Herkese gunaydinlar hayirli haftalar
Bu hafta cok verimli ve hizli gecsin hsonu ogluma doyamadim
Kolum inanilmaz agridi sardik sarmaladik hic tutmuyor kutuge donustu sanki
Bugun doktora gidecegiz yerimde duramiyorum agridan
Oglum artik iki uc adim ilerleyebiliyor sonra yere atiyor kendini emekliyor sonra yine kalkiyor yuruyor aklina ne gelirse fisek gibi ilerliyor :)
Haftasonu ribbon tree denen seyden yapacaktim kolumun agrisindan yapamadim
Menumu de ablamla annem arasinda paylastirdim ablama kostebek pasta siparis verdim 40tane
bardaga etiket yapistirmak icin dogrudan sticker cikisi alsaniza hic dusmuyor uhu vb izler olmuyor
A4unu 1liraya aldim yuvarlak yuvarlak kestirdim gayet guzel oldu
Kesemem yuvarlar cikti alayim derseniz de tanesi 40kurusa fln geliyor uhuyla ugrasmaya degmez bence
MUTLUANNE ZADA YAVRUKEDI SEKERSZCAY Sarkhanda 9*2.5 ebatlarinda uzun duz siseler var
Gidince gordunuz mu nasillar bir ara biriniz begenmemisti sanki
En buyuk ebatlisi o geldi bana
Diger formllu siselerin boyu 5cm capi daha genis ama kucuk gorundu gozume
ZDA sen hangi siseden aldi n bebegim bana akil fikir verin
sana tütü tarifi yazmıştım gördün müüü
Oglum artik iki uc adim ilerleyebiliyor sonra yere atiyor kendini emekliyor sonra yine kalkiyor yuruyor aklina ne gelirse fisek gibi ilerliyor :)
Menumu de ablamla annem arasinda paylastirdim ablama kostebek pasta siparis verdim 40tane
bardaga etiket yapistirmak icin dogrudan sticker cikisi alsaniza hic dusmuyor uhu vb izler olmuyor
Kesemem yuvarlar cikti alayim derseniz de tanesi 40kurusa fln geliyor uhuyla ugrasmaya degmez bence
MUTLUANNE ZADA YAVRUKEDI SEKERSZCAY Sarkhanda 9*2.5 ebatlarinda uzun duz siseler var
omerin kitap ayracinin arka yuzu, on yuzu hala calisiliyor cunku annesi kendi cektigi balon resmini suluboyaya cevirmeye calisiyor beceremiyor :)
Digeri de lavanta kesemizin yazisi
Ö harfi isletecektim hizimi alamadim Omer yazdirdim
Eki Görüntüle 679211 Eki Görüntüle 679212
Duy sesimi ZaDA SISEEEEE SISEEEE
MUTLUANNEM uretken enerjik kurtlu annem buyudukce huylari gun yuzune cikiyor bizimki de istemedigi birsey yapinca kendini yere atip agliyor ben hic orali olmuyorum ama uykusuzluk cok baska valla kiyamiyorum sana
Kurdan bayraklarimizin birkacini da MUTLUANNEM yollamisti bu arada, hepsini ben yapmadim :)
Geçmiş olsun canıminşallah kötü birşey yoktur
Bende sticker çıkışı aldım fakat deneme amaçlı 1 adet yapınca gece yapıştı, sabah attı,,yani doğumgününde kötü bir süprizle karşılaşmamak için yapıştırıcı olsun istiyorum,,belki senin aldığın sticker daha iyi bişeydir ve çıkmaz
uzun şişeleri ben görüp beğenmemiştim,,çünkü tüp şeklinde ve çok minikler diye işime yaramayacaktı,söyle örnek vereyim içine kolonya koysan 2 dökmede biter...
bizim aldıklarımızın içi ve ağızları daha geniş,,ona da örnek vereyim küçük boyun içie 4 adet iri badem şekeri sığar mesela,,benim aldığımın içine ise 6 adet gibi...yani çok az daha büyük...minik olan 60ml,büyük olan 100ml gibi bişey yani...
MUTLU YILLAR BABYCERENİYİKİ DOĞDUN,,İYİKİ BİZİM ARKADAŞIMIZ OLDUN:13:
Eşine de geçmiş olsun,çok şükür kötü birşey yokmuş.
Beykozzz,,size de geçmiş olsun canım,,ailecek sümüklügillerden olmuşsunuz
Mira'da yeğeninya eşlik ediyo sizeAynı şekilde onunda burnu akıyo 2 gündür
MeleğimSen ne tatlı ne şeker bir hatunsun ya bunları topladım sana yolluyorum canım
İyi haftalar arkadaşlarımKış sabahına uyandık istanbulda yine..Miranın mızmızlıklarıyla ve uykusuzluğıyla dolu
bir haftasonu geçirdim,,aşırı iştahsız ve uykusuz yine...Genel olarak burun akması dışında bir görünen bir rahatsızlığı yok çok şükür ama iş yemek yedirmeye ve uyutmaya gelince şekli değişiyorUmarım bu süreç uzun sürmez...Yada büğüyüyor diye 1 yaş sendromuna mı giriyor acaba:18:Annemin gelmesiyle dinlenecektim ama kısmet olmadı ne diyeyim buna da şükür
Herkese güpgüzel bir hafta diliyorum
Aa o zaman riske girilmez belki dedigin gibi benim stickerlar daha yapiskandir :)
Sise olayini cozemedim ya internetteki ebatlara bakinca deney tubu gibi olanlar en buyugu gorunuyor
Seninkinin olculerini hatirliyor musun? Ben buyuk istiyorum
anne_ZEYNEP canımm ömerin cicileri çok güzel olmuş ya özellikle keseye bittimmmebnde int sipariş vericem şişeleri ama şimdi kafam karıştı cicimm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?