chihiro79 dişleriniz hayırlı olsun.sanırım dişi olmayan bir biz kaldık.kızlar doğumgünü pastamı kendim yapmayı planlıyorum 2 model beğendimEki Görüntüle 679278 Eki Görüntüle 679279 daha önce hiç şeker hamurundan pasta yapmadım o yüzden sade modeller beğendim.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum:18: inş.
bende menümü belirleyeyim dedim.
1-doğum günü pastası
2-rulo katlı bonibonlu pasta
3-cevizli açma
4-sarma
5-mercimek köftesi
6-truff
7-sosisli rulolar
8-börek
9-tuzlu kurabiye
nasıl buldunuz.
Tenceresi yokki onlarda da ,,grill tavayla yaptı canımkıymayı tuz karabiber sarımsakla yoğurdu,yassı tahta şişe sıktırdı,
sonra da ben tavada döndürerek pişirdim.tavayı iyice kızdırdı önce,,sonra hemen pişti zatenLavaş eşliğinde yedik afiyetle,
fikir olur diye yazdım sana
chihiro79 dişleriniz hayırlı olsun.sanırım dişi olmayan bir biz kaldık.kızlar doğumgünü pastamı kendim yapmayı planlıyorum 2 model beğendimEki Görüntüle 679278 Eki Görüntüle 679279 daha önce hiç şeker hamurundan pasta yapmadım o yüzden sade modeller beğendim.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum:18: inş.
bende menümü belirleyeyim dedim.
1-doğum günü pastası
2-rulo katlı bonibonlu pasta
3-cevizli açma
4-sarma
5-mercimek köftesi
6-truff
7-sosisli rulolar
8-börek
9-tuzlu kurabiye
nasıl buldunuz.
Merhaba canlarKizlar ben artik yetisemiyorum hicbirseye,biryandan derse git odev yetistir,bir yandan evin butun ihtiyaci ustumde,bir yandan Masal kipir kipir hic yerinde durmuyor pesinde dolan surekli,e disari cikar hava aldir,beslenme apayri bir ugras,annem bir haftadir yaylada yapayalnizim,sizi bile takip edemedim. once yazmadan okuyunca bitifemeden mutlaka isim cikiyor ve yazamadan cikiyorum.
Kizlar ben gecmise goz gezdirirken sizden bir ricam olcak.Esim Masalin dogum gunu ciktilarini hazirlayacak,ben ornek gonderdim bize uyarlayacak,fakat benden olcu istedi,rica etsem su ciktisini alacagimiz butun hazirliklarin yaklasik ne olculerde oldugunu yazabilirmisiniz.Biran once gondermeliyim ki,esimin beni surundurme suresinide eklersem ucu ucuna yetistirecegimsuanda beni bahane ediyor,olcu istedim senden diyor,bakalim olcu gonderince ne diyecek
ANNEZEYNEP,canim Omerimin hazirliklari super gorunuyor zira kendisi herseyin ennnnnn guzelini hakediyorKolun icin cok gecmis olsun,Omerimin adimlari icinde gozun aydin
CHIHIRO,sonunda beklenen dis geldi demek ki, gozunuz aydin.Umarim dige dislerde kolay kolay cikar,Bizim alt degilde ust disler canimiza okudu
MUTLUANNE,cok gecmis olsun Miramizda hastalanmis.Dogum gunu hazirliklarin cok guzel,cok profosyonel duruyor,hos oylesin zaten ama
BABYCEREN,nice yillara canim,iyiki dogdun ve bizimlesin
SEKERSIZYESILCAY,canim ben bana yaptigin incelik icin cok tsk ederim vallahi utandiriyorsun beni,kizimla cok tsk ediyoruz teyzesi,bol bol foto cekip gondercem dogum gununde
Kizlar simdilik atlaya atlaya bukadar yazabildim,kizim uyanmadan corba yapacagim sonrada birsuru odevim var ama yine yazmaya calisirim,opuldunuz
Merhaba kızlar..
Oğluşum doğduğundan beri ilk defa çok hasta...
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.Yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr Kadir Tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.Araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.Pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.Ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.Bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.O da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.İlaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Boncuğum sarardı soldu iyice.Hiç keyfi yok ve sürekli ağlamaklı.
Rabbim tüm hasta yavrulara şafii isminin tecellisi ile şifa versin...
gecmiş olsun. teshis olarak ne dediler peki? kıyamam boncuk gözlüme...
Merhaba kızlar..
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.Yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr Kadir Tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.Araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.Pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.Ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.Bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.O da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.İlaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Merhaba kızlar..
Eki Görüntüle 679333
mutluanne ve minni kullanacak diger arkadaşlar..
bilmem fikir olurmu:)ayakkabı doom günü için:)
facede satılıyo 35 lira..ben aracı oldugum için 10 lirada ben alırım:)
yoksa adresi vermem
Turuncu geçmiş olsun,,iğne olmak zorunda kaldı demek Kayra,,off cok uzuldum canım,,umarım çabuck toparlar
Çiçek
ölçüler: minik kurdan: 5cmx 2,5cm
Pecete: 28cmx5cm
Su sisesi 25x4cm
Buyuk kurdan: 5cmx 6cm gibi yaklasık olculerde calismistim canim,
1 A4'e ne kadar cikarsa dizdim tek tek sayfalarda,,cikis alip kestim ben canım,boylece kagittan da tasarruf edilmis oluyor.
kurdandan 1 sayfa aldim mesela,yetti de arttı pecete sayfasindan ise 6-7 sayfa kadar aldim,,sana daha eskilerde masal icin örnek yazı gondermistim ama gormedin sanırım
Çok güzeller canım,,ben ayakkabı aldım amaartık bunları da sen yaşgünü hediyesi alıp gelirsin Miraya
27 nisanda bizim eve bekliyorum seni ve 2 küçük meleğiniEnişte banyoda ya gelemez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?