yarın annem gelecek ya temizlik yapayım cam sileyim dedim bu hafta yağmur varmışbugünde fırtına vardı çıkamadık ece yoğurtsuz kaldı annemde delirtti beni. eceye izmirden 10tane enginar al seneye dolaba koyalım dedim. gidip 36 evet yanlış okumadınız 36 adet almış:) anne kim temizlicek onları diyom ben eceye bakarım sende temizlersin diyo. anne komşulamı babamlamı otur en azından 10 tanesini ayıkla kendinize dedim. şu robotada taktım annem şimdi sen bunu kullanmayı beceremezsin deyip beni saf yerine koyacak ya en azından 2 özelliğini okuyup çalıştırdım. yani sadece soğanları küp küp doğramak için aldık ya şu makineyi ne diyim bize bilemiyorum. haftalık bir kerede doğrasam soğanları olurmu acaba?
demek toplantısı varmış..ne toplantısı sordunmu:)boş bırakma x meni:)süper olmuş valla oh oh eline koluna sağlık
hellloooooooooo
ekildim valla toplantımı ne varmış oraya gittitelden beni dürttüo gelsin aksama görcek kim kimi dürtüo
saol bacum öperim hatta uyansın yalarum yutarım tavşanımıUUUyurken bir melek bu cadu
sende çağlayı sağ yanagından cerenı sol yanarından öp eniştede elin altındaysa bi dürtü ver
yarın annem gelecek ya temizlik yapayım cam sileyim dedim bu hafta yağmur varmışbugünde fırtına vardı çıkamadık ece yoğurtsuz kaldı annemde delirtti beni. eceye izmirden 10tane enginar al seneye dolaba koyalım dedim. gidip 36 evet yanlış okumadınız 36 adet almış:) anne kim temizlicek onları diyom ben eceye bakarım sende temizlersin diyo. anne komşulamı babamlamı otur en azından 10 tanesini ayıkla kendinize dedim. şu robotada taktım annem şimdi sen bunu kullanmayı beceremezsin deyip beni saf yerine koyacak ya en azından 2 özelliğini okuyup çalıştırdım. yani sadece soğanları küp küp doğramak için aldık ya şu makineyi ne diyim bize bilemiyorum. haftalık bir kerede doğrasam soğanları olurmu acaba?
demek toplantısı varmış..ne toplantısı sordunmu:)boş bırakma x meni:)
ben çok dikkat ederim boş bırakmaya gelmez:)gözünü oyarım:)
gelsin sende onu bir güzel dürt canım:)adamın canını acıtma ha:)
çağlayıda cerenide öperim ama enişten uyuyo:)
uyansın onada bir güzellik yaparım:)
.
Gunaydııınnn. Biz coktan uyandık. Yoksa siz hala uyuyomusunuz kankilerim??? Kaldırın ananızı uyansınlar. İşleri ne... Babalara dokunmayın hiç. Onlar uyusun. Cok yoruluyo zavallıcıklar. Mesela benim babam dün butun gun oyun oynadı. Öyle yorulmuş ki horul horul uyuyo. Annemse gunlerdir koltuk köselerinde beni emzirirken uyukluyo işte o da yeter ona. Daha ne :)
kızlar peçetelik yaptım baksanıza olmusmu
kimselerde yok yavvv nerdesin kızlar
acil pasta için güvenilir bir siteye ihtiyacım var
birde ben kimseye hediye vermiycem sadece cercevelerim var onlarda dogudugunda dagıtcaktım dagıtmadım cok kalabalıklar diye
şimdi bizimkilere onu vercem
banane onlar getirsin cimriler birseyden anlamazlar ama siz yapın keske etrafımda kendi kardeşlerim gibi cok begenen gereksiz görmeyen kişiler olsada yapsam
diş bugdayını bile biz yapmıyoruz dediler
ben yaparım dedim geleneklerimizde var yapmazsanız yapmayın dedim
ceplerinden 5kurus cıkcak diye ödleri patlıyor
buyuzden onlara bir cacık yapmam süslerim heryeri pastamı yaptırırım bide anı olarak defter dediniz ya onu yapıcam
cerceve
kürdan
pecetelik tamam bol bol oglusumla resim video bize yeter
bide stüdyo çekimi
baskada bişey yok
cok kızgınım cimrileri sevmiyorum kim ne derse desin cimriler duysun sizden nefret ediyorum alın o paralarınızı kefeninize cep yaptırıp götürün öbür tarafa ohhhh yaglarım eridi
beykozcum ellerine sağlık çok güzel olmuşlar sökmüşün sen bu işi:) bende sevmem hiç cimrileri ama eşimde ailesinden genetik vardı biraz Allahtan benle bayağı aştı bu durumu:) değmediğine inanıyorsan yapma tabi sen herşeyi sadece Enes için yapıyorsun gerisi teferruat:))
dernek toplantısı bacum bende onu başka toplantılara gönderecek göz varmı
öle bişeye kalkışsa önce ben öperim gözünden haşinle
oldu bacım iyi güzellikler
aynen bacım ohh geziyo bizim zilliler eşleri bebeleri oh ho sefaları olsun
aç kapıyı kız yardıma gelem sonrada bana yemek yaparız benım kocada ekti beni tipil AYUUUU işte
İYİ PAZARLAR mayıs anneleri ve datluşları
Ne akilli bidiksin sen masallah, herseyi cok guzel gormus Defnemiz..annesi Defneyi babanin uzerine at uyandirsin ben oyle yapiyorum valla bizimki horul horul uyurken ativeriyorum uzerine ooo Mahir hallediyor hemde ne bicim uyanmamasi mumkun olmuyor hem kizamiyorda..iyi taktik ama dimi
selamın hello biz gezmelerden geldik:)sabah temizlik öglende parka gittik..
evde oturmak daha güzel ya..dişarda daha bir yogunluk oluyo..ama çocuklar için mecburen çıkıyorum..
keyifler nasıl iyimisiniz:)
Taktik güzel de bunu yaptıktan sonra gelip o bana yapıyo :) her halukarda zararlı çıkan ben oluyorum :)
Sanada aleykum hello..anacim sen ingilizce Turkce iyi soktun he valla...hamaratlikta var masallah temizlik dedinde esin evde iken yapabiliyormusun bizimki deli olur evde iken temizlige, eger cok mucbur kalirsam kacar gider ..yani bir isin bir tarafindan tutuyim demez( neyse tipik ayuu gillerden iste :)) benim icin disarisi da iceriside cok zor anacim...bende birde bir dane var yani sen benim hero m sun cnm, her sekilde :))
ingilizceme laf yok..süper bilirim:))
temizlik benim her günkü aynı temizlikten bahsettim canım..süpür,sil,toz al..
bunları yaptım..akşamda banyo ve wc temizligi..
fırsat buldukça bişeyler yapıyorum ama bu ev işi nankör:)her gün her gün aynı şeyler bıktım..
sonum annem gibi olacak:)benim annem eskiden çok titizdi yerinde durmazdı..toz beziyle uyurdu:)
ama baktı sonu yok koyverdi herşeyi:)şimdi evi darmadagınıkama kendi çok mutlu:))
oyy oyy melegim gelmiş:)
beykoz begen begen kaçbirşey yazma ha:)bu arada peçeteligini çok begendim canım..
azraecede ortalarda yok..acaba ütümü yapıyo:)
Bensiz dugun olmaz, o yuzden burdayim ehueheuhe
Bende beykozu cok begeniyorum, cok guzel hatun hatta ona ask mektubu bilem yazdim taaaa buralardan yaaa :))
Azraece ins cam silmeye kalkmamistir, ruzgar var hatta yagmur geliyor demisti allah gostermesin 4. kattan yoksa ucuverir..bak simdi benimde kafama takildi nerde acaba..
efendim yanlışmı duydumbeykoza mektup haa peki ya bennn beeennn
ben nolucambana yokmu neden özellikle beykoza hemen açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?