daha detaylı anlat kız dedikodu yokmu yan masadaki fingirik kız naptı anlat anlat:))
cnm guzel gecmesıne cok sevındım daha nıce nıce guzel senlere ıns...
bide ilk bizimki sanıyordum ben bizden büyük bebişmi varmış bilmiyordummm
mağdurum çok mağdurum mağdurum( enginarlar bitti ama bende bittim ellerim simsiyah ve kesik içinde kaldı. ama sizleri okumaktan geri kalmadım yılmadım ayaktayım:)
Kayrama ve Zeynep Adama geçmiş olsun.
Doğum günü hazırlıklarınız çok güzeller hepinizin ellerinize sağlık
mybabylove hediyen de çok hoşuma gitti. inşallah ev işiniz gönlüne göre olur.
köşeminderi güle güle kullan hediyeni götür etleri löpür löpür:)
canım çocuklarla gidince çocuk parkı olan bölüme geçtik ordada pek kimse yoktu..ne anlatım kız:))
ne kadar dedikoduyu seven insanlarsınız:)ayıp ayıppp
eve dönerken lambada bir kız arabada hava attı bana:)sümüklü
ay başkada bir dedikodu yoksen anlat ekg çekmeye geldilermi tekrardan
Merhaba kızlar..
Oğluşum doğduğundan beri ilk defa çok hasta...
Perşembe akşamı ateşlendi ama genel durumu iyi göründüğü için grip geçirdiğini düşünerek dr.a götürmedim.
Cuma ateş inişli çıkışlı devam etti ve cumartesi ağzında ağır bir koku olduğunu fark ettim.Yemek yese de yemese de çok ağır kokuyordu ağzı.
Dr Kadir Tuğcudan öğrendiğim kadarı ile böyle durumlarda antibiyotik kullanmak gerekiyordu ama öncesinde beyaz küre yani wbc değerine bakmak gerekiyordu.Araya haftasonunun girmesi şansızlık oldu biraz.Pazar dayanamayarak acile gittik ve kan testi yaptılar.
Tahmin ettiğim gibi değerler çok yüksek çıktı ve hastaneye yatışının yapılması istendi.Ben müsade etmedim ve rahatlatıcı bir iğne olduktan sonra eve geldik.Bu sabah ise kendi doktoruna götürdüm.O da değerlerin yüksek olduğunu ama şimdilik 3 günlük iğne tedavisi uygulayacağını ve çarşamba tekrar kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
Sabah yine iğne vuruldu mecburen ve saat 9.30 da yatırdım.İlaçların etkisi ile hala uyanamadı yavrum.
Boncuğum sarardı soldu iyice.Hiç keyfi yok ve sürekli ağlamaklı.
Rabbim tüm hasta yavrulara şafii isminin tecellisi ile şifa versin...
MUTLU YILLAR BABYCERENİYİKİ DOĞDUN,,İYİKİ BİZİM ARKADAŞIMIZ OLDUN:13:
Eşine de geçmiş olsun,çok şükür kötü birşey yokmuş.
Beykozzz,,size de geçmiş olsun canım,,ailecek sümüklügillerden olmuşsunuz
Mira'da yeğeninya eşlik ediyo sizeAynı şekilde onunda burnu akıyo 2 gündür
MeleğimSen ne tatlı ne şeker bir hatunsun ya bunları topladım sana yolluyorum canım
İyi haftalar arkadaşlarımKış sabahına uyandık istanbulda yine..Miranın mızmızlıklarıyla ve uykusuzluğıyla dolu
bir haftasonu geçirdim,,aşırı iştahsız ve uykusuz yine...Genel olarak burun akması dışında bir görünen bir rahatsızlığı yok çok şükür ama iş yemek yedirmeye ve uyutmaya gelince şekli değişiyorUmarım bu süreç uzun sürmez...Yada büğüyüyor diye 1 yaş sendromuna mı giriyor acaba:18:Annemin gelmesiyle dinlenecektim ama kısmet olmadı ne diyeyim buna da şükür
Herkese güpgüzel bir hafta diliyorum
kızlar merhaba herkese iyi haftalar diliyorummmm...
hafta sonu Adanın öksürüğü aynen devam etti ilaçsız atlatmaya çalıştım ama kac gecedir cocuk uykudan uyanıp kusuyor dayanamayıp dun doktora gorurduk sinüzleri dolu dedi doktor ama ciğerlerde bişey yok dedi ve ilaçlar verdi..ilaçları iiçince dün gece güzel bir uyku cekjtı yavrum..
işlerimde cok yogun bugunde pek giremiycem foruma cok kaynatmayın..
adayla ugrasmaktan sıselerın resmını koyamamıstım zeynepcim sende sormussun ekliyorum hemen gecen hafta cektıklerımı..öemrin hazırlıklarıda super gozukuyoreline sağlık...
.
Eki Görüntüle 679304 Eki Görüntüle 679303
Kızlar beste bu ara çok şeker ya ne söylesek takrar ediyo;
Öksürüyoruz öksürüyo, hapşuruyoruz hapşuruyo:2:, kendince şarkı söylüyoel sallıyo , öpücük atıyo ....
Önce gösteriyoduk hiçbir şey yapmıyodu. Çocuk kaydetmiş hepsini bir anda yapıverdi.
O kadar tatlı ki alıp içime sokasım geliyo
Zaten sirine idi simdi desene 1000 kat daha sirine oldu off..yemede yaninda yat diyecemde sen yaninda iken yiyorsundur kesin,..ben olsam yerim valla :))
Bizde de taklitler var ama nerde bizim yapmadigim kaba saba hareketler var onlari yapar bizim oglan, kimi taklit ediyor anlamadim galiba kendini taklit ediyor ehehuehueh oglum her hali ile orjinal takiliyor anlayacagin :))
BABYCEREN bir yas daha yaslanip hala genc kalisini kutluyorum guzel anne!
Yarin actigimda yemekte ne yediginizden cocuklar uyuyunca ne yaptiginiza kadar detayli rapor bekliyoruz
SEKERSIZCAY hepsi hepsi hepsi harika olmus canim eline koluna saglik!
Nasil paraliyoruz kendimizi bu bidiklar icin ya Defne de ilerde bu yaptiklarini gordukce nasil kiymetli olacaksin onun gozunde!
MYBABYLOVE ve PLANNERa
Hediyeler sahane gorunuyor iyi gunlerde kullan canim
Okisin annesi nasil zevkli nasil ince dusunmus kat kat fazlasini gor insallah hep canim
ZADA pembis pembis ne guzel olmuslar oyleee eline saglik!
Gecikmeli olarak gecmis olsun da diyeyim. Hatta oyle bi gecsin ki bi daha donemesin bu hastaliklar!
KIZLAR ben tasarimlari yapip bastirip anne ve kardeslere pay ediyorum onlar kesiyor
Aslinda hepsini kendim yapacaktim ama omer kedi gibi pesimde gezdikce icim el vermedi
Hergun yeni birseyler gorup eve gelir gelmez yapiyorum bugunku cok hosuma gitti fon kartonundan 3boyutlu balonlar yaptim yarin paylasirim
Tabi pilim de bitityor bu kosturmacada...
Esim homurdanmaya baslamisti ona da kek ve borek yaptim birkac gun idare eder ama daha fazla dayanamaz :)
Stajerlere yaptiririm artik napiim :18:
Saati görünceoldum
Yarın sabahın köründe kalkacam ben yatıyorum şekerler öpüyorum hepinizi
İlkim kaçar
melegim,edaack,ilkim,siyahlale,tatlıcadı,pınarda teşekkür ederim kızlar
doom günüm çok güzel geçti:)
yemekteyken ilkim in sesini duymakta çok iyi geldi
ayrıca yarın edaack seninde dogum günün aklımdasın cicim:)yarın kutlayacam..
ve yarın ilk bebegimizin dogum günüde var..güneş1 in oğlu
açılışı siz yapıyosunuzhadi bakalım..
Kızlar beste bu ara çok şeker ya ne söylesek takrar ediyo;
Öksürüyoruz öksürüyo, hapşuruyoruz hapşuruyo:2:, kendince şarkı söylüyoel sallıyo , öpücük atıyo ....
Önce gösteriyoduk hiçbir şey yapmıyodu. Çocuk kaydetmiş hepsini bir anda yapıverdi.
O kadar tatlı ki alıp içime sokasım geliyo
Hay allah yaa bu hastaliklarda yapisti cocuklara gitmek bilmiyor..farkindaysaniz sira ile sanki birbirlerini takip ediyorlar ..allah sifa versin cnm ..biran once hepten sagligina kavusur ins..
Hazirladiklarin cok sirin ve guzel olmuslar cnm, ellerine saglik bu kadar yogunluk icinde yetistirebilmende super bir olay..masallah
ZADA pembis pembis ne guzel olmuslar oyleee eline saglik!
Gecikmeli olarak gecmis olsun da diyeyim. Hatta oyle bi gecsin ki bi daha donemesin bu hastaliklar!
KIZLAR ben tasarimlari yapip bastirip anne ve kardeslere pay ediyorum onlar kesiyor
Aslinda hepsini kendim yapacaktim ama omer kedi gibi pesimde gezdikce icim el vermedi
Hergun yeni birseyler gorup eve gelir gelmez yapiyorum bugunku cok hosuma gitti fon kartonundan 3boyutlu balonlar yaptim yarin paylasirim
Esim homurdanmaya baslamisti ona da kek ve borek yaptim birkac gun idare eder ama daha fazla dayanamaz :)
..............
SEKERSIZCAY hepsi hepsi hepsi harika olmus canim eline koluna saglik!
Nasil paraliyoruz kendimizi bu bidiklar icin ya Defne de ilerde bu yaptiklarini gordukce nasil kiymetli olacaksin onun gozunde!
............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?