2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yarın annem gelecek ya temizlik yapayım cam sileyim dedim bu hafta yağmur varmış bugünde fırtına vardı çıkamadık ece yoğurtsuz kaldı annemde delirtti beni. eceye izmirden 10tane enginar al seneye dolaba koyalım dedim. gidip 36 evet yanlış okumadınız 36 adet almış:) anne kim temizlicek onları diyom ben eceye bakarım sende temizlersin diyo. anne komşulamı babamlamı otur en azından 10 tanesini ayıkla kendinize dedim. şu robotada taktım annem şimdi sen bunu kullanmayı beceremezsin deyip beni saf yerine koyacak ya en azından 2 özelliğini okuyup çalıştırdım. yani sadece soğanları küp küp doğramak için aldık ya şu makineyi ne diyim bize bilemiyorum. haftalık bir kerede doğrasam soğanları olurmu acaba?

kıyamam ne yap yap yoğurt bul

anaya bak be allahtan 36 tan ealmış ya 10 dediğinde 100 anlayasdı hiç sevme ayıklanmamış enginarı ayıklayıp alırım ben

valla ben hep yemeklik doğrayıp atıom buzluğa acele lazım oluyo tavşan durmuyo misafir gelir bişe olmaz yanı bence

demek toplantısı varmış..ne toplantısı sordunmu:)boş bırakma x meni:)
ben çok dikkat ederim boş bırakmaya gelmez:)gözünü oyarım:)
gelsin sende onu bir güzel dürt canım:)adamın canını acıtma ha:)
çağlayıda cerenide öperim ama enişten uyuyo:)
uyansın onada bir güzellik yaparım:)

yazık ece ye ee ne yapacan yogurt olmazsa olmaz..komşundan rica et yada evinde varsa versin..
36 tane enginar:26:kolay gelsin ne diyim:))
bu demektir ki 3 gün seni göremeyecez..ancak temizlersin:)senin elinde agırdır
robot içinde ne diyim bilemedim:26:bana fuzulü geldi ama inşallah kullanırsın canım..
ben sevmiyorum öyle şeyleri..

dernek toplantısı bacum bende onu başka toplantılara gönderecek göz varmı

öle bişeye kalkışsa önce ben öperim gözünden haşinle

oldu bacım iyi güzellikler

bildin babycerenim 3 günde ancak biter:)) aslında şöyle kamera olacak ben temizlerken sizde bana çene çalacaksınız o zaman çabuk geçer zaman:) kujum x menin Allah yardımcısı olsun çok işi var senle:)) inşallah bu yaz evime forumdan çok misafir gelirde paylaşırız enginarlarımızı:))

Anneninde allah iyiligini versin cnm, 10 demissin allahtan ya fazla deyipte sana butun hali alip gelseydi bak o zaman bir yilda bitirirdin :))
Haftalik cok iyi olur bencede bir kerede hepsini koy kullanimlik buzdolabi pocetlere ve kaldir sonra ihtiyac oldukca hazir bir sekilde alir kullanirsin super Pratik olur bende bazen yapmiyor degilim hani..

Ne akilli bidiksin sen masallah, herseyi cok guzel gormus Defnemiz..annesi Defneyi babanin uzerine at uyandirsin ben oyle yapiyorum valla bizimki horul horul uyurken ativeriyorum uzerine ooo Mahir hallediyor hemde ne bicim uyanmamasi mumkun olmuyor hem kizamiyorda..iyi taktik ama dimi

Kizlar valla bende pintileri hic sevmem, zaten mevlamda cennete ilk gireceklerden comert insanlar olucagi soyleniyorhem demek dinimizcede cok yeri yok cimriligin..

Hem bebege alinacak seyler konusunda insan nasil cimri olur onuda anlamis degilim. maddi durum kotu olan insanlar icin sozum yok ama dusunuyorumda oyle cok israf edilen sey varki ulkemizde, istenilince hersey oluyor aslinda..
Peygamber efendimiz hediyelesiniz demis onuda hatirlatmdan edimiyecem, guzel bir sey hediye almak vermek aradaki muhabbeti arttirdigi gibi sevgi ve alakayida pekistiriyor...keske cimri olanlarda bunlari bir idrak edebilse dimi

dernek toplantısı bacum bende onu başka toplantılara gönderecek göz varmı

öle bişeye kalkışsa önce ben öperim gözünden haşinle

oldu bacım iyi güzellikler

Hemserim benim, sen iyi bilirsin ne yapilacagini oyle durumlarda...malum bizde topugundan vurma cok makbule gecer :)) korksun eniste senden selamimi soyle..

Ayyy çok tesekkurler. Yardım etmiş kadar oldun valla :)

Ay cok guldum yaa :) ayıklar durursun artık :) soğanı da yapıp at deepfreeze e. Çıkarıp çıkarıp kullanırsın bişey olmaz.

Taktik güzel de bunu yaptıktan sonra gelip o bana yapıyo :) her halukarda zararlı çıkan ben oluyorum :)

selamın hello biz gezmelerden geldik:)sabah temizlik öglende parka gittik..
evde oturmak daha güzel ya..dişarda daha bir yogunluk oluyo..ama çocuklar için mecburen çıkıyorum..
keyifler nasıl iyimisiniz:)

Sanada aleykum hello..anacim sen ingilizce Turkce iyi soktun he valla...hamaratlikta var masallah temizlik dedinde esin evde iken yapabiliyormusun bizimki deli olur evde iken temizlige, eger cok mucbur kalirsam kacar gider ..yani bir isin bir tarafindan tutuyim demez ( neyse tipik ayuu gillerden iste :)) benim icin disarisi da iceriside cok zor anacim...bende birde bir dane var yani sen benim hero m sun cnm, her sekilde :))

Taktik güzel de bunu yaptıktan sonra gelip o bana yapıyo :) her halukarda zararlı çıkan ben oluyorum :)

Ben her halukarda uyanik kaldigim icin zararim olmuyor...him sizde oyle olmasi kotu olmus, saglik olsun ins cnm, zor zanaat annelik valla..
Camasir utu darken gun bitti gecti dimi ? burda da bir iki gundur havalar biraz daha iyi gibi, iyi dediysem halan 10 derece ustune cikamadik ama en azindan eksilerden kurtulduk..simdi memlekette olmak lazimdi ah ah

ingilizceme laf yok..süper bilirim:))
temizlik benim her günkü aynı temizlikten bahsettim canım..süpür,sil,toz al..
bunları yaptım..akşamda banyo ve wc temizligi..
fırsat buldukça bişeyler yapıyorum ama bu ev işi nankör:)her gün her gün aynı şeyler bıktım..
sonum annem gibi olacak:)benim annem eskiden çok titizdi yerinde durmazdı..toz beziyle uyurdu:)
ama baktı sonu yok koyverdi herşeyi:)şimdi evi darmadagınıkama kendi çok mutlu:))

oyy oyy melegim gelmiş:)
beykoz begen begen kaçbirşey yazma ha:)bu arada peçeteligini çok begendim canım..
azraecede ortalarda yok..acaba ütümü yapıyo:)

Annen en iyisini biliyormus he valla..ne oyle hergun temizlik falan dermisimmmm...ya zaten biz temizligi simdi cocuklar icin en cok yapmaya calisiyoruz, annen baktiki cocuklar buyudu bu yuzden koyuvermistir :)) en iyisi yasasin hayatini bosversin sekerim..yap yap nireye kadar dimi ama..

oyy oyy melegim gelmiş:)
beykoz begen begen kaçbirşey yazma ha:)bu arada peçeteligini çok begendim canım..
azraecede ortalarda yok..acaba ütümü yapıyo:)

Bensiz dugun olmaz, o yuzden burdayim ehueheuhe
Bende beykozu cok begeniyorum, cok guzel hatun hatta ona ask mektubu bilem yazdim taaaa buralardan yaaa :))
Azraece ins cam silmeye kalkmamistir, ruzgar var hatta yagmur geliyor demisti allah gostermesin 4. kattan yoksa ucuverir..bak simdi benimde kafama takildi nerde acaba..

efendim yanlışmı duydumbeykoza mektup haapeki ya bennn beeennn
ben nolucambana yokmuneden özellikle beykoza hemen açıkla

efendim yanlışmı duydumbeykoza mektup haapeki ya bennn beeennn
ben nolucambana yokmuneden özellikle beykoza hemen açıkla

Himm ken kum ne desem acep...simdi ne derler bugun beykozum gozume hos geldi belki yarinda sen sekerim..sansin her zaman var yani :))

Ama dur sanada mektup yaziyim, dusundumde senin gibi guzel fistigi neden kacirayim dimi..yolla gizz adresini ozelimden tatlim :))

Neden kimse gelmiyor ve neden gelenlerde yazmaz oldu..biz babyCerenle cikcikliyoruz ama baska cikciklerde olsun dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…