2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Resimlerden en cok bu duruma memnun olanin Ece oldugu belli oluyor...kuzum oyle cok datlu cikmiski..keyifli oldugunuda her halinden belli :)) masallah

Cnm lutfen uzme kendini benimde oglanin standartlarin cok altinda bizimki dogdugundan beri gidim gidim kilo aliyor ama saglikli bir sorunu yok yani eger sizinde teslerde birsey cikmamissa bence hic canini sikma bazi cocuklarin bunyesi oyle olabiliyor..Umarim Ayse Duru ilerde toparlanir daha iyi olur annesi.

Cnm hediye olarak 5 agac dikip ve sertifikasini gonderme inceliginde ve ayrica bilincinde bulunmani cok taktir etttim...ne zamandir aklimda ama bir turlu yazamamistim simdi seni gorunce yine geldi aklima..cok guzel bir davranis ornegi gostermissin Guzel Ulkem Adina sana cok tsk ederim..

Canım tabiki abim bekar,kaç defadır kız bakınıyoruz diye yazıyorum ya,aşkolsun demek beni kaale almıyorsun
Bu arada abim 35 inde ve idareci,Hilvanda.Zaten kitap kampanyasında resmini görmüşsündür kahve takımlı...EEEEya siz?Hatunumuzun yaşı ve fotoğrafını alsam?Ay çok mu ileriye gittim,yangından mal kaçırır gibi:18:Eee ne yapayım söz konusu katıklı olunca hızımızı alamadık

Aaaa canım nerden duydun ki:18:Çoook teşekkür ederim meleğim benim.

Kizlar bugun dogum gunu icin hediye paketimin icine koyacagim sekerleme ve cikolatallarimi aldim, onlari koyacagin torbalarida burdan bir Turk dukkaninda buldum.. hani su kina gecelerinde yemis dagitiliyor onlarin iclerine koyduklari tulden torbalar var onlardan iste..aslinda cam kavonozlara koyuyum diyordum ama cok bakmama ragmen bulamadim..bende bunu denicem artik, sizce iyi olur mu..

BabyCeren cnm laptop un geldimi..Esin halledebilmissi yukseltme isini
geldi canım:)megafikselini yükseltmiş:))
canım seni kaale almamak olurmu..kız evi naz evidir:))
abinin resmini görmedim..hemen özel sayfana eklede bakıyım damadımıza:)
kuzenim 80 doğumlu yani 33 olacak mayısta..fotosu varsa hemen eklerim canım:)

Aaaa canım nerden duydun ki:18:Çoook teşekkür ederim meleğim benim.

kız duymayan mı kaldı

tamam canım 2 dk sonra özelde...

ARKADAŞLAR HEDİYE ÇEKİLİŞİMİ BEĞENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,2.DEFA MUTLU OLDUM;HEM BÖYLE BİR HEDİYE YAPTIRDIĞIM İÇİN HEM DE BEĞENİLDİĞİ VE TAKTİR GÖRÜLDÜĞÜ İÇİN.

Son düzenleme:
kizlar suna bir goz atarmisiniz minik bir oyuncak, bir takim ses cikaran kucuk muzik aleti..sizce guzel mi yani uygun olurmu cocuklar icin

mini xylophone assorted colours - each
BEN ÇOOK BEĞENDİM TATLIM,VALA İYİ BİR HEDİYE OLACAK..
o kadar alıntı yapmışsın:))sadece bana cevap yazmak içinmibenim kuzen özelde hazır seni bekliyo:))
duymasın kafamı kırar:))
hadi bakalım abinle özel de bir görüşsünlerbelki bu iş olur

canım doğru söylüyorsun alıntılara cevap yazmayı unutmuşum,hemen düzelttim zaten.bu arada arkadaşınnın fotosu biraz karanlık çıkmış boydan görsem lütfederler mi acaba?bir de branşı ne?

Son düzenleme:
arkadaşım degil kuzenimtamam senin için bir kaç yeni foto ekleyecem daha net
şimdiden görümcelik yapıyo gibisinbranşı rehber ögretmen

alalh allah daha şimdi yükledim,neyse gene yükleyeyim fakat birazdan çünkü çamaşır makinası ötüyor,çıkarıp sermem lazım,gelcem şimdi..

olmamış bi daha yükletamam bekliyorumgeç kalma

aaa herkes nereye kaçmışama amaaaa ben foto yüklüyodum
daha sizlerle dedikodu yapacaktım
melegim,ezraece nerelerdesiniz mutlu sende uyu bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…