2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayıldım bu fıkre.nerde yaptırdın nasıl yaptılar?sadece isim mi verion?bende dom gunu hedıyesı yaptırsam kızımaaa...cok ince düşünceliymişsin

babycerenn narkadaşlık teklif ettim eğer arkadaşın yoksa benimle arkadaş olurmusunnn......

hey gidiortaokul günleri arkadaşlık teklifedilirdi lisede adı çıkma oldu ünivde adı ne oldu bilmiyom

sadece banner ı kesip yapıştırdım canım. bunların hepsi kesilecek... bu akşam defteri ve şişeleri halletmeyi düşünüyorum. tabi yetişirse bakalım. banner ı keserken bile makas mavfetti ellerimi valla...

senin işler mi yoğun hayırdır?

hay allah bakalım chihironun buna yorumu ne olcak cok merak ettim

kötü bişey demedim ki kötu yorumu olsun:26:
sende ortalık kızıştırma he

İyidirler boşturlar fazla zekidirler ki üstelik p bilim kadını vasfına ulaşmış
chıhıro fiziğin hangi dalı bakem?ne deneyı yapıonuz?yoksa higs parçacığını balanlar arasında mısın
bu arada hayırlı olsun buldunuz tanrı parcacığınızı tebrikler

babycerenn narkadaşlık teklif ettim eğer arkadaşın yoksa benimle arkadaş olurmusunnn......

hey gidiortaokul günleri arkadaşlık teklifedilirdi lisede adı çıkma oldu ünivde adı ne oldu bilmiyom

canım çoktan kabul ettim:)görmedinmi..
bu arada yaşım 29 oldu
saçımı fönledim rujumu sürdüm..çocukları giyidiriyim bende giyineyim:))
söylemesi ayıp yemege gidiyoz da

:) şaka yapıyorum yahu... amaann sen de çatlak dedin ya ondan güldüm

kızla dün parkta çay bahçesine geçtik orda 3 tane salıncak yanyana..
kadın 2 çocugunu ayrı ayrı salıncaga bindirmiş..yarım saatten fazla oldu hala salıncakta bu çocuklar..
neyse 3. salıncak boşaldı cerendi bindi ..
kadın sandalyeyi çekmiş elinde kaahve çocuklarını sallıyo
kadının yanına gittim dedim,
''biraz ufaklıgı bindereyim müsade etseniz'
--ay şimdi beni rahatsız etmeyin kahvemi rahat içeyim--
''ama 1 saattir sallıyosun çocugunu''
--sen şu yandaki çocugu indir,o bayadır sallanıyo..hadi kızım in bebek binecek hadiiii--
benim önümde kızımı azarlıyo..in diyoyedim seni dedim
neyse gerisini boşverin kadın indirmedi çocugunuceren de anne diyerek işi bozdu:)
şimdi bunu niye yazdım lütfen salıncakları babanızın tapulu malı gibi zaptetmeyin
bizdede çocuk var
bu laflarım burdakilere degilziyaretçilere:)
burdaki arkadaşlarım bebelerini istedigi kadar sallayabilir

canım çoktan kabul ettim:)görmedinmi..
bu arada yaşım 29 oldu
saçımı fönledim rujumu sürdüm..çocukları giyidiriyim bende giyineyim:))
söylemesi ayıp yemege gidiyoz da

ohhhh çatlasın düşmanlar kızzzz..... ben artıkın yemek pasta kesmiyo hediye almamışsa hepsini siliyorum gözümde moralman çöküyorum biliyorum kötü bişi ama hediye istiyorum bakalım sana ne gelcekkk

valla canım salıncak kavgası hep olurda salıncak yanına sandelye çekip kahve içene pesss diyorummm

ohhhh çatlasın düşmanlar kızzzz..... ben artıkın yemek pasta kesmiyo hediye almamışsa hepsini siliyorum gözümde moralman çöküyorum biliyorum kötü bişi ama hediye istiyorum bakalım sana ne gelcekkk
çatlasınlar valla
ben hediye istemedim eşimden :26:hatamı ettim ki:18:
dedim ne hediye alacaksan bana parasını ver daha makbule geçer:))
bakalım ne kadarı alnıma yapıştıracak
valla canım salıncak kavgası hep olurda salıncak yanına sandelye çekip kahve içene pesss diyorummm
bende pesss dedim hatta oha ve çüş bile dedim:))
çaybahçesi oldugu için öyle oldu heralde..kadındaki rahatlıga bak
Canım doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında dilediğin tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle....

canımmmmmmmmm çok mersi

eşimle tanışma hikayemizçok romantik,duygusal ve maceralıydı:))

buda dogum günü pastambuyrun afiyet olsun

soktun yazısı okunmuyo ama anlamışsınızdır :))

Son düzenleme:
bak murat bozu bilem getirdim senın için soydum üstelik

nice güzel yaşlara ÇAĞLA VE CEREN 'in annesi ve mayıs annelerinin çatlak arkadaşı her şey gönlünce olsun sevdiklerinle sağlık ve sıhat içinde bir ömür geçirmen dileğıyle

notcakta yemeğim var kaçıom bensiz tepinin siz hepinizi çeviom

Son düzenleyen: Moderatör:
kujum allah iyiligini versinçok yaşa emi..
çok teşekkür ederim bende seni çeviyomdatlu dillim benim
işlaa senle tanışırız çok isterim:)2 çatlak iyi dedikodu yaparız:)
murat boz cerenin aşkı:)şimdi gördü
koş kız ocaga yemek yanmasın

Son düzenleme:
canım benim kıyamam size,kayracığımı da bir türlü sıkıntılar terketmiyor.acaba kuzumuzu bir okutsan mı canım ya?belki böyle şeylere karşısındır,fakat insan bazen bazı şeylere biçare kalınca başvurabiliyor.çok geçmiş olsun kayracığıma...
canım adacığım da mı hastaymış annesi?çok geçmiş olsun.kuzum bir daha hastalanmasın inşallah annesi...resimler de harika görünüyor,valla ne yalan söyleyeyim sana,mutluya,annzeynebe,ilkime ve doğum günü hazırlığındaki bütün arkadaşlara gıpta ediyorum.çok güzel hazırlıklar yapıyorsunuz,bravo sizlere.ne yazık ki böyle hazırlıklara kalkışamıyorum,kızım adına da çok üzülüyorum.nedenlerim var çünkü.inşallah seneye...
canımcığım,musmutlu yıllar sanaaa.yeni yaşında bol bol para,sağlıklı günler,mutluluk,huzur,görürsün inşallah.
daha ne hazırlayacan ki,süpersin arkadaşım.ellerine,yüreğine sağlık.
maşallah,pek duyarlısın arkadaşım,herkes senin gibi davranabilse böyle durumlarla karşı karşıya gelinmez.iyi ki hakkımızı arayabileceğimiz merciiler var.
çok hoş olmuş.ince bir davranış olmuş.kulağıma küpe olsun

tatlım sen ingilterede kala kala o fincanlarla çay içiyorsun demekbizim memlekette onlarla kahve içilir meleğim

tsiBabyceren doğumgünün kutlu olsun rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir onur nasip en sevdiklerine beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…