2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kalip sizlerle konusmayi cok isterdim ama oglumun sakiyan sesi geliyor uzaktan bende bu yuzden yavastan kaciyorum sizleri cok opuyorum, canlariniz ve bebeleriniz hep hos olsun...hafta sonunuzda ins guzel olsun.

kızlar bende kaçayım.. zaten zor bağlanıyorum sinir oldum..
hepinize kocaman hepinize iyi geceler ve iyi haftasonları diliyorum..

Canım bence evi satışa çıkar,tabi daha evvelinde varsa en yakınınzdan evin borcunu kapatacak bir yardımda bulunmalarını isteyin.yok eğer yardım gelmezse bu defa mecburen araba satılıacak ve ev kredisi bitirilecek.sonrasında istediğin standartlara uygun evini seç ve al,pahalı gelirse az biraz daha kredi çek,pahalı gelmezse sen gene de kredi çek hem daha ucuza ayağınızı yerden kesecek bir araba alırsınız hem de evini(mutfak,banyo,duvar,perde)istediğin şekilde dizayn edersin(nişi de unutma)Nasıl fikir bu fikir
canım ne yap biliyormusun arabanı sat oranın kredisini bitir
sonra kiraya ver orayı geliriyle diger evin kredisini öde ve 2evin olsun hem kira gelirinde olur kredin bitince
eee kendisine yeni ev alınca o evin ödemesi ne olacak?neyse kafam karıştı sabah sabah ayıkınca b ir daha okurum tatlım
canı msen de bir gün öncesinde yap partini,oğluşunun doğum gününde ise gene ailenle vakit geçirir aynı zamanda da sadece üçünüz o özel günü kendinize ayırır gönlünüzce gezer,eğlenir ,bol bol fotoğraf çektirirsiniz,nasıl fikir bu fikir

Canım bekar mıhani abim içinhani belki akraba oluruzo zaman gelsin biberli ekmekleeer,künefeleeer

Arkadaşlar hala o kayıp 20 sayfayı okuyamadım,aklım orada ama,mutlaka okuyaceğiimBu arada Doğama geçmiş olsun dilekleriniz için öpüldünüz şekerleeer

merhaba kızlar,günaydın dicektim ama öğlen olmuş,oğlum öğlen uykusunda,babası uyutmuş,sağolsun..dün gece amma geyik yapmışsınız..şifreler falan..oğlum 1 haftadır emekliyor..geçen haftada saçını kesti babası...tabi pek düzgün olmadı ama idare eder...saçları gözüne kulaklarına dökülüyordu...bi de dalgalı pek dağınıktı...ha bu arada iki hafta önce oğlumu ilk defa parka götürdük çok sevdi...bizim daha doğum günümüze 1 aydan fazla var...sizin hazırlıkları gördükçe...acaba oğlum büyünce dermiki anne dğum günümü niye yapmadın dermiki diyorum..kv doğumgününde yanlarına çağırıyo ..aman neyse ..burdada eş dost yok zaten...hayırlısı bakalım...haziranda bende işe başlıcam ama oğluma kim bakacak bilmiyorum...dersler bitecek nasılsa yanımda götürürüm diyordum ama uykusu problem olabilir...şimdiden onun stresi sardı..neyse herkese ii hafta sonları
babyceren cnm kuafördesin galiba...yok yok daha erkenmiş...evi toparlıyon...sonrada gezmeye..hadi ii gezmeler...

Evet canım bekar..senin abin bekarmı:)
bizde evlilere kız vermezler ona göre baştan konuşalım:)
İlerde sorun olmasın:))
kaç yaşında abin.
Katıklı biberli ve künefe feda olsun..sende bize urfanın
şıllık tatlısından yaparsın:)))

Ecesuelif canım ne kuaförü..bende kuaöre para verecek göz varmı:))birazdan çarşıya çıkacam boyamı alacam..yarın evde kendim boyayacam:))

Şuan size uyuss tabletimin hızıyla baglanıyorum:))
benim laptopu eşim götürdü..2gb olan hızını 4 mega fiksel:))yapacakmış...teknoloji özürlü kocam benim:))
olsun yinede seviyom kocamı...verene kurban dinimiz amin:))))

kızım yasdaşlarının anaları gercekten ıcınden cıkılması zor bır durumla karsıkarsıyayım ayse durum yaklasık 1 ay sonra yaına gırecek ve hala 7.5 kılo yemek yemıyor emmeyı bıle öyle ısteksız yapıyor kı cıroz yurumeye gayretı var ama halı gucu olmadıgından yuruyemıyor. dr gıdıyor arastırıyor bıldıgım butun seylerı uygulamaya calısıyorum sıfır a sıfır elde var sıfır bebeğim 4 aydır kılo almıyor , dun yıne dr gıttım kan tahlılı ve ıdrar tahlılı yapıldı cok sukur depolarımız falan ıı cıktı. ama sorun ne bu soru benı kahredıyor takıntı halıne geldı bu konuyla ılgılı cevrenızde örnekler var mı neler yapıyorlar ınsanlar? yardım eden olursa cok ıyı olucak heınıze sevgıler

Ecesuelif canım ne kuaförü..bende kuaöre para verecek göz varmı:))birazdan çarşıya çıkacam boyamı alacam..yarın evde kendim boyayacam:))

doğru söylüyon...bir sürü para alıyolar..ben hayatımda 3 defa saç boyatıp sonrasında kendi saç rengimin daha iyi olduğuna karar veren birisi olarak cahilim bu konularda biraz..tabi sürekli boyasam ben de kendim boyarım...

canım tahlilleriniz temiz çıkmış çok şükür.zor durum tabi ama sanırım yemediği için kg almıyor.mama vermeyi denedinmi ek gıda nebileyim hiçmi sevdiği biş yok irmik p.unu şekerli muh yap içinede aptamil tarzı mama koy ben 5-6 kaşık mama koyuyorum gece yatmadan bilemedimki sen herşeyi denemişşindir ama biberonla mamayı vermeye çalış bebe bisk.felan kat muz felan sever bebekler şimdi ek gıdaya geçmedinmi emziriyorum demişsin ayy kafam karıştı valla biz anne sütü hiç almadık mamayla büyüdük sonra ek gıdaya başladık.allah yardımcın olsun yeni şeyler denemeye devam et belki çıtı pıtı bir kız olucak :)en azından sağlık sorunu yok buna şükür

Ben çıktım peşimden mutlucuğum gelmiş:18:. Bilsem biraz daha kalırdım.
Bu da sana gelsin cicim

Canım tahlillerinde sorun yokmuş kalbini ferah tut; Yeme konusunda zorluyo musun acaba ondan mı reddediyor. Bir de dr un ne diyor bu duruma?

Ben de yedim o tatlıdan tadı çok hoş ama başka isim bulamamışlar mı acep

ctesi tenha buralar yine belki gece kalabalıklaşırız. bugün marmarise yaz tam anlamıyla geldi nihayet:) bizde çok güzel bir gün geçirdik resimlerinide paylaştık başkalarındanda aynı performansı bekliyoruz:))

öncelikle tripliyim sana
40 yılda bı doğru laf ettın demişin ,hep mi yanlışım
senı unutmıcaz Demişin...sen benı sevmıon mu
tabletım catlak olabılır lakın göruom yazdıklarınızı

Şimdi konuya dönelim
tabıkı kendın boyıcan aferın.bende kendım boyarım

muhallebı,muz,buskuvı kalorısı yuksek yıyecekler.tabı yemegen bı bebek ıçın bunları yesın demek zor ama yedığı seylerın ıçıne kecıboynuzu özu ve/veya keçiboynuzu tozu koyarsan bunlarda kilo aldırmaya ve de bagısıklıgı güçlendırmeye yarıyor.bırde eczanelerde satılan ve mamaların ıçıne konulan kalorı arttırıcı malt lar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…