evet, arkadaşlarım ve yoldaşlarım, oğluşumdan 2 patlama geldi
ORHAN CEMAL'İN DİŞİ PATLADIIII!!!!
ben de düşünüyordum: daha ateşlenecek, huysuzlanacak, uykusuz gece geçirecek deeee, diş çıkacak. nerden baksan 1 ay var çıkmasına :44:cumartesi sabah elime dokundu, meğer dışardan da görünüyormuş, farketmemişim
benim gibi beceriksiz anneler için Allah, bu kullanışlı modelleri sınırlı sayıda üretmiş sanırım ki biri de bana denk geldi (maşallaaaaah), yoksa elim ayağıma dolanır, atlatamazdım bu diş çıkarma sürecini
not: evet, 2 büyük patlamadan bahsetmiştim. tamam işte, 2 patlama oldu: 1. diş ve 2. diş. her diş kendi içinde ayrıca bir patlamadır. 2. bir patlama aramaya lüzum yoktur.
ama derseniz ki, "biz diş çıkarmayı 1 patlama kabul ediyoruz", buyrun size 2. patlama: artık tek elinden tutuyorum yürürken. işte buuuu
Sagol tatlim kesenin mavisi yaziliyor bugun sonra da dikilecek ve ici dolacak :)
Sise isinde mutlu beni aydinlatti birazdan siparisi verecegim istersen ozelden mailini yaz ya da sen de telim vardi detayli anlatayim
Uzun deney tubu gibi olanlardan vazgectim ozetle
Sagol cnm ben de bastan pvc dusunmustum ozalitci ucuza selefon basinca verdim gittiçok güzel olmuşlar... ben de ayraç istiyorum...
suluboya fikri çok güzel. ben ayraçları pvc kaplattım. çok tatlı oldular... delgeçle uclarından delip şişeler için aldığım bambu iple fiyonk yapıcam :)
keseler de süper ama kürdan bayraklarını göremedim...
ömer yürüyomuş, cok sevindim... maşallah... benimki de dun gardroba tutunup dolap boyu yürüdü. parkede ayakları kaymasa daha iyi tabi ama :)
ay sagol tatlim ben anladim cok coskulu ve siritkan bi mesajmis gibi okudum rahat ol :)Haydı gözunuz aydın.bizde gecen hafta bı dış patlattık ıkıncısı bu hafta gelecek benımde burnumdan gelecek
2 dır yazıom sana ıkıdır sıstem benı atıo sınır oldum
dümiştim ki eline emeğine sağlık
mutluannemle bı dukkan açsanıza doğum babyshower kına düğun dom gunu die...
tabı ılk yazım yağlı ballı olmuştu 3. Ye yazınca bıraz bezgın oldu kusra kalmayın artıkın
Eşim bana hediye aldı
cok ıstedığım hecha tavam oldu
bu akşam inş açılışı yapıcam
varmı aranızda döküm tava tencere kullanan ve tarıf vermek isteyen
Eşim bana hediye aldı
Eşim bana hediye aldı
Sagol cnm ben de bastan pvc dusunmustum ozalitci ucuza selefon basinca verdim gitti
Suluboyayi photoshopta deniyorum ama istedigim gibi olmuyor birazdan bizim stilcilere ugrayacagim bir el atsinlar bakalim olmadi yine el cizimi ugrasicam :)
Bugun son gunum matbaa onlari da istedi bakalim en cikacak ortaya
Omeri ellerinden tutup kosarcasina yuruturken birden birakiyorum farkina varmadan 3 4 adim kosuyor cok komik
ay sagol tatlim ben anladim cok coskulu ve siritkan bi mesajmis gibi okudum rahat ol :)
Mutluanne var misin bacim kuralim mi sirketi bak ben tekstilci ve ozalitciyi ayarladim cepte en ucuza her turlu basim dikim nakis yapilir
Grafikcimiz desen dunden hazir arastirma gelistirmecimiz de var olur bence bu is ama Bursaya gelmen lazim ben Ost.a yerlesemem korkarim
Vaoww ben de istiyorum. Ottoman gri indirimdeydi tenceresi. Ne renk almış :)
Yagız izgulun blogunu takip edebilirsin tarifler için. Benim agzımın sularını akıtıyo o adam :)
Eşim bana hediye aldı
Sagol cnm ben de bastan pvc dusunmustum ozalitci ucuza selefon basinca verdim gitti
Suluboyayi photoshopta deniyorum ama istedigim gibi olmuyor birazdan bizim stilcilere ugrayacagim bir el atsinlar bakalim olmadi yine el cizimi ugrasicam :)
Bugun son gunum matbaa onlari da istedi bakalim en cikacak ortaya
Omeri ellerinden tutup kosarcasina yuruturken birden birakiyorum farkina varmadan 3 4 adim kosuyor cok komik
ay sagol tatlim ben anladim cok coskulu ve siritkan bi mesajmis gibi okudum rahat ol :)
Mutluanne var misin bacim kuralim mi sirketi bak ben tekstilci ve ozalitciyi ayarladim cepte en ucuza her turlu basim dikim nakis yapilir
Grafikcimiz desen dunden hazir arastirma gelistirmecimiz de var olur bence bu is ama Bursaya gelmen lazim ben Ost.a yerlesemem korkarim
cevap yazmamamın sebebi: "hecha tavam" kısmını "hecha tavan" olarak okuyup, yeni alınmış tavana ne denir bilemememdirgözlerim de iyice bozuldu üzerinize afiyet
dökme tavalar konusu hiç bilmediğim bir mevzu fekat akşamdan, ezilmiş sarımsaklı ve birkaç damla limonlu zeytinyağına yatırılmış biftekleri bu tavanızla pişiriniz, çok yumuşak ve lezzetli olacaklardır diyebilirim. biftekleri hafifçe dövmeyi unutmayınız zira çoook sert olurlar.
hayırlı olsun diyorum ayrıca da
Gule gule kıllan demeyi unutmuşum. Ayrıca hiç kıskanmadım ki
güle güle kullan şekerim,,şahsen daha dün kayınpeder bize yassı şişte fıstıklı kebap yaptı,,ızgarayı açmayalım döküm tavaya koyup pişirelim dedik,sonuç mükemmeldiçok iyi pişiriyor o tavalar,,eti biftek gibi yapıyor süper hediye bende yok ama alıcam
yakın zamanda.
Ben doom gunu vs organnizasyon işine girmeyi cok ciddi dusunuyorum valla. Bi fizibilite yapayım da...
cevap yazmamamın sebebi: "hecha tavam" kısmını "hecha tavan" olarak okuyup, yeni alınmış tavana ne denir bilemememdirgözlerim de iyice bozuldu üzerinize afiyet
dökme tavalar konusu hiç bilmediğim bir mevzu fekat akşamdan, ezilmiş sarımsaklı ve birkaç damla limonlu zeytinyağına yatırılmış biftekleri bu tavanızla pişiriniz, çok yumuşak ve lezzetli olacaklardır diyebilirim. biftekleri hafifçe dövmeyi unutmayınız zira çoook sert olurlar.
hayırlı olsun diyorum ayrıca da
Eşim bana hediye aldı
d
Wuuu kayınpeder süpermiş senin. Tenceresı de cok guzelmış diolar ama fecı pahalı o ya.
Ayyy o adam adam sadece dursa da benım ağzımın suyunu akıtıyo
yok tencere dııl grill tava almış ama çok gusel yaaa cok musmutlu oldum.pırlanta alsa bu demir döküm kadar sevınmezdım herhal
datlım nazar etme nolur .doğurma gunu hediyesi iste senınde olur
olmasa da gel ben pişirem sen ye.
Wuuu kayınpeder süpermiş senin. Tenceresı de cok guzelmış diolar ama fecı pahalı o ya.
işinden de memnun değilmişsin zaten ...becerikli isteklisin de ...neden olmasın ki... Insanın zevk alarak yaptıgı işten guzeli varmı hayatta...hem su tütücüler keçeciler vsciler varya hep işe başlayıs hıkayelerı;bebeğim oldu babyshower lohusa şerbetı magnet doğum gunu tütü arastırıken oğrendım kendım yaptım sonra neden olmasın dedim oldu işte der. Örnek tiryaki hobi ve meleğineli..,
Et marinizasyon işlemlerine bayılırım... Bu arada harıka tavuk tariflerim vardım
ayrıcana herkese teşekkur edıyorum ve toplasın gelin diorum
not: bu akşam herkesın evınde bıftek pişiomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?