ctesi tenha buralar yine belki gece kalabalıklaşırız. bugün marmarise yaz tam anlamıyla geldi nihayet:) bizde çok güzel bir gün geçirdik resimlerinide paylaştık başkalarındanda aynı performansı bekliyoruz:))
kızım yasdaşlarının anaları gercekten ıcınden cıkılması zor bır durumla karsıkarsıyayım ayse durum yaklasık 1 ay sonra yaına gırecek ve hala 7.5 kılo yemek yemıyor emmeyı bıle öyle ısteksız yapıyor kı cıroz yurumeye gayretı var ama halı gucu olmadıgından yuruyemıyor. dr gıdıyor arastırıyor bıldıgım butun seylerı uygulamaya calısıyorum sıfır a sıfır elde var sıfır bebeğim 4 aydır kılo almıyor , dun yıne dr gıttım kan tahlılı ve ıdrar tahlılı yapıldı cok sukur depolarımız falan ıı cıktı. ama sorun ne bu soru benı kahredıyor takıntı halıne geldı bu konuyla ılgılı cevrenızde örnekler var mı neler yapıyorlar ınsanlar? yardım eden olursa cok ıyı olucak heınıze sevgıler
Evet canım bekar..senin abin bekarmı:)
bizde evlilere kız vermezler ona göre baştan konuşalım:)
İlerde sorun olmasın:))
kaç yaşında abin.
Katıklı biberli ve künefe feda olsun..sende bize urfanın
şıllık tatlısından yaparsın:)))
Cnm hediye olarak 5 agac dikip ve sertifikasini gonderme inceliginde ve ayrica bilincinde bulunmani cok taktir etttim...ne zamandir aklimda ama bir turlu yazamamistim simdi seni gorunce yine geldi aklima..cok guzel bir davranis ornegi gostermissin Guzel Ulkem Adina sana cok tsk ederim..
geldi canım:)megafikselini yükseltmiş:))BabyCeren cnm laptop un geldimi..Esin halledebilmissi yukseltme isini
canım seni kaale almamak olurmu..kız evi naz evidir:))Canım tabiki abim bekar,kaç defadır kız bakınıyoruz diye yazıyorum ya,aşkolsun demek beni kaale almıyorsun
Bu arada abim 35 inde ve idareci,Hilvanda.Zaten kitap kampanyasında resmini görmüşsündür kahve takımlı...EEEEya siz?Hatunumuzun yaşı ve fotoğrafını alsam?Ay çok mu ileriye gittim,yangından mal kaçırır gibi:18:Eee ne yapayım söz konusu katıklı olunca hızımızı alamadık
Aaaa canım nerden duydun ki:18:Çoook teşekkür ederim meleğim benim.
geldi canım:)megafikselini yükseltmiş:)):
Hediye çekilişinde bize Pınarda hanım hediye alacaktı. kıyafet istemedik, onun yerine çocukla beraber büyüyecek, ömrü boyunca hatırlayacağı bir hediye istedik. veee Pınarda hanım, bizim için TEMA vakfı vasıtasıyla Manisa'daki hatıra ormanına 5 tane fidan dikti
sertifikamızı da gönderdi, çok güzeldi
oğluşumla beraber büyüyecek 5 tane fidan
sertifikamızı da çerçeveletip asacağım
TEŞEKKÜRLER PINARDA TEYZEEE
bende nar yapıyorum ama ayda 30 lira fazla geliyo bana
daha az ödeyim daha çok konuşayımsanırım ben imkansızı istiyorum
ne güzel bir hediye bu..çok güzel çoookk..pınarda harikasın tatlım..
o zaman al sana degişik bir tarif
Eki Görüntüle 683089
afiyet olsun:))
Harikaaa...
Geçmişi okuyup öyle cvp yazınca azıcık gecikti canım ama yazdım cvp
Otri bebeyi icat edene çok teşekkür ediyorum ama benim yavrumda hortumu görür görmez çığlık çığlığa ağlıyor...
Acaba canlarımı acıyor bilmiyorum ki...
Çözemedim bi türlü sebebini
Bak bende baston isteyenlerdenim ama konuyu bir türlü açamıyorum eşime :18:
Ben travel set almıştım,anakucağı çıkınca diğer kılıfını taktık ama ebat biraz ağır ve büyük olunca çok da kullanışlı olmuyor maalesef.
Birde 600 lira para verdik.Şimdi baston dersem eminim fena patlar
O tarifeyi bulursan banada haber ver olurmu
Bu bebeler bir alem yahu...
Evde çıt çıkmaz,parmaklarımın üzerinde yürürüm ama beyimiz 45 dk uyur..
Geçenlerde üst kata taşınan oldu ve o seste 3 saate yakın uyudu
muzlu prenses;
en alt kata kızarmış etimekleri diziyorsun.onları sıcak şerbetle yumusatıyorsun.üzerine komple yuvarlak kesilmiş muzları koyuyorsun.üzerine krem şanti onun üzerine de krema döşüyorsun.istersen üzerine bir kaç daha muz,krem şanti ve krema sürüp kapatıyorsun.üzerine fındık,ceviz,yada rendelenmiş çikolata parçaları,tarçın,kakaolu bisküvi serpiştirebilirsin.cevizlisi daha hoş.dolaba koymayı unutmayın.hamilelikte favori tatlımdı.
kurabiyeyi ise uzun zamandır yapmıyorum.ama çok basit üzerine de bir tanecik kavrulmuş fındık koyuyorsun.tarifimi bulursam bakayım.kek,poğaca işlerine aşağı yukarı 2 yıldır elimi sürmüyorum kv. sağolsun.ama prensesss ımmmm tam bana göre.bak cnm çekti ya....
cantık ise hamuru yumusacık oluyor.biraz yağlı ama olsun.sanırım içine kavurarak soğan,karabiber ve kıyma koyuyor.hamuru mayalıyor.ne demek şekerim iste yaptırırım valla.kırmaz beni.pamuk gibi kalbi vardır onun.
tütü de ya 100 yada 115 tl'ye gelecek.sen pasta siparişini verdin mi?
Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum çünkü kararsız olduğum bir konu var...
Kayra doğduğu gün emzik ile tanıştırıldı ve o gün bugündür bu emzik denen şey çoook işimize yaradı.Özellikle gece uyanmalarında tekrar uykuya geçmesinde veya bir şey olduğunda avutulma amaçlı çok iş gördü...
Ben normalde emziğini sadece yatacağı zaman veriyordum veya dışarı çıktığımda çok ağlarsa avunma amaçlı veriyordum.Onun haricinde gündüz sürekli emzik emen bir bebek değil.Daha doğrusu versem emerdi ama vermemeyi tercih ettim.
Şimdi 1 haftadır ise burnu feci tıkalı ve emziğini ememiyor.Eline alıp onunla oynayarak uyuyor.Arada bir emme girişiminde bulunuyor ama ememeyince sinirlenip emziği fırlatıyor ve emziksiz uykuya geçiyor.Dediğim gibi yaklaşık 1 haftadır her uykudan önce emziğini veriyorum ama ya atıyor ya da elinde bekletiyor ememediği için.
Şimdi ben diyorum ki acaba bu vesile ile emziği tamamen bıraktırsam mıııııı,yoksa daha 1 yaşında,en azından 2 yaşına kadar çok iş görür düşüncesi ile burnu açılınca tekrar versem miiii ?
geldi canım:)megafikselini yükseltmiş:))
canım seni kaale almamak olurmu..kız evi naz evidir:))
abinin resmini görmedim..hemen özel sayfana eklede bakıyım damadımıza:)
kuzenim 80 doğumlu yani 33 olacak mayısta..fotosu varsa hemen eklerim canım:)
kız duymayan mı kaldı
tamam canım 2 dk sonra özelde...
Aaaa canım nerden duydun ki:18:Çoook teşekkür ederim meleğim benim.
BEN ÇOOK BEĞENDİM TATLIM,VALA İYİ BİR HEDİYE OLACAK..kizlar suna bir goz atarmisiniz minik bir oyuncak, bir takim ses cikaran kucuk muzik aleti..sizce guzel mi yani uygun olurmu cocuklar icin
mini xylophone assorted colours - each
o kadar alıntı yapmışsın:))sadece bana cevap yazmak içinmibenim kuzen özelde hazır seni bekliyo:))
duymasın kafamı kırar:))
hadi bakalım abinle özel de bir görüşsünlerbelki bu iş olur
pınardacım ben foto falan göremiyorum senin abi nereye saklanmış:)
şimdiden kaçmış sanırım
arkadaşım degil kuzenimBEN ÇOOK BEĞENDİM TATLIM,VALA İYİ BİR HEDİYE OLACAK..
canım doğru söylüyorsun alıntılara cevap yazmayı unutmuşum,hemen düzelttim zaten.bu arada arkadaşınnın fotosu biraz karanlık çıkmış boydan görsem lütfederler mi acaba?bir de branşı ne?
alalh allah daha şimdi yükledim,neyse gene yükleyeyim fakat birazdan çünkü çamaşır makinası ötüyor,çıkarıp sermem lazım,gelcem şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?