canım Word yada excellde yapamazsın çok zorlar, photshopta yapıyoruz biz, henüz vakit var istersen elimden geleni yaparım bende, mutlu_annemiz kadar becerikli değilim tabii, sen bulduğun görselleri göster nasıl bir şey istediğini çıktı alabileceğin şekilde hazırlarım benbirde msj kutuna bak cicimmm
yok canım reflüsü falan yok..sanırım balgamı var..kussa rahatlayacak..
ceren nezle sanırım yine ondan geçti..
ceren çok duygusal bir kız..bende bazen ona çok bagırıyorum sonrada oturup aglıyorum:))
oda gelip beni tesellie ediyo:))kurban olurum ben ona..
evet okulunu çok seviyo..bazen diyorum ceren sıkılıyosan gitme yanımda kal..ama hayır gidecem diyo..
çevremdeki bazı gerizekalı insanlarda zannediyolar ki,ceren bana agırlık yapıyo o yüzden okula yolluyorum..
çok sinir oluyorum çookkk..
kahveyi boşver sevmem ben,ama dedikoduya bayılırım
tost yapamam ama şuan elimde 2 tane çikita muz var:))onları yiyorum
ne tarifi istiyosun cigerim kaçırdım mı yine ben:26:
geçen yazmıştın tuzluyogurt için,yogurdun :26:içine tuz konuptta yapılmıyo zeki arkadaşım benim:))
büyük kazanda sütü saatlerce kaynatıyolar içine ne koyular bilmiyorum ama sonra tuzluyogurt oluyo:)
tadıda süper..kahvaltılarda ve yemeklerde kullanılabiliyo..hatta ıspanaklı biberli ekmek bile yapılıyo
ben genelde parmaklayarak yemeyi tercih ediyorum
merhabalar, ben sizi zaman zaman uzaktan takip etmekteyim. benim de oğlum var 14 mayıs doğumlu. bide kızım var 5 yaşında. Malesef zamanım olmadığı için size sık sık yazamıyorum ara ara yazabiliyorum. Ama şu an kafam öyle allak bullak ki en ufak bir tavsiye ye çoook çook ihtiyacım var. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evet 3. e hamileyim. tamamen sürpriz. hiç beklemiyordum. dikkat ettiğimiz halde. Napıcamı bilemiyorum. Akşam eşimi de rüyamda gördüm. Genç bir kızı öldürmüş. Cinayet işlemiş. Ve bizim yatağımızın altına saklamış. Eşim zaten aldırmaktan yana. Ama ben bu vijdan azabıyla yaşayamam. Maddi açıdan da zaten ben çalışmıyorum. kızım anaokuluna gidiyor. Bir sürü masrafımız var. Diğer yandan nasıl bakarım. 3 çocuk. eymen daha 10 aylık. Bide benim yaşadığım çevrede komşularım hep çalışan insanlar ve hemen hemen herkesin tek çocuğu var açıkçası utanırım yani nolur bişey deyin bana napmalıyım?
siz olsaydınız napardınız?:
merhabalar, ben sizi zaman zaman uzaktan takip etmekteyim. benim de oğlum var 14 mayıs doğumlu. bide kızım var 5 yaşında. Malesef zamanım olmadığı için size sık sık yazamıyorum ara ara yazabiliyorum. Ama şu an kafam öyle allak bullak ki en ufak bir tavsiye ye çoook çook ihtiyacım var. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evet 3. e hamileyim. tamamen sürpriz. hiç beklemiyordum. dikkat ettiğimiz halde. Napıcamı bilemiyorum. Akşam eşimi de rüyamda gördüm. Genç bir kızı öldürmüş. Cinayet işlemiş. Ve bizim yatağımızın altına saklamış. Eşim zaten aldırmaktan yana. Ama ben bu vijdan azabıyla yaşayamam. Maddi açıdan da zaten ben çalışmıyorum. kızım anaokuluna gidiyor. Bir sürü masrafımız var. Diğer yandan nasıl bakarım. 3 çocuk. eymen daha 10 aylık. Bide benim yaşadığım çevrede komşularım hep çalışan insanlar ve hemen hemen herkesin tek çocuğu var açıkçası utanırım yani nolur bişey deyin bana napmalıyım?
Slm hanımlar konularınızı takip ediyorum.yaklaşan doğum günleri heyecan hazırlık telaş.benimde 26 nisan doğumlu yakışıklı bir oğluşum var.bizde aranıza katılmak istiyoruz.biii sürüü bii sürrrüü sorulalarımız var fikirlerinize ihtiyacımız var.gelebilirmiyizzzzzzzzz
Slm hanımlar konularınızı takip ediyorum.yaklaşan doğum günleri heyecan hazırlık telaş.benimde 26 nisan doğumlu yakışıklı bir oğluşum var.bizde aranıza katılmak istiyoruz.biii sürüü bii sürrrüü sorulalarımız var fikirlerinize ihtiyacımız var.gelebilirmiyizzzzzzzzz
nihayet geldin. :) öyle uzaktan okuyup okuyup kaçmak var mı... gel bakalım
haydi sor sooorrr :)
kız ne olmus kollarına sanki catlamıs gibi üzüldüm kıyamam buarada bembeyazmıssın he sütun gibi
kesinlikle aldırmazdım. neden mi? o bebeğe canını biz vermiyoruz, alma hakkına da sahip değiliz, şuanki bebeklerimizin rızkını da biz veremiyoruz, hamileliğimizin nasıl gececeğini bilemiyoruz çünkü geleceği göremiyoruz. ya şöyle olursa ya böyle olursa dediğimiz durumların hiçbiri bizim elimizde değil. maddi olarak iyi durumda olmayabilirsiniz ama çok paranız olduğunda da bebekleriniz bir hastalıktan dolayı bakımsız kalabilir, 3. bir çocuğa bakacak gücünüz olup olmadığını bilemezsiniz, çünkü o gücü veren de Allah, siz değilsiniz. geleceği düşünerek şuanı planlamak çok yanlıştır zira gelecekte neler olacağını bilmiyoruz. 17 ağustos depreminde çocuklarını kaybeden ve ellerinde sadece tek çocuğu kalan bir sürü insan var. onlar da eminim zamanında son çocuklarını istememişti bakamayacağız diye ama sonradan ellerinde tek çocukla kaldılar (bu hadise yaşanmıştır)merhabalar, ben sizi zaman zaman uzaktan takip etmekteyim. benim de oğlum var 14 mayıs doğumlu. bide kızım var 5 yaşında. Malesef zamanım olmadığı için size sık sık yazamıyorum ara ara yazabiliyorum. Ama şu an kafam öyle allak bullak ki en ufak bir tavsiye ye çoook çook ihtiyacım var. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evet 3. e hamileyim. tamamen sürpriz. hiç beklemiyordum. dikkat ettiğimiz halde. Napıcamı bilemiyorum. Akşam eşimi de rüyamda gördüm. Genç bir kızı öldürmüş. Cinayet işlemiş. Ve bizim yatağımızın altına saklamış. Eşim zaten aldırmaktan yana. Ama ben bu vijdan azabıyla yaşayamam. Maddi açıdan da zaten ben çalışmıyorum. kızım anaokuluna gidiyor. Bir sürü masrafımız var. Diğer yandan nasıl bakarım. 3 çocuk. eymen daha 10 aylık. Bide benim yaşadığım çevrede komşularım hep çalışan insanlar ve hemen hemen herkesin tek çocuğu var açıkçası utanırım yani nolur bişey deyin bana napmalıyım?
çalışan anneler çocugunu bırakıp gittigi için sürekli vicdan yaparlarmış..
bende cereni okula yolladıgım için sürekli vicdan yapıyorum..
bugün yagmurlu hava ve ceren servise giderken şemsiyesini açtı..servisi beklerken dediki
anne şemsiyemide okula götürebilirmiyim..dedim götürebilirsin..
servis geldi daha biz şemsiyeyi kapatana kadar yardımcı abla cereni servise bindirdi..
şemsiyem dedi,abla dediki şemsiyeyi servise almıyoruz biliyosun cerennn
cerende üzüldü el salladı bana öpücük attı gitti..
ha bunda ne var diyeceksiniz ama ben çok üzüldüm
gözlerim doldu..
tabiki istesem şemsiyeyi verebilirdim ona..servisi alakadar etmez ama..
amann çok basit birşey benineden böyle üzdü bende anlamadım..
neyse bugün sulugözüm ben..
kendime gelmeliyim
ee dedikodu yokmu
dertsiz başıma dert aldım kızlar canım çok sıkkınnn..
bi akıllılık edip netten çamaşır makinası aldım çünkü bayiden 400 falan aşağıya geliyodu dün servis geldi kurmak içinn tuşlar çalışmıyor
okadar moralim bozulduki siteyi aradım paketleyin kargo gelip alsın dedi kocamda evde yok komşum saolsun onla 2 saatte paketledik ama öldük resmen bugün kargo gelip alcak umarım yenisiyle hemen değiştirirler eşim hemen bıdıbıdıya başladı netten alırsan böyle olur falannn napcam benya okdarda para verdik zorlaştırmadan hallederler inşallahhh
moralim çokkk bozuk çokkkk eşimde geri adım atttı mala gelsin falan takma diye ama şididen okadar yorduki beniii paketle çocuklar durmaz paket olmazzz offfffffff
cigerim gelll:)sorman hata..
hep aşagıda görüyodum seni..kapının ucundan bakıp kaçıyodun:)
hoşgeldin canım..kendini tanıtırmısın:)
biz çok meraklıyız da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?