2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şimdi hakettin sen bunu işteKUZZULKURT

şimdi hakettin sen bunu işteKUZZULKURT

sakızında ne güzelmiş:)yeşil yeşil hemde patlıyo:))
nanelimi:)
beni sinirlendirme gelir gıdıklarım haaa

ilkim43 _demek seninde misafirin gelecek sanada kuzzulkurt o zaman:))
bu arada çağla 2 saat 45 dakikadır uyuyo
özledim ya..uyansada yemegini yedirsem..
karnıbahar yemegi yaptım kızıma..inşallah begenir

kızlar bugün çenem düştüüü annem babam bi alem dün aradı annemmm kızım makinan geldimiiii
geldi anne dedim ii nasıl yıkadınmı çamaşır nasıl memnunmusunnvs birsürü soruu
annecim sana yalan söyledim özür dilerimm
çok güzel sessiz yıkıyoooo güzel yıkkıyooo.....vs halada soruyor

onlara söyleyemem problem oldugunu kafaya takarlar netten aldın falan birsürü laf sıkıntı yaparlar kendilerine... b
babam hemen kararı veriri o daha gelmez bide onlarla ugraşmak istemedim açıkla açıkla bitmezz

özür anneciğimm....

ne güzel bişey bu insanın yüzünü bile görmediği kişilere yardım etmesi.benim içinde çok güzel bi anı olacak inş.

Tamam o zaman Plannercım yardım ediyor sana demek
Bende diğer bebekçiklerime devam ediyorumKolay gelsin kızlar.
Bişey lazım olursa haberleşelim

çok güzeller sizler nasıl yapıyorsunuz kolaysa bi tarif etseniz bende 1 yaşında kısmını yapsam .iyiki doğdun yazısı aldım ama isim için harf kalmamıştı ne yapsak diye düşündüm şaçma ama şu çiçekçiler çelenk üzerine harf kullanıyor ya ordan harf alır bi şekil yaparım dedim :)

kuzum office programlarında yapıyorum çizim varsa da unigraphics kullanıyorum ama unigraphics otomotiv programıdır bence hiç bulaşma
şirkete photsop yükleyemediğimden öyle yapmak zorunda kaldım
prenses tacında kararlıysan ve şu an mutluanne ya da plannerdan ses çıkmadıysa ben yardımcı olurum (geçmişi okumadığımdan bilmiyorum )

neden rahat rahat yaşayamayacak olsun ki her çocuk geldiği dünyanın şartlarında büyüyor ona kalırsa tek çocuktan sonra rahmini aldıran kadınlar var onlar napsın çocukları kardeşsiz büyümeye mahkum
bence öyle düşünme kardeş kardeş cıvıl cıvıl bir evin içinde büyüyecek

MUTLUANNE ve PLANNER kurabiye yapmıştı ve tarifleri çok güzel olmuştu
ben toz boya yerine doğrudan şeker hamuru alıyorum Bursa'da astaland'de internette de sekershop'ta envai çeşidi var

benim menüm:
doğumgünü pastası-hazır
şekilli kurabiyeler-hazır
cevizli muffin-sadece bunu kendim yapacağım

patatesli anne böreği - annemden
kısır
dreotlu peynirli poğça
yaprak sarması
anam anammm akşam akşam ne güldüm ya herşeye rağmen doğmuşsun babyceren helal olsun sana

KIZLAR EŞİM KÜRDAN BAYRAK YAPMIŞ
evde sürekli hazırlık yapa yapa adamı da kendime benzettim
pasta almış üzerine de kendi çizimi olan kürdan bir bayrak koyup masama bırakmış
baktım çok düzgün yapmış hemen aradım doğumgününün kalan bayraklarını sen yap benden güzel olmuş seninki diye
selam verdi borçlu çıktı büyük ömer

MUTLUANNE PLANNER sizden uygun zamanda yaptığınız kurabiye tariflerini istiyorumm.yuvarlak bonibonlu yapıcam 1 de 1yaş kurabiye kalıbı sipariş verdim kalıbı kullanıcam .eeee ben toz gıda boyası siparişi verdim nasıl yapcam şimdi onu elimdemi batlıcak yapan yokmu kızlar yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…