offf offf ne yapmışsın sen :))hiç böyle büyük eşya netten alınırmı:)
aman canım ne sıkıyosun canını..olur böyle şeyler degiştirmek zorundalar sıkma canını..
ben tv aldım netten çok korkmuştum neyse şanslı çıktım..saglam geldi..
ama bir daha cersaret edemem heralde..
canım ben photoshopta yapıyorum ama mutlu ve Zeynep arkadaşlarımız başka programlarda yapıyor olabilirlerrkızlar kullandıgınız programı yazarmısınız bende denicem mutluannemsayesinde dişbugdayını atlatmıstım şimdi kendim yapıyım dedim inş becerebilirim
canım allah yardımcın olsun zor bir durum ama bunu ilk yaşayan sen değilsindir o kesin oyüzden önce sakin ol bence sonradan pişman olacağın bir karar verme, bende aldırma diyen arkadaşlar gibi düşünüyorum çünkü inancım gereği zaten kıyamam o cana, üstelik o küçücük canların rızıklarıyla geldiğine inanıyorum 10 aylık bebeğinin kıyafetleriyle vs. büyür o zaten önemli olan senin psikolojik olarak iyi olman Allahtan geldiğine inanıp bir hayır vardır deyip tadını çıkarırdım ben olsam zaten en büyük hayalim 3 çocuk, üçünede yeterim allahın izniyle kimden utanıcam ya 3 çocuk yetiştirebilyorsam herkes beni takdir edip alkışlamalı niye ben utancakmısımmerhabalar, ben sizi zaman zaman uzaktan takip etmekteyim. benim de oğlum var 14 mayıs doğumlu. bide kızım var 5 yaşında. Malesef zamanım olmadığı için size sık sık yazamıyorum ara ara yazabiliyorum. Ama şu an kafam öyle allak bullak ki en ufak bir tavsiye ye çoook çook ihtiyacım var. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evet 3. e hamileyim. tamamen sürpriz. hiç beklemiyordum. dikkat ettiğimiz halde. Napıcamı bilemiyorum. Akşam eşimi de rüyamda gördüm. Genç bir kızı öldürmüş. Cinayet işlemiş. Ve bizim yatağımızın altına saklamış. Eşim zaten aldırmaktan yana. Ama ben bu vijdan azabıyla yaşayamam. Maddi açıdan da zaten ben çalışmıyorum. kızım anaokuluna gidiyor. Bir sürü masrafımız var. Diğer yandan nasıl bakarım. 3 çocuk. eymen daha 10 aylık. Bide benim yaşadığım çevrede komşularım hep çalışan insanlar ve hemen hemen herkesin tek çocuğu var açıkçası utanırım yani nolur bişey deyin bana napmalıyım?
siz olsaydınız napardınız?:
çok etkilendim ve fena oldum ya allah yardımcısı olsun çok zor allah evlat acısı göstermesin kimseye ve hepimizee amin...chihiro nun verdigi deprem örnegine bende bir örnek vermek istiyorum..hemde en yakınımdan,
teyzemin kızının 18 yaşındaki oğlu 6 yıl önce trafik kazasında yanarak can verdi..
evin tek çocuguydu..çocuk ölünce boşandılar yuvalarıda yıkıldı..
sonradan ögreniyoruz ki teyzemin kızı kazdan sadece 1 yıl önce bebegini aldırtmış,kürtaj olmuş..
yıllar sonra bunu itiraf etti..eşinin bile haberi yok..
o kadar pişman dıki..keşke keşkeee yapmsaydım doğursaydım,allah oglumu aldı ama,
elimde bir bebegim olsaydı diye günlerce aglamıştı..
Şuan sana çok kızdımgünaydın canlar..
ya mutluanne annezeynep siz nasıl yapıyorsunuz yaa bu etiketleri bannerleri..
world excel denemediğim kalmadı yok facia..
bende başta dedimki minnie mouse teması uygulayım.
buna minnieli tütü takım sebep olmuştu.
baktım bunu yapan mutluannem. kendi becerim olmadığından şimdi paso ondan kopya alırım bu kezde hoş olmaz dedim.
aradım taradım perili, uğurböcekli vs derken prenses tacında karar kıldım.
nette araştırınca çokta hoş görseller buldum ama yok yapamıyorum..
bi site var orda 5 tane etiket demiş(küçük kürdanlara yapıştırdığımız) 12 tl fiyat vermiş..
banner, peçetelik, kürdanlar vs derken işin içinden çıkamam.
bana bir yolunu gösterin lütfen.. çok çaresizim:26:
mutluannem_canım mailime baktım evet dün ikisinide göndermişsin ama ben kör göz olarak görmemişim:)
şimdi baktım süper ceren havalara uçacakokuldan gelsin hemen gösterecem:)
sana telefon açarken cerene dedim ki..bak kızım şöyle diyceksin
''x abla meraba,annemin kürdanı bitmiş sende varmı'' ama ceren ne dedi
''x abla meraba,annemin fincanı bitmiş sende varmı''tabi sen anlamamış olabilirsin:)
cerende nezle sesi boguk çıkıyo:)
ellerine saglık hem cereninki hem çağlanın ki süper..çok begendim..
bana vakit ayırdıgın için çok teşekkür ederim canım..
gıdıklıyarak öpüyorum seni
Tesekkurler fikir icin canımPişşt
mutluannem ve dığer arkadas pınarda ydı sanırım bu konseptı duşunen
Prıgramlar: freehand,illustrator,photoshop,word,paint...sıkışırsan haber ver beykozumkızlar kullandıgınız programı yazarmısınız bende denicem mutluannemsayesinde dişbugdayını atlatmıstım şimdi kendim yapıyım dedim inş becerebilirim
arkadaşlar bana cevap veren herkese çok çok teşekkürler. napıcamı gerçekten bilemiyorum. aldırmak istemediğimi biliyorum ama doğurmaya cesaretim de yok. allahım yardım et. eğer doğurursam eymen 1.5 yaşında olacak ve kızım da ilkokula başlamış olcak. kızımın da çok desteğe ihtiyacı olacak ama annesinin yeni bir bebeği olacak. bilmiyorum bilmiyorum hiç bilmiyorum.bide kızım bebekliğin rahat rahat yaşadı ama oğlum yaşayamayacak. ilgi alaka 3 e bölünecek.
arkadaşlar bana cevap veren herkese çok çok teşekkürler. napıcamı gerçekten bilemiyorum. aldırmak istemediğimi biliyorum ama doğurmaya cesaretim de yok. allahım yardım et. eğer doğurursam eymen 1.5 yaşında olacak ve kızım da ilkokula başlamış olcak. kızımın da çok desteğe ihtiyacı olacak ama annesinin yeni bir bebeği olacak. bilmiyorum bilmiyorum hiç bilmiyorum.bide kızım bebekliğin rahat rahat yaşadı ama oğlum yaşayamayacak. ilgi alaka 3 e bölünecek.
çok etkilendim ve fena oldum ya allah yardımcısı olsun çok zor allah evlat acısı göstermesin kimseye ve hepimizee amin...
çok yakın bir arkadaşım aradı akşam bana gelecek hemde yemege
bekar evde kalmış bir arkadaşım
vallahi bıktım haaa:)hep birlikte bir kuzzulkurt derseniz çok sevinirim:))
ne yapsam kişöyle pratik ucuz tarifi olan varsa söylesin..yoksa makarna suyumu koysam
herksin bi derdi var değilmi arkadaşlar allah dermazsız dert vermesin ne diyelim ben makinaya üzülmüştüm ama herşey olacağına varır napalımmmm bazen ufak şeyler için ne çok yıpratıyoruz kendimizzz
babyceren şemsiye olayında çok duygulandımm zaten çocukların o servise binip camdan sana bakması bile nedense insanı hüzünlediriyor...
şemsiyeyle görevli bayanın kafasına bi indirip al yavrucuğum şemsiyeni deseydinnn
şekerimm valla sana gelen misafirleri kıskanıyorum ya bize kimse gelmiyorya burda ondan yaniamin canım allah kimseye yaşatmasın..şuanda annesiyle istanbulda yaşıyo..beşiktaşta oturuyolar..
yaza gelirsem orda kalacam..umarım sizlere yakındır..
hepinizi görüp gıdıklayıp öpecem çünkü
çok yakın bir arkadaşım aradı akşam bana gelecek hemde yemege
bekar evde kalmış bir arkadaşım
vallahi bıktım haaa:)hep birlikte bir kuzzulkurt derseniz çok sevinirim:))
ne yapsam kişöyle pratik ucuz tarifi olan varsa söylesin..yoksa makarna suyumu koysam
Hep birlikte kuzzulkurt
şuant aklıma ilk gelen pratik tarif: kremalı makarna&tavuk baget&havuç salatası&şehriye çorbası&puding
Hep birlikte kuzzulkurt
şuant aklıma ilk gelen pratik tarif: kremalı makarna&tavuk baget&havuç salatası&şehriye çorbası&puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?