iyi akşamlar arkadaşlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
azraece eşini Allah kavuştursun canım
Babyceren sanırım eşin rahatsızmış umarım iyi haberlerini verirsin bize
Bende sizler gibi isim isim yazmayı istiyorum ama aklımda kalmıyo
benim kız da genelde huysuz dişlere yoruyorum ama bakalım alttan iki dişimiz var acaba üstekilerde mi gelicek
Eki Görüntüle 678326 tam benlik olmuş bir de çiçeğe hediye ediyorum:))
Selam anneler,dünden beridr bilgisayarımızın ana kartı bozuldu o yüzden bir süre notebooktan takip edeceğim sizi,bu arada sayfalar oldukça yavaş ilerliyor...
Bugün kızımla bol bol güneşlendik,alışverişe çıktık ve eşimle buluşup yemek yedikten sonra döndük.kızımı yıkadım besledim şu an mışıl da mışıl uyuyor.yalnız sizlere danışmam gereken bir durum var;doğa dün gece durup dururken ağlama kriziyle uyandı,daha evvel de olmuştu.biz korktuğu için birdenbire ağladığını düşünüyoruz,çünkü ateş,alt ıslatma,burun tıkanıklığı vb.bulgular yoktu.acaba diş ağrısı mı depreşti yoksa gerçekten korktu mu?babasıyla dua okuduktan bir süre sonra yatıştırdım öyle uykuya daldı.bugündışarı da da durup dururken ağlayamaya başlıyor,alıyorum kucağıma susuyor ve kucağımdayken gene ağlamaya başlıyorsizce sebep diş mi?
Baybcerenciğim,sonuçlar çıktı mı,son durum nedir?
Arkadaşlar,tütünüz hazırsa ve sıra badisini süslemeye geldiyse işte size bir örnek:Eki Görüntüle 678302 Eki Görüntüle 678303 Eki Görüntüle 678304 Eki Görüntüle 678305 Eki Görüntüle 678306
canlar,tatlışlar,minnoşlarnasılsınız
benmi? yorgunluktan ölüyorum,ayaklarımı hissetmiyorum..
beni,eşimi merak edip soranlara sonsuz teşekkür ediyorum
hepsini okudum herkesi okudum..tek tek isim yazmak istemedim..
gelelim sonuca,tahlil röntgen vs..incelendi çok şükür önemlibir şeyi yokmuş..
idrarda iltihap ve cigerde biraz iltihap varmış..bunada şükür..
ben aklımda neler neler kurmuştum:18:kanser yada verem oldu heralde diye 3 günde
kendi kendimi yedim oturdum..
Allahıma binlerce şükür çok kötü bir durumu yok..iltihapta kötü ama ben buna şükrediyorum..
keyfim gıcırbenim koca eşşek hala kendine gelemedi hasta yatıyo ama ben kendime geldim:)
bugün serum taktılar,igne yaptılar..olsun ya hiçönemli degil..
dua eden arkadaşlarım çok sagolun iyiki varsınız..
Selam anneler,dünden beridr bilgisayarımızın ana kartı bozuldu o yüzden bir süre notebooktan takip edeceğim sizi,bu arada sayfalar oldukça yavaş ilerliyor...
Bugün kızımla bol bol güneşlendik,alışverişe çıktık ve eşimle buluşup yemek yedikten sonra döndük.kızımı yıkadım besledim şu an mışıl da mışıl uyuyor.yalnız sizlere danışmam gereken bir durum var;doğa dün gece durup dururken ağlama kriziyle uyandı,daha evvel de olmuştu.biz korktuğu için birdenbire ağladığını düşünüyoruz,çünkü ateş,alt ıslatma,burun tıkanıklığı vb.bulgular yoktu.acaba diş ağrısı mı depreşti yoksa gerçekten korktu mu?babasıyla dua okuduktan bir süre sonra yatıştırdım öyle uykuya daldı.bugündışarı da da durup dururken ağlayamaya başlıyor,alıyorum kucağıma susuyor ve kucağımdayken gene ağlamaya başlıyorsizce sebep diş mi?
Baybcerenciğim,sonuçlar çıktı mı,son durum nedir?
Arkadaşlar,tütünüz hazırsa ve sıra badisini süslemeye geldiyse işte size bir örnek:Eki Görüntüle 678302 Eki Görüntüle 678303 Eki Görüntüle 678304 Eki Görüntüle 678305 Eki Görüntüle 678306
canlar,tatlışlar,minnoşlarNasılsınız
Benmi? Yorgunluktan ölüyorum,ayaklarımı hissetmiyorum..
Beni,eşimi merak edip soranlara sonsuz teşekkür ediyorum
Hepsini okudum herkesi okudum..tek tek isim yazmak istemedim..
Gelelim sonuca,tahlil röntgen vs..incelendi çok şükür önemlibir şeyi yokmuş..
Idrarda iltihap ve cigerde biraz iltihap varmış..bunada şükür..
Ben aklımda neler neler kurmuştum:18:kanser yada verem oldu heralde diye 3 günde
Allahıma binlerce şükür çok kötü bir durumu yok..iltihapta kötü ama ben buna şükrediyorum..
Keyfim gıcırBenim koca eşşek hala kendine gelemedi hasta yatıyo ama ben kendime geldim:)
Dua eden arkadaşlarım çok sagolun iyiki varsınız..
canlar,tatlışlar,minnoşlarnasılsınız
benmi? yorgunluktan ölüyorum,ayaklarımı hissetmiyorum..
beni,eşimi merak edip soranlara sonsuz teşekkür ediyorum
hepsini okudum herkesi okudum..tek tek isim yazmak istemedim..
gelelim sonuca,tahlil röntgen vs..incelendi çok şükür önemlibir şeyi yokmuş..
idrarda iltihap ve cigerde biraz iltihap varmış..bunada şükür..
ben aklımda neler neler kurmuştum:18:kanser yada verem oldu heralde diye 3 günde
keyfim gıcırbenim koca eşşek hala kendine gelemedi hasta yatıyo ama ben kendime geldim:)
dua eden arkadaşlarım çok sagolun iyiki varsınız..
iyi akşamlar arkadaşlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
azraece eşini Allah kavuştursun canım
Babyceren sanırım eşin rahatsızmış umarım iyi haberlerini verirsin bize
Bende sizler gibi isim isim yazmayı istiyorum ama aklımda kalmıyo
benim kız da genelde huysuz dişlere yoruyorum ama bakalım alttan iki dişimiz var acaba üstekilerde mi gelicek
canım benim sagolasın..bende seni seviyorum bebegimmmm:)Canım benim çok geçmiş olsun neyseki korkacak bi durum yokmuş.
İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını da. Dönmene ve keyfinin iyi olmasına çok sevindim .
Seni seviyorum bebeğem
hadi gözün aydın tatlım,allah beterinden korusun.demiştim sana bu internet sağlıkla ilgili insanı kanser yapar diye(doktorumuzun sözü)...
ya bu arada accasia arkadaşımız çağlaya kot tulumu almışayy çok utandım
alma demiştim beni dinlememişçok mahcubum
çok teşekkür ediyorum canımçok kibarsın ,naziksin,tatlısın:)
Cnm ask mektubu severmisin bilmem ama umarim esin duymaz sana mektup yazdim, postani surekli control oldumu....
canım benim sagolasın..bende seni seviyorum bebegimmmm:)
canım sagol evet allah beterinden saklasın gerçi pazartesi çıkacak bir sonucumuz daha var ama olsun inşallah ondada bir şey çıkmayacak..
Evet bu internet çok fene birşey..herşeye kanser çıkıyo..eşimin rahatsızlıgını yazınca o kadar hastalık çıktı ki karşıma şokOldum..
Okumaktan ben kanser olacaktım..
Bu arada doğa içinde ne diyecegimi bilemedim cicim ya..ben böyle birşeyle karşılaşmadım..ama birşeyden korkmuş olabilir..
Bizim komşu bi ara benden kuranı istemişti neden dedigimde çocugum korktu bu gece başucuna koyacam demişti:26:
Bilmem ki denesenmi..
banada banada ettEki Görüntüle 678326 tam benlik olmuş bir de çiçeğe hediye ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?