bize canı gönülden Allah kavuştursun diyen herkese birtrilyonkez teşekkür ediyoruz:)
pazartesi annem gelicek öyle üstten ortalığı toparlamaya çalışıyorum. ecede de bugün huzursuzluk çok vardı tabiki dişe ve akan burnuna yoruyorum bu durumu
babycerenim kutun dolmuş bi bakıver:)
güneşcim sana ve bütün asker eşlerine gelsin:)
beykozum şafak saycaksın sende dimiolsun sizin önünüzde çok uzun güzel yıllar var bu ayrılığınız hatıra olur size aşkınızı perçinler. ne zaman gideceği bellimi tam olarak?
Eki Görüntüle 678500 adam o lafı söyletmek için çok uğraşmış belli:))
çok yorgunummmmmmm...ama yine de yatmadan bi kk ya bakayım dedim...yarın kv ler geliyor da...babyceren anladığım kadarıyla eşinin ciddi bişeyi yokmuş...sevindim cnm..geçmiş olsun...seni burda görmüşken yazayım dedim...offff sırtım ağrıyo....sodamı içeyim yatıcam.....
canlar,tatlışlar,minnoşlarnasılsınız
benmi? yorgunluktan ölüyorum,ayaklarımı hissetmiyorum..
beni,eşimi merak edip soranlara sonsuz teşekkür ediyorum
hepsini okudum herkesi okudum..tek tek isim yazmak istemedim..
gelelim sonuca,tahlil röntgen vs..incelendi çok şükür önemlibir şeyi yokmuş..
idrarda iltihap ve cigerde biraz iltihap varmış..bunada şükür..
ben aklımda neler neler kurmuştum:18:kanser yada verem oldu heralde diye 3 günde
kendi kendimi yedim oturdum..
Allahıma binlerce şükür çok kötü bir durumu yok..iltihapta kötü ama ben buna şükrediyorum..
keyfim gıcırbenim koca eşşek hala kendine gelemedi hasta yatıyo ama ben kendime geldim:)
bugün serum taktılar,igne yaptılar..olsun ya hiçönemli degil..
dua eden arkadaşlarım çok sagolun iyiki varsınız..
Eki Görüntüle 678326 tam benlik olmuş bir de çiçeğe hediye ediyorum:))
Ne demek tatlım benim inşallah bir gün buluşuruz da öpücük manyağı yaparım seni vemahirimi (ayy sapık mıyım neyim )
Meleğim ben yazın kesin antebe giderim tam ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah denk gelririz
Bana da gelsin :) subay eşi olaraktan :) kihkihkihhh :)
İyi geceler gece kuşları :) ben bugün çıktı işlerimi hallettim ve 2 saattir sadece banner ı bitirebildim.
Şişe stickerlarını yanlış almış akıllı çocuk pztsi yeniden gitmem gerekecek.
Masalın tütüsü için kırmızı tül aldım bi de. En kısa zamanda yapıp göndercem inşallah.
Sırtım koptu kesip biçmekten ayol. Ben yatıyorum hadi iyi geceler hepinize. Mucukssss :)
Meleğim gece sen kendi kendine takılmışın gündüz de ben takılıyom bir üye ben varım.
Ahanda ben de gidiyom o zaman öpüyorum hepinizi
Selam anneler,dünden beridr bilgisayarımızın ana kartı bozuldu o yüzden bir süre notebooktan takip edeceğim sizi,bu arada sayfalar oldukça yavaş ilerliyor...
Bugün kızımla bol bol güneşlendik,alışverişe çıktık ve eşimle buluşup yemek yedikten sonra döndük.kızımı yıkadım besledim şu an mışıl da mışıl uyuyor.yalnız sizlere danışmam gereken bir durum var;doğa dün gece durup dururken ağlama kriziyle uyandı,daha evvel de olmuştu.biz korktuğu için birdenbire ağladığını düşünüyoruz,çünkü ateş,alt ıslatma,burun tıkanıklığı vb.bulgular yoktu.acaba diş ağrısı mı depreşti yoksa gerçekten korktu mu?babasıyla dua okuduktan bir süre sonra yatıştırdım öyle uykuya daldı.bugündışarı da da durup dururken ağlayamaya başlıyor,alıyorum kucağıma susuyor ve kucağımdayken gene ağlamaya başlıyorsizce sebep diş mi?
ya bu arada accasia arkadaşımız çağlaya kot tulumu almışayy çok utandım
alma demiştim beni dinlememişçok mahcubum
çok teşekkür ediyorum canımçok kibarsın ,naziksin,tatlısın:)
canım cok meraklandım şimdi :44:
eşime söylemem aramızdaaa melegimmm
ama tek taş takmazsan olmaz
kbul edemem
aaa kimse yok..melegim nerde? ayrıca tatlıcadı ne zaman yazdın kaçtın hiç görmedim..
lale devrine dalmışım bende:)ayrıca kocanı tebrik ediyorum evet bilmiş..madem biliyodunuz neden
söylemedin de bizi hastanelerde süründürdünüz:))
ne güzel temiz hava almışsın çok iyi gelmiştir sana..allah sana acil şifalar versin canım ya kıyamıyorum sana..
damadım da iyleşmiş çok öpüyorum sizi..
beykozum seninde yeni cicilerin hayırlı olsun güzelim..sana herşey yakışır:)
bende geçen haftalarda baya bir alışveriş yapmıştım çok iyi gelmişti:)
dedigin gibi allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..sizinde ayrılıgınız su gibi akıp bitsin hemencecik kavuşun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?