2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet ya naptımm ben manyak kafam işte birdaha aslaa asla gözümle görmeden bişey almicamm yani büyük bişey

chihiro nun verdigi deprem örnegine bende bir örnek vermek istiyorum..hemde en yakınımdan,
teyzemin kızının 18 yaşındaki oğlu 6 yıl önce trafik kazasında yanarak can verdi..
evin tek çocuguydu..çocuk ölünce boşandılar yuvalarıda yıkıldı..
sonradan ögreniyoruz ki teyzemin kızı kazdan sadece 1 yıl önce bebegini aldırtmış,kürtaj olmuş..
yıllar sonra bunu itiraf etti..eşinin bile haberi yok..
o kadar pişman dıki..keşke keşkeee yapmsaydım doğursaydım,allah oglumu aldı ama,
elimde bir bebegim olsaydı diye günlerce aglamıştı..

kızlar kullandıgınız programı yazarmısınız bende denicem mutluannemsayesinde dişbugdayını atlatmıstım şimdi kendim yapıyım dedim inş becerebilirim
canım ben photoshopta yapıyorum ama mutlu ve Zeynep arkadaşlarımız başka programlarda yapıyor olabilirlerr

canım allah yardımcın olsun zor bir durum ama bunu ilk yaşayan sen değilsindir o kesin oyüzden önce sakin ol bence sonradan pişman olacağın bir karar verme, bende aldırma diyen arkadaşlar gibi düşünüyorum çünkü inancım gereği zaten kıyamam o cana, üstelik o küçücük canların rızıklarıyla geldiğine inanıyorum 10 aylık bebeğinin kıyafetleriyle vs. büyür o zaten önemli olan senin psikolojik olarak iyi olman Allahtan geldiğine inanıp bir hayır vardır deyip tadını çıkarırdım ben olsam zaten en büyük hayalim 3 çocuk, üçünede yeterim allahın izniyle kimden utanıcam ya 3 çocuk yetiştirebilyorsam herkes beni takdir edip alkışlamalı niye ben utancakmısım allah yardım etsin ve doğru bir karar verdirsin size inş, eşinin aldıralım yaklaşımına ise fikir belirtemeyeceğim keşke size destek olsa ve yüreklendirse

arkadaşlar bana cevap veren herkese çok çok teşekkürler. napıcamı gerçekten bilemiyorum. aldırmak istemediğimi biliyorum ama doğurmaya cesaretim de yok. allahım yardım et. eğer doğurursam eymen 1.5 yaşında olacak ve kızım da ilkokula başlamış olcak. kızımın da çok desteğe ihtiyacı olacak ama annesinin yeni bir bebeği olacak. bilmiyorum bilmiyorum hiç bilmiyorum. bide kızım bebekliğin rahat rahat yaşadı ama oğlum yaşayamayacak. ilgi alaka 3 e bölünecek.

Son düzenleme:
doğum günü ikramlıklarını planladınızmı ? ben hepsini kendim yapıcam yani kek börek getirecek arkadaş komşu yok menü oluşturamdım.netten 1 yaş kurabiye kalıbı birde toz gıda boysası siparişi verdimki o tozu nasıl kullanıcamm deneyen varmı ?1 yaş kurabiye kalıbıyla kurabiye yapıp üzerine mavi gıda boyası sürüp aldığım keçe 1 lere poşetliyim diyorumm.bakalım bi ön deneme yapıcam birde nette bonibonlu kurabiye gördüm çok güzel fırında erimiyormuş rengarenk ondan yapayım istiyorum ama kurabiye tarifim yok tek hamurdan hem 1 hem bonibonlu yapsam diyorumm kurabiye tarifi istiyiyorum ? toz gıda boyasını nasıl kullarım? birde bu iktamlık toplardan geçen gün denedim süt bisküvi pudra şekeri önce çok cıvık oldu sonra bisküvi ekledim taş oldu bu tarifi deneyen varsa ölçü verebilirmi ?bunların dışında ne yapsam daha düşünmedim.

çok etkilendim ve fena oldum ya allah yardımcısı olsun çok zor allah evlat acısı göstermesin kimseye ve hepimizee amin...

Şuan sana çok kızdımBeni hiç tanımamışsın,,ben kızıma diş buğdayı bile yaparken yardım ettiğim annelerin bebişlerine de aynı temadan yaptım ki hak geçmesin diye,hatta hiç tanımadığım bi anneye bile yaptım,Mira ve Sinemis'in temaları minnie ve renkleri bile aynı.Olurmu böyle şey,biz burda arkadaşız ve aynı şeyleri beğenmemiz de çok güzel ayrıca Bu bizi özenti değil bağlı ve mutlu kılar Ayrıca Zeynep Adanın'da teması minnie ve eminim herşey çok güzel olacaktır
Teman ne olursa olsun bana haber ver işini kolaylaştırırızBen freehand,illustrator ve dis bugdaylarinda photoshop destekli calistim. Ama evde wordde sectigim temiz bir resim uzerine yazi ekleyip ve onu sayfaya cogaltarak ta cikis almaya gittim eltimin oğlu için.

Beğenmene sevindim canım,,umarım Ceren de beğenir
Beni gıdıklama sakın ben çok gıdıklanırım
Pişşt
mutluannem ve dığer arkadas pınarda ydı sanırım bu konseptı duşunen
Tesekkurler fikir icin canım

kızlar kullandıgınız programı yazarmısınız bende denicem mutluannemsayesinde dişbugdayını atlatmıstım şimdi kendim yapıyım dedim inş becerebilirim
Prıgramlar: freehand,illustrator,photoshop,word,paint...sıkışırsan haber ver beykozum

ve diğer arkadaşım hoşgeldin,heyecan yaşamak için doğru topik ve diğer arkadaşım BEBEĞİNİ ALDIRMA bence..Gelen nasibinle gelir

allah yardımcın olsun..umarım en doğru kararı verirsin..bak bende bir kaza çocuguyum
ama çok tatlıyım,şekerim,balım
annem beni hiç istememiş çünkü abim 9 aylıkmıştı ve onu sütten kesmek zorunda kalmış
beni aldırtmaya gitmiş o zmanlar iğne varmıştı,vurulmuş ama ben düşmemişim
şimdi annem en çok beni severiyikide doğmuşsun der
benimde bir kaza kurbanı kızım var..çağla..canımı veririm ben ona
çok tatlı çoookkkkiyikide doğurmuşum

bence ilgi alaka olayını tıpkı maddiyat konusundaki gibi düşünme tek çocugun olur ilgilenemezsin başka derdin olur onu bilemeyiz benim çocuklarımın arasında 7 yıl var ama inan büyük olan beni daha çok yoruyor okadar ilgi bekliyorki belki küçük olsa sadece yanında olmama ona yetecek ama şuan öyle değilll....bunalıma gir çık bişey olmaz ben olsam aldırmam birinin ilgisi eksilecek diye diğerini canından etmek çok saçma oda senin bebeğin

teyzemin kızı asgari ücretle ikiz doğurdu hemen bir sene sonra tekrar hamile kaldı kirada falan zor günler yaşadı şuan çocuklar 4isınıfa gidiyor 3üz gibiler haaa o asgari ücretle birde ev aldı artı 3 çocuk düşün kiradanda kurtuldu kimi 5000 alır yetiştiremez kimi 1000 alır bereketi canı sağlığı veren allah gerisiii boşşşş

herksin bi derdi var değilmi arkadaşlar allah dermazsız dert vermesin ne diyelim ben makinaya üzülmüştüm ama herşey olacağına varır napalımmmm bazen ufak şeyler için ne çok yıpratıyoruz kendimizzz
babyceren şemsiye olayında çok duygulandımm zaten çocukların o servise binip camdan sana bakması bile nedense insanı hüzünlediriyor...

şemsiyeyle görevli bayanın kafasına bi indirip al yavrucuğum şemsiyeni deseydinnn

canım allah yardımcın olusun umarım doğru kararı veririsin ve pişman olmazsın.tabi ruh halini anlayamam dışarıdan bakınca boy boy çocuklu aileler çok güzel gözüküyor hepsi birden büyüyüp yetişmiş imreniyorum bazende ben bir taneyle baş edemiyorum .ama inan allah sabrını veriyor.ilgi 3 de bölünse zamanla herşey yerine oturur ve bi düzen tutturusun sen biraz zorlanırsın belki ama kalabalık aile bir başka bu ailede büyüyen çocuklar daha aktif oluyor daha çabuk öğreniyor.ben gurbettiyim yanlızım oğlumla ilgeniyorum evet ama her dakka değil ev işi şu bu geçen ailem ziyarete geldi bizimkisi insan görünce çoştu resmen yeni kelimelr öğrendi daha ço kahkaha attı yüremeye başladı vb bilmem anlatabilmmi ama bence sakın vazgeçme ondan çok şanslı olucak abisi ablası olduğu için.

çok etkilendim ve fena oldum ya allah yardımcısı olsun çok zor allah evlat acısı göstermesin kimseye ve hepimizee amin...

amin canım allah kimseye yaşatmasın..şuanda annesiyle istanbulda yaşıyo..beşiktaşta oturuyolar..
yaza gelirsem orda kalacam..umarım sizlere yakındır..
hepinizi görüp gıdıklayıp öpecem çünkü

çok yakın bir arkadaşım aradı akşam bana gelecek hemde yemege
bekar evde kalmış bir arkadaşım
vallahi bıktım haaa:)hep birlikte bir kuzzulkurt derseniz çok sevinirim:))
ne yapsam kişöyle pratik ucuz tarifi olan varsa söylesin..yoksa makarna suyumu koysam

Hep birlikte kuzzulkurt
şuant aklıma ilk gelen pratik tarif: kremalı makarna&tavuk baget&havuç salatası&şehriye çorbası&puding

CENERA diye, lab. malzemeleri satan bir marka var. biliyor musunuz, geçen gün görünce aklıma geldi :)

şekerimm valla sana gelen misafirleri kıskanıyorum ya bize kimse gelmiyorya burda ondan yani ne güzel valla çok şanslısın allah eksik etmesin gelenini cicim, tarif konusuna girmeyim beceri alanım değil bak mutlucum hemen mönü çıkarmış sanaa becerikli hatunun hali başkaaaa

Hep birlikte kuzzulkurt
şuant aklıma ilk gelen pratik tarif: kremalı makarna&tavuk baget&havuç salatası&şehriye çorbası&puding

Hep birlikte kuzzulkurt

kuzzulkurt için sagol canım..dinimiz amin:)
kremalı makarnada neymiş:))ben kıymalı bide peynirli biliyorum
tavuk baget,tavugun budu:))güzel olabilir..but yemeyi severim
havuç salatası mı?tavşangiller gelmiyo ki olmaz:))
şehriye çorbası da olmaz pek çorba sevmez antekyeliler:)
puding hımm ceren bu fikre bayılacak:)
pek yardımcı olamadın ama yinede sagol

Ne haber nasılsınız?
Bir selam verip gideyim dedim çünkü misafirim gelecek.
Hepinizi öpüyorum şekerler

mutlu anne bende yardım istiyorum.internette beğendiğim denizci temalı görseller var.banada yardım edermisiniz.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…