2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aaa herkes nereye kaçmışama amaaaa ben foto yüklüyodum
daha sizlerle dedikodu yapacaktım
melegim,ezraece nerelerdesiniz mutlu sende uyu bakıyım

geldim ama gidiciyim kuzu gözler gitti gidiyor:)) pınar kuzenini beğenecekmi bir görümce olarak merak ettim onu öğreneyim yatıcam:)

geldim ama gidiciyim kuzu gözler gitti gidiyor:)) pınar kuzenini beğenecekmi bir görümce olarak merak ettim onu öğreneyim yatıcam:)

valla biz damadın yüzünü tam seçemedik:))
bilemiyorum kararsızız
sende ne meraklısın git yat
sanki bizim görüp begenmemizle olacak işmi bu
gençler karar verecek:))

aaa herkes nereye kaçmışama amaaaa ben foto yüklüyodum
daha sizlerle dedikodu yapacaktım
melegim,ezraece nerelerdesiniz mutlu sende uyu bakıyım

Ben aslinda hep buralardayimda,bazen yazmayinca uzun sure cikiveriyorum hattan ehueheuh
Diger bir yandan da dogum gunu icin alacaklarimi ayarliyorum ama bir gozumde burada :))bak gozlerimi hic kirpmiyorum

Ben aslinda hep buralardayimda,bazen yazmayinca uzun sure cikiveriyorum hattan ehueheuh
Diger bir yandan da dogum gunu icin alacaklarimi ayarliyorum ama bir gozumde burada :))bak gozlerimi hic kirpmiyorum

melegim biryere ayrılma sensiz olmuyogözlerini 4 aç
bak pınarda görümcelik yapıyoboydan foto istiyo
azraece meraktan uyumuyo sonucu bekliyo
benim uykum geliyo

Tatlım açıkçası ben beğendim kuzenini,yalnız dediğin gibi asıl beğeniyi esas kız ve esas oğlan belirleyecek...yarın abime bir belirteyim bakalım ne diyecek...tabi kuzeninin görüşü de önemli...şimdi abim(eminim kuzenin de aynı şeyi yapacaktır)kim,kimlerden,fiziği nasıl,ailesi nasıl,babası ne işle meşgul(nedense artık:44:)kaç kardeşler,şayet olursa burada yani hilvanda yaşayabilir mi?diye sorular dizecektir..

Burasi bura olali hic boyle birsey gormemistir herhalde, artik topigimizde hayirli isler icinde kollar sivandi hadi hayirlisi diyelim..
Kizimizin tarafi BabyCeren ve oglumuzun tarafi Pinarda sizleri kutlarim sekerlerim hep boyle olun guzel bir is yapiyorsunuz, belkide sayenizde bir ciftimiz olucak dugunude burda kutlariz artik kimbilir
Bende sanki taki merasimi yapar gibi konusmusuz yaa :))

eğer olursa buiş,düğünde takıları baybcrene takarız,görümcedeeeen 1000 kontöööör

canım ben nasıl söyliycem kuzenime bilemiyorum:)heralde kardeşine çıtlatırım tepkisi ne olur hiç bilmiyorum..
yani kısaca yazıyım,teyzem emekli sınıf ögretmeni,eniştem tekel de müdürdü ama oda emekli..
4 kardeşler..3 kız ögretmen,erkek ünv mezunu ama şimdilik öyle takılıyo..
hilvanda yaşarmı bilemiyorum..siz aslen urfalımısınız canım..
neyse bakalım sen çıtlat bende çıtlatıyım..umarım kafamız kırılmaz:))

pınardacım 1000 kontör süpermiş:))tam benlik:)bolca dedikodu yaparım:)
bu arada abinin kriterleri varmış baksennnnnn
sanırım abin bakımlı süslü püslü seviyo
benim kuzenim çok sadedir,gerekmedikçe makyaj bile yapmaz..
dekolte giymez..namaz kılar..yani öyle havalı falan degildir..
sadedir..ama çok içtendirrr:)

canımcığım biz ailecek siverekliyiz,fakat 25 y ıldan beridir hilvanda yaşadık,oralı sayılırız anlayacağın.benim de babam öğretmen,annem ev işleri müdürühayırlısı olsun canım,bak ne diyeceğim sen yarın mı çınlatacaksın,önce ben çınlatayım sana haber vereyim sen sonra kuzenine söyleiçünkü kuzenin olur der de abim yan çizerse bayana ayıp olur.nasıl fikir bu fikirsonuçta kadınlar daha hassastır bu konularda.

valla bende böyle bir şey görmedimkız isteme merasimi yapacaz:))
takı merasiminde bütün takıları bana takacaksınız
sakın adresi şaşırmayın banaaaa:))

tamam canım öyle yapalım ve bu konuyu kapatalımherkese dedikodu malzemesi vermeyelim
sen çıtlak ben bekliyorum

CANIM OLDU BU İŞ O ZAMAN,ÇÜNKÜ KRİTER DEYİNCE BEN DE TAM BUNLARI KASTETMİŞTİM.ABİMİN ARADIĞI ÖZELLİKLER TAMAMEN BUNLAR.ABİM BAKIMLIDIR ÇOK,EŞİNİN DE SADE,HOŞ,MAKYAJSIZ VE DİNİ İNANCI TAM OLMASINI İSTER.cUMANAMAZLARINI KAÇIRMAZ.İŞTE ASIL SORUN KUZEN YANİ BİZİM GELİN HİLVANDA YAŞAR MI?BENCE BUNU SOR ÖNCE.BİZİM ESAS OĞLANLA İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZ VAR MI?

hımm sende kriter falan yazınca ben sandım hoş kokoş arıyo
esas oglanla ilgili merakımızı abinle konuştuktan sonra size yöneltiriz görümce hanım:)))
kuzenim sigarada kullanmaz bilesin
hilvan konusunu bilemiycemama anlaştıktan sonra neden olmasın ki
diger kardeşide niğde de oturuyo..ordan biriyle evli
hadi bakalım sabah ola hayrola..
hayırlısıysa olsun..hayırlı degilse olmasın inşallah..kimse üzülmesin

eğer olursa buiş,düğünde takıları baybcrene takarız,görümcedeeeen 1000 kontöööör

Aaa hani bize o kadar taniklik edicez, banada agac dikersin dimi cnm :))
BabyCeren yasadim cnm gelsin konturler super yaa..ama sana az gelir 1000 kontur dimi

Arkadaşlar uyumam gerekiyor malum 5 te süt sağma merasimim var,hepinizi öpüyor tatlı rüyalar diliyorum...baybcerenciğim yarın devam ederiz...

Aaa hani bize o kadar taniklik edicez, banada agac dikersin dimi cnm :))
BabyCeren yasadim cnm gelsin konturler super yaa..ama sana az gelir 1000 kontur dimi
1000 kontür kız istenirken,1000 kotür kızı verirken:)))
yeter kız idare ederim az dedikodu yaparım:)10 gün yeter bana
Arkadaşlar uyumam gerekiyor malum 5 te süt sağma merasimim var,hepinizi öpüyor tatlı rüyalar diliyorum...baybcerenciğim yarın devam ederiz...

evet canım bende uyumaya gidiyorum..bu kadar oturmayacaktım ama hayırlı bir işe giriştik diye oturdum
iyi gecelerrrr

Kizlar bende aranizda maydonoz gibi kaldim galiba...birde araya girip yaziyorum yaa..kendime cok gulesim geldi, bu konularda bende cok iyiyimdir kizlar ..cok arkadasimi tanis yapip ama sonuc pek basari saglamasada denemelerim cok olmustur..

Arkadaşlar uyumam gerekiyor malum 5 te süt sağma merasimim var,hepinizi öpüyor tatlı rüyalar diliyorum...baybcerenciğim yarın
devam ederiz...

Tabiki cnm sen yat uyu, malum uyku olmazsa suttee az olur dimi..iyi geceler sanada sekerim, tatli ruylar ve simdiden iyi pazarlar
BabyCeren sanada iyi geceler sekerim benim alisveris merasimim bitmek uzere ins...cok is var cok nasil yetistircem bu kadar seyi ,,daha print aldiklarimi kesmedim yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…