melegim canım benim demek rüyana girmşim..beni düşünmüşsün ondan canım..
aklınıza gelebilmek ne kadar güzel biliyomusun..seni çooookkk seviyorum gıdıklıyorum canım arkadaşım..
cevabım geç oldu..biri taciz ediyo onunla ugraşıyorum:))
melegim canım benim demek rüyana girmşim..beni düşünmüşsün ondan canım..
aklınıza gelebilmek ne kadar güzel biliyomusun..seni çooookkk seviyorum gıdıklıyorum canım arkadaşım..
cevabım geç oldu..biri taciz ediyo onunla ugraşıyorum:))
Kustum iste
bizi birakip baskalari ile yazisiyorsun ask olsun mesk olmasin ama :))
Kuzum hayranim cok rahat vermiyorlardir sana haklisin yani :))
Hem seni nasil merak etmem sekerim....artim sen benim dunya ahiret bacimsin :))
kızlar bugun kendime ciciler aldım alısveriş yapmak cok güzel
ama enesle zorlandık durmuyor böcegim
hava cok güzeldi heryer kalabalıktı yaz gelmiş gibiydi cok mutluydum
ümraniye reale gittim bebek odasında 2tane bebek vardı biri 2 aylık digeri 3aylık cok tatlılardı maasallah
ama annelerinin sıkıntıları yorgunlukları yüzlerinden ve cümlelerinden okunuyordu bizim ilk günlerimiz gibi
birkez daha halime sükrettim o günleri atlattıgım için rabbim yardımcıları olsun :
yok kız ben hepinize yeterim:)hem o da yabancı degil:))
canım kalp kalbe karşıdır lafı çok doğruymuş..ben hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..
senin yerinde çok ayrı her zaman söylüyorum..melek kalpli arkadaşım..
sende benim bacımsın..kız keşke sen benim kardeşim olsaydın ha:)benim kız kardeşim yok tek kızım ben
Çağlacım güle güle giysin ayakkabılarını. benimde mutfak robotu geldi bugün sanki uzaya füze yollucaz bin tane parçası var yarım saatte yıkadım parçalarını sabaha kurusunda nereye koycam bunları bilmiyorum kocamın bol bol kulaklarını çınlatıyorum:)
kızlar bugün çağlaya danone yedirdim:26:mecbur kaldım ilk danoneyi tattı çağla..
hastaneye eşimle birlikte ginice işler uzadu serum takıldı falan bende eve dönemedim..
çocuklar bende koşturup durdum..cerenin tuvaleti geldi ehvah dedim çağlada kucagımda ne yapacam..
neyse wc de bir bayan vardı rica ettim çağlayı tuttu bende cereni geçirdim..
2 çocukla çok zormuş..eşimin serumu bitene kadar 2 saat mahvoldum..kollarım koptu..ee çağlada acıktı..
hazırlıksız çıkmıştık hemen döneriz diye düşünmüştüm..tost yaptırdım biraz yedirdim birde danone aldım yedirdim..
emziriyorum ama doymaz ki..
ha birde çağlaya ayakkabı almamıştım..cerenin ilk adım ayakkabısını giydirmiştim:)çağlanın ayagına bir numara büyük geldi:)
hastanede onunla dolaştı:)herkes bayıldı salınarak yürümesine:)herkese gülücük dagıttı..saksıları kucaladı:)bi ara gözden kayboldu
yaşlı amcayla sohpet ediyolardı:)zor yakaladım..
eve geldikten sonra çarşıya gittim çağlaya ilk adım ayakkabısı aldım..çok tatlı..çok yakıştı ayagına:)
fotosunu koyarım sonra..
melegim evet çağlaya ayakkabı aldım:)çocuk 1 aydan fazla oldu yürüyo ama ayakkabısı yoktu:)bugün oldu..
yarın koyarım resmini şimdi çok yorgunum ve ben uyumaya gidiyorum..
herkese iyi geceler diliyorum..
öpüldünüz şekerler
yarın görüşmek üzere
Çok guzel olmuş canım. Elinize saglık.
Tam bi pazar klasiği. Kimsecikler yok. Herkes gezmelerde mi? Biz de evde camasır yıkayalım ütü yapalım pöfff
aynen bacım ohh geziyo bizim zilliler eşleri bebeleri oh ho sefaları olsun
aç kapıyı kız yardıma gelem sonrada bana yemek yaparız benım kocada ekti beni tipil AYUUUU işte
İYİ PAZARLAR mayıs anneleri ve datluşları
kızlar peçetelik yaptım baksanıza olmusmu
selamın hello biz gezmelerden geldik:)sabah temizlik öglende parka gittik..
evde oturmak daha güzel ya..dişarda daha bir yogunluk oluyo..ama çocuklar için mecburen çıkıyorum..
keyifler nasıl iyimisiniz:)
tipil ayuu ektimi seni:))kız sen ona çemkir birazne bu x menin sana yaptıkları:)
işlaa düzelir artık:)işlaaa çok mutlu olursunuz..
ayşe yi ve seni öpüyorum datlummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?