2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugun kendime ciciler aldım alısveriş yapmak cok güzel
ama enesle zorlandık durmuyor böcegim
hava cok güzeldi heryer kalabalıktı yaz gelmiş gibiydi cok mutluydum
ümraniye reale gittim bebek odasında 2tane bebek vardı biri 2 aylık digeri 3aylık cok tatlılardı maasallah
ama annelerinin sıkıntıları yorgunlukları yüzlerinden ve cümlelerinden okunuyordu bizim ilk günlerimiz gibi
birkez daha halime sükrettim o günleri atlattıgım için rabbim yardımcıları olsun ...

babycerencim cok gecmiş olsun
inş eşinin iltihabıda iyileşir
sende dikkat et kendime hayatım cocuklarınız için
azraececim ve cicekcim ben size kıyamam
cok zor eşinizden ayrılmak bunu bende yakınlarda tatcam
rabbim yardımcınız olsun Allahım sag salim kavustursun inş
rabbim eşlerimizi basımızdan eksik etmesin amin

nagişcim 6tane patlattı dedin ben oldum
kız yanlısmı yazdın bir anda 6taneyle sizi arastırmalılar normal degil yarennurumuzun dişleri halaya kalkar gibi hepsi bir anda cıkmıs ortaya

kutumu daha yeni boşaltmıştım hay allah:)demek dolmuşbiraz temizledim canım:)havam batsın:)
yolla bakalım:)

köşeminderi_sagol canım..eşimi bir daha asla küvete sokmayacam:)

güneşcim sana ve bütün asker eşlerine gelsin:)

beykozum şafak saycaksın sende dimi olsun sizin önünüzde çok uzun güzel yıllar var bu ayrılığınız hatıra olur size aşkınızı perçinler. ne zaman gideceği bellimi tam olarak?

adam o lafı söyletmek için çok uğraşmış belli:))

iyi geceler arkidişlerr
bu gün hava çok güzeldi uzun zamandan beri dışarı çıkmıyodum bu gün çıktık ama çok yürüyemedim 1 saate yakın dışarıda kaldık ilaç gibi geldi bana
kuzumda çok mutluydu dışarda arabasında atın sırtındaymış gibi zıplayarak gitti garip garip hareketler yapıyolar:)

şu anda dişim çooook ağrıyo bi düzeleemdim yahu
babycerenin kocişinin sonucunu merak ettim sabah baktım göremedim tam zamanında gelmişim üzerine sayfalar eklenmeden okudum
şekerim çok sevindim iltihapta ilaçlarla geçer bi şeyciği kalmaz inş
boşuna kuruntu yapıp kendini üzdün çok geçmişş olsun canım

senin burda ilk paylaştığın gün eşime sordum onda da bi ara problem vardı akciğerde ödem-iltihap olabilir demişti
adam kanlı,sarı,siyah,yeşil her renginde uzmanlaşmış araştırmaktan
gidim kocamı tebrik edimm :)

doğum günü hazırlıklarınızı hayranlıkla takip ediyorum kızlar..tabii takip etmek yetmiyor bi yerden bende başlamam lazımm:)

nagişim
beni sormuşsunbel ağrımla uğraşıyorum canım yaa..üzerine tarık buğranın rahatsızlığı eklendi çok şükür şimdi iyi
yarennurumun dişlerinede maşallah6 diş birden her yiğidin harcı değilöptüm seni ve prensesi

bu arada yavruşum verdiği kiloyu geri aldı4 günde giden 1kg yemek yemeye başlayınca tekrar yerine geldi
yalnız göz altları o günden beri kızarık azaldı ama tamamen geçmedi

turuncumkayra ateşlenmiş geçmiş olsun..şu anda nasıl umarım önemli bi şeyi yoktur yakışıklı boncuğun:26:

hepinize iyi geceler diliyorumm

aaa kimse yok..melegim nerde? ayrıca tatlıcadı ne zaman yazdın kaçtın hiç görmedim..
lale devrine dalmışım bende:)ayrıca kocanı tebrik ediyorum evet bilmiş..madem biliyodunuz neden
söylemedin de bizi hastanelerde süründürdünüz:))
ne güzel temiz hava almışsın çok iyi gelmiştir sana..allah sana acil şifalar versin canım ya kıyamıyorum sana..
damadım da iyleşmiş çok öpüyorum sizi..

beykozum seninde yeni cicilerin hayırlı olsun güzelim..sana herşey yakışır:)
bende geçen haftalarda baya bir alışveriş yapmıştım çok iyi gelmişti:)
dedigin gibi allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..sizinde ayrılıgınız su gibi akıp bitsin hemencecik kavuşun..

bir vasfiye teyzede benden gelsin:)üstüne alınan olursa karışmam:))
ben bunu chihiroya gönderiyorum:)))

çok yorgunummmmmmm...ama yine de yatmadan bi kk ya bakayım dedim...yarın kv ler geliyor da...babyceren anladığım kadarıyla eşinin ciddi bişeyi yokmuş...sevindim cnm..geçmiş olsun...seni burda görmüşken yazayım dedim...offff sırtım ağrıyo....sodamı içeyim yatıcam.....

kızlar bugün çağlaya danone yedirdim:26:mecbur kaldım ilk danoneyi tattı çağla..
hastaneye eşimle birlikte ginice işler uzadu serum takıldı falan bende eve dönemedim..
çocuklar bende koşturup durdum..cerenin tuvaleti geldi ehvah dedim çağlada kucagımda ne yapacam..
neyse wc de bir bayan vardı rica ettim çağlayı tuttu bende cereni geçirdim..
2 çocukla çok zormuş..eşimin serumu bitene kadar 2 saat mahvoldum..kollarım koptu..ee çağlada acıktı..
hazırlıksız çıkmıştık hemen döneriz diye düşünmüştüm..tost yaptırdım biraz yedirdim birde danone aldım yedirdim..
emziriyorum ama doymaz ki..
ha birde çağlaya ayakkabı almamıştım..cerenin ilk adım ayakkabısını giydirmiştim:)çağlanın ayagına bir numara büyük geldi:)
hastanede onunla dolaştı:)herkes bayıldı salınarak yürümesine:)herkese gülücük dagıttı..saksıları kucaladı:)bi ara gözden kayboldu
yaşlı amcayla sohpet ediyolardı:)zor yakaladım..
eve geldikten sonra çarşıya gittim çağlaya ilk adım ayakkabısı aldım..çok tatlı..çok yakıştı ayagına:)
fotosunu koyarım sonra..

Agustosta tecilini bozdurcak hayatım hemen cagırırlarsa agustos sonra cagırırlarsa kasımda canım ah cok zordur yav inş anı olur ve anlatırken güleriz saol hayatım iyi dileklerin için

çok sagol canım..sen niye kendini bu kadar yordun ya..kv geliyomuş gözün aydınmı diyelim yoksa allah kurtarsın mı bilemedim:))
geçmiş olsun canım yat dinlen agrıların geçer inşallah..

Ohh be dunya varmis sevimdim gayri, dun gece valla seni ruyamda gordum kosturuyor duruyordun hatta o kosturmacada bana pocalar ikram ediyorsun bende ayol otur bir poponun ustune helede iki kelam edelim diyorum :)) oyle idi yani...oyle merakta kalmisim ki ruyama girmissin :))

Çağlacım güle güle giysin ayakkabılarını. benimde mutfak robotu geldi bugün sanki uzaya füze yollucaz bin tane parçası var yarım saatte yıkadım parçalarını sabaha kurusunda nereye koycam bunları bilmiyorum kocamın bol bol kulaklarını çınlatıyorum:)

Eki Görüntüle 678326 tam benlik olmuş bir de çiçeğe hediye ediyorum:))

Bana da gelsin :) subay eşi olaraktan :) kihkihkihhh :)

İyi geceler gece kuşları :) ben bugün çıktı işlerimi hallettim ve 2 saattir sadece banner ı bitirebildim.
Şişe stickerlarını yanlış almış akıllı çocuk pztsi yeniden gitmem gerekecek.
Masalın tütüsü için kırmızı tül aldım bi de. En kısa zamanda yapıp göndercem inşallah.

Sırtım koptu kesip biçmekten ayol. Ben yatıyorum hadi iyi geceler hepinize. Mucukssss :)

Oluuurrr Eminemmm...
Cnm ben cok isterim seninle ayni zamanda rastlasmayi... valla super olurdu hem dusunuyorumda senin sirin kizin Beste miz var sonunda yani..bak onu opucuk yumugina tutabilirim..

yeşilçayım ciddimisin ben eşininde mimar olduğunu düşünüyordum sürpiz oldu:) sanada gelsin şekerim:))

Meleğim gece sen kendi kendine takılmışın gündüz de ben takılıyom bir üye ben varım.
Ahanda ben de gidiyom o zaman öpüyorum hepinizi

He valla oyle oldu, robinson gibi hissetim kendimi :))

Bizede bizede bizede elere varda bize yokmiiiiii... bu sarki bana gelsin bizde gunes isteriz :))
Iyi etmissiniz bol bol gunes lazim bu bidiklara..malum D vitamini lazim..
Keyifli gunleriniz hep olur ins..
Bizim bebeklerde bazen ruya gorebiliyorlar cnm, yani uykuda gulebildikleri gibi aglayabiliyorlarda belki ruyasinda kotu birseyler gormustur..dedigin gibi okumakta cok iyi gelecektir.. ben her aksam yatmadan ogluma Nas, felak ve ayetul kursi okuyorum, bebek bunlar herseye karsi korunmasizlar.. biliyorumki mevlam koruyor ama olsun dua herzaman iyidir..

ya bu arada accasia arkadaşımız çağlaya kot tulumu almışayy çok utandım
alma demiştim beni dinlememişçok mahcubum
çok teşekkür ediyorum canımçok kibarsın ,naziksin,tatlısın:)

Amanin ne guzel...Caglam Adina cok sevimdim..aslinda onun buyugu varmiymis, buyugunude bana gonderse ne iyi olurdu :)) cok begendim ama ne yapayim :)) isteyenin bir yuzu vermiyenin iki yuzu kara nede olsa diimi :))

canım cok meraklandım şimdi :44:
eşime söylemem aramızdaaa melegimmm
ama tek taş takmazsan olmaz
kbul edemem

Zaten benimsim uleeeenn :))
Cnm merak etme cok yakinda...
ne demek tek tas gizz ben sana double tas alirim eheuheueh

melegim canım benim demek rüyana girmşim..beni düşünmüşsün ondan canım..
aklınıza gelebilmek ne kadar güzel biliyomusun..seni çooookkk seviyorum gıdıklıyorum canım arkadaşım..
cevabım geç oldu..biri taciz ediyo onunla ugraşıyorum:))

Burdayim otmenim...gec kaldim sorry :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…