Canım benim,ben sadece sizin ne kadar ulvi bir görevde olduğunuzu yazdım ve size teşekkür ettim sadece:26:HIZIRANNECİĞİM,NOTUNU ABİM OKUMUŞ.SANIRIM KAMPANYAMIZDAN ÖTÜRÜ ÇOK GÜZEL METHİLER DİZMİŞSİN.bURADAN TEŞEKKÜR EDİYOR VE SENİ ÇOOOOK ÖPEREK ÇOOOOK SEVDİĞİMİ VURGULAMAK İSTİYORUM.BU YÜCE FİKİR SENİN NEZDİNDE HAYAT BULDU...
Canım ben uzun zamandır hep şeker hamurlu pastalar tercih ederim,,görseli gözümüze daha çok hitap ediyor.Kızlar ben daha önce hiç şeker hamuru ile yapılmış pasta yemedim.
Görüntü çok hoşuma gidiyor,doğum günü içinde çok güzel pastalar var ama kararsız kaldım.
Ne düşünüyorsunuz şeker hamurunun lezzeti hakkında ?
Acaba krem şantili pastalar daha mı lezzetli olur ?
Sizler doğum günü için nasıl bir kaplama tercih edeceksiniz ?
Canım bizde ortapedia ayakkabı var dedesi almıştı.Gayet güzel,,sadece ortapedik olduğu için sanırım biraz ağır ayakkabı.Arkadaşlar,pediped sitesi dışında ortopedia ya da bakın derim
Eki Görüntüle 667972 Eki Görüntüle 667973 Eki Görüntüle 667974 Eki Görüntüle 667975 Eki Görüntüle 667976
Hepsi cok guzeller insanin simdiden istahini aciyorlar..
diş buğdayı için satılanlardan mı?havuzlu handa da vardı ve onların ınternet satışı var.tuhhh bende kartları vardı attım.ne koycan ıçıne merak ettım.ben boole seyler yapmıcam galıba yaaa...pasta bıde magnet yallah...sen ne gıydırcen?bu arada dun pedıpedı sıparış verdım haftaya falan gelcekmiş.yonlendırmen ıçın de saol
ŞekersizYeşilÇay ; Cevap için çok teşekkür ederim...Biraz araştırayım bakalım
Size çoook güzel bir gün diliyorumKendimi anlatayım mı Dün akşam Mira, emzirirken saat 20.00 gibi uyuyakaldı,
aldım yatağına koydum, eşim geldi 21.000oldu 22.00oldu yok uyanmıyor,,dün de dışarı çıkmışlardı dedim herhalde yoruldu
Hemen ona süt sağdım kendim ise yatağa zıpladım uyudum:116: Saat 2 civarı bir sesle uyandımBizim şirine uyanmış,,yatağındaki oyuncağıyla oyun kurmuş sesler o biçim Sonra uyutma çabalarım vs. derkeeen hacıyatmaz gibi yatmadan işle geldim:86:
Yani günüm pek parlak ve enerjik geçmeyebilir:112: Yorgunum dostlarım yordunum yorgun
İçiyorum canım hemde az sütlü
kıyamam yaa.. deli bunlar. ilerde uyumak için can atacaaklar ama o zaman da iş işten geçmiş olcak. sana kolay gelsin diyorum. uyku acıcı bişeyler iç :) kahve mesela :)[/FONT]
ahhh miracık ahhh birdaha anneciğin seni hayatta akşam 8 de yatırmaz, ohh negüzel uykusunu aldı uyandı oyuna başladı demek yaramaz, benim zeynomda saat 11 de uyudu bugun kendini aştı yavrumm haftasonundan sonra pzt akşamları hep böyle yapıyor ya sanırım onu bırakıp gitmemize kızıyor ve pzt akşamları ilginç bir şekilde uyumak bilmiyor:44:Size çoook güzel bir gün diliyorumKendimi anlatayım mı Dün akşam Mira, emzirirken saat 20.00 gibi uyuyakaldı,
aldım yatağına koydum, eşim geldi 21.000oldu 22.00oldu yok uyanmıyor,,dün de dışarı çıkmışlardı dedim herhalde yoruldu
Hemen ona süt sağdım kendim ise yatağa zıpladım uyudum:116: Saat 2 civarı bir sesle uyandımBizim şirine uyanmış,,yatağındaki oyuncağıyla oyun kurmuş sesler o biçim Sonra uyutma çabalarım vs. derkeeen hacıyatmaz gibi yatmadan işle geldim:86:
Yani günüm pek parlak ve enerjik geçmeyebilir:112: Yorgunum dostlarım yordunum yorgun
ahhh miracık ahhh birdaha anneciğin seni hayatta akşam 8 de yatırmaz, ohh negüzel uykusunu aldı uyandı oyuna başladı demek yaramaz, benim zeynomda saat 11 de uyudu bugun kendini aştı yavrumm haftasonundan sonra pzt akşamları hep böyle yapıyor ya sanırım onu bırakıp gitmemize kızıyor ve pzt akşamları ilginç bir şekilde uyumak bilmiyor:44:
Super bir haber gozun aydin cnm, inan Omerin disi cikti yazisini okuyunca oyle bir ohh cektim ki senin kadar rahatlamamisimdir belki ama yinede cok rahatladim..hayirli olsun ilk disiniz, darisi digerlerinin ins,pit pit kolayca cikarir Omer pasamiz..
Eee hadi simdi dis hedigi yapma zamani durma bence hemen basla hazirliklara..calsin davullar oynasin kizlar..dumdek dumdek :))
uyku... evet... sözlüklerde kalmış bir kelime bazı anneler için
Orhan Cemal bu aralar gece 618 kere uyanmaya başlayınca, çareler aramaya başladım. sorunum şu ki:
Orhan Cemal akşam 6:30 eeeen geç 7:00 da uyuyor. dolayısıyla uyumadan önce muhallebi, sütlü bisküvi vs gibi tok tutucu şeyler veremiyorum. akşam yemeğini bile zor yiyiyor, uyumak istediği için. akşam yemekten 1-2 saat sonra uyusa ne güzel muhallebi tarzı sütlü şeyler yediririm, karnı iyice doyar bir güzel uyur. ben de çözüm olarak gece 1 kere biberondan süt+bebe bisküvisi karışımı vermeyi düşünüyorum. kalan zamanlarda yine emzireceğim. annem diyorki: "gece her kalkışında böyle yap, uyusun" "e be anneciğim, zaten gündüz emmiyor, gece de emmeyecek. bu çocuğu ben ne zaman emzirip annelik yapacağım?" o da der: "e o zaman katlanacaksın" bu sözü çiçek_çiçek'in eşinden de duymuştuk
parlak fikirleri olan arkadaşlarımı fikir teatisine davet ediyorum.
not: uyku uyku derken abarttım aslında. uykusuz filan hissetmiyorum kendimi, çok sık uyanıyorum ama zaten evlenmeden bile önce gece uyanırdım ki. kendi kendime acındırıyor gibi hissettim. esefle kınıyorum bizzat kendimi
daha bi başka not: avatarımı Babyceren Hanımın isteği üzerine değiştirdim. korktum, sonra kızar filan da:18:
uyku... evet... sözlüklerde kalmış bir kelime bazı anneler için
Orhan Cemal bu aralar gece 618 kere uyanmaya başlayınca, çareler aramaya başladım. sorunum şu ki:
Orhan Cemal akşam 6:30 eeeen geç 7:00 da uyuyor. dolayısıyla uyumadan önce muhallebi, sütlü bisküvi vs gibi tok tutucu şeyler veremiyorum. akşam yemeğini bile zor yiyiyor, uyumak istediği için. akşam yemekten 1-2 saat sonra uyusa ne güzel muhallebi tarzı sütlü şeyler yediririm, karnı iyice doyar bir güzel uyur. ben de çözüm olarak gece 1 kere biberondan süt+bebe bisküvisi karışımı vermeyi düşünüyorum. kalan zamanlarda yine emzireceğim. annem diyorki: "gece her kalkışında böyle yap, uyusun" "e be anneciğim, zaten gündüz emmiyor, gece de emmeyecek. bu çocuğu ben ne zaman emzirip annelik yapacağım?" o da der: "e o zaman katlanacaksın" bu sözü çiçek_çiçek'in eşinden de duymuştuk
parlak fikirleri olan arkadaşlarımı fikir teatisine davet ediyorum.
not: uyku uyku derken abarttım aslında. uykusuz filan hissetmiyorum kendimi, çok sık uyanıyorum ama zaten evlenmeden bile önce gece uyanırdım ki. kendi kendime acındırıyor gibi hissettim. esefle kınıyorum bizzat kendimi
daha bi başka not: avatarımı Babyceren Hanımın isteği üzerine değiştirdim. korktum, sonra kızar filan da:18:
Kızlar merhaba,
Umarım tatlı bebişler ve güzel anneleri iyi bir gün geçiriyorlardır.
ben size birşey sorucam. bizim beşiğimiz 60*120 ebatlarında olanlardan. ama bizim oğlan çok kıpırdak gece fır fır dönüyor. 180c ve 360 c lik dönüşler yapıyo. özellikle beşiğini paralel kullandığında haliyle sığmıyo sıkışıyo. e bu çocuk daha normal ytakta da yatamaz ki. ne yapsam şaşırdım, yayla gibi yayılmak istiyo yatağında. İçinizde böyle bir sorunu olan varmı? ne tavsiye edersiniz?
okuyan arkadaşladan cevap bekliyorum.niye kimse cevap vermiyor.
canım bence yedikleri gayet makul daha ne verilebilir bilemedim kendimden örnek vermem gerekirse ben kahvaltısını bulamaç halinde veriyorum hala çünkü ozman daha fazla yiyor diğer türlü denedim yedi ama biraz yeyince hemen doyuyor sanki o şkılde yavaş yavaş yediği için mi acaba bilemiyorum ve devam etmek istemiyor, kahvaltısında ceviz, peynir, tahin, pekmez, yumurta, tereyağı yiyor en henüz hiç ekmek vermedim, kuru meyveleri yoğurduna katıyorum, muhallebi hiç vermedim çünkü geceleri acıkıp uyanmıyor ve emmiyorda yani senden daha bir şey yedirdiğim söylenemez, kızım 10. ayı itibariyle 10.600 gr dı yapısal bir durum olabilir, benimkide ek gıdaya geçene kadar kılo alamayan bebelerdendi, doktorunuz sorun yok diyorsa kılosuna takılma canımsevgili chihiro79 uyku problemi bizdede var bakıcımızdan sonra uyku saatimiz değişti. normalde akşam 22,30 da uyuyup sora sabaha karşı uyanan bebeğimiz şimdi 21,30 da uyuyor.1 saatten ne olur demeyin 12 gibi uyanıp uyumak istemiyor ve huysuzlanyor.geçenlerde lavanta yağının bebekleri sakinleştirdiğini ve uyumalarına yardımcı olduğunu duydum ben deneyeceğim. lavanta yağıyla el ve ayaklarına masaj yapıp yastığının altına bir iki damla damlatıcam.sende dene istersen lavanta yağının bir zararı olmadığını biliyorum.
bende sizinle bebeğimin beslenme düzenini paylaşmak istiyorum. sabah emziriyorum.bizimle birlikte kahvaltı masasına oturuyor.yumurta beyazı,zeytin,ekmek falan veriyoruz.bunlar tükettiği şeyler peynir yemiyor.ben hiçbi zaman karışım yapmadım.bunları küçük küçük önüne koyuyoruz oda yiyor.1-1,5 saat sonra 1 kase çorba,sonra meyve(elma,armut,kivi)
öğlen önce emziriyorum sonra 2 adet köfte ve keten tohumlu yoğurt.15,30 da eve geliyorum anne sütü ve 2 adet hurma yediriyorum.akşam çorba bazende sebze haşlaması kendi elleriyle yiyor.akşamda muhallebi yiyor.sık sık emziriyorum.muhallebilerinin içine kuruyemiş ve lor peyniri ekliyorum.çorbalarımı kemik suyuyla yapıyorum.yoğurdumu kendim yapıyorum.yemekte ısrar edince çıkarmaya ve parmağını boğazına soktuğu için çok ısrarcı olamıyorum.geçen ay 400 gr alarak 8.700 gr oldu.sizce yeterlimi başka ne vermeliyim bilemedim.
çok güzel olmuş. tebrik ediyorum...
guzel olmuş ama tac yerıne bant yada cıtlı toka daha ıyı olur gıbıme gelıyo kafasını acıtmaması acısından.bence bunu sen kendın tak doğum gununde.kızına da
Eki Görüntüle 668048
Böyle bısey yap
kitaplarımı ptt kargoya verdim sonundadışarı çıkmışken kendimede güzell bir pasta ısmarladımm ohh çok güzel geldii, buarada ptt nin indirimli kitap gönderme kampanyasından haberi vardı 4 kıloluk bir kolimi 4.5 tl ye gönderdim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?