2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ZADA,canim senin fistikta hastalanmis szedecok gecmis olsun,sanirim bizim kuzulari once kis vurdu simdi bahar,umarim yazi rahat atlatiriz.

Kizlar ya benim kzmn gunduz uykulari 30 dk,uyatm size yazdm,corbasni ocaga koydum ve uyandi,benm odevlerde yalan oldu,hoca kulagimdan cekip,tek ayak ustunde durdurabilir:18:

Gözden kaçabilir ne demek şekerim,,zaten sen daha temayı ilk söylediğinde yollamıştım,,
şöyle bişeylerdi kaydetmedim :44: Mira ya yaptıklarımı beğenmene çok sevindim

Ne demek 4 gözle beklerim,uçak biletiyle gelmenize ne gerek var canım otostop diye bişey var yani bedavaya gelirsiniz,kızlar bende yatar,,evin yanındaki hatay sofrasında kalırsınız siz eşinle kesin bi akrabanız çıkar ordanyeme içme sizin ordan olur, kızlar bizden wc,duş için bize gelirsin,,malum yemek kokularında uyuyacağınız için biraz üst baş kokabilir
al sana benden bi yorum: gelin beyaaaa muabbet yapçaz hep beraber

Gözden kaçabilir ne demek şekerim,,zaten sen daha temayı ilk söylediğinde yollamıştım,,
şöyle bişeylerdi kaydetmedim :44: Mira ya yaptıklarımı beğenmene çok sevindim
Eki Görüntüle 679387

Canim cok tsk ederim,bayildim bunlara.Esime karsi 1-0 ondeyim sayende .Bunlardan birini mutlaka bastircam,ikiside pecetelik degilmi,umarim yanlis anlayip rezil olmadim Gerci su sisesinede olmazmi canim,son bir soru,direk cikti alabilirmiyim bunlari,yani olcusu tammi yoksa ustunde oynamam gerekecekmi.Pisman etmedim insallah gondedigine

ilki pecetelik,digeri herhangi bir yerde kullanman icin sadece grafik,,bu sekilde tam cikis olmaz,,sen bana ozelden mailin yolla ben sana sayfaya cogaltip yollarim begendiysen,,o haliyle cikis alirsin istedigin kadar.su sisesi de pecetelikte olarak kullanilir canim

babycerencim kayalardan atlarım dogum gününü kutlarım :118:

orhan cemale kocaman masallah digerleride sag salim cıkar inş
buarada demeden gecemicem ckirikokocum senin oglusun aynı cedric

köşemindericim güle güle kullan kocacın cok romantikmiş

mutluannecim okadar ugraştım pecetelik yaptım buraya yazdım bakmadınmı görmedinmi
yoksa begenmedinmi:18:

Aklımda tam bakıcam hep bişey çıktı canım,,gördüm şimdi ellerinize sağlık bu yeşilya mesela,,çizgileri farklı renklerde de çalışın, rengarenk olur süper olur bence:128: mesela her renkten 5-6 adet olursa süper sunum olur bence,,evi süsleyeceğin balonları da aynı renklerde bulmaya çalış şekerim

şekerim bu şeklide sana mail atıcam kurdan ve peceteleri,,mailini yolla bana hemen:129:

Planner geçen hafta sana bi mail atmıştım Mira ile ilgili olan,,geldimi tatlım???

yine 300-400 tane fotograf ekledim:)kuzzulkurt dediginizi duyar gibiyim
boş vaktinizde bakarsınız sıkılmassınız:)benim biraz işim var dönecem..ben gelene kadar
1500 tane yorum görmek istiyorum:)okuması çok zevkli oluyo:))

ZADACIM VE MUTLU ANNECİM SİZİKİLER BENİMKİNDEN GÜZELLLL
bende istiyorum siz nasıl yapıyorsunuz öffff
kıskanmadım özendim maasallah size
ben birkez daha düşünmeliyim :26:
ne yapsam ne yapsam

aşkolsun... hıhhhh

BabyCeren canımm doğum günün kutlu olsun,eşin ve kızlarınla nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah canım benim
geçen sabah nazmazına kalktığımda eşin için çok dua ettim ciddi birşey değilmiş çok şükür,ilaçlarla atlatıcak inşallah eniştemizbirde dua ederken babaycerenin kocası diye dua ediyorum bir yandan güldüm halime bir yandan devam ettim duama

Chihiro beklenen diş geldi nihayet diğer dişlerde acısız gelir umarım ayrıca maşallah onun küçük adımlarına bizde daha tık yok sadece sehbaya tutunuyor

Turuncu çok geçmiş olsun boncuk gözlüye umarım çabucak toparlanır

mutlu_anne mira'nin diş mi acabaya benim oğlum ne zman diş çıkarsa gripte oluyor belki mirada öyledir
bu arada d.günü hazırlıklarına maşallah çok güzel görünüyorlar

ZADA geçmiş olsun Ada 'ya inş çabuk toparlar kuzu,d.günü hazırlıkları çok hoş görünüyor

AnneZeynep çok geçmiş olsun tatlım ya kolun için inşallah ciddi birşey çıkmaz çabuk toparlarsın bu arada Ömerime maşallah artık yavaş yavaş yürür kuzucum kitap ayıracına ve kesene bayıldım çok güzeller

doom günü hazırlıklarımızın hepsi albümümde...

doom günü olayını kabul etmeyenler bakmasın... hıh (adı lazım değil baş harfi babyceren)

aşkolsun... hıhhhh
şaka kız şaka:))
cicim sana msj attımm
ellere varda bize yokmiiii:)
doom günü hazırlıklarımızın hepsi albümümde...

doom günü olayını kabul etmeyenler bakmasın... hıh (adı lazım değil baş harfi babyceren)

bakacam işte bakacam hıhhh:)

hejar canım dua etmişsin eşim için çok teşekkür edrim canım..duan kabul oldu çok şükür önemli birşey çıkmadı..
çok öpüyorum dillerine saglık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…