2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cikirokkocugum sanırım parana kıyıp magazaları geziyodun:)
orhan cemale neler aldın bakıyım:)yoksa yine kendine çin yaka gömlekmi alıp geldin

pınardacım eline saglık vişneye bayılırımbende geçenlerde ayva reçeli yaptımayvayı yedik:)
çok güzeldi yaww

ev meselesi canım,ev almak istiyorum..eşim de daha evlenmeden bana peşinatı babamlardan alırız demişti.şimdi de ben bunu hatırlatınca yok efendim onlardan urfadan ev alıyorum diye para alamazmışçünkü kaynana denen kuyu cadısının dırdırını carcarını sevgili eşim çekmek istemiyormuşbiliyorsunuz kaynana burda kalmamızı (oğlunun)istemiyor ille de evinin dibine yerleşmemizi istiyor.ya kızlar allah aşkına bir insan 2 günde bir aranır mı yahu?kadının işi gücü yok oğlunu arıyor gecenin 11'nde...eşim de farkında ama ne yapayım diyor bu konuya(arama konusuna)peşinatı eğer bulamazsak(birikimimiz de yok)çok sıkıntı çekeriz ödemelerde...

40 kişi bir arabaya sığabildiniz de ufacıcık annenize gelince mi "ay araba hepimizi almaz" oldu Babyceren hanım
siz de annesiniz hanımefendi, sıra size de gelir elbet
annenizi gönülden destekliyorum ve kendisinin yerine size bir mesaj yazıyorum: "geçen gün arabaya sığamadığım için pikniğe gelememiştim, bugün nasıl sığacağım ki yemeğe götüreceksiniz ey hayırsız kızım sen de annesin..."

bu defa paraya kıydım vallahi 3 tanesi 5 liraya şort yerine, tanesi 2,5 liraya tişört ve şort aldım oğluşuma

5 liraya da nevresim ve 5 liraya çarşaf aldım bu arada

Ben de dedim ki kaynana cadısı diğer oğluna ev alıyor,her haftasonu cebini dolduruyor evini yeniliyor(geçen hamileyken gitmiştik kaynımın bütün pencerelerini pvc yaptırmış,ayrıca yerleri de parkelemiş)bana gelince mi carcarlığı tutuyor dedim...eşim de hık mık etti tabi ne diyecek.bakmayın bu örnekleri verdiğime ben başkasını bu hayatta ne kıskandım ne de görgüsüzlük yaptım..bu konuda kendimi beğenirim işte..kendi haklılığım için eşime bunları söylemek zorundaydım sadece.

buna benzer olay bizimde başımıza geldi..evlendigimizde ev alacaz diye söz verdiler,kirada oturduk sonra haberimiz olmadan 1 ay içinde evlerinin üstüne derme çatma kat çıktılarkaynanama gittim kolumdan tuttu üst katı gezidirdi bana diyoki''burası çocuk odası burası yatak odası''şok oldum..ben evlenmeden önce eşime demiştim ben asla annenlerin orda oturmam diye..neyse kabul etmedik kavga çıkardılar çokta tınnsonra ev begendik hadi alın yardım edin dedik 50 vereceklerine 30 verdiler..bizde kredi çektik çok zor durumda bıraktılar bizi..benim kaynanamda 2 güne bir arar sinir olurum..yok şu hasta yok bunun cenazesi var hadi gel oglumtatile gidecez arar aman oglum dişardan yemeyin aman oglum suda çok kalma hasta olursunya bu adam bebekmi yanasıl üstüne düşüyo sinir oluyorum
para vermeseler bile siz evinizi alın canım hem faizlerde baya düşmüş..Allah yardımcınız olsun kolay degil ama bir yerdende başlamak gerekiyo..işte biz 5 yıllık çekmiştik 3 yılı bitti bile

canım iyi yapmışsın,ne güzel 2 yılınız kalmış hayırlısıyla..tatlım buradaki evler fahiş fiyata...normal standartta bir ev(doğal gazlı,3 +1)evle 180 den başlıyor..

sanada birşey anlatıyoa pişman ediyon hasıgmadı araba ne yapalımmmkardeşim kocaelinden gelmiş onu götürmesek olurmu
abimle yengemde vardıbaşka bi sebep daha var herşeyi yazdırtma bana
burdan anneme mesaj yazırum''annecim bugün sıgarız çünkü bugünde abimleri götürmeyecegiz sen gel başımızın üstünde yerin var''
ay bu seferde abimler duyarsa onlar küsecek
arabanmı var derdin var
bu defa paraya kıydım vallahi 3 tanesi 5 liraya şort yerine, tanesi 2,5 liraya tişört ve şort aldım oğluşuma

5 liraya da nevresim ve 5 liraya çarşaf aldım bu arada
ne kadar çok para harcamışsın şok oldummilli servetimizi alatıyosunuz cikirokko hanım
keşke taksit falan yaptırsaymıştınız
herşeyi anladımda 5 liraya çarşaf nasıl oluyo onu anlayamadımçin yaka giydigine göre çarşafta çin malı olmalı
hayırlı olsun cicimgüle güle kirlet işlaaa

-- çarşaflar, ihraç fazlası olduğu için 5 liraya aldım
-- taksit hiç aklıma gelmedi halbuki, 1 şort+1 tişörte 5 lirayı bayılırken içim de cizlamıştı :18:
-- Çin yaka gömleklerim (söylemesi ayıp) Marks ile Spencer'dan oğluşuma monşer bir arkadaşım 3 zıbına 100 lira vererek hediye getirmiş. içim yandı. daha uzun kullanılan bir bebek gereci almaya gittik ama bulamadık. o kadar para 3 zıbınla 1 ay sonra eskilere mi gitsin zıbınları verip 2 tane M&S gömlek aldım hala giyiyorum. ömrüm olursa önümüzdeki 10 yıl daha giyerim
-- "çocuğun yediği helal, giydiği haram" felsefesiyle büyüdüğümden, çok para vermek istemiyorum bebek kıyafetlerine :18: yoksam, kendi gömleklerim ya Faprika yada Netivörk'tür netekim onların da outletidir, o ayrı konu

canım iyi yapmışsın,ne güzel 2 yılınız kalmış hayırlısıyla..tatlım buradaki evler fahiş fiyata...normal standartta bir ev(doğal gazlı,3 +1)evle 180 den başlıyor..
canım burdada evler çok pahalı,merkezdeki normal evler 250 den baslıyo..30 yıllık bşnalar 150 civarı..
bende merkezde ama ara sokaklara bakıyorum:))180 civarı ama yine bizi aşıyo canım..
işlaa ucuz ve güzel ev buluruz işlaaa:)

ahh canım sen bana kızdınmı:26:şaka yaptım kız:)
bide hava atmışın,marks spencer,fabrika,netivörk falann noluyooben çocugum olduktan sonra kendime degilde onlara pahalı şeyler alıyorum:26:yani çokta pahalı degil mesela cerene 35 liraya tulum aldıysam kendime 15-20 liraya tişört alıyorum..hoş bu yaz bişeyde almadımgiycek birşeyim yok..şu çin yakalardan bi tane yollasana
saygılar monşer

talaycım o paylaştıgın resimdeki şeyin adı ney bilmiyorum ama ben onları hiç sevmiyorumne öyle ya köpek gezdirir gibi

Selam kızlar,

06.07.13 c.tesi yani bu cumartesi saat 09.30 da üsküdar'da beltur paşalimanı cafe de buluşuyoruz/buluşacağız/buluşmak istiyoruz
Beltur
Meleğimi ve Dünya tatlısı oğlunu görmek isteyenler, bizimle kahvaltı etmek isteyenler,müsait olanlar buyursun gelsin
Önden giden deniz kenarında yer tutsun Rez. yapılmıyormuş hak geçmesin diye
Avrupa yakasından katılan dilberege ve ben metrobüsle gidecegiz karşıya. Bize katılmak isteyen annişlerle kontak kurup zadanın arabasına sıkışırız yaniZada bizi bi yerden alacak ama söyleyemem unuttum çünkü
Anadolu yakasındaki kızlardan yavrumkedi,nagihan,planner,hejar,beykoz...ve diğer anneler..
Avrupa yakasından tatlıcadı...İzmitten şekerli şekersiz.. duyun sesimic.tesi sabah müsaitseniz beraber bi kahvaltıya ne dersiniz?
Daha uzaktan katılacak arkadaşlar; haftasonu trafik olduğu için sabiha gökçen havalimanını kullansınlar

Bugun tüm gun dısarda ıdık ve telefonumuda evde unutmusum tam saskın ordek oldum cıktım :)) bu yuzden cnm mesajını gec gordum ve gec yazabıldım sorry..
Bulusma ıns cok sayı ıle gerceklesır ben herkesi tanımak ve gormek ısterım...yılda bır kez ancak Tr ye gelebiliyorum ve gelirkende inanın cok ozlemlerım olarak buraya varıyorum ve bu ozlemlerımden bırıde sızlerı gormek oluyor sekerler...Eger ısınız yoksa mutlaka gelmenızı cok arzu ederım...mutlu annecım sanada emeklerın ve gayretlerınden dolayı cok tsk edıyorum..

Seni alısverıs konusunda cok taktır edıyorum ..neden mı en ıyıyı ucuzu alır gıbı bır huy edınmıssın masallah darısı basıma dıyım..

Bende bugun 10 tl 3 tane kulotlu corap aldım oglana kı hemen doner donmez gıydırmek ıcın..
Birde 5 tl ye sepha ortusu aldım ıyı mı sence ...Emınonu sagolsun cennet gıbı yaa bu konuda :))
Baskada ucuz birsey yoktu valla...

İyi sabahlarhayırlı cumalar kızlar

Sanırım kızımın diğer köpek dişi de çıktı çıkacak,,akşamdan beri beni emmek dışında tek bir lokma yemedi,
normalde de pek yemese bile galeta bisküvi tarzında şeyleri alıyordu ağzına, dünden beri dokunmuyor bile..
Birde huysuz ki sormayın...Söylene söylene geziyordu evin içinde sabah sabah
Telefonu ipadi yada yada ışıklı bi lamba var onu bulunca hemen bana getirip diga diga diyor:44:
Bende aç anlamında olduğunu düşünüp açıyorum eline veriyorum ama o da değil(aç diyebiliyor zaten):44:Başka bişey anlatmaya çalıştı ama ne? ben anlamayınca da iyice sinirlendi akşam sinirinden ağladı
Diganın anlamını bilen varsa paylaşsın lütfen buna ihtiyacım var

Bizden haberler böyle şekerler
Herkese çok güzel bir gün diliyorum

günaydın herkeze benden çay dün bakıcımızla oğluşumu tarttırmaya gittik.geçen ay 8700 olan oğluşum 9100 çıktı.400 gr almışız ve 2 cm uzamışız.çok mutlu olduk.Rabbim tüm bebeklerimiz için devamını getirsin.inş. dün pazarda bende oğluşum için bişey bulamadım.hep kızlara neymiş kızların kıyafetleri daha çok satıyormuş.benim oğlanı ne zaman kendi haline bırakak yerde ne varsa hoop ağıza götürüyor.izmaritçi olacak diye korkuyorum:18:

Günaydın kızlar....ohh nihayet bu haftayıda bııtırdık..herkese güzel bir gün diliyorummmm

mutlucum öldürdün cnm beni gülmekten...bak tekrar sölüyorum Altunizadede inecen:))) neyse Allahtan dilberege yanında

evet evet nerdesiniz kızlar ya bu kadarmıyız..yokmu bizim muhtesem deniz manzaralı kahvaltımıza eşlik etmek isteyen..

meleğimi ve mahiri görmek isteyen annişler nerdesinizzz...hepinizi bekliyoruz...

mutlucum köpek dişleriniz hayrlı olsun tatlım...bizim henüz cıkmadılar...alt ust azılar cıktı maşşallah herbişeyi yiyor artık ama köpek dişlerden ses seda yok daha...

diganın anlamını bende merak ediyorum dogrusu..bizimkide yapıor bazen...

bizim burda perşembe günleri sosyete pazarı kuruluyor. kaliteli ama hraç fazlası olduğu için ucuza birçok şey alıyorum fekat ucuzluk ve kalitenin buluştuğu yer tabiki de İstanbul Fatih'te çarşamba pazarı bu konuda çok iyiydi ama mutlu_anne hanım çok daha güzel bir pazar önermişti. Beylikdüzü müydü, hatırlayamadım şimdi:26: cumartesi buluştuğunuzda bu konuda mutlaka fikirlerini alınız ve Londra'ya dönmeden son bir alışveriş turu daha yapınız derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…