2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım çocuklarla gidince çocuk parkı olan bölüme geçtik ordada pek kimse yoktu..ne anlatım kız:))
ne kadar dedikoduyu seven insanlarsınız:)ayıp ayıppp
eve dönerken lambada bir kız arabada hava attı bana:)sümüklü
ay başkada bir dedikodu yoksen anlat ekg çekmeye geldilermi tekrardan

Kiyamam ya, magdurlugun bitmis cok sukur..Bir daha enginar gormek istemezsin kesin..allahtan gazetelere enginar zaadati diye bir baslik gecmedi yani birde o durum vardi bunada sukur :))

bak sen sümüklüye..savursaydın şöle saçlarını 2 bebeğini gösterip sen ona hava ataydın yaa fıstık gibi fiziğinle...

yok cnm ekg senede biir defa çekiyorlar..hem kocam yasakladı ben cekerım senın ekg ni dedi..yasak var artık ekg fln yok..ama sonuclarımızı aldık turp gibiyim.. gözlerim hariç..gözlerim 1.5 gözlük taşımam gerekıyormus yanımda müfettişler fln gelirse diye

kızlar ben duşinge gidiyorum sonrada yatıcam..hepinize iyi geceler diliyorum yarın görüşürük...

Gecmis olsun Turuncu, inan cok uzuluyorum Kayra Eymen nin hastalanmasina ..demek disardan kaptiniz seninle ayni zamanda olmasi rastlanti olmamasi gerek..rabbim sifa versin ins cnm..umarim bu son rahatsizligi olur mavis delikanlimizin..o mavis gozlerin tekrardan peril peril parlamasini cani gonulden dilerim cnm..

Ne oldu gizz, farkinda olmadan sana da ask mektubu yazdim yoksam...papatyalarin icin cok sagol cnm...biranda cok sasirdim ne yaptim ecep diye dusundum sonra dusundum sen diyorsan vardir bir bildigim ..bizde sana opcuk gonderiyoruz
Bu arada annecin gelmis, hosgelmis sefalar getirmis..Mira bu seferde mutluluktan uyumuyordur kesin...malum anneanne kokusu cezbetmistir :))

Kızlar beste bu ara çok şeker ya ne söylesek takrar ediyo;
Öksürüyoruz öksürüyo, hapşuruyoruz hapşuruyo:2:, kendince şarkı söylüyo el sallıyo, öpücük atıyo....
Önce gösteriyoduk hiçbir şey yapmıyodu. Çocuk kaydetmiş hepsini bir anda yapıverdi.
O kadar tatlı ki alıp içime sokasım geliyo

kızlar fazla oturmayın ben yatmaya gidiyorum:)sizde gidin haydin:)
bak sonra diyosunuz neden kilo alıyoruz diye::))yatın gari..
benim başım agırıyo ya:44:hiçte stresli degildim,sinirlide degildim alla alla
lütfen fotolarıma bakarken maşallah ları eksik etmeyinbakın başıma agrı girdi
iyi geceler hepinizi sıkıştırarak öpüyorum:))
imza tacizci babyceren

Hay allah yaa bu hastaliklarda yapisti cocuklara gitmek bilmiyor..farkindaysaniz sira ile sanki birbirlerini takip ediyorlar ..allah sifa versin cnm ..biran once hepten sagligina kavusur ins..
Hazirladiklarin cok sirin ve guzel olmuslar cnm, ellerine saglik bu kadar yogunluk icinde yetistirebilmende super bir olay..masallah

Zaten sirine idi simdi desene 1000 kat daha sirine oldu off..yemede yaninda yat diyecemde sen yaninda iken yiyorsundur kesin,..ben olsam yerim valla :))
Bizde de taklitler var ama nerde bizim yapmadigim kaba saba hareketler var onlari yapar bizim oglan, kimi taklit ediyor anlamadim galiba kendini taklit ediyor ehehuehueh oglum her hali ile orjinal takiliyor anlayacagin :))

BABYCEREN bir yas daha yaslanip hala genc kalisini kutluyorum guzel anne!
Yarin actigimda yemekte ne yediginizden cocuklar uyuyunca ne yaptiginiza kadar detayli rapor bekliyoruz

SEKERSIZCAY hepsi hepsi hepsi harika olmus canim eline koluna saglik!
Nasil paraliyoruz kendimizi bu bidiklar icin ya Defne de ilerde bu yaptiklarini gordukce nasil kiymetli olacaksin onun gozunde!

MYBABYLOVE ve PLANNERa
Hediyeler sahane gorunuyor iyi gunlerde kullan canim
Okisin annesi nasil zevkli nasil ince dusunmus kat kat fazlasini gor insallah hep canim

ZADA pembis pembis ne guzel olmuslar oyleee eline saglik!
Gecikmeli olarak gecmis olsun da diyeyim. Hatta oyle bi gecsin ki bi daha donemesin bu hastaliklar!

KIZLAR ben tasarimlari yapip bastirip anne ve kardeslere pay ediyorum onlar kesiyor
Aslinda hepsini kendim yapacaktim ama omer kedi gibi pesimde gezdikce icim el vermedi
Hergun yeni birseyler gorup eve gelir gelmez yapiyorum bugunku cok hosuma gitti fon kartonundan 3boyutlu balonlar yaptim yarin paylasirim
Tabi pilim de bitityor bu kosturmacada...
Esim homurdanmaya baslamisti ona da kek ve borek yaptim birkac gun idare eder ama daha fazla dayanamaz :)
Stajerlere yaptiririm artik napiim :18:

Teşekkür ederiz teyzesi bir gün olur da buluşursak yemek serbest; ama ben de haşin erkekim mahirimi yerim ona göre.
Benim yakışıklımın tarzı bu annesi hem kızlar öyle erkeklerden hoşlanıyo

Ohh ne iyi etmişsin canım bu anne, ablaları Allah başımızdan eksik etmesin.
Fotoyu da merakla bekliyoruz eminim çok güzel olmuşlardır.

Saati görünce oldum
Yarın sabahın köründe kalkacam ben yatıyorum şekerler öpüyorum hepinizi
İlkim kaçar

Saati görünce oldum
Yarın sabahın köründe kalkacam ben yatıyorum şekerler öpüyorum hepinizi
İlkim kaçar

Yat uyu cnm haklisin yarin is var, sana ve tum calisan emekci annelerimize kolay gelsin...umarim gunleriniz hic anlamadan gecer iste iken..allah yardimciniz olsun canlarim...

Kizlar banada bir el uzatin bu yaptiginiz pecetelikler, sise icin olanlar ve cupkek icin gerekenler icin banada bir dizayn lazim, zurafali bir turlu cikaramadim deli olucam yaa...

masallah gizz sende de ne hafiza varmis nerden tuttun aklinda Gunes in oglunun dogun gunu tarihini..helal olsun sana...eller
Gunes1 sekerim ins icine sinen bir parti ile oglunun hic unutlmuyacak anilari olarak tarihine gecer cnm, nice guzel omurler dileriz..ilk kutlayanda ben oldum galiba :))

günaydınnn güzelmi güzel arkadaslarım benimmm...herkese güzel bir gün dilerimmm....

yerim ben bu besteyi maşşallah kuzuma...gerçekten cnm ya bu aralar çok tatlı olmaya başladılar..böle içime sokasım geliyor aksam eve gidince..

cok sağol melek arkadasım benım..aynen öle yapıştı cocuklara bu hastalıklar biri iyileşiyor öbürü hastalanıyor..Allahım beterinden korusun..

cok saol zeynepcim amin uzak dursun bebişlerimizden bu hastalıklar...

iyi yapmışsın dagıtmakla cnm yoksa insan işin içinden cıkamıyor bir başına...

teşekkürler canım. inşallah fotograflara bakarken onun yüzünde gülümseme sağlayabilirim... tüm çabam bunu için :)

valla bizimkileri ben yapıyorum tek başıma. eşim de yardım etmiyo. ama yavaş yavaş olcak bu iş... napalım... sen dağıtmakla iyi yapmışsın.
balonları bekliyorum

GÜNAYDIN TATLIŞKOLARIM. DUN AKŞAM ŞİŞE SÜSLERİMİ DE BİTİRDİM. SADECE İÇLERİNE SIVI SABUN DOLDURMA İŞİ KALDI.
PEÇETELİKLERİ YAPACAĞIM BU AKŞAM DA... HER AKŞAM BİR İŞ :)
HEPİNİZE MUSMUTLU Bİ GÜN VE KENDİM İÇİN BOL MUHABBETLİ GÜZEL Bİ GÜN DİLİYORUM. (BURAYI BOŞ BIRAKMAYIN)
BUGUN ÖĞLEDEN SONRA DEFNE Yİ DOKTORA GÖTÜRCEM. ÖKSÜRÜĞÜ Bİ TÜRLÜ GECMEDİ. GECELERİ DE GICIK ŞEKLİNDE ÖKSÜRÜYO UYANIYO. DUN GECE BATTANİYESİNE NEVRESİM GECİRDİM. DAAHA AZ ÖKSÜRDÜ. BUGUN Bİ GÖSTERELİM BAKALIM DOKTOR AMCAMIZ NE DİCEK... UMARIM BRONŞİT FALAN DEMEZ. ÇÜNKÜ KÖH KÖH ÖKSÜRÜYO :18:

ilk doğumgünü bıdığımız güneş 1 in oğlumu ismini bilmediğim için kusura bakma bende sizin doğumgününüzü kutluyorum.çok güzel bi gün olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…