evet sanırım cildi çok hassas..beyaz tenli diye sanırım:26:bak mesela ben kara bir kızım hangi bezi kullansam sırtım kızarmıyo:)
açken bende çok asabi olurumşimdi zaten ben açım sen ne diye bana kır pidesi fala diyosun bide yetmezmiş gibi patates kıyma peynir yazıyosun bi yerim şişcek yok sana küfene münefe
Bak hadi yine kıyamadım sanakünefe yok ama münefe yollayacam sana:))
karpızzz damıohhh Ya başka konu yokmu vallahi cıldirecegimmmmm
Ne oldu ne yaptı bu kaynanan yine ya:26:neden üzdü seni bakıyım anlat canım açılırsın..
annem bana küsmüş diye eşim dedi akşam yemege gidelim anneni ve kardeşinide alalım,tamam olur dedim..
neyse annemi arıyorum açmıyo en son bana mesaj atmış''arama açmayacagım''töbe yarabbim 20 yaşındakiler gibi trip atıyo bana:)
kardeşime dedim sen söyle akşam yemege gidecez..aramış annemle konuşmuş annemde tamam demiş
sanırım onunda karnı aç yoksa bizimle gelmezdi
şu anneleride anlamak çok zor ya
cikirokkocugum sanırım parana kıyıp magazaları geziyodun:)
orhan cemale neler aldın bakıyım:)yoksa yine kendine çin yaka gömlekmi alıp geldin
pınardacım eline saglık vişneye bayılırımbende geçenlerde ayva reçeli yaptım ayvayı yedik:)
çok güzeldi yaww
ev meselesi canım,ev almak istiyorum..eşim de daha evlenmeden bana peşinatı babamlardan alırız demişti.şimdi de ben bunu hatırlatınca yok efendim onlardan urfadan ev alıyorum diye para alamazmışçünkü kaynana denen kuyu cadısının dırdırını carcarını sevgili eşim çekmek istemiyormuş biliyorsunuz kaynana burda kalmamızı (oğlunun)istemiyor ille de evinin dibine yerleşmemizi istiyor.ya kızlar allah aşkına bir insan 2 günde bir aranır mı yahu?kadının işi gücü yok oğlunu arıyor gecenin 11'nde...eşim de farkında ama ne yapayım diyor bu konuya(arama konusuna)peşinatı eğer bulamazsak(birikimimiz de yok)çok sıkıntı çekeriz ödemelerde...
buna benzer olay bizimde başımıza geldi..evlendigimizde ev alacaz diye söz verdiler,kirada oturduk sonra haberimiz olmadan 1 ay içinde evlerinin üstüne derme çatma kat çıktılarkaynanama gittim kolumdan tuttu üst katı gezidirdi bana diyoki''burası çocuk odası burası yatak odası''şok oldum..ben evlenmeden önce eşime demiştim ben asla annenlerin orda oturmam diye..neyse kabul etmedik kavga çıkardılar çokta tınn sonra ev begendik hadi alın yardım edin dedik 50 vereceklerine 30 verdiler..bizde kredi çektik çok zor durumda bıraktılar bizi..benim kaynanamda 2 güne bir arar sinir olurum..yok şu hasta yok bunun cenazesi var hadi gel oglum tatile gidecez arar aman oglum dişardan yemeyin aman oglum suda çok kalma hasta olursun ya bu adam bebekmi ya nasıl üstüne düşüyo sinir oluyorum
Para vermeseler bile siz evinizi alın canım hem faizlerde baya düşmüş..allah yardımcınız olsun kolay degil ama bir yerdende başlamak gerekiyo..işte biz 5 yıllık çekmiştik 3 yılı bitti bile
sanada birşey anlatıyoa pişman ediyon ha40 kişi bir arabaya sığabildiniz de ufacıcık annenize gelince mi "ay araba hepimizi almaz" oldu Babyceren hanım
siz de annesiniz hanımefendi, sıra size de gelir elbet
annenizi gönülden destekliyorum ve kendisinin yerine size bir mesaj yazıyorum: "geçen gün arabaya sığamadığım için pikniğe gelememiştim, bugün nasıl sığacağım ki yemeğe götüreceksiniz ey hayırsız kızımsen de annesin..."
ne kadar çok para harcamışsın şok oldumbu defa paraya kıydım vallahi3 tanesi 5 liraya şort yerine, tanesi 2,5 liraya tişört ve şort aldım oğluşuma
5 liraya da nevresim ve 5 liraya çarşaf aldım bu arada
ne kadar çok para harcamışsın şok oldummilli servetimizi alatıyosunuz cikirokko hanım
keşke taksit falan yaptırsaymıştınız
herşeyi anladımda 5 liraya çarşaf nasıl oluyo onu anlayamadımçin yaka giydigine göre çarşafta çin malı olmalı
hayırlı olsun cicimgüle güle kirlet işlaaa
pazardan geliyorum. oğluşuma girdirecek en ufak bir kıyafet bile bulamadımbütün tezgahlar kız çocuklarına yönelmiş lafa gelince, erkek çocuk severken "heyyy maşşalllahhh, analar ne yiğitler doğuyor bree" diyenler hiç düşünüyor mu acaba, O9 YİĞİTLER NE GİYİYOR diye
zaten geçen haftalarda, bir tezgah sahibi ile müşteri arasında şu konuşma geçmişti:
müşteri: bu hafta kız (kıyafeti) getirdin mi
tezgah sahibi: getirdim getirdim
müşteri: getir getir. zaten satarsan kız (kıyafeti) satarsın, oğlan (kıyafeti satamazsın)
tezgah sahibi: ya valla, artık kıza (kıyafetine) yöneleceğim
sanki, oğlan anneleri bebelerini çıpıldak gezdiriyor da kıyafet almıyor
ne demek " oğlan kıyafeti satılmaz, kız kıyafeti iyi satılır"
mağazalar da farklı değil. yasak savmak için yapılmış gibi ufak bir oğlan bölmesi, dükkanın geri kalanı kız[/QUOTsanırım yiğidin malı meydandadır sözünden dolayı pazara erkek kıyafeti getirmiyorlar deyip bayat bi espiri yapayım
kızlar blogları dolaşırken bebek tasması diye bişey gördüm yeni yürüyen çocuklar için değişik geldi.benimki gibi hareketli bi bebek için olabilir gibi geldi.
canım burdada evler çok pahalı,merkezdeki normal evler 250 den baslıyo..30 yıllık bşnalar 150 civarı..canım iyi yapmışsın,ne güzel 2 yılınız kalmış hayırlısıyla..tatlım buradaki evler fahiş fiyata...normal standartta bir ev(doğal gazlı,3 +1)evle 180 den başlıyor..
-- çarşaflar, ihraç fazlası olduğu için 5 liraya aldım
-- taksit hiç aklıma gelmedihalbuki, 1 şort+1 tişörte 5 lirayı bayılırken içim de cizlamıştı :18:
-- Çin yaka gömleklerim (söylemesi ayıp) Marks ile Spencer'danoğluşuma monşer bir arkadaşım 3 zıbına 100 lira vererek hediye getirmiş. içim yandı. daha uzun kullanılan bir bebek gereci almaya gittik ama bulamadık. o kadar para 3 zıbınla 1 ay sonra eskilere mi gitsin zıbınları verip 2 tane M&S gömlek aldım hala giyiyorum. ömrüm olursa önümüzdeki 10 yıl daha giyerim
-- "çocuğun yediği helal, giydiği haram" felsefesiyle büyüdüğümden, çok para vermek istemiyorum bebek kıyafetlerine :18: yoksam, kendi gömleklerim ya Faprika yada Netivörk'tür netekimonların da outletidir, o ayrı konu
kızlar blogları dolaşırken bebek tasması diye bişey gördüm yeni yürüyen çocuklar için değişik geldi.Eki Görüntüle 748626 benimki gibi hareketli bi bebek için olabilir gibi geldi.
çocuklar çok hareketli olabilir ama tasmayı da haketmiyorlar gibi geldi bana da :26:
hareketli çocuklarımız varsa, biz de hareketli,zeki ve çevik (bir de ahlaklı kısmı vardı sanırım :) anneler olmalıyız diye düşünüyorum :26:
bu arada, annem bir cenaze dolayısıyla köye gitmişti dün. Orhan Cemal'le tüm gün beraberdim. parka gittik. gerçekten ordan oraya koşuyordu, ben de sürekli gözetim altında tutmayı unutmayarak serbest bıraktım ki koşsun,oynasın,düşsün tekrar kalksın, çakılları "hoppaaaa" diyerek savursundemem O ki; çocuklar hareketliyse biz de hareketli olacağız. 2 kere 2 dört
Selam kızlar,
06.07.13 c.tesi yani bu cumartesi saat 09.30 da üsküdar'da beltur paşalimanı cafe de buluşuyoruz/buluşacağız/buluşmak istiyoruz
Beltur
Meleğimi ve Dünya tatlısı oğlunu görmek isteyenler, bizimle kahvaltı etmek isteyenler,müsait olanlar buyursun gelsin
Önden giden deniz kenarında yer tutsunRez. yapılmıyormuş hak geçmesin diye
Avrupa yakasından katılan dilberege ve ben metrobüsle gidecegiz karşıya. Bize katılmak isteyen annişlerle kontak kurup zadanın arabasına sıkışırız yaniZada bizi bi yerden alacak ama söyleyemem unuttum çünkü
Anadolu yakasındaki kızlardan yavrumkedi,nagihan,planner,hejar,beykoz...ve diğer anneler..
Avrupa yakasından tatlıcadı...İzmitten şekerli şekersiz.. duyun sesimic.tesi sabah müsaitseniz beraber bi kahvaltıya ne dersiniz?
Daha uzaktan katılacak arkadaşlar; haftasonu trafik olduğu için sabiha gökçen havalimanını kullansınlar
-- çarşaflar, ihraç fazlası olduğu için 5 liraya aldım
-- taksit hiç aklıma gelmedihalbuki, 1 şort+1 tişörte 5 lirayı bayılırken içim de cizlamıştı :18:
-- Çin yaka gömleklerim (söylemesi ayıp) Marks ile Spencer'danoğluşuma monşer bir arkadaşım 3 zıbına 100 lira vererek hediye getirmiş. içim yandı. daha uzun kullanılan bir bebek gereci almaya gittik ama bulamadık. o kadar para 3 zıbınla 1 ay sonra eskilere mi gitsin zıbınları verip 2 tane M&S gömlek aldım hala giyiyorum. ömrüm olursa önümüzdeki 10 yıl daha giyerim
-- "çocuğun yediği helal, giydiği haram" felsefesiyle büyüdüğümden, çok para vermek istemiyorum bebek kıyafetlerine :18: yoksam, kendi gömleklerim ya Faprika yada Netivörk'tür netekimonların da outletidir, o ayrı konu
Selam kızlar,
06.07.13 c.tesi yani bu cumartesi saat 09.30 da üsküdar'da beltur paşalimanı cafe de buluşuyoruz/buluşacağız/buluşmak istiyoruz
Beltur
Meleğimi ve Dünya tatlısı oğlunu görmek isteyenler, bizimle kahvaltı etmek isteyenler,müsait olanlar buyursun gelsin
Önden giden deniz kenarında yer tutsunRez. yapılmıyormuş hak geçmesin diye
Avrupa yakasından katılan dilberege ve ben metrobüsle gidecegiz karşıya. Bize katılmak isteyen annişlerle kontak kurup zadanın arabasına sıkışırız yaniZada bizi bi yerden alacak ama söyleyemem unuttum çünkü
Anadolu yakasındaki kızlardan yavrumkedi,nagihan,planner,hejar,beykoz...ve diğer anneler..
Avrupa yakasından tatlıcadı...İzmitten şekerli şekersiz.. duyun sesimic.tesi sabah müsaitseniz beraber bi kahvaltıya ne dersiniz?
Daha uzaktan katılacak arkadaşlar; haftasonu trafik olduğu için sabiha gökçen havalimanını kullansınlar
Seni alısverıs konusunda cok taktır edıyorum ..neden mı en ıyıyı ucuzu alır gıbı bır huy edınmıssın masallah darısı basıma dıyım..
Bende bugun 10 tl 3 tane kulotlu corap aldım oglana kı hemen doner donmez gıydırmek ıcın..
Birde 5 tl ye sepha ortusu aldım ıyı mı sence ...Emınonu sagolsun cennet gıbı yaa bu konuda :))
Baskada ucuz birsey yoktu valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?