Kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler
Ayy gittiginizi gormedim galiba babyCeren hatunda kacti onuda gormedim :))ben gozlerim acik uyuyorum o kesin, sizlerede iyi geceler umarim guzel uyur ve guzel ruyalar gorursunuz..
Canım bence evi satışa çıkar,tabi daha evvelinde varsa en yakınınzdan evin borcunu kapatacak bir yardımda bulunmalarını isteyin.yok eğer yardım gelmezse bu defa mecburen araba satılıacak ve ev kredisi bitirilecek.sonrasında istediğin standartlara uygun evini seç ve al,pahalı gelirse az biraz daha kredi çek,pahalı gelmezse sen gene de kredi çek hem daha ucuza ayağınızı yerden kesecek bir araba alırsınız hem de evini(mutfak,banyo,duvar,perde)istediğin şekilde dizayn edersin(nişi de unutmakızlar alakasız olacak ama bir akıl verin bana
ben yaza taşınmak istiyorum,evimi sevmiyorum heryere uzak ve çevremde park yok..en büyük sebepte
cerenin okuluna yakın olsun istiyorum..çağlada büyüyü ilerde oda okula gidecek servis işiyle ugraşmıyım..
ben bırakıyım ben alıyım istiyorum..parasından dolayı degil..içim öyle daha rahat olacak..
evimizin daha 2 yıllık kredisi var..acaba burayı kiraya verip kirayamı çıksam..
yoksa arabayı satıp buranın kredisini bitirip evmi satın alsam:26:
yeni alacagım ev daha pahalı olacak ee eldede para yok kocam yine kredi çekecek offf..
kiraya çıksam ilerde ev alınca yine taşınmayla ugraşacam ki çok zor oluyo..
eşimide dar bogaza sokmak istemiyorum..zaten zorla yetişiyo,hem ev hem işyeri hemde kredi..
ne yapsam ne yapsammmmm...
eee kendisine yeni ev alınca o evin ödemesi ne olacak?neyse kafam karıştı sabah sabah ayıkınca b ir daha okurum tatlımcanım ne yap biliyormusun arabanı sat oranın kredisini bitir
sonra kiraya ver orayı geliriyle diger evin kredisini öde ve 2evin olsun hem kira gelirinde olur kredin bitince
canı msen de bir gün öncesinde yap partini,oğluşunun doğum gününde ise gene ailenle vakit geçirir aynı zamanda da sadece üçünüz o özel günü kendinize ayırır gönlünüzce gezer,eğlenir ,bol bol fotoğraf çektirirsiniz,nasıl fikir bu fikirKeyfim cok kacik
O kadar hazirlik yaptim en yakin cevremizin cogu 23nisan tatilini birlestirmis cumadan yola dusuyor
bizim dogumgunune gelemiyorlar haliyle
1hafta ertele diyorlar ama o zaman da babam yok
2ucu pis bi degnek cok kararsiz kaldim bana bi el atin
o kadar hazirlandim cok canim sıkildi
ankara üniversitesinde okudu..ama şimdi burda ögretmenlik yapıyo..
o kadar kalbi temiz merhametli bir insan ki..melek gibi..çok iyi niyetli..
bir sorunum oldugunda ararım akıl verir dinler anlamaya çalışır..çok mantıklıdır..
bütün arkadaşlarının akıl hocasıdır..bilmişlikten degil sadece yardımcı olmayı çok sevdiginden..
çok merhametlidir çookk..asla kalp kırmazzz..
eminim sende öylesindir..
çok benzettim sizi
Eki Görüntüle 684634
Canım bence evi satışa çıkar,tabi daha evvelinde varsa en yakınınzdan evin borcunu kapatacak bir yardımda bulunmalarını isteyin.yok eğer yardım gelmezse bu defa mecburen araba satılıacak ve ev kredisi bitirilecek.sonrasında istediğin standartlara uygun evini seç ve al,pahalı gelirse az biraz daha kredi çek,pahalı gelmezse sen gene de kredi çek hem daha ucuza ayağınızı yerden kesecek bir araba alırsınız hem de evini(mutfak,banyo,duvar,perde)istediğin şekilde dizayn edersin(nişi de unutma)Nasıl fikir bu fikir
eee kendisine yeni ev alınca o evin ödemesi ne olacak?neyse kafam karıştı sabah sabah ayıkınca b ir daha okurum tatlım
canı msen de bir gün öncesinde yap partini,oğluşunun doğum gününde ise gene ailenle vakit geçirir aynı zamanda da sadece üçünüz o özel günü kendinize ayırır gönlünüzce gezer,eğlenir ,bol bol fotoğraf çektirirsiniz,nasıl fikir bu fikir
Canım bekar mıhani abim için hani belki akraba oluruz o zaman gelsin biberli ekmekleeer,künefeleeer
Ecesuelif canım ne kuaförü..bende kuaöre para verecek göz varmı:))birazdan çarşıya çıkacam boyamı alacam..yarın evde kendim boyayacam:))
kızım yasdaşlarının anaları gercekten ıcınden cıkılması zor bır durumla karsıkarsıyayım ayse durum yaklasık 1 ay sonra yaına gırecek ve hala 7.5 kılo yemek yemıyor emmeyı bıle öyle ısteksız yapıyor kı cıroz yurumeye gayretı var ama halı gucu olmadıgından yuruyemıyor. dr gıdıyor arastırıyor bıldıgım butun seylerı uygulamaya calısıyorum sıfır a sıfır elde var sıfır bebeğim 4 aydır kılo almıyor , dun yıne dr gıttım kan tahlılı ve ıdrar tahlılı yapıldı cok sukur depolarımız falan ıı cıktı. ama sorun ne bu soru benı kahredıyor takıntı halıne geldı bu konuyla ılgılı cevrenızde örnekler var mı neler yapıyorlar ınsanlar? yardım eden olursa cok ıyı olucak heınıze sevgıler
kızım yasdaşlarının anaları gercekten ıcınden cıkılması zor bır durumla karsıkarsıyayım ayse durum yaklasık 1 ay sonra yaına gırecek ve hala 7.5 kılo yemek yemıyor emmeyı bıle öyle ısteksız yapıyor kı cıroz yurumeye gayretı var ama halı gucu olmadıgından yuruyemıyor. dr gıdıyor arastırıyor bıldıgım butun seylerı uygulamaya calısıyorum sıfır a sıfır elde var sıfır bebeğim 4 aydır kılo almıyor , dun yıne dr gıttım kan tahlılı ve ıdrar tahlılı yapıldı cok sukur depolarımız falan ıı cıktı. ama sorun ne bu soru benı kahredıyor takıntı halıne geldı bu konuyla ılgılı cevrenızde örnekler var mı neler yapıyorlar ınsanlar? yardım eden olursa cok ıyı olucak heınıze sevgıler
Evet canım bekar..senin abin bekarmı:)
bizde evlilere kız vermezler ona göre baştan konuşalım:)
İlerde sorun olmasın:))
kaç yaşında abin.
Katıklı biberli ve künefe feda olsun..sende bize urfanın
şıllık tatlısından yaparsın:)))
oooo hatunlar firardaaa kızlar bitmedi gezmeniz
Ecesuelif canım ne kuaförü..bende kuaöre para verecek göz varmı:))birazdan çarşıya çıkacam boyamı alacam..yarın evde kendim boyayacam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?