2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bir müddet foruma uğrayamayacağım.Ramazanı kayınvalidelerde geçireceğim.Bayramdan sonra ailede düğün dernek meseleleri filan derken uzun bir süre giremem sanırım foruma.
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

Canım arkadaşım, iyilik meleği, yardımsever peri, süper anne, harika eş, muhteşem gelin

İYİ Kİ DOĞDUN... İyi ki Mira'yı doğudur.. bu vesileyle İyi ki buraya katıldın ve iyi ki seni tanıdım..

Hayat sana istediğin tüm güzellikleri, mutlulukları sunsun canım..

Mutlu annem ; nice mutlu yıllara canım.Huzurunuz daim olsun...

Hejar ; deden için çok üzüldüm.Başınız sağolsun
Evlilik yıldönümünü de kutluyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum.
Çok Teşekkürler Turuncucum Her daim mutlu oluruz hepimiz inşallah
Sende kendine çok iyi bak canım,,çok uzun bir süre arada uğra özletme kendini
Bütün güzel dileklerin iyi enerjin için teşekkürler canımHayatımda bana eşimin ailesinin asla kurmayacağı "muhteşem gelin" cümlen için ayrıca teşekkürler Kız ne güzel havalı cümleymiş...muhteşem geliiiin__efendiiiimm
Bende iyiki sizi tanıdım wallaha da billaha da çok şanslıyız beyaaa

Bundan sonra benim adım "muhteşem gelin" diyeceksin.. Gelin... muhteşem gelin...
Kadir... Deli Kadir
Bond.. James Bond gibi

Hakkatten haa ne güzel laf söylemişim.. Kıslar bu hepiniz için geçerli olsun.. Hepimiz Muhteşem geliniz :

mutlummmtopiğimizin güzel yürekli annesi iyiki doğdunn eşinle ve yavrunuzla mutlu,huzur dolu nice senelereseni tanıdığım için çok mutluyumm

hejarcımdeden vefat etmişbaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
evlilik yıldönümünü kutluyorum arkadaşım evinizden huzur ve mutluluk eksik olmasıngamzeli kuzumada

dün eşlerden şikayet etmişsiniz kızlar:)bende şikayet etmeyi çok isterdim 10 gün ayrı kalınca o kadar çok özlemişzki birbirimizi olumsuz herşeyini unuttum yapışık ikizler gibi geziyoruz evde:)10 gün içinde benim ahşap kocam çok değişmiş daha çok yardımcı oluyo,meyvemi çayımı getiriyo böyle izliyorum
1 hafta sonra eski haline dönersen 20 gün giderim diyorum pis pis sırıtıyobiraz sizlerde yalnız bırakın kızlar değerinizi anlasınlar

bu arada tarık buğra öğlenleri uyumayan bi bebek olmuştu 2 gündür o kadar güzel uyuyoki ilk uykusunda 1 saat,2. uykusunda 3 saat uyuyo Nazar iştahıda yerinde çok şükür..bu gün gördüm ki bi dişi daha çıkmış sırada köpek dişleri ve azılar var:18:ve bu ay 400 gr almış 2 cmde uzamışş sırık yavrum benim

Canım benim tatlı cadımÇok teşekkürler bitanemBende iyiki tanıdım seni walla
Allah muhabbetinizi arttırsın enişteyleMaşallah dağlara taşlara tık tık tık
Yeni dişiniz hayırlı olsunTarık isminden mi acaba Tarık Akan gibi boylu poslu olacak galiba bizim yakışıklı Tarık buğramız Bende bir dahaki tartışmada evden uzaklaşır size gelirim özlesin beniMerak etme bizim küslüğümüz uzun sürmüyo çabuk dönerim evime

[video=youtube;J_pTCl_OKn0]http://www.youtube.com/watch?v=J_pTCl_OKn0[/video]

kızlar nasıl yorumlayacaksınız merak ettim?
şahsen ben yapamazdım

şahsen ben yapamazdım
oyyyyy kıyamam ben ona
heleki yeni doğmuş,,yorgun melek...çok güzel bebekmiş ya bayıldım
fotolar harika ama yapılış şekli içimi eritti,bende yaptırmazdım

canım benim Allah razı olsun,seninde dedenin mekanı cennet olsun inşallah

Canım başın sağolsun.. Memeleketine gidip görememiş dedeceğin ama o topraklara gömülmüş.. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Allah razı olsun canım

Allah razı olsun canım

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin inş..:26:

canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim

melek arkadaşım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin her kelimeye katılıyorum
umarım dönüş yolculuğunuz çok iyi geçer

Allah razı olsun canım,aman sizede geçmiş olsun Doğacıma birşey olmasında
mezarlıkta yazıyor ki "her canlı ölümü tadacaktır" ne kadar anlamlı aslında

Hejarcım 2. evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun canım
Allah yuvanızda her daim huzur sağlık güzellikler nasip etsin

Canım benim çok teşekkür ederim seninde dgünün kutlu olsun
iyi ki doğdun iyi ki enişteyle evlendin ve iyiki mirayı doğurdun
ömrün hep "iyi"kilerle olsun inşallah yuvanızda huzur mutluluk sağlık eksik olmasın canım arkadaşım

Allah razı olsun canım bu arada bende biraz büyüsün oğlumu yüzmeye göndermek istiyorum

benim kocamda aynı senin kocan gibi üstü başı tertiplidir bana asla ütü yaptırmaz bizim evde ütüler kocamdan sorulur
benimkiler ve oğlumun ütüleri dahil bende nefret ederim zaten ütüden

canım benim teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu olalım inşallah

Mutlu annem ; nice mutlu yıllara canım.Huzurunuz daim olsun...

Hejar ; deden için çok üzüldüm.Başınız sağolsun
Evlilik yıldönümünü de kutluyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum.

Allah razı olsun canım benim..

Tatlıcadım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Tarık Buğranın kilo almasına ve boyunun uzmasına çok sevindim aferin akıllı bıdığıma hep böyle devam etsin inşallah

bugün 2. yılımız sevdiceğimle zamna çok hızlı akıyor biz nişanlandık
2 ay sonra askere gitti kocam hemde 15 ay çok zorlu ama bir o kadarda güzeldi özlem dolu sonra kavuştuk
yavrumuz bizi bekletmeden geldi hamilelik doğum derken 1 yıl geçti zaten 1 yılda yavrumuzda oldu 2 yıl
yuvamız her daim mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşallah amin
bu akşam dışarı çıkıcaktık aslında başbaşa oğluşuda anneme bırakacaktık ama dedem vefat ettiği için annem memlekette
ve bu akşam taziyeye gelecek misafirlerim var,ne yapalım sağlık olsun canımız sağolsunda

şahsen ben yapamazdım

ay bambucan izledim doğurasım geldi maşallah ne tatlılık öyle ece gibi şiş göz:)) bende yapardım baksana top patlasa duymucak şeker:)

gazı kaçmış gazozlara hap mı atsak mutlum ne dersin:)) yaşasın nuri alço:)))

muhteşem gelin abovvv çok afili oldu hemen bir kartvizit bastırayım bölenek:))

benim uyus geldi uyumuşum bi baktım beni dürtüyo ece tuhaf kaka yaptı bi baksana deyip burnuma sokuyor:) dedim ciğerden öyle çek şunu burnumdan:)) şimdi de o yatıyor çok yatar öööle boş boş:)))

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Ağız tadınız hiç bozulmasın.. Allah mutluuğunuzu daim etsin

HejaaaR: evlilik yıl dönümün kutlu olsun.
mutluanne d.günün kutlu olsun nice yıllra
BabyCeren seni dinledim dişçiye gittim şimdi gldim ama sen yinede gitme ben gittim sen gitme

selam annişler bende 2013 mayıs annesiyim gerçi benim aceleci kızım 23 nisanda geldi bir sorum olacaktı rotavirüs aşısı yaptırdınız mı ? bebeğim 71 günlük oldu bu arada ne zaman yapılması lazım

Canım demek İstanbula döndünüz,sıcak hav asizi buharlaştırmadan dönmenize sevindim
Kızlar Mahiri tutabilene aşk olsun...yani sevimliliğiyle ordan oraya koşturup annesini epey yoruyor...

Evt cnm donduk ve ınanırmısın kacarcasına geldık buraya ben resmen piştim zaten oglanda ıyıce huzursuzlasmıtı ıyı oldu ıst oraya gore cok serın sayılır suan ıyıyız yani :))
Antep gezımızın en guzel keyfıyetı sızınle yasadık..hele bıze gostermıs oldugunuz mısafırperverlıgını asla unutumam cok harıka dostlar tanıdıgıma ınanıyorum ıns bu ıletısımız sureklı olur kı ben olucagına yurekten ınanıyorum sızlerı cok sevdık ...
Bir dahaki sefere deplasmanda olsun :))

Mutlu annecım dogmus ıyıkı dogmusun sekerım..seni bize bagıslayan rabbimden daim olmanı diliyorum ..guzel yureklı arkadasım nıce mutlu yıllar...saglıklı ve keyfıyetle gecer ıns..

Hejar cnm evlılık yıldonumunuzz kutlu olsun..mevlam sızlere daha nıce yıllar bahşetsin ıns..

selam canım 2,doz olanını yaptırdım 6ayı doldurmuştu sanırım aylık kontrolde doktor söylüyor zaten.

Meleğim; Bursa ya gelemiyeceksin sanırım hayırlısı olsun hiç lafı geçmemiş..Ama güzel tatil yapmana çok sevindim özellikle urfa da pinarda ile buluşmanız harika olmuş...

Cnm evt uzgunum bu yıl Bursaya malasef gelemıyoruz hatta anneZeynep te sormus sagolsun ama bu sıcaklar bızı cok harap ettı kendımıze ne zaman gelırız bılmıyorum ama ıngıltereye gıttıgımızde ancak rahat ederız kanımca :))
Bugun canım arkadasım Biyologla konustuk ..Asya ve kendısı ıyılermıs cok ozledıgımızı soyledım ıns arada bırde olsa aramızda gorururz ..Asya kızımız yurumeye baslamıs ve cok hareketlenmıs Biyologta aynı bızler gibi zaman pek bulamıyor olan zaanındada sporla ılgılenıyormus..ıns kendısı gelırse tum gelısımlerı paylasır bızlerle..

Kızlar Planner ıle Yavrukedıyı goremıyorum nerdeler tatıldeler mı acaba ...yavrukedı temmuz 1 de doncem dıyordu donmusmudur..
haberı olan varmı..
Nagis sende yoksun kuzum nerdesın..

Teşekkür ederim canımiyiki doğdum sizle arkadaş oldum

HejaaaR: evlilik yıl dönümün kutlu olsun.
mutluanne d.günün kutlu olsun nice yıllra
BabyCeren seni dinledim dişçiye gittim şimdi gldim ama sen yinede gitme ben gittim sen gitme

Sağol canım güzel dileklerin için
Mutlu annecım dogmus ıyıkı dogmusun sekerım..seni bize bagıslayan rabbimden daim olmanı diliyorum ..guzel yureklı arkadasım nıce mutlu yıllar...saglıklı ve keyfıyetle gecer ıns..
Meleğim benim teşekkür ederim canımHep beraber mutlulukla inşallahSesini duymak süper oldu

Zada sana ulaşamıyorum sen bana ulaş olur mu canım acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…