oy oy maşallah kuzuya .aslında ben bazen çok önemsemiyorrum anlamaz küçük diyorum ama kayt cihazı gbiler hiç beklenmedik anda atıyorlar golleri kocaman: 46:
günaydın canım allah sağlık versin düzenini kur yerleş yazın boyu uzun kaçamak yaparsınız.minik kuşun nasıl yeni arkdş.alıştımı
kolay gelsinn
Telden gırmek zor geldı yenısını cektım sıze:)
Telden gırmek zor geldı yenısını cektım sıze:)
evet öyle bı kayıtlar ki dikkatli olmak lazım.ben çocukların dudaktan opulmesıne cook karsıyım ama kızım 1-2 gundur gelip dudaktan opuyo ama sadece benı...anladık ki babasını taklid edıyo:))işten gelince babası ufak bı opucuk kondurur onu gözlemlemiş ve onu yapıo
evet öyle bı kayıtlar ki dikkatli olmak lazım.ben çocukların dudaktan opulmesıne cook karsıyım ama kızım 1-2 gundur gelip dudaktan opuyo ama sadece benı...anladık ki babasını taklid edıyo:))işten gelince babası ufak bı opucuk kondurur onu gözlemlemiş ve onu yapıo
pazardan geliyorum. oğluşuma girdirecek en ufak bir kıyafet bile bulamadımbütün tezgahlar kız çocuklarına yönelmiş lafa gelince, erkek çocuk severken "heyyy maşşalllahhh, analar ne yiğitler doğuyor bree" diyenler hiç düşünüyor mu acaba, O9 YİĞİTLER NE GİYİYOR diye
zaten geçen haftalarda, bir tezgah sahibi ile müşteri arasında şu konuşma geçmişti:
müşteri: bu hafta kız (kıyafeti) getirdin mi
tezgah sahibi: getirdim getirdim
müşteri: getir getir. zaten satarsan kız (kıyafeti) satarsın, oğlan (kıyafeti satamazsın)
tezgah sahibi: ya valla, artık kıza (kıyafetine) yöneleceğim
sanki, oğlan anneleri bebelerini çıpıldak gezdiriyor da kıyafet almıyor
ne demek " oğlan kıyafeti satılmaz, kız kıyafeti iyi satılır"
mağazalar da farklı değil. yasak savmak için yapılmış gibi ufak bir oğlan bölmesi, dükkanın geri kalanı kız
Harikasınız,beni de anın e miHerkese günaydın mutlu günler
Biz iyiyiz çok şükür,,eşim ve kızımla yemeğe çıktık dün gece,,
sonra evimize döndük biraz zorla da olsa uyuttum minnoşumu
Eşim bana hırka almış hediye olarak kızımda t-shirtHafif müzlkli bi yerdi,
Mira oynadı durdu garsonlarla
Babycerencim künefe dedin canımı çektirdin sabah sabah
C.tesi sabah bir aksilik olmazsa meleğimle ve Mahirle buluşuyoruz kızlar
Sabah kahvaltı organize etmeye çalışıyoruz,,yüksek ihtimalle "Anadolu yakasında" ve sahil şeridinde
olacak buluşmamız.(kadıköy/üsküdar) Bize katılmak isteyen bütün mayıs annelerine şimdiden duyrulur:92:
Avrupa yakasından gelen anneler için; dilberege(beylikdüzü)ve ben(fatih)buluşup gideceğiz,,bu yakadan gelen annelerle de
buluşabiliriz ve beraber gidebilirizKatılmak isterseniz özelden irtibat kuralım ve rez.sizi de dahil edelim,,gideceğimiz yeri tam netleşince buradan bildireceğim
şimdilik bu kadarherkesi çok öptüm
canım kızına kooocaaamaaaanGunaydınnnAkşam kızım oyuncak kutusundan kurdelaya baglı yesıl balonunu getırdı koydu onumuzeSonra gıttı kıtaplarını karıstırdı harıl harıl bı sayfa actı onu da getırdı balonun yanına koydu ve bıze gosterdıGözlerımız pörtledi.ıkısı de yesıl balondu ve bunu daha once bız gostermedık hiçResım cektım hatta ama telde buraya nasıl atcam bılemedım
HARİKA YA,DAHA NELER GÖRECEĞİZ BU VELETLERDEN,BİZLERİ ŞAŞITMAYA VE SEVİNDİRMEYE DEVAMTelden gırmek zor geldı yenısını cektım sıze:)
Afferim benim güzel kızıma.. Ya gerçketen küçücükler ama inanılmaz zekiler.. Bazen öyle şeyler yapıyorlar ki hayretler içinde bırakıyorlar insanı.. Maşallah
Nazar
Canım dudaktan öpme bizde de var.. Nedense bir kaç zamandır... Yanağımı uzatıyorum kafamı çevirim dudaktan öpüyoranneannesini de öyle.. ama babasını yanaktan öpüyor.. Çok şekerler yaa...
Geçengün asansöre bindik.. Asansötde karşılaştığımız yabnacı bir adamın kucağına attı kendini.. adama sarıldı ve şap diye öptü yanağından... adam da şaşırdıgülmeye başladık hepimiz.. Yine geçen gün markette yürürken kasada poşetlerini dolduran ve arkası dönük olan bir payanın poposuna tutundu.. İki elini şak diye dayadı.. aslında ondan güç alarak durdu ama yavrum ne bilsin . Kadın bir hışımla döndü bi baktı bacaksız bir velen.. Ooo küçük ben çok erken başlamışsınız dedi hey Allahım bu çocuklarla daha neler göreceğiz bakalım
Beybicerencim yediklerini anca hazmettin herhal,yeni gördük de seni
selamtatlışlar nasılsınız benim karnım aç biraz gerginim
ceren patates kızartması yiyo ama bana yedirmiyor
2 gün önce çağlanın bezi bitmişti markette numarasını bulamayınca huggıes alıyım dedim..kızlar için minnili yapmışlar ondan..
dün gece aglıyarak uyandı bezini çekiştirip durdu:26:dedim heralde rahatsız etti degiştirdim..sabah bi baktım sırtı pancar gibi:26:
tam bel kısmı nasıl kızarmış nasıl 1 günde bu hale gelmiş anlamadım..hemen banyo yaptırdım kremledim yatırdım ama mecbur yine
aynı bezi taktım..akşam eşim prima alıcak..
sanırım bezini degiştirdik diye böyle oldu..içim gitti ya
daha önce pişik bile olmamıştı..
işte böyle
yediklerim eridi gitti bile canım yahatta şuan çok açım sanırım çikolata yiyecegim:125:
çocuklara ayrı ayrı yemek yaptım ama kendime birşey hazırlamaya üşeniyorum:)
açım aççççaklıma sizin melegimle yediginiz kebaplar geldi off offf
annem bana küsmüş diye eşim dedi akşam yemege gidelim anneni ve kardeşinide alalım,tamam olur dedim..
Neyse annemi arıyorum açmıyo en son bana mesaj atmış''arama açmayacagım''töbe yarabbim 20 yaşındakiler gibi trip atıyo bana:)
kardeşime dedim sen söyle akşam yemege gidecez..aramış annemle konuşmuş annemde tamam demiş
Sanırım onunda karnı aç yoksa bizimle gelmezdi
şu anneleride anlamak çok zor ya
harika okurken bile canım istedi yacANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇAĞLA YA...Sen kızartmayı boşver bak sana bugün yediğim bir salata tarifi vereyimatatesleri haşla,yeşil soğan ve kuru soğan doğra,2-3 yumurta da haşla ve doğra,maydanoz da ekle,veee asıl bomba içine mutlaka ton balığı koy,salatalık limon ve zeytin yağı derken afiyetle ye...HARİKA BİR LEZZET...
benim de canım katıklı ekmek ve künefe çekti of offff
selamtatlışlar nasılsınız benim karnım aç biraz gerginim
ceren patates kızartması yiyo ama bana yedirmiyor
2 gün önce çağlanın bezi bitmişti markette numarasını bulamayınca huggıes alıyım dedim..kızlar için minnili yapmışlar ondan..
dün gece aglıyarak uyandı bezini çekiştirip durdu:26:dedim heralde rahatsız etti degiştirdim..sabah bi baktım sırtı pancar gibi:26:
tam bel kısmı nasıl kızarmış nasıl 1 günde bu hale gelmiş anlamadım..hemen banyo yaptırdım kremledim yatırdım ama mecbur yine
aynı bezi taktım..akşam eşim prima alıcak..
sanırım bezini degiştirdik diye böyle oldu..içim gitti ya
daha önce pişik bile olmamıştı..
işte böyle
harika okurken bile canım istedi yaton balıgını şu kutudakilerdenmi koyacam canım:26:yarın mutlaka yapacam
resminide çekecem:))
bana katıklı deme yabende çok severim helede acılıysa şuan çıkıp mahalledeki fırınları dolaşsam her birinde 10 ar tane katıklı yaptıran bulabilirim:))
künefeyi bu akşam senin için yiycem hemde harbiye künefesikötüyüm ben kötüyüm kötüyümm
evet sanırım cildi çok hassas..beyaz tenli diye sanırım:26:bak mesela ben kara bir kızım hangi bezi kullansam sırtım kızarmıyo:)slm canım kıyamam ben çağlaya teni hassas sanırım pudrada iyi geliyor sür annesi canı acımasın.huggıes bende merak ediyorum yeni erkeklr için olanı numune gönderiyolarmış istedim bakalım denicem.ben açken çok asabi olurum umarım sen öğle olmazsın:18::18: dur ben sana bizim kır pidecinin tel.veriyim hıımmm nefiss dur en iyisi ben sipariş veriim patates kıyma peynirli birer tane yeter sanırım.sen şimdi teşkk.eder altta kalmak istemezn üzülme sende 3-5 porsiyon künefe ısmararsın he he bak bu tklifi herkese yapmam sevildiğini bill
karpızzz damıevet canım kutudakilerden..bir de yanında buzzzz gibi karpuzzzz harika gidiyorr..yarın resmini bekliyorummm.
Dün akşam da ben eşimle tartıştımne olacak annesi yüzünden.... Nedenini de yazmak istiyorum fakat daha sonra...şu an küsüm
evet sanırım cildi çok hassas..beyaz tenli diye sanırım:26:bak mesela ben kara bir kızım hangi bezi kullansam sırtım kızarmıyo:)
açken bende çok asabi olurumşimdi zaten ben açım sen ne diye bana kır pidesi fala diyosun bide yetmezmiş gibi patates kıyma peynir yazıyosun bi yerim şişcek yok sana küfene münefe
bak hadi yine kıyamadım sanakünefe yok ama münefe yollayacam sana:))
karpızzz damıohhh ya başka konu yokmu vallahi cıldirecegimmmmm
ne oldu ne yaptı bu kaynanan yine ya:26:neden üzdü seni bakıyım anlat canım açılırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?