2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
azraece eşini Allah kavuştursun canım
Babyceren sanırım eşin rahatsızmış umarım iyi haberlerini verirsin bize
Bende sizler gibi isim isim yazmayı istiyorum ama aklımda kalmıyo
benim kız da genelde huysuz dişlere yoruyorum ama bakalım alttan iki dişimiz var acaba üstekilerde mi gelicek

Selam anneler,dünden beridr bilgisayarımızın ana kartı bozuldu o yüzden bir süre notebooktan takip edeceğim sizi,bu arada sayfalar oldukça yavaş ilerliyor...
Bugün kızımla bol bol güneşlendik,alışverişe çıktık ve eşimle buluşup yemek yedikten sonra döndük.kızımı yıkadım besledim şu an mışıl da mışıl uyuyor.yalnız sizlere danışmam gereken bir durum var;doğa dün gece durup dururken ağlama kriziyle uyandı,daha evvel de olmuştu.biz korktuğu için birdenbire ağladığını düşünüyoruz,çünkü ateş,alt ıslatma,burun tıkanıklığı vb.bulgular yoktu.acaba diş ağrısı mı depreşti yoksa gerçekten korktu mu?babasıyla dua okuduktan bir süre sonra yatıştırdım öyle uykuya daldı.bugündışarı da da durup dururken ağlayamaya başlıyor,alıyorum kucağıma susuyor ve kucağımdayken gene ağlamaya başlıyorsizce sebep diş mi?

Baybcerenciğim,sonuçlar çıktı mı,son durum nedir?

Arkadaşlar,tütünüz hazırsa ve sıra badisini süslemeye geldiyse işte size bir örnek:

"sayfalar yavaş ilerliyor"derken notebooktaki sayfaları kastettim,sonra "oooo çok sert!"diye algılanmasın

Son düzenleme:

Canım bu aralar benim kızımda da huysuzluk ve ağlama nöbetleri varyalnız farklı olarak bizim ki gece uykusunda da ağlıyor.4,5 dişimiz var şimdilik...Ona mı yorsak bilmem ki:44:

canlar,tatlışlar,minnoşlar nasılsınız
benmi? yorgunluktan ölüyorum,ayaklarımı hissetmiyorum..
beni,eşimi merak edip soranlara sonsuz teşekkür ediyorum
hepsini okudum herkesi okudum..tek tek isim yazmak istemedim..
gelelim sonuca,tahlil röntgen vs..incelendi çok şükür önemlibir şeyi yokmuş..
idrarda iltihap ve cigerde biraz iltihap varmış..bunada şükür..
ben aklımda neler neler kurmuştum:18:kanser yada verem oldu heralde diye 3 günde
kendi kendimi yedim oturdum..
Allahıma binlerce şükür çok kötü bir durumu yok..iltihapta kötü ama ben buna şükrediyorum..
keyfim gıcır benim koca eşşek hala kendine gelemedi hasta yatıyo ama ben kendime geldim:)
bugün serum taktılar,igne yaptılar..olsun ya hiçönemli degil..
dua eden arkadaşlarım çok sagolun iyiki varsınız..

Ohh ne güzel etmişsiniz gezmekle. Doğama iyi uykular diliyorum inşallah bu gece ağlama krizine girmez. Ben daha önce hiç yaşamadım tatlım o yüzden bilemiyorum 'çok klişe olacak' ama dişten mi acaba? İnşallah düzelir.
Beste hanımın tütüsü hazır, badisini aldım keçeden isim ve 1 yaptım ama bir türlü işleyemedim. Bitince resmini ekleyeceğim, bu modeller de çok hoşmuş.

Canım benim çok geçmiş olsun neyseki korkacak bi durum yokmuş.
İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını da. Dönmene ve keyfinin iyi olmasına çok sevindim .
Seni seviyorum bebeğem

Diş olabilir idrar yolu enfeksıyonu olabılır ki ikincisii yasadık biz aynen oyle cılgınca ağlıyodu gecelerı altını acıp ıslatınca rahatlıyodu yavrum.ıdrarın rengı değişikse yada koku varsa yada ıslak bezle sılınce rahatlıyosa olabılır dıkkat et bakalım bunlara

ya bu arada accasia arkadaşımız çağlaya kot tulumu almışayy çok utandım
alma demiştim beni dinlememişçok mahcubum
çok teşekkür ediyorum canımçok kibarsın ,naziksin,tatlısın:)

hadi gözün aydın tatlım,allah beterinden korusun.demiştim sana bu internet sağlıkla ilgili insanı kanser yapar diye(doktorumuzun sözü)...

Aklına neler getırdığını tahmın edebılıyorum cok gecmış olsun.tabı adamın hep kuvetlerde legenlerde yatarsa hastalanır
moralini toparlamana da cok sevındım

Bizim de sadece altta iki diş var üsttekiler de kabardı, yolda. Allahtan çok huysuzluğumuz yok umarım olmaz.
Sana da Allah kolaylık versin.

Canım benim çok geçmiş olsun neyseki korkacak bi durum yokmuş.
İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını da. Dönmene ve keyfinin iyi olmasına çok sevindim .
Seni seviyorum bebeğem
canım benim sagolasın..bende seni seviyorum bebegimmmm:)
hadi gözün aydın tatlım,allah beterinden korusun.demiştim sana bu internet sağlıkla ilgili insanı kanser yapar diye(doktorumuzun sözü)...

canım sagol evet allah beterinden saklasın gerçi pazartesi çıkacak bir sonucumuz daha var ama olsun inşallah ondada bir şey çıkmayacak..
evet bu internet çok fene birşey..herşeye kanser çıkıyo..eşimin rahatsızlıgını yazınca o kadar hastalık çıktı ki karşıma şok oldum..
okumaktan ben kanser olacaktım..
bu arada doğa içinde ne diyecegimi bilemedim cicim ya..ben böyle birşeyle karşılaşmadım..ama birşeyden korkmuş olabilir..
bizim komşu bi ara benden kuranı istemişti neden dedigimde çocugum korktu bu gece başucuna koyacam demişti:26:
bilmem ki denesenmi..

ya bu arada accasia arkadaşımız çağlaya kot tulumu almışayy çok utandım
alma demiştim beni dinlememişçok mahcubum
çok teşekkür ediyorum canımçok kibarsın ,naziksin,tatlısın:)

Hayırlı olsun canım tulumunuz accasia da gerçekten çok inceymiş. İyi günlerde kullansın güzel çağlam.

bize canı gönülden Allah kavuştursun diyen herkese birtrilyonkez teşekkür ediyoruz:)

pazartesi annem gelicek öyle üstten ortalığı toparlamaya çalışıyorum. ecede de bugün huzursuzluk çok vardı tabiki dişe ve akan burnuna yoruyorum bu durumu

babycerenim kutun dolmuş bi bakıver:)

canım,ben doğanın doğumundan beri yastığının altına minikbir kur'an-ı kerim koymuşum.dünbaktım yatağın arkasına düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…