldi. severek yemiştik. olay seker hamurunda bitiyo. yoksa pasta aynı pasta :)

kıyamam yaa.. deli bunlar. ilerde uyumak için can atacaaklar ama o zaman da iş işten geçmiş olcak. sana kolay gelsin diyorum. uyku acıcı bişeyler iç :) kahve mesela :)

kıyamam yaa.. deli bunlar. ilerde uyumak için can atacaaklar ama o zaman da iş işten geçmiş olcak. sana kolay gelsin diyorum. uyku acıcı bişeyler iç :) kahve mesela :)[/FONT]
İçiyorum canım hemde az sütlü,sağlığına
Gazı kaçmış gazoz moduna bağladım kendimi şuan
Resimde ortadaki şişeyi gördüm olmaz o bence aşırı minik

ahhh miracık ahhh birdaha anneciğin seni hayatta akşam 8 de yatırmaz, ohh negüzel uykusunu aldı uyandı oyuna başladı demek yaramaz, benim zeynomda saat 11 de uyudu bugun kendini aştı yavrumm haftasonundan sonra pzt akşamları hep böyle yapıyor ya sanırım onu bırakıp gitmemize kızıyor ve pzt akşamları ilginç bir şekilde uyumak bilmiyor:44:

Ortadakini begenmedim.değişik fikirmiş:)resimli kagıtta bastırıp yapıştırabılırsın...
pedipedın kendi sıtesındenıstedığım model yoktu limangodan soyledım.
bu arada duşunursa arkadaslar bugun kampanya son ve alım yaparken 15 tl hedıye ceki veriyo.kargosuyla 52 tl ye patladı yanı bana ama 1 hafta 10 gun sonra gelicekmiş

Ya aslında emerken sarılıyorduk baştan uyuduğunu anlamadım:26: Sonra uyuyunca da hadi ellemeyeyim uyku uykuyu çeker dedim Ama bizim kız bahar yorgunluğunu da ters köşeye yatırmış çoktaan Zeyno da hakketen kendini aşmış
akıllı bıdık demek ders veriyor size

uyku... evet... sözlüklerde kalmış bir kelime bazı anneler için

Orhan Cemal bu aralar gece 618 kere uyanmaya başlayınca, çareler aramaya başladım. sorunum şu ki:

Orhan Cemal akşam 6:30 eeeen geç 7:00 da uyuyor. dolayısıyla uyumadan önce muhallebi, sütlü bisküvi vs gibi tok tutucu şeyler veremiyorum. akşam yemeğini bile zor yiyiyor, uyumak istediği için. akşam yemekten 1-2 saat sonra uyusa ne güzel muhallebi tarzı sütlü şeyler yediririm, karnı iyice doyar bir güzel uyur. ben de çözüm olarak gece 1 kere biberondan süt+bebe bisküvisi karışımı vermeyi düşünüyorum. kalan zamanlarda yine emzireceğim. annem diyorki: "gece her kalkışında böyle yap, uyusun" "e be anneciğim, zaten gündüz emmiyor, gece de emmeyecek. bu çocuğu ben ne zaman emzirip annelik yapacağım?" o da der: "e o zaman katlanacaksın" bu sözü çiçek_çiçek'in eşinden de duymuştuk

parlak fikirleri olan arkadaşlarımı fikir teatisine davet ediyorum.

not: uyku uyku derken abarttım aslında. uykusuz filan hissetmiyorum kendimi, çok sık uyanıyorum ama zaten evlenmeden bile önce gece uyanırdım ki. kendi kendime acındırıyor gibi hissettim. esefle kınıyorum bizzat kendimi

daha bi başka not: avatarımı Babyceren Hanımın isteği üzerine değiştirdim. korktum, sonra kızar filan da:18:

Günaydın guzel anneler ve melekleri, dün gece bizim yaramaz da saat 3 de uyandı ve 5 e kadar uyumadı ben de felaket haldeyim ama yusuf her gece uyuduğu saatte uyudu niye böyle yapti anlamadim mutluanne canim sanırım bunlar anlaştı :) umarım alışkanlık haline getirmezler.
Bu arada kitap kampanyasını okuldaki öğrencilere de söyledim seve seve kitap vereceklerini söylediler :)) cumaya kadar toparlayıp göndeririz herhalde, geçmişe bakayım biraz opuldunuz fıstıklar...

sevgili chihiro79 uyku problemi bizdede var bakıcımızdan sonra uyku saatimiz değişti. normalde akşam 22,30 da uyuyup sora sabaha karşı uyanan bebeğimiz şimdi 21,30 da uyuyor.1 saatten ne olur demeyin 12 gibi uyanıp uyumak istemiyor ve huysuzlanyor.geçenlerde lavanta yağının bebekleri sakinleştirdiğini ve uyumalarına yardımcı olduğunu duydum ben deneyeceğim. lavanta yağıyla el ve ayaklarına masaj yapıp yastığının altına bir iki damla damlatıcam.sende dene istersen lavanta yağının bir zararı olmadığını biliyorum.
bende sizinle bebeğimin beslenme düzenini paylaşmak istiyorum. sabah emziriyorum.bizimle birlikte kahvaltı masasına oturuyor.yumurta beyazı,zeytin,ekmek falan veriyoruz.bunlar tükettiği şeyler peynir yemiyor.ben hiçbi zaman karışım yapmadım.bunları küçük küçük önüne koyuyoruz oda yiyor.1-1,5 saat sonra 1 kase çorba,sonra meyve(elma,armut,kivi)
öğlen önce emziriyorum sonra 2 adet köfte ve keten tohumlu yoğurt.15,30 da eve geliyorum anne sütü ve 2 adet hurma yediriyorum.akşam çorba bazende sebze haşlaması kendi elleriyle yiyor.akşamda muhallebi yiyor.sık sık emziriyorum.muhallebilerinin içine kuruyemiş ve lor peyniri ekliyorum.çorbalarımı kemik suyuyla yapıyorum.yoğurdumu kendim yapıyorum.yemekte ısrar edince çıkarmaya ve parmağını boğazına soktuğu için çok ısrarcı olamıyorum.geçen ay 400 gr alarak 8.700 gr oldu.sizce yeterlimi başka ne vermeliyim bilemedim.

meleğim insanın içine iyilik saçan güzel insan teşekkür ederim
hazırlıklarım tamam birkaç ufak düzenleme var bir de hediyeleri sipariş edeceğim
ben de şekersizyeşilçay gibi şişe alıp kolonya koyacağım bir de tübitak2ın diş hekiminde kitaplarından almıştım onları bekliyorum
ilave olarak istanbul'da bir çocuk diş hastanesinden broşür istemiştim onlar geldi üzerine etiketlerimizi yapıştırıp çocuklara dağıtacağım düşünenlere tavsiye derim hem neşeli hem faydalı bir broşür

bizim doğumgünü pastamız ilk resimdeki gibi soft renklerde olacak ama kesimi kolay olsun diye daha alçak ve geniş tanalı yaptıracağım

dün ne kadar mutluydum ama bugün nefes almadan çalışmak şu saatte pilimi bitirdi
yine kurt gibi kaynamışsınız parmaklarınıza sağlık

Eminönü tayfası bize internetten alışveriş yapabileceğimiz dükkanları yazsın biz de popomuzu kaldırmadan alışveriş yapalım

Eklentiler

• $il_570xN_327468191.webp
    30 KB · Görüntüleme: 27
  • $il_570xN_327589910.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $il_570xN_327590048.webp
    40 KB · Görüntüleme: 29
  • $il_570xN_327593436.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 37
Ömerin dişi çıkmış :)) cok sevindim annezeynep insallah diğer dişler hic canını acıtmadan gelir yakışıklı nın.

Bu arada pasta modellerine bayıldım meleğim34 ben de 1 şeklinde pasta düşünüyorum
Aayakkabıyı ben ortopedik aldım 21 numara ama evde değil dışarda giydirm?eyi durumuyorum .

bisküvili karışım biberon deliklerınden gecer mı ki??

akşam yemeğini 7 de yıyıp 9 da yatıyoruz ve tum gece sıt ıçıyoruz oyuzden 9 da ıçtıgı sute pirinçunu muhallebı karıstırayım demiştim ama bıberondan sutte oldugu gıbı tahat cekemedığı ıçın basarısız oldum
yıne de yapıcam dersenız bisküvı yerıne gece tahıllarıyla yapın kı tok tutsun derım

not: sıze not yazmadan edebıyorum
not 2:bu sefer yazcak bı ayrıntı bulamadım
not3 aaa buldum;süt dedığım anne sutudur

Hu huuu ordakiler nıye susuyonuz ki?ben cok yazan bırı olmasamda sızlerı okumak keyıflı
yazıverın gari

topiği açar açmaz senin yaznı gördüm ve hemen yazıyorum nolur bana da bir çare, benimkinin mızık mızık kaç kere uyandığını saymıyorum bile artık bu gece başıma geleni anlatayım, dün hem biraz rahatsızdım hem de uykusuzluk derken sabah işe gelemedim hemen anneme attım kendimi, neyse annem de biraz toparladım, akşam geldik evimize bizimki 9a doğru uyudu, babası da ben yatak odasında yatayım dedi ben de benim kuzuyla birlikte salonda o beşiğinde ben koltukta sızdık bir an eşim salona geldi zannettim uyandım baktım bizimki yok yatak odasına gittim birşeyler söyledim eşime baktım cevap vermiyo kızdım dedim niye cevap vermiyon ben çemkirince kalktı meğer uyuyomuş kalkmamış o an bizim afacan da uyandı cıyak cıyak salondan ha dedim tam olduk, artık hayaller görmeye başladım

benim oğlanı anlatmışsın fırıl fırıl dönüyo geceleri dediğin gibi 180-360 derece bir de dönerken yüzüstü yattığı da oluyo uyanıp kalkmaya çalışıyo kafayı kaldırıyo bakıyo ki döndüremedi kendini ağlamaya başlıyo

kitaplarımı ptt kargoya verdim sonunda dışarı çıkmışken kendimede güzell bir pasta ısmarladımm ohh çok güzel geldii, buarada ptt nin indirimli kitap gönderme kampanyasından haberi vardı 4 kıloluk bir kolimi 4.5 tl ye gönderdim sadece

okuyan arkadaşladan cevap bekliyorum.niye kimse cevap vermiyor.

canım bence yedikleri gayet makul daha ne verilebilir bilemedim kendimden örnek vermem gerekirse ben kahvaltısını bulamaç halinde veriyorum hala çünkü ozman daha fazla yiyor diğer türlü denedim yedi ama biraz yeyince hemen doyuyor sanki o şkılde yavaş yavaş yediği için mi acaba bilemiyorum ve devam etmek istemiyor, kahvaltısında ceviz, peynir, tahin, pekmez, yumurta, tereyağı yiyor en henüz hiç ekmek vermedim, kuru meyveleri yoğurduna katıyorum, muhallebi hiç vermedim çünkü geceleri acıkıp uyanmıyor ve emmiyorda yani senden daha bir şey yedirdiğim söylenemez, kızım 10. ayı itibariyle 10.600 gr dı yapısal bir durum olabilir, benimkide ek gıdaya geçene kadar kılo alamayan bebelerdendi, doktorunuz sorun yok diyorsa kılosuna takılma canım

selamlar güzel anne arkadaşlarımmm...

çok güzel olmuş. tebrik ediyorum...

teşekkür ederim cnm...mucx

cnm kızıma farklı bişey yapıcam..bunlar gelen genc kızlara ve cocuklara takıp bol bol resım cektırcez...
ama senın gonderdiğim gibi bişey oöaz bnm kızıma cunki kel:)))

ohhh ne güzel cnm Allah razı olsun tüm iyi niyetli guzel annelerimizden.. ben daha hala yollayamadımm...

ama uğurböcüğüme yusuf ömerin hediyesi biraz önce ulaşmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…