2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nasilsiniz teyzoslargiremiyorum vakit sikintim var ama hepinizi osledimmmmisim gucum yetmiyormus gibi birde kendime is cikarttim koltuk takimimi ozel yaptirmistim ama sungerleri yumusadi diye aldigim yere 5 ay once sikayet ettim oda abla hemen bu hafta yaptiririm dedi daha gelip yaptiracakbende son 20 gundur bayagi yogun bir sekilde bak abicim evi tasicam gel al su sungerleri yap yeni eve getir dedim ok dedi 20 gundur bugun yarin diye oyaliyor en son bu sabah bak yapmam diyorsan soyle ben yasal yoldan hallederim dedim aaa olurmu abla oyle sey dedi eee beni oyaliyorsun 20 gundur dedim ve ona tanidigim son opsiyondu bugun bende birguzel maliyeye sikayet ettim artik ne kadar ceza oder bilmiyorumfaturasiz mal satti diye sonra maliye bana faturami alacak ve bende onunla ihtarname cekecem eger yine uzlasma yoluna gitmezse en son tuketici haklarindan dava acacam beni oyalamanin cezasini odetecem ona valla butun gun evdeyim ugrasirim yani ama bu sabah uyarmistim ben onu sozunun eri degilmis nefret ederim boyle nsanlardan
Neyse kizlar galiba babamlar ticari pilakasini satip bize bir ev almayi dusunuyorlarbizde biraz kredi cekip arabamizin kalan kredisini kapatmayi ve alinacak evin icini yaptirmayi dusunuyoruz bakalim hayirlisi olsunopuldunuz sekerler

etleri tavaya yerleştirdikten sonra üstlerine birkaç tane defne yaprağı da koyunuz, aroması çok güzel oluyor

hediyenın romantığınden değil işlevselinden hoşlanırım çiçek alıncaksa da gul olsun reçel yapılır papatya olsun cayı yapılır
İkümizinde hedıyesı labratuar ııcın benımde labratuarım mutfağım
bransın kimya sanırım?

Pastaları yapabılırsın kalıp al onları kullan şimdiden eline saglık

bahceli ev guzeldırinş hayallerın gercege donuşur
not:etı bıraz senın bıraz chıhıronun usul marıneledım

cok gecmiş olsun.bılımsel bı annesınız.iğneler zor olsada bıran once toparlıycagına ınanıyorum

Doruk muuuahhh diye öpüyomuş seni :))

havada öpucukler dolasıyo noluyoruz dedım sonradan jetonum dustu sız gorusup tanısıonuz hatta face hatta hatta gruptan arkadassınız dımıhem kıskandım hem küstüm işte

Son düzenleme:
evet az önce hediyemiz geldi, sevgili MYBABYLOVE beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagoll buarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı

Eklentiler

• $IMG01680-20130408-1615.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG01682-20130408-1615.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 146
  • $IMG01683-20130408-1618.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 130

chihironun branşı hatırladığım kadarıyla fizik...

oh etler de tamam, pişince nasıl olcak bakalım...

inşallah gerçekleşir. bi de kuçu kuçu istiyorum :)

arkadaşlık isteği yolladım sana. kıskanma :) küsme :)

mybabylove kitap hediyene bayıldım nerde yaptırdın ve zormu oldu özelden atabilirsin kızımın yazdığı bi hikayeyi hatıra olması için böyle bastırabilirim çok güzelll

turuncu geçmiş olsun çok çok üzüldüm hiç ummadığımız bianda hastalanıveriyorlar inşallah en kısa zamanda atlatır

Güle güle kullan canım hediyeniziçok güzel kitap çooookk sana geldiğimizde o kahveyi o fincanlarda isteriz ona göre

herkes doğum günü telaşında ben tembel annemiyim heralde öyleyimm hep bahanem vardır yorgunum kocasızlar nalar beni iki çocukla hep evde yatcaz kalcaz yatcaz kalkcaz gün sayıyoruz kızımz tatlı yaptırdım küçük milföylerin aranısa çikolata koydu sonra yumurta akına sonrada hindistancevizli toz şekere batırdı hem şekli hem tadı çok güzel oldu marifetli kızım benimde biraz çikolata olayını abartmış sankiii birde kızlar ilk defa tereyağlı mi,lföy almıştım kokusu çok hoşuma gittiii evde koktu kokuyu alan çarşafböreği yaptım sanar

Nedemek hayatim severek zevkle isteyerek aldim onlari daha iyilerine layiksinizzeynoma kiyafet almak istemedim annesi zaten rengarenk aliyor doludur dolabi dedim cekilis aciklandigimda ben zeynonun resimlerine yorum yapiyordum ve icimdn gecirdim guzel kizim cikarsa bize kitap bastiririm ve bu resmide alirim demistim nitekim oylede oldu ve bi baktim zeyno cikmis
en komik olanida esinin adini ogrenmem oldukonusup konusup pat diye esinin adini sormam hayatimin en zor konusmasiydi peki sen tahmin etmedinmi boyle bir sey yada dedinmi kendi kendine ne alaka esimin adi:44:diye
Zeynomun keyifle okuyacagindan hic suphem yokminik kitapliginda yer alacagi icin cok mutluyuz okis imle beraber paketlemesni yapmistik teyzosu

kocasızlar nalar yazmışım işte anlayın kafamı anlar yazcaktımmm ha anlar ha nalar ha ağlar çok çektim çok....

süper fikir... ben de burda cıkan reklamlardan birinde görmüştüm böyle bişey ve defne için yaptırmayı düşünmüştüm. çok güzel... keyifle okuyun zeynoyla :)

iki çocukla hiç de tembel değilsin bence. baksana kızın tatlı yapmış. o minik ellerine sağlık. afiyet olsun :) ohhh misss

kocasızlar nalar yazmışım işte anlayın kafamı anlar yazcaktımmm ha anlar ha nalar ha ağlar çok çektim çok....

anladık biz tatlım, yorma kendini :)

Güle güle kullan canım hediyeniziçok güzel kitap çooookk sana geldiğimizde o kahveyi o fincanlarda isteriz ona göre
buyrun gelin cicimm fincanlar tamam, teras ve manzarada tamam, yalnız kahvelerim süper olur harika köpüklüüüü

canım çok sagol gerçekten çok değişik bir hediye oldu bizim için hiç tahmin edemedim hayır oyuzden çok merak etmiştim, bugün biraz hasta gibiyim baksana fotoları hiç isim kapamadan koymuşum ne safım yaa neyse yabancıı yokk dimi amaa, inşş yaniii:18: evet kitaplığımızın başköşesinde yeralacak canım çünkü kızıma özel ve sevgiyle üretilmişşş

babycerenn doğum günün kutlu olsun kaç yaşıan bastın formun en büyüğü ben miyim acaba 33 yaşına girdim şubatta nice güzel senelere kızlarınla eşinle öptüm...

kızlar yanlışmı düşünüyorum öncedenfotolar direk sayfalara konunca form daha zevkli oluyodu şimdi albüme dön bak falan arada kaynıyor tabi herkese açık oluncada bi problem kimin baktığını bilemeyizz en mantıklısı albüm yinede heralde:26:

Super bir hediye tek kelime ile harika dusunulmus ve hazirlanmis..Mybabylove gercekten cok incemis lady ondan da bu beklenirdi hani..
Planner cnm gule gule kullanin hediyelerinizi ins o fincanlarla cay icmek bizede birgun nasip olur belki ne dersin sekerim :))

hımmm şimdi anlaşıldı chıhıro cuğumun durumuyanı accık çatlaklığı:26:
fizikçiler biraz catlaktır ama zeki ve özel insanlardır
kabul ettım canım

kızlar tesekkur ederız gecmıs olsun dıleklerınız ıcın...begendiğinizede cok sevındım yaptıklarımızı..

mutlu annem cok guzel olmus peçete ve sıseler..benım daha cok ısım var nasıl yetıstırcem bılmıorum yaaa...

şekersizim senınde ellerine sağlık cnm onların hepsını cıkış alıp kestınmı daha kesmedınmı asıl iş kesmede bıtıyor canımcım kesmedıysen gece bırakma derım ben sıkıstım valla...

beykozcum nie ole dıyosun senınkılerde cok guzel gozukuyor hayatım ellerine sağlıkk..

planercim cnm güle güle kullanın cok guzel düşünmüz mybabylovecum cok begendım...

ben artık size yetısemıyorum cok üzülüyorum(

inş derim şekerimm çok sevinirim, pek sevinirimmm yalnız çayın yanına senin poğaçalardan isterizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…