şaka kız şaka:))
ellere varda bize yokmiiii:)
bakacam işte bakacam hıhhh:)
hejar canım dua etmişsin eşim için çok teşekkür edrim canım..duan kabul oldu çok şükür önemli birşey çıkmadı..
çok öpüyorum dillerine saglık..
doruguma feda olsun o eller
Doruk muuuahhh diye öpüyomuş seni :))
etleri tavaya yerleştirdikten sonra üstlerine birkaç tane defne yaprağı da koyunuz, aroması çok güzel oluyor
şuan benim eşim de bana hediye aldıııııhem de tam 5. 000 tl değerindeeee (yaptığımız projenin bütçesiyle)
evet evet evet, uzun zamandır beklediğim lab. malzemelerim geldiartık deneylerimi, ordan burdan malzeme taşımadan rahat rahat yapabileceğiiiiim:119:
not: tamam, çok romantik bir hediye değil ama çok fonksiyonelhediye dediğin ya fonksiyonel olacak yada nakte çevrilebilir olacak
chihiro79 dişleriniz hayırlı olsun.sanırım dişi olmayan bir biz kaldık.kızlar doğumgünü pastamı kendim yapmayı planlıyorum 2 model beğendimEki Görüntüle 679278 Eki Görüntüle 679279 daha önce hiç şeker hamurundan pasta yapmadım o yüzden sade modeller beğendim.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum:18: inş.
bende menümü belirleyeyim dedim.
1-doğum günü pastası
2-rulo katlı bonibonlu pasta
3-cevizli açma
4-sarma
5-mercimek köftesi
6-truff
7-sosisli rulolar
8-börek
9-tuzlu kurabiye
nasıl buldunuz.
benim de :)
yok zaten alıcam ama... ya ben mutfağımı yaptırmayı düşünüyorum ama bi yandan da bahçeli bi ev bulursam taşınma durumum da var o yuzden beklemedeyim. ne alakası var dersen... yeni mutfagımda yepyeni şeyler alcam kısmetse. eskileri sıpıtıp atıcam... onu bekliyorum. :)
iş konusunda ben de aynı düşünüyorum ama bakalım. şu an çıkmayı gö.üm yemiyo... extra yapmaya da vaktim yok.. ama kısmet bakalım... belki bi yerden miras kalır, piyango çıkar falan... o zaman olabilir :)
ben eti süt z.yağ ve karabiber karışımında 1 saat bekletiyorum vaktim oldugunda. defne yapragını duymustum ama hep unutuyordum almayı. hatta su an evde var. ben de bonfile mi yapsam...
Merhaba kızlar..
Oğluşum doğduğundan beri ilk defa çok hasta...
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.Yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr Kadir Tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.Araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.Pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.Ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.Bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.O da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.İlaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Boncuğum sarardı soldu iyice.Hiç keyfi yok ve sürekli ağlamaklı.
Rabbim tüm hasta yavrulara şafii isminin tecellisi ile şifa versin...
Doruk muuuahhh diye öpüyomuş seni :))
hediyenın romantığınden değil işlevselinden hoşlanırım çiçek alıncaksa da gul olsun reçel yapılır papatya olsun cayı yapılır
İkümizinde hedıyesı labratuar ııcınbenımde labratuarım mutfağım
bransın kimya sanırım?
Pastaları yapabılırsın kalıp al onları kullan şimdiden eline saglık
bahceli ev guzeldırinş hayallerın gercege donuşur
not:etı bıraz senın bıraz chıhıronun usul marıneledım
cok gecmiş olsun.bılımsel bı annesınız.iğneler zor olsada bıran once toparlıycagına ınanıyorum
havada öpucukler dolasıyo noluyoruz dedım sonradan jetonum dustu sız gorusup tanısıonuz hatta face hatta hatta gruptan arkadassınız dımıhem kıskandım hem küstüm işte
Güle güle kullan canım hediyenizievet az önce hediyemiz geldi, sevgili MYBABYLOVE beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagollbuarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı Eki Görüntüle 679742 Eki Görüntüle 679743 Eki Görüntüle 679744 Eki Görüntüle 679745
Nedemek hayatim severek zevkle isteyerek aldim onlari daha iyilerine layiksinizevet az önce hediyemiz geldi, sevgili MYBABYLOVE beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagollbuarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı Eki Görüntüle 679742 Eki Görüntüle 679743 Eki Görüntüle 679744 Eki Görüntüle 679745
evet az önce hediyemiz geldi, sevgili MYBABYLOVE beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagollbuarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı Eki Görüntüle 679742 Eki Görüntüle 679743 Eki Görüntüle 679744 Eki Görüntüle 679745
herkes doğum günü telaşında ben tembel annemiyimheralde öyleyimm hep bahanem vardır yorgunum kocasızlar nalar beni iki çocukla hep evde yatcaz kalcaz yatcaz kalkcaz gün sayıyoruz kızımz tatlı yaptırdım küçük milföylerin aranısa çikolata koydu sonra yumurta akına sonrada hindistancevizli toz şekere batırdı hem şekli hem tadı çok güzel oldu marifetli kızım benimde biraz çikolata olayını abartmış sankiii birde kızlar ilk defa tereyağlı mi,lföy almıştım kokusu çok hoşuma gittiii evde koktu kokuyu alan çarşafböreği yaptım sanar
kocasızlar nalar yazmışım işte anlayın kafamı anlar yazcaktımmm ha anlar ha nalar ha ağlar çok çektim çok....
buyrun gelin cicimm fincanlar tamam, teras ve manzarada tamam, yalnız kahvelerim süper olur harika köpüklüüüüGüle güle kullan canım hediyeniziçok güzel kitap çooookk sana geldiğimizde o kahveyi o fincanlarda isteriz ona göre
canım çok sagol gerçekten çok değişik bir hediye oldu bizim için hiç tahmin edemedim hayır oyuzden çok merak etmiştim, bugün biraz hasta gibiyim baksana fotoları hiç isim kapamadan koymuşum ne safım yaaNedemek hayatim severek zevkle isteyerek aldim onlari daha iyilerine layiksinizzeynoma kiyafet almak istemedim annesi zaten rengarenk aliyor doludur dolabi dedim cekilis aciklandigimda ben zeynonun resimlerine yorum yapiyordum ve icimdn gecirdim guzel kizim cikarsa bize kitap bastiririm ve bu resmide alirim demistim nitekim oylede oldu ve bi baktim zeyno cikmis
en komik olanida esinin adini ogrenmem oldukonusup konusup pat diye esinin adini sormam hayatimin en zor konusmasiydi peki sen tahmin etmedinmi boyle bir sey yada dedinmi kendi kendine ne alaka esimin adi:44:diye
Zeynomun keyifle okuyacagindan hic suphem yokminik kitapliginda yer alacagi icin cok mutluyuz okis imle beraber paketlemesni yapmistik teyzosu
evet az önce hediyemiz geldi, sevgili MYBABYLOVE beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagollbuarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı Eki Görüntüle 679742 Eki Görüntüle 679743 Eki Görüntüle 679744 Eki Görüntüle 679745
chihironun branşı hatırladığım kadarıyla fizik...
oh etler de tamam, pişince nasıl olcak bakalım...
inşallah gerçekleşir. bi de kuçu kuçu istiyorum :)
arkadaşlık isteği yolladım sana. kıskanma :) küsme :)
inş derim şekerimm çok sevinirim, pek sevinirimmmSuper bir hediye tek kelime ile harika dusunulmus ve hazirlanmis..Mybabylove gercekten cok incemis lady ondan da bu beklenirdi hani..
Planner cnm gule gule kullanin hediyelerinizi ins o fincanlarla cay icmek bizede birgun nasip olur belki ne dersin sekerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?