günaydın canlar..
ya mutluanne annezeynep siz nasıl yapıyorsunuz yaa bu etiketleri bannerleri..
world excel denemediğim kalmadı yok facia..
bende başta dedimki minnie mouse teması uygulayım.
buna minnieli tütü takım sebep olmuştu.
baktım bunu yapan mutluannem. kendi becerim olmadığından şimdi paso ondan kopya alırım bu kezde hoş olmaz dedim.
aradım taradım perili, uğurböcekli vs derken prenses tacında karar kıldım.
nette araştırınca çokta hoş görseller buldum ama yok yapamıyorum..
bi site var orda 5 tane etiket demiş(küçük kürdanlara yapıştırdığımız) 12 tl fiyat vermiş..
banner, peçetelik, kürdanlar vs derken işin içinden çıkamam.
bana bir yolunu gösterin lütfen.. çok çaresizim:26:
kızlar merhaba,
az önce doktordan geldik. çok şükür oğluşun sağlık durumu gayet iyi çıktı. ama son bir aydır geceden sabaha uyuyan oğluma birşeyler oldu. deceleri 1'e kadar yatmıyor. uyudu mu da 30 dak. bir uyanıyor.dün gece uyumamak için resmen inad krizine girdi. nasıl ağlamak bir görseniz. doktor dedi ki gündüz sizi görmediği için gece görmek istiyo. daha da kötü olucak dedi. biraz daha bilinçlensin, onu bırakıp işe gittiğinizi aladığında daha çok yapıcak dedi. ben şaşırdım napıcamı? artık ben uytmaya başladığım an kıyameti koparıyor. babası da uyutamıyor. ama gündüz bakıcısıyla çok iyiller. eve gldiğimde çok sakin, bakıcı gidiyo ve oğluşum başlıyor mızmızlanmaya. napıcam ben?
herkese meraba..biraz uykusuzum ama yinede yıkılmadım ayaktayım..
çağla gece yatınca öksürüyo..sanırım yarın doktora gidecez..uyanıkken hiç bir sıkıntısı yok ama
yattıgı zaman öksürmeye başlıyo..sanırım balgamı var..az önce zeytinyagına limon damlatıp
içirdim balgam çıkarmadı :26:şimdide uyuyo ve hiç öksürmedi..bakalım ne olacak..
eger yarın doktora gidersem kan tahlilide yaptırmayı düşünüyorum..baş paramak tırnagında
küçük nokta kadar beyazlık farkettim..demir eksikligimi var acaba..demir ilacınıda 3 aydır
hiç vermedimeger öyleyse çok kızacam kendime..ha birde kan grubumuzu merak ediyorum
onada bakarız..
çalışan anneler çocugunu bırakıp gittigi için sürekli vicdan yaparlarmış..
bende cereni okula yolladıgım için sürekli vicdan yapıyorum..
bugün yagmurlu hava ve ceren servise giderken şemsiyesini açtı..servisi beklerken dediki
anne şemsiyemide okula götürebilirmiyim..dedim götürebilirsin..
servis geldi daha biz şemsiyeyi kapatana kadar yardımcı abla cereni servise bindirdi..
şemsiyem dedi,abla dediki şemsiyeyi servise almıyoruz biliyosun cerennn
cerende üzüldü el salladı bana öpücük attı gitti..
ha bunda ne var diyeceksiniz ama ben çok üzüldüm
gözlerim doldu..
tabiki istesem şemsiyeyi verebilirdim ona..servisi alakadar etmez ama..
amann çok basit birşey benineden böyle üzdü bende anlamadım..
neyse bugün sulugözüm ben..
kendime gelmeliyim
ee dedikodu yokmu
yok canım reflüsü falan yok..sanırım balgamı var..kussa rahatlayacak..yattıgında öksürüyo dediğin ıçın aklıma reflü geliyo,olabılır mı kı?bıraz yuksek yatırmayı dene ıstersen.hımmm baskada bılmıom dr bılırbu işaretı nıe koydum bılmıom cok hoşuma gıttı.göz kırpma aradım ama bu adamların hıçbiri kırpmıyo goz
çalışan anneler çalışmayanlara,çalışmayanlar ıse calışanlara özenıyo.ne calışkan bı cumle oldu.Ceren cok akıllı ve duygusal bı kız masallah.onun gelişmi ve sosylliği için kres cok guzel.e bıde dogduktan sonra bakıcıya bıraksaydın napcaktın?boşver anacım koy bı kahve dedıkodu yapalım.kız uyudu ayagımda zaten brazdan kalkıp kendıme tost yapcam
sen bana tarıf verdın de ben mı kacırdım yoksa benı gormedın mı
Chıhıro79 hanımcım arkadasınız ve bebegı nasıl ne durumdalar?
Babyceren hanım, Çağla'ya geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi birşeyi yoktur. nazar değdi bu çocuğa diyorum. Ceren çok şekermiş, ne güzel de unutmamış söylediklerinizi. çocuklar gerçekten tahmin ettiğimizden çok dikkatliler
Köşeminderi hanım, size de geçmiş olsun diyorum. bu izleri kime gösterirseniz gösterin "annesin, sabret işte" diyecektir. tırnak izlerini görüce de "aboooov, bebeğin tırnaklarını bile kesmemiş, nasıl anne buuu" diye size çemkireceklerdir. sonunda suçlu siz çıkarsınız, söyleyeyim
diğer arkadaşlar doğumgünü pastalarının arasında kaybolmuşlar, yine de selamlıyorum :)
arkadaşım ve bebeğine gelince: bebek küvezde, akcigerleri gelişmediği için solunum cihazına bağlı yaşıyor. yutma refleksi olmadığı için ağzından midesine giren bir boruyla besleniyor. bunlar çok iç karartıcı ama 7 aylık doğan bir bebeğe göre durumu çok iyi. yine de ilk 1 hafta çok kritik. annesi yoğun bakımdan çıkmış ama aşırı kan kaybından dolayı çok bitkin.
Köşeminderi hanım, size de geçmiş olsun diyorum. bu izleri kime gösterirseniz gösterin "annesin, sabret işte" diyecektir. tırnak izlerini görüce de "aboooov, bebeğin tırnaklarını bile kesmemiş, nasıl anne buuu" diye size çemkireceklerdir. sonunda suçlu siz çıkarsınız, söyleyeyim
diğer arkadaşlar doğumgünü pastalarının arasında kaybolmuşlar, yine de selamlıyorum :)
arkadaşım ve bebeğine gelince: bebek küvezde, akcigerleri gelişmediği için solunum cihazına bağlı yaşıyor. yutma refleksi olmadığı için ağzından midesine giren bir boruyla besleniyor. bunlar çok iç karartıcı ama 7 aylık doğan bir bebeğe göre durumu çok iyi. yine de ilk 1 hafta çok kritik. annesi yoğun bakımdan çıkmış ama aşırı kan kaybından dolayı çok bitkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?