2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

MUTLU YILLAR BABYCERENİYİKİ DOĞDUN,,İYİKİ BİZİM ARKADAŞIMIZ OLDUN:13:
Eşine de geçmiş olsun,çok şükür kötü birşey yokmuş.

Beykozzz,,size de geçmiş olsun canım,,ailecek sümüklügillerden olmuşsunuz
Mira'da yeğeninya eşlik ediyo sizeAynı şekilde onunda burnu akıyo 2 gündür

MeleğimSen ne tatlı ne şeker bir hatunsun yabunları topladım sana yolluyorum canım

İyi haftalar arkadaşlarımKış sabahına uyandık istanbulda yine..Miranın mızmızlıklarıyla ve uykusuzluğıyla dolu
bir haftasonu geçirdim,,aşırı iştahsız ve uykusuz yine...Genel olarak burun akması dışında bir görünen bir rahatsızlığı yok çok şükür ama iş yemek yedirmeye ve uyutmaya gelince şekli değişiyorUmarım bu süreç uzun sürmez...Yada büğüyüyor diye 1 yaş sendromuna mı giriyor acaba:18:Annemin gelmesiyle dinlenecektim ama kısmet olmadı ne diyeyim buna da şükür

Herkese güpgüzel bir hafta diliyorum

günaydınnnnnn sevgili arkadaşlarımmmm inş herkes iyidir, son sayfada gördüğüm kadarıyla sümükşü arkadaşlar ve bebeler varmış çok çokk geçmiş olsun mevsim geçişinden falan heralde ya cmt misafirim vardı pazarda bütün gün evdeydim ama sanki çok çalışıp iş yapmışım gibi yorgun geldim işe haftasonu zeynoyu okadar içime sokuyorum ki zor ayrılıyoruz pzt sabahları MUTLU_ANNE ve ŞEKERSİZCİM kızlar sanırım turuncu'nun bahsettiği 42.-46. haftalar büyüme atağında olabilir kuzularımız zeynoda sebebsiz huzursuz diştenmidir bilmiyorum tabi:44: hava kapalı diyemi uyanamadım bilmiyorum biraz geçmişe gideyim bakalımmm buarada BABYCEREN canım doğum günün kutlu olsun, nice nicee mutlu yaşların olsun inş, eşin içinde çok sevindim canım allah onları başımızdan eksik etmesin, amin...

Herkese gunaydinlar hayirli haftalar
Bu hafta cok verimli ve hizli gecsin hsonu ogluma doyamadim
Kolum inanilmaz agridi sardik sarmaladik hic tutmuyor kutuge donustu sanki
Bugun doktora gidecegiz yerimde duramiyorum agridan

Oglum artik iki uc adim ilerleyebiliyor sonra yere atiyor kendini emekliyor sonra yine kalkiyor yuruyor aklina ne gelirse fisek gibi ilerliyor :)

Haftasonu ribbon tree denen seyden yapacaktim kolumun agrisindan yapamadim
Menumu de ablamla annem arasinda paylastirdim ablama kostebek pasta siparis verdim 40tane

bardaga etiket yapistirmak icin dogrudan sticker cikisi alsaniza hic dusmuyor uhu vb izler olmuyor
A4unu 1liraya aldim yuvarlak yuvarlak kestirdim gayet guzel oldu
Kesemem yuvarlar cikti alayim derseniz de tanesi 40kurusa fln geliyor uhuyla ugrasmaya degmez bence

MUTLUANNE ZADA YAVRUKEDI SEKERSZCAY Sarkhanda 9*2.5 ebatlarinda uzun duz siseler var
Gidince gordunuz mu nasillar bir ara biriniz begenmemisti sanki
En buyuk ebatlisi o geldi bana
Diger formllu siselerin boyu 5cm capi daha genis ama kucuk gorundu gozume
ZDA sen hangi siseden aldi n bebegim bana akil fikir verin

zaten bizi bu dişler ve büyüme atakları bitirdi. her ayın belli dönemleri geçirilen ataklar, çıkması zor olan inatçı dişler...

sağlıkları yerinde olsun da bu da gelir bu da geçer inşallah, biz dayanırız napalım...

hoş daha bunun sendromları var dönem dönem... tam düzeldi vs derken hooop ikinci bebede yine aynı şeyler... sonra üçüncü...

böyle olurum herhalde artık

Herkeşlere gunaydın

sayfanın gülü demirbaşı Babyceren cik doğum gunun kutlu mutluhayırlı uğurlu olsun

hayırdır kuzum koluna ne oldu? yazdın da ben mi görmedim. geçmiş olsun...

ben şişeler için stickera çıktı alcam. hatta aldım ama yanlış tarafa basmıs cocuk, evde farkettim. bugun gidip düzgününü alıcam..

düz şişelerden vardı ama minik olanlardan. onlardan almadık. biz ufak şişko kısa şişelerden aldık (yavrukedi zada ve ben); mutlu anne biraz daha uzunlarından aldı. ebatlarını bilmiyorum valla canım...

Geçmiş olsun canıminşallah kötü birşey yoktur
Bende sticker çıkışı aldım fakat deneme amaçlı 1 adet yapınca gece yapıştı, sabah attı,,yani doğumgününde kötü bir süprizle karşılaşmamak için yapıştırıcı olsun istiyorum,,belki senin aldığın sticker daha iyi bişeydir ve çıkmaz
uzun şişeleri ben görüp beğenmemiştim,,çünkü tüp şeklinde ve çok minikler diye işime yaramayacaktı,söyle örnek vereyim içine kolonya koysan 2 dökmede biter...
bizim aldıklarımızın içi ve ağızları daha geniş,,ona da örnek vereyim küçük boyun içine 4 adet iri badem şekeri sığar mesela,,benim aldığımın içine ise 6 adet gibi...yani çok az daha büyük...minik olan 60ml,büyük olan 100ml gibi bişey yani...

omerin kitap ayracinin arka yuzu, on yuzu hala calisiliyor cunku annesi kendi cektigi balon resmini suluboyaya cevirmeye calisiyor beceremiyor :)
Digeri de lavanta kesemizin yazisi
Ö harfi isletecektim hizimi alamadim Omer yazdirdim

Duy sesimi ZaDA SISEEEEE SISEEEE

MUTLUANNEM uretken enerjik kurtlu annem buyudukce huylari gun yuzune cikiyor bizimki de istemedigi birsey yapinca kendini yere atip agliyor ben hic orali olmuyorum ama uykusuzluk cok baska valla kiyamiyorum sana
Kurdan bayraklarimizin birkacini da MUTLUANNEM yollamisti bu arada, hepsini ben yapmadim :)

Damat bohça kesesi gibi olmuş maşallahEllerine sağlık şekerim ayıraç ta çok güzel
Seni beni var mı delüü,,iyi iş cıktı mı çıktı:13: Eline emeğine sağlık. Suluboyalı ayıraçlar:sizden istiyorum mutlaka

Aa o zaman riske girilmez belki dedigin gibi benim stickerlar daha yapiskandir :)
Sise olayini cozemedim ya internetteki ebatlara bakinca deney tubu gibi olanlar en buyugu gorunuyor
Seninkinin olculerini hatirliyor musun? Ben buyuk istiyorum

günaydınn annişler nassınız acaba geçmişi okumaya çalışarak sizden daha uzaklaşacağım için gündemi takip etmeye
karar verdim çünkü yetişmem imkansız artık birbirinize cevap verdikçe bende olan bitenden haberdar olacağımdır

okadar yorgunum ki anlatamam herkes aynı seyden bahsetmıs cok sukur sınemıs ile ilgili degıl
kosturmaktan dinlenemedim cuma temizlik misafir vardı c tesı esim hastaydı pazar günü kuaför derken
halim kalmadı yaa yavrumu sürekli anneme bırakıp bir yerlere gitmeye çalışmaktan bıktım gerçekten
sürekli bir kapı açılıyo ordan ben cıkıyorum kızımın gözü yollarda kaldı resmen
şuan bile özledim yaa ...

geçmiş olsun canım en yakın zamanda deliksiz uykulara kavuşmak dileği ile iyi haftalar

geçmiş olsun canım koluna ne oldu acaba :44:

biz sekersiz yeşil çayın dediği gibi kısa tombiklerden aldık sen ince uzun olanımı dıyorsun acaba :44:

Aa o zaman riske girilmez belki dedigin gibi benim stickerlar daha yapiskandir :)
Sise olayini cozemedim ya internetteki ebatlara bakinca deney tubu gibi olanlar en buyugu gorunuyor
Seninkinin olculerini hatirliyor musun? Ben buyuk istiyorum

benim sticker zeminde %100 black var,ondan da olabilir printerdan da kağıttan da,,sen de örnek yap bekle istersen,,
bugun arıcam şişeciyi ben,,sorarım ebatını canım,,sana yazarım,,sende aynısında sipariş verirsin çok büyük değil ama
daha da büyüğü yoktu ve olsada zaten kaba olur

anne_ZEYNEP canımm ömerin cicileri çok güzel olmuş ya özellikle keseye bittimmm ebnde int sipariş vericem şişeleri ama şimdi kafam karıştı cicimm:44:

bugün de bize ayrılan sürenin başına geldik sevgili arkadaşlarım,
gündeme kısaca değinmek isterdim ama kısaca değinmek istesem bile uzun bir mesaj oluyor. bir de topik o kadar hareketlendi ki, kim nerde nasıl kiminle diye aklımda tutmak için özel çaba sarfetmem gerekiyor. benim gibi yaşlı biri için ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz

uyku sorunu olan bebeklerimiz Defne Karen ve Mira'ya iyi uykular annelere de kolay gelsin diyorum. "diştedir o, dişteeen" demek de artık mümkün değil, çıkaracak dişleri kalmadı yavrucakların Orhan Cemal de bugün 719 kere uyandı, ne yapalım biz de kalkıp kalkıp emzirdik. işimiz ne dimi

kolu ağrıyan anneZEYNEP hanıma aşırı geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi bir şey yoktur. Ömerin ilk adımlarını, kazasız ve başarılı inişlerini kutluyorum. maşallah paşamıza doğumgünüsünün yeme-içme kısmına anne ve ablanızı dahil etmeniz çok akıllıca köstebek pasta tarifini bir ara yazmazsanız, Ömer'e dediğimiz maşallahları geri alırız, ona göre

Planner hanım, ben de haftasonları oğluşumu, içime kaçıracakmışım gibi çok sarıyorum sarmalıyorum ama doyamıyorum

haftasonu üniv. in havuzlu bahçesinde güneşin tadını çıkardık. Orhan Cemal'i çıpıldak ayaklarıyla çimlerde ve yollarda yürüttüm. kopardığı çiçekleri yedi (fotograflarada göreceksiniz)

bebeklerimizin bu aralar çoğunda iştah problemi var, biliyorsunuz. ben de "bal yiyen baldan usanır" kaidesinde, "belki de aynı şeyleri aynı şekilde yemekten usanmışlardır" diyerekten yiyecekleri şekilden şekle sokmak suretiyle yedirme yoluna gittim. nitekim başarılı da oldum. mesela: yumurta ve peyniri ççççok az yağlı omlet şeklinde tavada pişirip rulo (halk arasında dürüm tabir edilen) şeklinde eline verdim. elimden yemeyen çocuk, bu ruloyu çok güzel yedi. sonra havucu kızarmış patates gibi doğrayıp hafif sote edip eline verdim. çok güzel yedi. orta boy bir salatalığı da, boyuna 4'e bölüp eline verdiğimde yediğini eklemek isterim. bir de yemekleri tek başına karşıma oturtup yedirmiyorum. hep yanında ben de birşeyler yiyiyorum veya sebze vs doğruyorum sofrada. belki de tek başlarına yemekten hoşlanmıyorlardır.

Babyceren hanım, doğum gününüzü kutluyorum. durun size küçük bir amigoluk gösterisi yapayım:
İYİKİ DOĞDUN BABYCEREN, LÜTFEN BU MESAJIMI BEĞEN:124:

tütü nün tarifini istemiştin yazıyorum :)

tülü; kuzunun boyuna göre istediğin etek boyunun 2 katı genişliğinde kesiyosun (ben 45 cm kestim *2 metre)
hepsini 5 cm lik şeritler haline kestim (5*45 cm olcak şekilde) (nette bi yerde gördüm 15 cm lik serit yapmışlar, o da guzel duruyodu : yani 15*45)
kuzunun beline lastiği dolayıp ölçü almak için düğüm attım. lastiği, ters cevirdiğim zigon sehpanın ayaklarına geçirdim ve başladım bağlamaya. bağlama seklini yazıyla anlatabileceğimiz sanmıyorum ama görsellerde google amcaya sorarsan görebilirsin
bağlama işi bitince babam düğümü çözüp güzel görünmesi için dikti :) işte bu kadar... henüz beline fiyonk vs yapmadım...

not: copy paste yaptım... kihkihkiihh :)

evet, arkadaşlarım ve yoldaşlarım, oğluşumdan 2 patlama geldi
ORHAN CEMAL'İN DİŞİ PATLADIIII!!!!

ben de düşünüyordum: daha ateşlenecek, huysuzlanacak, uykusuz gece geçirecek deeee, diş çıkacak. nerden baksan 1 ay var çıkmasına :44:cumartesi sabah elime dokundu, meğer dışardan da görünüyormuş, farketmemişim

benim gibi beceriksiz anneler için Allah, bu kullanışlı modelleri sınırlı sayıda üretmiş sanırım ki biri de bana denk geldi (maşallaaaaah), yoksa elim ayağıma dolanır, atlatamazdım bu diş çıkarma sürecini

not: evet, 2 büyük patlamadan bahsetmiştim. tamam işte, 2 patlama oldu: 1. diş ve 2. diş. her diş kendi içinde ayrıca bir patlamadır. 2. bir patlama aramaya lüzum yoktur.

ama derseniz ki, "biz diş çıkarmayı 1 patlama kabul ediyoruz", buyrun size 2. patlama: artık tek elinden tutuyorum yürürken. işte buuuu

anne_ZEYNEP canımm ömerin cicileri çok güzel olmuş ya özellikle keseye bittimmm ebnde int sipariş vericem şişeleri ama şimdi kafam karıştı cicimm:44:

Sagol tatlim kesenin mavisi yaziliyor bugun sonra da dikilecek ve ici dolacak :)
Sise isinde mutlu beni aydinlatti birazdan siparisi verecegim istersen ozelden mailini yaz ya da sen de telim vardi detayli anlatayim
Uzun deney tubu gibi olanlardan vazgectim ozetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…