kuzzulkurt için sagol canım..dinimiz amin:)
kremalı makarnada neymiş:))ben kıymalı bide peynirli biliyorum
tavuk baget,tavugun budu:))güzel olabilir..but yemeyi severim
havuç salatası mı?tavşangiller gelmiyo ki olmaz:))
şehriye çorbası da olmaz pek çorba sevmez antekyeliler:)
puding hımm ceren bu fikre bayılacak:)
pek yardımcı olamadın ama yinede sagol
mutlu anne bende yardım istiyorum.internette beğendiğim denizci temalı görseller var.banada yardım edermisiniz.:26:
CENERA diye, lab. malzemeleri satan bir marka var. biliyor musunuz, geçen gün görünce aklıma geldi :)
şimdi hakettin sen bunu işteKUZZULKURT
Tamam o zaman Plannercım yardım ediyor sana demekEki Görüntüle 669697 Eki Görüntüle 669696 Eki Görüntüle 669695
planner e mail attım ama bunları beğendim.
Tamam o zaman Plannercım yardım ediyor sana demek
Bende diğer bebekçiklerime devam ediyorumKolay gelsin kızlar.
Bişey lazım olursa haberleşelim
kuzum office programlarında yapıyorum çizim varsa da unigraphics kullanıyorum ama unigraphics otomotiv programıdır bence hiç bulaşmagünaydın canlar..
ya mutluanne annezeynep siz nasıl yapıyorsunuz yaa bu etiketleri bannerleri..
world excel denemediğim kalmadı yok facia..
bende başta dedimki minnie mouse teması uygulayım.
buna minnieli tütü takım sebep olmuştu.
baktım bunu yapan mutluannem. kendi becerim olmadığından şimdi paso ondan kopya alırım bu kezde hoş olmaz dedim.
aradım taradım perili, uğurböcekli vs derken prenses tacında karar kıldım.
nette araştırınca çokta hoş görseller buldum ama yok yapamıyorum..
bi site var orda 5 tane etiket demiş(küçük kürdanlara yapıştırdığımız) 12 tl fiyat vermiş..
banner, peçetelik, kürdanlar vs derken işin içinden çıkamam.
bana bir yolunu gösterin lütfen.. çok çaresizim:26:
neden rahat rahat yaşayamayacak olsun ki her çocuk geldiği dünyanın şartlarında büyüyor ona kalırsa tek çocuktan sonra rahmini aldıran kadınlar var onlar napsın çocukları kardeşsiz büyümeye mahkumarkadaşlar bana cevap veren herkese çok çok teşekkürler. napıcamı gerçekten bilemiyorum. aldırmak istemediğimi biliyorum ama doğurmaya cesaretim de yok. allahım yardım et. eğer doğurursam eymen 1.5 yaşında olacak ve kızım da ilkokula başlamış olcak. kızımın da çok desteğe ihtiyacı olacak ama annesinin yeni bir bebeği olacak. bilmiyorum bilmiyorum hiç bilmiyorum.bide kızım bebekliğin rahat rahat yaşadı ama oğlum yaşayamayacak. ilgi alaka 3 e bölünecek.
doğum günü ikramlıklarını planladınızmı ? ben hepsini kendim yapıcam yani kek börek getirecek arkadaş komşu yokmenü oluşturamdım.netten 1 yaş kurabiye kalıbı birde toz gıda boysası siparişi verdimki o tozu nasıl kullanıcamm deneyen varmı ?1 yaş kurabiye kalıbıyla kurabiye yapıp üzerine mavi gıda boyası sürüp aldığım keçe 1 lere poşetliyim diyorumm.bakalım bi ön deneme yapıcam birde nette bonibonlu kurabiye gördüm çok güzel fırında erimiyormuş rengarenk ondan yapayım istiyorum ama kurabiye tarifim yok tek hamurdan hem 1 hem bonibonlu yapsam diyorumm kurabiye tarifi istiyiyorum ? toz gıda boyasını nasıl kullarım? birde bu iktamlık toplardan geçen gün denedim süt bisküvi pudra şekeri önce çok cıvık oldu sonra bisküvi ekledim taş oldu bu tarifi deneyen varsa ölçü verebilirmi ?bunların dışında ne yapsam daha düşünmedim.
anam anammm akşam akşam ne güldüm ya herşeye rağmen doğmuşsun babyceren helal olsun sanaallah yardımcın olsun..umarım en doğru kararı verirsin..bak bende bir kaza çocuguyum
ama çok tatlıyım,şekerim,balım
annem beni hiç istememiş çünkü abim 9 aylıkmıştı ve onu sütten kesmek zorunda kalmış
beni aldırtmaya gitmiş o zmanlar iğne varmıştı,vurulmuş ama ben düşmemişim
şimdi annem en çok beni severiyikide doğmuşsun der
benimde bir kaza kurbanı kızım var..çağla..canımı veririm ben ona
çok tatlı çoookkkkiyikide doğurmuşum
Eki Görüntüle 669816 Eki Görüntüle 669817 Eki Görüntüle 669818 Eki Görüntüle 669819 Eki Görüntüle 669820
sizce en sondaki gibi gölgeli yapsam nasıl olur?
evet ben yaptım, teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?