2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kustum iste
bizi birakip baskalari ile yazisiyorsun ask olsun mesk olmasin ama :))
Kuzum hayranim cok rahat vermiyorlardir sana haklisin yani :))
Hem seni nasil merak etmem sekerim....artim sen benim dunya ahiret bacimsin :))

Bende seni se-vi-yo-rum..
Gidiklama beni cok fena donuma islarim, gidiklayacan zaman soyle onlem aliyim olurmu..

Kustum iste
bizi birakip baskalari ile yazisiyorsun ask olsun mesk olmasin ama :))
Kuzum hayranim cok rahat vermiyorlardir sana haklisin yani :))
Hem seni nasil merak etmem sekerim....artim sen benim dunya ahiret bacimsin :))

yok kız ben hepinize yeterim:)hem o da yabancı degil:))
canım kalp kalbe karşıdır lafı çok doğruymuş..ben hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..
senin yerinde çok ayrı her zaman söylüyorum..melek kalpli arkadaşım..
sende benim bacımsın..kız keşke sen benim kardeşim olsaydın ha:)benim kız kardeşim yok tek kızım ben

guzel gunlerde gule gule oynaya giyin cnm, o bocekten bizde de vardi..Bugun Elifin dogum gunune gittik vasat gecti ama elifin bize verdigi hediyeleri gorunce oha oldum resmen bizmi ona hediye verdik yoksa o mu anlayamadik...galiba benim aldiklarim cok yaban kaldi yaw..cok ayip olcak ayy cok utandim :26:

Efim in pastasi cok guzeldi resmini cektim bir ara yuklerim kizlar belki aranizda beegenen olur yaptirmak istersiniz

Yok giz ne melegi ben cadiyim cadi :))
Hem ben yasca cok buyugum senden bu yuzden ben abla sen kardes ol olmazmi..bana melahat abla diyebilirisin tatlim..bende sana ablan kurban olsun sana derim bol bol :))
Guzellerim benim cekilin yoldan geliyor bambam :)) ne alaka simdi bu kel alaka iste :)) ablaligima ver bosver :))

Hayy allah iyiligini versin, fuze demek :))
Neyse ki biz senin robotu daha gelmeden kulaklarini cinlatmistik, simdide alanine cinlamistir..cinlayan cinlayana yani :))
Gule gule kullan tekrardan cnm

Bu arada Cagla ayakkabi mi almis hani nerde gormedim ben

melegim evet çağlaya ayakkabı aldım:)çocuk 1 aydan fazla oldu yürüyo ama ayakkabısı yoktu:)bugün oldu..
yarın koyarım resmini şimdi çok yorgunum ve ben uyumaya gidiyorum..
herkese iyi geceler diliyorum..
öpüldünüz şekerler
yarın görüşmek üzere

Caglanin ayakkabisini yakaladim iste bu mesajda..eee anacim atlaya atlaya okursan olacagi budur ama azraEceden kacmiyor hi..cin gibi masallah :))
Cnm yedirdiklerin bir kez icin oldugu icin sorun olmaz herhalde yani zaten sunun surasinda bir yasa bir ay kaldi zaten, bende bugun ogluma dogum gunu partisinda humus vardi onu yedirdim eheuehuehu
Resim koydun mu bakayimmi bacim..

Tamam cnm, iyi geceler ..esine cok cok ama cok gecmis olsun, bol sifa diliyorum rabbimden ..
Ayakkabilarda hayirli olur ins kizcemize

Gunaydııınnn. Biz coktan uyandık. Yoksa siz hala uyuyomusunuz kankilerim??? Kaldırın ananızı uyansınlar. İşleri ne... Babalara dokunmayın hiç. Onlar uyusun. Cok yoruluyo zavallıcıklar. Mesela benim babam dün butun gun oyun oynadı. Öyle yorulmuş ki horul horul uyuyo. Annemse gunlerdir koltuk köselerinde beni emzirirken uyukluyo işte o da yeter ona. Daha ne :)

kimselerde yok yavvv nerdesin kızlar
acil pasta için güvenilir bir siteye ihtiyacım var
birde ben kimseye hediye vermiycem sadece cercevelerim var onlarda dogudugunda dagıtcaktım dagıtmadım cok kalabalıklar diye
şimdi bizimkilere onu vercem
banane onlar getirsin cimriler birseyden anlamazlar ama siz yapın keske etrafımda kendi kardeşlerim gibi cok begenen gereksiz görmeyen kişiler olsada yapsam
diş bugdayını bile biz yapmıyoruz dediler
ben yaparım dedim geleneklerimizde var yapmazsanız yapmayın dedim
ceplerinden 5kurus cıkcak diye ödleri patlıyor
buyuzden onlara bir cacık yapmam süslerim heryeri pastamı yaptırırım bide anı olarak defter dediniz ya onu yapıcam
cerceve
kürdan
pecetelik tamam bol bol oglusumla resim video bize yeter
bide stüdyo çekimi
baskada bişey yok
cok kızgınım cimrileri sevmiyorum kim ne derse desin cimriler duysun sizden nefret ediyorum alın o paralarınızı kefeninize cep yaptırıp götürün öbür tarafa ohhhh yaglarım eridi

beykozcum ellerine sağlık çok güzel olmuşlar sökmüşün sen bu işi:) bende sevmem hiç cimrileri ama eşimde ailesinden genetik vardı biraz Allahtan benle bayağı aştı bu durumu:) değmediğine inanıyorsan yapma tabi sen herşeyi sadece Enes için yapıyorsun gerisi teferruat:))

Tam bi pazar klasiği. Kimsecikler yok. Herkes gezmelerde mi? Biz de evde camasır yıkayalım ütü yapalım pöfff

aynen bacım ohh geziyo bizim zilliler eşleri bebeleri oh ho sefaları olsun

aç kapıyı kız yardıma gelem sonrada bana yemek yaparız benım kocada ekti beni tipil AYUUUU işte

İYİ PAZARLAR mayıs anneleri ve datluşları

selamın hello biz gezmelerden geldik:)sabah temizlik öglende parka gittik..
evde oturmak daha güzel ya..dişarda daha bir yogunluk oluyo..ama çocuklar için mecburen çıkıyorum..
keyifler nasıl iyimisiniz:)

tipil ayuu ektimi seni:))kız sen ona çemkir birazne bu x menin sana yaptıkları:)
işlaa düzelir artık:)işlaaa çok mutlu olursunuz..
ayşe yi ve seni öpüyorum datlummmm

kızlar peçetelik yaptım baksanıza olmusmu

süper olmuş valla oh oh eline koluna sağlık

selamın hello biz gezmelerden geldik:)sabah temizlik öglende parka gittik..
evde oturmak daha güzel ya..dişarda daha bir yogunluk oluyo..ama çocuklar için mecburen çıkıyorum..
keyifler nasıl iyimisiniz:)

hellloooooooooo

tipil ayuu ektimi seni:))kız sen ona çemkir birazne bu x menin sana yaptıkları:)
işlaa düzelir artık:)işlaaa çok mutlu olursunuz..
ayşe yi ve seni öpüyorum datlummmm

ekildim valla toplantımı ne varmış oraya gitti telden beni dürttüo gelsin aksama görcek kim kimi dürtüo

saol bacum öperim hatta uyansın yalarum yutarım tavşanımı UUUyurken bir melek bu cadu

sende çağlayı sağ yanagından cerenı sol yanarından öp eniştede elin altındaysa bi dürtü ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…