2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuşlar... ben de ayraç istiyorum...
suluboya fikri çok güzel. ben ayraçları pvc kaplattım. çok tatlı oldular... delgeçle uclarından delip şişeler için aldığım bambu iple fiyonk yapıcam :)
keseler de süper ama kürdan bayraklarını göremedim...

ömer yürüyomuş, cok sevindim... maşallah... benimki de dun gardroba tutunup dolap boyu yürüdü. parkede ayakları kaymasa daha iyi tabi ama :)

Haydı gözunuz aydın.bizde gecen hafta bı dış patlattık ıkıncısı bu hafta gelecek benımde burnumdan gelecek

2 dır yazıom sana ıkıdır sıstem benı atıo sınır oldum
dümiştim ki eline emeğine sağlık
mutluannemle bı dukkan açsanıza doğum babyshower kına düğun dom gunu die...
tabı ılk yazım yağlı ballı olmuştu 3. Ye yazınca bıraz bezgın oldu kusra kalmayın artıkın

oh nihayet hadi gözlerin aydın... iki dişe de maşallah diyorum... alt dişler gelirken sessiz sedasız geliyolar genelde (tecrübelerime ve duyduklarıma dayanarak söylüyorum) umarım üstler de bu kadar sakin çıkar... bizim huysuzluklarımız üstlerde tavan yapmıştı. neyse ağzımdan yel alsın. şom ağızlılık yapmayayım :) öpüyorum kuzuyu ve fotoğrafa bakmaya gidiyorum.

Eşim bana hediye aldı
cok ıstedığım hecha tavam oldu
bu akşam inş açılışı yapıcam
varmı aranızda döküm tava tencere kullanan ve tarıf vermek isteyen

Sagol cnm ben de bastan pvc dusunmustum ozalitci ucuza selefon basinca verdim gitti
Suluboyayi photoshopta deniyorum ama istedigim gibi olmuyor birazdan bizim stilcilere ugrayacagim bir el atsinlar bakalim olmadi yine el cizimi ugrasicam :)
Bugun son gunum matbaa onlari da istedi bakalim en cikacak ortaya

Omeri ellerinden tutup kosarcasina yuruturken birden birakiyorum farkina varmadan 3 4 adim kosuyor cok komik
ay sagol tatlim ben anladim cok coskulu ve siritkan bi mesajmis gibi okudum rahat ol :)
Mutluanne var misin bacim kuralim mi sirketi bak ben tekstilci ve ozalitciyi ayarladim cepte en ucuza her turlu basim dikim nakis yapilir
Grafikcimiz desen dunden hazir arastirma gelistirmecimiz de var olur bence bu is ama Bursaya gelmen lazim ben Ost.a yerlesemem korkarim

Eşim bana hediye aldı

Vaoww ben de istiyorum. Ottoman gri indirimdeydi tenceresi. Ne renk almış :)

Yagız izgulun blogunu takip edebilirsin tarifler için. Benim agzımın sularını akıtıyo o adam :)

Oooo aşagısı baya bi kalabalık ama ses veren yok hu hu sesimi duyan varmı

anne_ZEYNEP canım sana özel msj atıyorum şimdi buarada kolun için geçmiş olsun benimde çok sağ bileğim ağrıyor sabahtan beri sinir etti beni ömerciğimiz yürüyor demek maşallah ona kocamann öpp bizim içinnn paşamızıı

Eşim bana hediye aldı

güle güle kullan şekerim,,şahsen daha dün kayınpeder bize yassı şişte fıstıklı kebap yaptı,,ızgarayı açmayalım döküm tavaya koyup pişirelim dedik,sonuç mükemmeldiçok iyi pişiriyor o tavalar,,eti biftek gibi yapıyor süper hediyebende yok ama alıcam
yakın zamanda.

internet uzerınden yapın sızde:))sırıtkan mesajımı anlamanada bittim sağol tatlım

Vaoww ben de istiyorum. Ottoman gri indirimdeydi tenceresi. Ne renk almış :)

Yagız izgulun blogunu takip edebilirsin tarifler için. Benim agzımın sularını akıtıyo o adam :)

Ayyy o adam adam sadece dursa da benım ağzımın suyunu akıtıyo

yok tencere dııl grill tava almış ama çok gusel yaaa cok musmutlu oldum.pırlanta alsa bu demir döküm kadar sevınmezdım herhal

Eşim bana hediye aldı

cevap yazmamamın sebebi: "hecha tavam" kısmını "hecha tavan" olarak okuyup, yeni alınmış tavana ne denir bilemememdir gözlerim de iyice bozuldu üzerinize afiyet

dökme tavalar konusu hiç bilmediğim bir mevzu fekat akşamdan, ezilmiş sarımsaklı ve birkaç damla limonlu zeytinyağına yatırılmış biftekleri bu tavanızla pişiriniz, çok yumuşak ve lezzetli olacaklardır diyebilirim. biftekleri hafifçe dövmeyi unutmayınız zira çoook sert olurlar.

hayırlı olsun diyorum ayrıca da

Sulu boyayı 1 adet elde yapıp scan ederek yaptırsana tatlım.
Kuralım canım ama ben de gelemem ev iş hep burdaEn iyisi 2 şube açalım,sen orda ben burda
Burda da grafiker varNakışçı desen para bile almazOldu bu iş isim düşünelim

etleri tavaya yerleştirdikten sonra üstlerine birkaç tane defne yaprağı da koyunuz, aroması çok güzel oluyor

Gule gule kıllan demeyi unutmuşum. Ayrıca hiç kıskanmadım ki

datlım nazar etme nolur .doğurma gunu hediyesi iste senınde olur
olmasa da gel ben pişirem sen ye.

Wuuu kayınpeder süpermiş senin. Tenceresı de cok guzelmış diolar ama fecı pahalı o ya.

Ben doom gunu vs organnizasyon işine girmeyi cok ciddi dusunuyorum valla. Bi fizibilite yapayım da...

işinden de memnun değilmişsin zaten ...becerikli isteklisin de ...neden olmasın ki... Insanın zevk alarak yaptıgı işten guzeli varmı hayatta...hem su tütücüler keçeciler vsciler varya hep işe başlayıs hıkayelerı;bebeğim oldu babyshower lohusa şerbetı magnet doğum gunu tütü arastırıken oğrendım kendım yaptım sonra neden olmasın dedim oldu işte der. Örnek tiryaki hobi ve meleğineli..,

Et marinizasyon işlemlerine bayılırım... Bu arada harıka tavuk tariflerim vardım

ayrıcana herkese teşekkur edıyorum ve toplasın gelin diorum

not: bu akşam herkesın evınde bıftek pişiomuş

Eşim bana hediye aldı

şuan benim eşim de bana hediye aldııııı hem de tam 5. 000 tl değerindeeee (yaptığımız projenin bütçesiyle)
evet evet evet, uzun zamandır beklediğim lab. malzemelerim geldi artık deneylerimi, ordan burdan malzeme taşımadan rahat rahat yapabileceğiiiiim:119:

not: tamam, çok romantik bir hediye değil ama çok fonksiyonel hediye dediğin ya fonksiyonel olacak yada nakte çevrilebilir olacak

chihiro79 dişleriniz hayırlı olsun.sanırım dişi olmayan bir biz kaldık.kızlar doğumgünü pastamı kendim yapmayı planlıyorum 2 model beğendim daha önce hiç şeker hamurundan pasta yapmadım o yüzden sade modeller beğendim.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum:18: inş.
bende menümü belirleyeyim dedim.
1-doğum günü pastası
2-rulo katlı bonibonlu pasta
3-cevizli açma
4-sarma
5-mercimek köftesi
6-truff
7-sosisli rulolar
8-börek
9-tuzlu kurabiye
nasıl buldunuz.

d
Wuuu kayınpeder süpermiş senin. Tenceresı de cok guzelmış diolar ama fecı pahalı o ya.

Tenceresi yokki onlarda da ,,grill tavayla yaptı canımkıymayı tuz karabiber sarımsakla yoğurdu,yassı tahta şişe sıktırdı,
sonra da ben tavada döndürerek pişirdim.tavayı iyice kızdırdı önce,,sonra hemen pişti zatenLavaş eşliğinde yedik afiyetle,
fikir olur diye yazdım sana

Ayyy o adam adam sadece dursa da benım ağzımın suyunu akıtıyo

yok tencere dııl grill tava almış ama çok gusel yaaa cok musmutlu oldum.pırlanta alsa bu demir döküm kadar sevınmezdım herhal

benim de :)

yok zaten alıcam ama... ya ben mutfağımı yaptırmayı düşünüyorum ama bi yandan da bahçeli bi ev bulursam taşınma durumum da var o yuzden beklemedeyim. ne alakası var dersen... yeni mutfagımda yepyeni şeyler alcam kısmetse. eskileri sıpıtıp atıcam... onu bekliyorum. :)

iş konusunda ben de aynı düşünüyorum ama bakalım. şu an çıkmayı gö.üm yemiyo... extra yapmaya da vaktim yok.. ama kısmet bakalım... belki bi yerden miras kalır, piyango çıkar falan... o zaman olabilir :)

ben eti süt z.yağ ve karabiber karışımında 1 saat bekletiyorum vaktim oldugunda. defne yapragını duymustum ama hep unutuyordum almayı. hatta su an evde var. ben de bonfile mi yapsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…