2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk pastayı begendim... yaparsın ya neden yapamayasın. bozuk da olsa muhim değil ki. senin sevgin emegin var içinde...

offf menu hazırlama konusunda pek iyi değilimdir ama guzel gorunuyo

of diyorum... başka da bişey demiyorum

pastalar da menü de çok güzel ama ilk defa yapıyorsanız, daha önceden mutlaka deneme yapın derim hatta şöyle yapın: yukarda söylediklerinizin hepsini pasta dahil yapın, biz gelip yiyelim. görüşlerimiz doğrultusunda düzeltmeler yaparsınız sonra
Hayır, fırsatçı değilim sizin iyiliğiniz için söylüyorum aradaşım yine de siz bilirsiniz

Merhaba canlar Kizlar ben artik yetisemiyorum hicbirseye,biryandan derse git odev yetistir,bir yandan evin butun ihtiyaci ustumde,bir yandan Masal kipir kipir hic yerinde durmuyor pesinde dolan surekli,e disari cikar hava aldir,beslenme apayri bir ugras,annem bir haftadir yaylada yapayalnizim,sizi bile takip edemedim. once yazmadan okuyunca bitifemeden mutlaka isim cikiyor ve yazamadan cikiyorum.
Kizlar ben gecmise goz gezdirirken sizden bir ricam olcak.Esim Masalin dogum gunu ciktilarini hazirlayacak,ben ornek gonderdim bize uyarlayacak,fakat benden olcu istedi,rica etsem su ciktisini alacagimiz butun hazirliklarin yaklasik ne olculerde oldugunu yazabilirmisiniz.Biran once gondermeliyim ki,esimin beni surundurme suresinide eklersem ucu ucuna yetistirecegim suanda beni bahane ediyor,olcu istedim senden diyor,bakalim olcu gonderince ne diyecek

ANNEZEYNEP,canim Omerimin hazirliklari super gorunuyor zira kendisi herseyin ennnnnn guzelini hakediyor Kolun icin cok gecmis olsun,Omerimin adimlari icinde gozun aydin

CHIHIRO,sonunda beklenen dis geldi demek ki, gozunuz aydin.Umarim dige dislerde kolay kolay cikar,Bizim alt degilde ust disler canimiza okudu

MUTLUANNE,cok gecmis olsun Miramizda hastalanmis.Dogum gunu hazirliklarin cok guzel,cok profosyonel duruyor,hos oylesin zaten ama

BABYCEREN,nice yillara canim,iyiki dogdun ve bizimlesin

SEKERSIZYESILCAY,canim ben bana yaptigin incelik icin cok tsk ederim vallahi utandiriyorsun beni,kizimla cok tsk ediyoruz teyzesi,bol bol foto cekip gondercem dogum gununde

Kizlar simdilik atlaya atlaya bukadar yazabildim,kizim uyanmadan corba yapacagim sonrada birsuru odevim var ama yine yazmaya calisirim,opuldunuz

Merhaba kızlar..
Oğluşum doğduğundan beri ilk defa çok hasta...
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.Yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr Kadir Tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.Araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.Pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.Ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.Bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.O da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.İlaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Boncuğum sarardı soldu iyice.Hiç keyfi yok ve sürekli ağlamaklı.
Rabbim tüm hasta yavrulara şafii isminin tecellisi ile şifa versin...

canım ben deneme yanılmayla bulmaya calısıyorum ölçüleri. mutlu anne ve annezeynep net bilgi verirler sana sanıyorum...

rica ederim ya ne demek.. lütfen... sen sadece bana özelden adres bilgilerini falan ver. gerisini bana bırak :)

valla helal olsun yalnız basına nasıl yetişiyosun hepsine... gerçi ben de yalnızım ama defneyle 5 dk fırsat bulamıyorum...

gecmiş olsun. teshis olarak ne dediler peki? kıyamam boncuk gözlüme...

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkese iyi haftalar diliyorummmm...

hafta sonu Adanın öksürüğü aynen devam etti ilaçsız atlatmaya çalıştım ama kac gecedir cocuk uykudan uyanıp kusuyor dayanamayıp dun doktora gorurduk sinüzleri dolu dedi doktor ama ciğerlerde bişey yok dedi ve ilaçlar verdi..ilaçları iiçince dün gece güzel bir uyku cekjtı yavrum..

işlerimde cok yogun bugunde pek giremiycem foruma cok kaynatmayın..

adayla ugrasmaktan sıselerın resmını koyamamıstım zeynepcim sende sormussun ekliyorum hemen gecen hafta cektıklerımı..öemrin hazırlıklarıda super gozukuyoreline sağlık...

babycerencim doğum guun kutlu olsun cnmm..

tüm hasta bebişlere sıfalar dılerımmm..

hepinize kolaylıklar diliyorummm..

turuncum sizede gecmıs olsun cnm tez vakıtte sıfa dılerım..

gecmiş olsun. teshis olarak ne dediler peki? kıyamam boncuk gözlüme...

Çok teşekkür ederim.
Teşhis olarak enfeksiyon kapmış ama neyden nasıl hiç bilmiyorum.
Evde hasta olan hiç kimse yok ve son günlerde kimseyle görüşmedik.Sadece beraber parka gidiyorduk her gün.Orada çocuklar gelip seviyorlardı arada ama bilemiyorum.
Park sonrası eline ağzına vurmasına hiç müsade etmiyorum.Hemen silip eve gelir gelmezde yıkıyorum ama kapmış işte...Ben de 2 gün çok halsiz ve rahatsızdım,aynı gün başladı rahatsızlığımız ama ben çabuk atlattım.Demek aynı gün bulaşmış ikimizede...

Turuncu geçmiş olsun,,iğne olmak zorunda kaldı demek Kayra,,off cok uzuldum canım,,umarım çabuck toparlar

Çiçek
ölçüler: minik kurdan: 5cmx 2,5cm
Pecete: 28cmx5cm
Su sisesi 25x4cm
Buyuk kurdan: 5cmx 6cm gibi yaklasık olculerde calismistim canim,
1 A4'e ne kadar cikarsa dizdim tek tek sayfalarda,,cikis alip kestim ben canım,boylece kagittan da tasarruf edilmis oluyor.
kurdandan 1 sayfa aldim mesela,yetti de arttı pecete sayfasindan ise 6-7 sayfa kadar aldim,,sana daha eskilerde masal icin örnek yazı gondermistim ama gormedin sanırım

Canim cok gecmis olsun.Hemen atlatirsiniz insallah ve bu son hastaliginiz olur.Kiyamam ben kuzuma,Masalda son hastaliginda 3 tane igne yemisti ve o gunden beri doktorda hic aglamayan kizim simdi aglamaktan nefes alamiyor.Kayracigimizayuce rabbimden tez vakitte sifa diliyorum arkasadasim...

TURUNCU canım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin boncuk kuzuna inş ilaçlar iyi gelir biranönce iyileşir canım ya işte nerden ne kapıyorlar anlamıyoruz bile elimizden geleni yapsakta olacaksa oluyor canım

turuncu__geçmiş olsun canım ya..ne olmuş tam olarak anlamadım..bogazımı kötü?
acil şifalar diliyorum kayramıza..

zada_zeynep ada demek iyleşmedi..doktora götürmekle iyi yapmışsın canım..hemen toparlanır merak etme
geçmiş olsun ..

chihiro_senin adına çok sevindim canım..yakışıklımızın dişi patlamışhemde ilk adımlarını atmış..çok güzel
afferim akıllı kuzuya:)

annezeynep_koluna ne oldu canım ya..ne kaldırdında öyle oldu..acil şifalar..
bohçanız ve kitap ayracınız çok güzel..becerikli hatun:)

azraece_annen gelmiştir hadi gözün aydın..hasret giderin..eceyi annene ver bolca buraya takıl:)
dogum günümüde paylaşmışsın:) bilgi paylaşmayı seven bir arkadaşımızsın sen :))afferim:=)

doğum günümü kutlaya herkese teşekkürler:)ama ''dooom'' günümü kutlayanlara teşekkür yok:)
doom ne ya
neyse yaşımı merak edenlere yazıyım..ben 28 i şutladım 29 a girdim
bir yaş daha yaşlandım
yinede daha gencim:)sagolun iyiki sizleri tanıdım..
ilk defa 29 oluyorum çok mutluyum:))
aile gibi olduk herşeyimizi paylaşabiliyoruz..her derdimize koşuyoruz..
hepiniz çok sıcaksınız:)kısa keselim yeter dimi..

Zadacım geçmiş olsun güzeller güzelime
Yine hastalıklar çoğaldı kızlar ya üfff
Yaptıkların çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Benimde peçeteler bitti ve su şişeleri bitti gibi bişey
Zaten başkada pek bişey süslemicem kızım ve kendimden başka,,2 arada bir derede yapıyorum herşeyi çok yoruldum

mutluanne ve minni kullanacak diger arkadaşlar..
bilmem fikir olurmu:)ayakkabı doom günü için:)
facede satılıyo 35 lira..ben aracı oldugum için 10 lirada ben alırım:)
yoksa adresi vermem

çok geçmiş olsun Turuncu hanım, kıyamam...

Çok güzeller canım,,ben ayakkabı aldım amaartık bunları da sen yaşgünü hediyesi alıp gelirsin Miraya
27 nisanda bizim eve bekliyorum seni ve 2 küçük meleğiniEnişte banyoda ya gelemez herhalde

Mutluannem canim ben gormedim cok ozur dilerim,sen bana zaman ayirip birseyler bulup gonderirsinde ben sessiz kalirmiyim ama su siralar az cok biliyorsunuz kosusturmalarimi gozumden kacmis kusuruma bakma canim arkadasim Ben senin Miracigima yaptigin seyleri esime gosteip lutfen bu guzelliklerden esinlen dedim,yani 1 numarali ilham kaynagimizsin

Çok güzeller canım,,ben ayakkabı aldım amaartık bunları da sen yaşgünü hediyesi alıp gelirsin Miraya
27 nisanda bizim eve bekliyorum seni ve 2 küçük meleğiniEnişte banyoda ya gelemez herhalde

sen ayakkabı aldıysan benim almama gerek yok:)israfı hiç sevmem:)
dooom günü davetin içinde teşeküür ederim biliyosun gelemeyecez davet edersin tabi
uçak biletlerimizi al gelelim:)bide konaklama yeme içme sana ait:))
kesin yan çizersin sen al sana antekyece bir yorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…