ahh canım sen bana kızdınmı:26:şaka yaptım kız:)
İnşallah herkes çok çok çok iyidir.
Ben her zaman ki gibi fırsat olmayan zamanlarda hersey için fırsat yaratmaya çalışıyorum. Okudum ki meleğimle bu hafta buluşma tertipleniyormuş. Meleğim ve mahiri görmek için kısa bir süre olsa da katılacağım. Birbirinizi alarak geleceksiniz anladığım kadarıyla ben de eminönüne geçmeden yer çok uzak değildir diye düşünerek gecen seneden kalma bu görüşememe olayını kendi adıma sonlandırıp geleceğim inş.
Herkes kendine ve özellikle fındık, fıstık bebişlerine çok iyi baksın....
Kızlar yaa size bişey danışmak istiyorum..Feyzanurumun dişleri henüz çıkmadı yanii bi tane bile çıkan dişi yok...dr a götürdümüzde en son bütün tahlilleri yapılmış ve kan değerleri falan hepsi normal çıkmıştı dr olabilir desede pek içime sinmiyor bu durum...ne dersiniz bunla ilgili bir bilgisi olan var mı?
alyel hanım, hiç endişe etmeyiniz. çıkacak diş damakta durmaz, emin olunuz
affınıza sığınarak, kendi oğlumun bir süre önce çekilen tomografisinden bir kare paylaşmak istiyorm. amacım sizi korkutmak değil, tam tersine rahatlatmaktır. tomografide işaretle gösterdiğim gibi, bebeklerin dişleri oluşur ve çıkma zamanlarını sabırla beklerler. ağzında bir sürü diş göreceksiniz, bunlardan sadece 2 tanesi şuana kadar çıktı. diğerleri damağında uslu uslu bekliyordamağın hemen altında olduklarından, sanki çıkmış gibi görünmektedirler.
lütfen endişe etmeyiniz, bazı bebekler yürüdükten sonra bile çıkarabiliyor dişlerini
alyel hanım, hiç endişe etmeyiniz. çıkacak diş damakta durmaz, emin olunuz
affınıza sığınarak, kendi oğlumun bir süre önce çekilen tomografisinden bir kare paylaşmak istiyorm. amacım sizi korkutmak değil, tam tersine rahatlatmaktır. tomografide işaretle gösterdiğim gibi, bebeklerin dişleri oluşur ve çıkma zamanlarını sabırla beklerler. ağzında bir sürü diş göreceksiniz, bunlardan sadece 2 tanesi şuana kadar çıktı. diğerleri damağında uslu uslu bekliyordamağın hemen altında olduklarından, sanki çıkmış gibi görünmektedirler.
lütfen endişe etmeyiniz, bazı bebekler yürüdükten sonra bile çıkarabiliyor dişlerini
Evet çok haklısınız chihiro hn cım ; dediğiniz gibi "çıkacak diş damakta durmaz"tomoğrafi de çok ilgimi çekti doğrusu valla çok açıklayıcı ve bilimsel olarakta kanıtlayıcı bir ileti olmuş çok teşekkürler ilgin için...
Ne bileyim; etraftan böle diş fırçaları hazırlıkları, azı dişleri falan okudukça ben de, her ne kadar bu konuyu araştırmış ve olabilirliğine kanaat getirmiş olsam da bazen işte "acaba beslenmesinde yanlışlık mı yapıyorum bişeyler mi eksik?" diye annelik içgüdüsü ve kuruntularımın da dürtüklemesiyle canımın sıkıldığı oluyor...zayıfız..dişimiz yok..ve henüz yürümeye geçemedik...bekliyorum sabırla...sağol canım...
bugün deneyim yoktu, şuan işlerimi de bitirdim. akşam 18:30 okuma grubuna kadar boşum....
biraz gezmek istiyorum ama oğluşumla...
babası "sen istediğin kadar gez, dolaş. ben oğluşumla müzeye gideceğim" diyor...
ama ben de oğlumla gezmek istiyorum...
acaba biz, karı-koca, farkında olmadan çocuğu gezmek için kullanıyor muyuz :26:
topikte bizden başka kimse yok...
akşama ne yemek yapacaksınız? yada ne bileyim :44: pilavı tane tane düşürmek için veya çıkmayan şeftali lekesi için neler önerirsiniz? hani, konuşacak birşey bulamayınca konu açmak üzere böyle şeylerden başlanır ya... o bakımdan şeyettirdiydim...
daha daha nasılsınız?
oohhh sefanız olsun..pek de güzel olmuş...gezin tabii ki hakkınız bu kadar çalışmaya deneye can mı dayanır canım...valla babanıza hayran kaldım..ben ne zaman çocukları azcık eşime bıraksam azcık kendim için bişe yapsam hemen gözlerini pörtleterek nerde kaldığımı sorar velhasıl şöle ağız tadıyla tek başıma bi takılamam(( valla bence baksın oğluşuna sen de bi kendine vakit ayır valla ohh sefan olsun..
Ha buu arada şu okuma grubun var ya çok ilgimi çekiyor..nasıl bir grup ve ne okuyorsunuz ilgimi celbetti azcık açsan...ha bi de şu chihiro nerden geliyor onu merak ediyorum çin işi gibi..yavvv ben de ne meraklıymışım hazır yalnız yakalamışken bi sorayım dedim
hemen şeyettireyim canım tabiii ki de hakkaten başbaşa kaldık yahu..işe akşam yemeğinden başliyim...akşam yemeği olarak dünden artanları ısıtıcam biliyorsunuz israf harammenümüzde fırınta patates-tavuk-biber-domates karışımı yemeğim var acık, pilav da var yeter akşama, mercimek çorbam var acık e daha nolsun...ama bizim ev ahalisi evde bu arada bunlar öğlen yemeğinde yendiyse ki başka menü düşünmem gerekecek şuan bişe düşünemedim..: (neyse..buluruz bişe.. pilav nasıl tane tane olur? bi kere pilav niye yapışır? özünde bulunan nişastadan dolayı...boolll boooll yıkıyacağız taakkiii dupduru suyu çıkana kadar birinci şart ve en önemli şart bu..ikinci olarak yağını ve suyunu iyi ayarlamak gerekiyor ki artık göz kararı yapıyorum ben öle ölçme falan kalmadı bende...bi de pişerken fazla dürtmemek lazım kısık ateşte yani...şeftali lekesi....hımmmm...lekelere genelde amvay in leke çıkaraıcısı sıkar ölece makiney atarım...çıkıyor genelde...işte böle canımmm sıra sende....:)) sevdim bu işi yavvvvv
istediğim sorudan başlayabilir miyim örtmenim
-- chihiro, bir anime kahramanı. Jaon çizgifilmlerine anime deniyor. Dünyaca ünlü yönetmen Hayao MIYAZAKI'nin Spirited Away adlı animesinin başkahramanı bir kız çocuğu. bu anime, animasyon dalında Altın Ayı ödülü aldı ayrıca
-- kitap okuma grubumuz, genelde 30-35 yaş arası bayanların oluşturduğu bir grup. çoğunluğumuz itibariyle doktoralıyız. hatta geçen hafta 2 arkadaşım doktoralarını bitirip, yard. doç. oldularokuma konusunda benim favorilerim, Dostoyevski, Kafka, Selim İleri ve Alev Alatlı ama diğer arkadaşların farklı önerileri olursa da dinliyoruz.
-- babasının oğluna bakmayı istemesi uzaktan güzel görünüyor ama ben de oğlumla vakit geçirmek istiyorum. sanırım eşim, geç (43 yaşında) baba olmanın acısını çıkarırcasına, baba-oğul etkinlikleri yapmak istiyor:26: ben de aynı şekilde geç (33 yaşında) anne olmanın verdiği telaşla, vaktimin çocuğunu oğlumla geçirmek istiyorum
hımmm tabii ki bildiğin konulardan başla evladım ...
vaavvv çok fiyakalı bir nick olmuş desene...demek kahraman...ödüllü üstelik hımm...güzel...
valla ne kadar da iyi yapıyorsunuz genelde biz milletçe pek fazla okuyan bir millet değiliz böle faaliyetler cidden çok hoş...kıskandım..grubum olmasada ben de okumaya çalışırım fırsat buldukça İskender Pala, Senai Semirci,Sinan Yağmur, Elif Şafak vs en son okuduklarım bunlardı..arada çeşit de katıyorum tabii yani anlayacağın her telden çalıyorum...
Siz en iyisi gezme olayını şöle çözün..sen, enişte ve bebişiniz beraber gezin...madem geç anne baba oldunuz o zaman devamını en kısa zamanda dileriz yanii benim gibi 10 yıl ara vermeyin derim en ideal yaş farkı 3 yaş...şimdiki aklım olsa üstüste 3 tane çocuğum olsun bi arada büyüsün isterdim arkadaş gibi..neyse...
amway çok pahalı değil mi dostum :18: daha geleneksel bir yöntem beklemiştim oysa ki :26:bendeniz daja ziyade, hacışakir beyaz sabunla çitilemeyi tercih ediyorum. çok otantik oluyor
pilav konusundaki önerilerini beğendim doğrusu
akşam yemeği menünüz de güzelmiş. bu akşam baba-oğul anneannede yiyecekleri için rahatım ama yarın sabahtan yapmam lazım yemeği :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?