Nedemek hayatim severek zevkle isteyerek aldim onlari daha iyilerine layiksinizzeynoma kiyafet almak istemedim annesi zaten rengarenk aliyor doludur dolabi dedim cekilis aciklandigimda ben zeynonun resimlerine yorum yapiyordum ve icimdn gecirdim guzel kizim cikarsa bize kitap bastiririm ve bu resmide alirim demistim nitekim oylede oldu ve bi baktim zeyno cikmis
en komik olanida esinin adini ogrenmem oldukonusup konusup pat diye esinin adini sormam hayatimin en zor konusmasiydi peki sen tahmin etmedinmi boyle bir sey yada dedinmi kendi kendine ne alaka esimin adi:44:diye
Zeynomun keyifle okuyacagindan hic suphem yokminik kitapliginda yer alacagi icin cok mutluyuz okis imle beraber paketlemesni yapmistik teyzosu
hımmm şimdi anlaşıldı chıhıro cuğumun durumuyanı accık çatlaklığı:26:
fizikçiler biraz catlaktır ama zeki ve özel insanlardır
kabul ettım canım
kızlar tesekkur ederız gecmıs olsun dıleklerınız ıcın...begendiğinizede cok sevındım yaptıklarımızı..
mutlu annem cok guzel olmus peçete ve sıseler..benım daha cok ısım var nasıl yetıstırcem bılmıorum yaaa...
şekersizim senınde ellerine sağlık cnm onların hepsını cıkış alıp kestınmı daha kesmedınmı asıl iş kesmede bıtıyor canımcım kesmedıysen gece bırakma derım ben sıkıstım valla...
beykozcum nie ole dıyosun senınkılerde cok guzel gozukuyor hayatım ellerine sağlıkk..
planercim cnm güle güle kullanın cok guzel düşünmüz mybabylovecum cok begendım...
ben artık size yetısemıyorum cok üzülüyorum(
hay allah bakalım chihironun buna yorumu ne olcak cok merak ettim
babycerenn narkadaşlık teklif ettim eğer arkadaşın yoksa benimle arkadaş olurmusunnn......
hey gidiortaokul günleri arkadaşlık teklifedilirdi lisede adı çıkma oldu ünivde adı ne oldu bilmiyom
canım çoktan kabul ettim:)görmedinmi..
bu arada yaşım 29 oldu
saçımı fönledim rujumu sürdüm..çocukları giyidiriyim bende giyineyim:))
söylemesi ayıp yemege gidiyoz da
kötü bişey demedim ki kötu yorumu olsun:26:
sende ortalık kızıştırma he
İyidirler boşturlar fazla zekidirler ki üstelik p bilim kadını vasfına ulaşmış
chıhıro fiziğin hangi dalı bakem?ne deneyı yapıonuz?yoksa higs parçacığını balanlar arasında mısın
bu arada hayırlı olsun buldunuz tanrı parcacığınızı tebrikler
aaa ben de 29 um...oh ne guzel aile saadeti afiyet seker olsun
canım çoktan kabul ettim:)görmedinmi..
bu arada yaşım 29 oldu
saçımı fönledim rujumu sürdüm..çocukları giyidiriyim bende giyineyim:))
söylemesi ayıp yemege gidiyoz da
kızla dün parkta çay bahçesine geçtik orda 3 tane salıncak yanyana..
kadın 2 çocugunu ayrı ayrı salıncaga bindirmiş..yarım saatten fazla oldu hala salıncakta bu çocuklar..
neyse 3. salıncak boşaldı cerendi bindi ..
kadın sandalyeyi çekmiş elinde kaahve çocuklarını sallıyo
kadının yanına gittim dedim,
''biraz ufaklıgı bindereyim müsade etseniz'
--ay şimdi beni rahatsız etmeyin kahvemi rahat içeyim--
''ama 1 saattir sallıyosun çocugunu''
--sen şu yandaki çocugu indir,o bayadır sallanıyo..hadi kızım in bebek binecek hadiiii--
benim önümde kızımı azarlıyo..in diyoyedim seni dedim
neyse gerisini boşverin kadın indirmedi çocugunuceren de anne diyerek işi bozdu:)
şimdi bunu niye yazdım lütfen salıncakları babanızın tapulu malı gibi zaptetmeyin
bizdede çocuk var
bu laflarım burdakilere degilziyaretçilere:)
burdaki arkadaşlarım bebelerini istedigi kadar sallayabilir
çatlasınlar vallaohhhh çatlasın düşmanlar kızzzz..... ben artıkın yemek pasta kesmiyo hediye almamışsa hepsini siliyorum gözümde moralman çöküyorum biliyorum kötü bişi ama hediye istiyorum bakalım sana ne gelcekkk
bende pesss dedim hatta oha ve çüş bile dedim:))valla canım salıncak kavgası hep olurda salıncak yanına sandelye çekip kahve içene pesss diyorummm
Canım doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında dilediğin tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle....
canım benim kıyamam size,kayracığımı da bir türlü sıkıntılar terketmiyor.acaba kuzumuzu bir okutsan mı canım ya?belki böyle şeylere karşısındır,fakat insan bazen bazı şeylere biçare kalınca başvurabiliyor.çok geçmiş olsun kayracığıma...merhaba kızlar..
Oğluşum doğduğundan beri ilk defa çok hasta...
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr kadir tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.o da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.ilaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Boncuğum sarardı soldu iyice.hiç keyfi yok ve sürekli ağlamaklı.
Rabbim tüm hasta yavrulara şafii isminin tecellisi ile şifa versin...
canım adacığım da mı hastaymış annesi?çok geçmiş olsun.kuzum bir daha hastalanmasın inşallah annesi...resimler de harika görünüyor,valla ne yalan söyleyeyim sana,mutluya,annzeynebe,ilkime ve doğum günü hazırlığındaki bütün arkadaşlara gıpta ediyorum.çok güzel hazırlıklar yapıyorsunuz,bravo sizlere.ne yazık ki böyle hazırlıklara kalkışamıyorum,kızım adına da çok üzülüyorum.nedenlerim var çünkü.inşallah seneye...kızlar merhaba herkese iyi haftalar diliyorummmm...
Hafta sonu adanın öksürüğü aynen devam etti ilaçsız atlatmaya çalıştım ama kac gecedir cocuk uykudan uyanıp kusuyor dayanamayıp dun doktora gorurduk sinüzleri dolu dedi doktor ama ciğerlerde bişey yok dedi ve ilaçlar verdi..ilaçları iiçince dün gece güzel bir uyku cekjtı yavrum..
Işlerimde cok yogun bugunde pek giremiycem foruma cok kaynatmayın..
Adayla ugrasmaktan sıselerın resmını koyamamıstım zeynepcim sende sormussun ekliyorum hemen gecen hafta cektıklerımı..öemrin hazırlıklarıda super gozukuyoreline sağlık...
Babycerencim doğum guun kutlu olsun cnmm..
Tüm hasta bebişlere sıfalar dılerımmm..
Hepinize kolaylıklar diliyorummm..
Turuncum sizede gecmıs olsun cnm tez vakıtte sıfa dılerım..
Eki Görüntüle 679304 Eki Görüntüle 679303
canımcığım,musmutlu yıllar sanaaa.yeni yaşında bol bol para,sağlıklı günler,mutluluk,huzur,görürsün inşallah.doğum günümü kutlaya herkese teşekkürler:)ama ''dooom'' günümü kutlayanlara teşekkür yok:)
doom ne ya
Neyse yaşımı merak edenlere yazıyım..ben 28 i şutladım 29 a girdim
Bir yaş daha yaşlandım
Yinede daha gencim:)sagolun iyiki sizleri tanıdım..
Ilk defa 29 oluyorum çok mutluyum:))
aile gibi olduk herşeyimizi paylaşabiliyoruz..her derdimize koşuyoruz..
Hepiniz çok sıcaksınız:)kısa keselim yeter dimi..
daha ne hazırlayacan ki,süpersin arkadaşım.ellerine,yüreğine sağlık.zadacım geçmiş olsun güzeller güzelime
Yine hastalıklar çoğaldı kızlar ya üfff
Yaptıkların çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Benimde peçeteler bitti ve su şişeleri bitti gibi bişey
Zaten başkada pek bişey süslemicem kızım ve kendimden başka,,2 arada bir derede yapıyorum herşeyi çok yoruldum
Eki Görüntüle 679332
maşallah,pek duyarlısın arkadaşım,herkes senin gibi davranabilse böyle durumlarla karşı karşıya gelinmez.iyi ki hakkımızı arayabileceğimiz merciiler var.nasilsiniz teyzoslargiremiyorum vakit sikintim var ama hepinizi osledimmmm isim gucum yetmiyormus gibi birde kendime is cikarttim koltuk takimimi ozel yaptirmistim ama sungerleri yumusadi diye aldigim yere 5 ay once sikayet ettim oda abla hemen bu hafta yaptiririm dedi daha gelip yaptiracak bende son 20 gundur bayagi yogun bir sekilde bak abicim evi tasicam gel al su sungerleri yap yeni eve getir dedim ok dedi 20 gundur bugun yarin diye oyaliyor en son bu sabah bak yapmam diyorsan soyle ben yasal yoldan hallederim dedim aaa olurmu abla oyle sey dedi eee beni oyaliyorsun 20 gundur dedim ve ona tanidigim son opsiyondu bugun bende birguzel maliyeye sikayet ettim artik ne kadar ceza oder bilmiyorum faturasiz mal satti diye sonra maliye bana faturami alacak ve bende onunla ihtarname cekecem eger yine uzlasma yoluna gitmezse en son tuketici haklarindan dava acacam beni oyalamanin cezasini odetecem ona valla butun gun evdeyim ugrasirim yani ama bu sabah uyarmistim ben onu sozunun eri degilmis nefret ederim boyle nsanlardan
Neyse kizlar galiba babamlar ticari pilakasini satip bize bir ev almayi dusunuyorlarbizde biraz kredi cekip arabamizin kalan kredisini kapatmayi ve alinacak evin icini yaptirmayi dusunuyoruz bakalim hayirlisi olsun opuldunuz sekerler
çok hoş olmuş.ince bir davranış olmuş.kulağıma küpe olsunevet az önce hediyemiz geldi, sevgili mybabylove beni çok duygulandırdı kızım için bir hikaye kitabı bastırmış harika bir anı olacak kızıma çok çok teşekkür ediyorum buradan birkez daha sagol canım çok ince ve düşüncelisin, evimizin terasında fincanlarımızla kahvelerimizi içerkende seni hatırlıcam hep canım sagollBuarada hikayede annesi yani benim adım ve babası yani eşimin adıda geçiyor harika bir hikaye, iki tanede arkadaşı var zeynomun hikayede kk arkadaşlarıı Eki Görüntüle 679742 Eki Görüntüle 679743 Eki Görüntüle 679744 Eki Görüntüle 679745
super bir hediye tek kelime ile harika dusunulmus ve hazirlanmis..mybabylove gercekten cok incemis lady ondan da bu beklenirdi hani..
Planner cnm gule gule kullanin hediyelerinizi ins o fincanlarla cay icmek bizede birgun nasip olur belki ne dersin sekerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?