Çok Teşekkürler TuruncucumMutlu annem ; nice mutlu yıllara canım.Huzurunuz daim olsun...
Hejar ; deden için çok üzüldüm.Başınız sağolsun
Evlilik yıldönümünü de kutluyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum.
Sende kendine çok iyi bak canımKızlar ben bir müddet foruma uğrayamayacağım.Ramazanı kayınvalidelerde geçireceğim.Bayramdan sonra ailede düğün dernek meseleleri filan derken uzun bir süre giremem sanırım foruma.
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.
Bütün güzel dileklerin iyi enerjin için teşekkürler canımCanım arkadaşım, iyilik meleği, yardımsever peri, süper anne, harika eş, muhteşem gelin
İYİ Kİ DOĞDUN... İyi ki Mira'yı doğudur.. bu vesileyle İyi ki buraya katıldın ve iyi ki seni tanıdım..
Hayat sana istediğin tüm güzellikleri, mutlulukları sunsun canım..
Çok Teşekkürler TuruncucumHer daim mutlu oluruz hepimiz inşallah
Sende kendine çok iyi bak canım,,çok uzun bir süre arada uğra özletme kendini
Bütün güzel dileklerin iyi enerjin için teşekkürler canımHayatımda bana eşimin ailesinin asla kurmayacağı "muhteşem gelin" cümlen için ayrıca teşekkürler Kız ne güzel havalı cümleymiş ...muhteşem geliiiin __efendiiiimm
Bende iyiki sizi tanıdım wallaha da billaha da çok şanslıyız beyaaa
Canım benim tatlı cadımmutlummmtopiğimizin güzel yürekli annesi iyiki doğdunn eşinle ve yavrunuzla mutlu,huzur dolu nice senelereseni tanıdığım için çok mutluyumm
dün eşlerden şikayet etmişsiniz kızlar:)bende şikayet etmeyi çok isterdim 10 gün ayrı kalınca o kadar çok özlemişzki birbirimizi olumsuz herşeyini unuttum yapışık ikizler gibi geziyoruz evde:)10 gün içinde benim ahşap kocam çok değişmiş daha çok yardımcı oluyo,meyvemi çayımı getiriyoböyle izliyorum
1 hafta sonra eski haline dönersen 20 gün giderim diyorum pis pis sırıtıyobiraz sizlerde yalnız bırakın kızlar değerinizi anlasınlar
bu arada tarık buğra öğlenleri uyumayan bi bebek olmuştu 2 gündür o kadar güzel uyuyoki ilk uykusunda 1 saat,2. uykusunda 3 saat uyuyo Nazar iştahıda yerinde çok şükür..bu gün gördüm ki bi dişi daha çıkmış sırada köpek dişleri ve azılar var:18:ve bu ay 400 gr almış 2 cmde uzamışş sırık yavrum benim
oyyyyy kıyamam ben ona[video=youtube;J_pTCl_OKn0]http://www.youtube.com/watch?v=J_pTCl_OKn0[/video]
kızlar nasıl yorumlayacaksınız merak ettim?
şahsen ben yapamazdım
Alıntı yapamadım.alt alta da yazıp enter dıyınce hepsi yanyana cıkıo. Nedense sınır oluyorum.Benım emzırme konusuna cewap verenlere tesekkur edıyorum.kendı dr umuzda 2 yıl degıl de 15-16 ay emzırmekten yanaydı bu arada...HEJAR basınız sağolsun.ben de dedemın kaybını çok agır yasamıştımo gunlere dondurdun benı:,,(Hamileyken emzırme konusunu da bıldıgım kadarıyla emzırılebılır fakat degısen hormonların etkisi ile sutun tadı değişiyomuş.emen bebek bu durumdan şikayetcı degılse emmeye dewam edebılır ncak doguma bılmem ne kadar kala emzırmeyı bırakmak gerekir ki vucut yenı bebek ıçın kolostrumlu sutu hazırlasın...
Canım başın sağolsun.. Memeleketine gidip görememiş dedeceğin ama o topraklara gömülmüş.. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
kızlar selam...
napıosunuz şekerler özledim sizleri yine...
hejarcım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun dedeciğinin..Allahım sabır versin sizlerede..
siyahlale hamileymiş ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah...sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin rabbim..
topiğimizin ikinci hamilesi geldi ne güzel..ilki dilarag tı sanırım..o napıo acaba cıkmaya baslamıstır karnısı..
şekersizim inş gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz cnm..şimdiden hayrlı olsun...
babycerencim elbiseler süper cnm gule gule gıysın kuzucuklar..bizimde c.tesi duğun var yine..
kızlar kocişleri çekiştirmişsiniz..ahh ahh bende cok dertliyim kocamdan..bunların al birini vur ötekine..bazen bnm de hiç sabrım kalmıyor alım kızımı gidiyim dediğim bile oluyor..ama zor gidermişim..ancak ölüm ayırırmış...adam yemeğini yer kalkar pc basına oturur. bırakın toplamaya yardım etmesini kendi tabagını bıle makınaya koymaz..pc dede cok onemli işleri var sorsanız çizim yetiştirmeye çalısıyordur ama hep oyun oynar
böle sinir olduğum cok konu var ama o anlık sinirlenirim gecer oda bunu bıldıgı ıcın ben solendıkten sonra gelır sarılır oper tabi butun yelkenler foraaa
bide Ada dün aksam yarım şişe z.yağını dolaptan alıp halıya döktü ve üzerine oturdu..heryerimiz vıcık vıcık oldu..halıyı sildim fln ama yıkamaya gitmesi sart oldubenim kızdıgımı görüncede hmn babasına kaçıyor..ilk defa bağırdım kızıma sonra üzüldüm..galiba benim tatilim geldi...gel tatillllllllllllllllll gellll
hejarcım başın sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin sizlerede sabır versin.
bugün herkesi şikayet edesim var ama kaynanamı edemiyorum ne tuhaf şu hayat eceye oyuncak almış kargoyla yollayım diyor:)) şikayet edeceğim kişi annem olur son 1 ayda 4 şehir gezdi hatun ya. önce benden habersiz 3 günlüğüne edirneye gitmiş komşumuzla kızının yanına. ben aradığımda hep işim var dışarıdayım deyip kızmayım diye dönünce itiraf etti. oradan erkek kardeşim bursa gemliğe taşınınca 3 günlüğüne yanına gitti. sonra benim yanımda 5 gün ve şimdide adapazarı hendekte. komşuların yaylada evi varmış gel gidelim demiş hooop ordayım olmuş annem. normalde bugün ben izmire gitmeyi düşünüyordum aradım ne zaman döncen anne cuma demezmi. off off babam işten gelip yemek yapcam diye uğraşır ergen kuduruk kız adamı bunaltır annem keyiflerde. aramıyom hiç valla güceniyorum diyor birde. bende izmire cuma karşı komşumun arabasınla gidicem iyi denk geldi yoksa belimle çok zor olacaktı dönerkende ergen kuduruğu alayım yanıma burda işkence yapayım biraz ona:))
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin inş..:26:
Aras Eymen ın dedesı hakkın rahmetıne ermıs basınız sagolsun cnm..rabbim mekanını cennet eylesın ıns..memleketıne varamadan vefat etmıs buna cok uzuldum ınsan hep olmeye son an kala sorarlar ya son ıstegın ne dıye demek bunun ehemmıyetı cok ama bazen kismette olmuyor mevlam alın yazımıza ne yazdı ıse o oluyor..dedemız ıcınde ıns hakkında en hayırlısı olmustur..malum bızler sadece kuluz en ıyı bılen rabbım ne eylerse guzel eyler deyip tevekkul etmek en guzeli galiba...
Yolculugunuz cok sukur ıyı gecmıs sevımdım sızler adına benım oglum karada havada denızde her sekılde durmuyor bu yuzden bır beklentım yok yolculukta nasıl oluruz dıye ...
Canım benim,üzücü mesajını aslında dün okumuştum.Mesajları işaretleyip sana dönecektim ki kızım kızım ütünün kablosunu çekip ütüyü düşürdü Allahtan kızıma değmedi.Neyse o bakımdan çıkmak zorunda kaldım.Tatlım BAŞIN SAĞOLSUN,MEKANI CENNET OLSUN,NUR İÇİNDE YATSIN.İçim cız etti sen yolda vefat etti memleketine varamadı deyince...Aslında keşke kimse ölmese hep bizimle kalsa...Allahın taktiri işte...
Hejarcım 2. evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun canım
Allah yuvanızda her daim huzur sağlık güzellikler nasip etsin
hejar Rabbim cennetinde kavuştursun inş.tekrar başın sağolsun.evlilik yıldönümünüzde ayrıca kutlu olsun.
bende bilali yüzme kursuna göndermek istiyorum 2. yaşını düşünüyorum böyle yüzmesini çok isterim.
mutlu anne yeni yaşın mutlulukla gelmiş ne güzel daim olsun inş.en güzel hediye mutlu ve huzurlu bir aile.
bizim şeftali romantizmide çok sürmeden bitti.akşam musab iki elimi tututup alkış yaptırıp alkı alkı dedi.ben inanamadım çok mutlu oldum bi taraftanda eşime heyecanlı bi şekilde anlatıyorum.eşim tv odaklanmış başka bi dünyada.herzamanki gibi hevesim kursağımda kaldı.tabi tutamayıp çemkirdim bari bebeğimizle ilgili şeylere ilgisiz olma kendimi geçtim artık dedim.kırıldım küstüm aldım oğluşumu gece birlikte yattık.iyiki oğluşum var.
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Kocaların hepsinin kötü huyları birbirine benziyo,,dilberegenin dediği gibi "aynı kaynım" misaliBizi en çok yaralayan kendimizi "yalnız" hissettiğimiz zamanlar oluyor..Hayat zaten zor ve yükümüz ağır,insanın 2 çift tatlı sözden biraz yardımdan başka ne beklentisi var ki..Seninki düzenliymiş maşallah Benimki sadece kendi kıyafetlerine çok tertiplidir,en sevdiğim huyu
ütüsünü kimseye yaptırmaz,, beğenmez çünkücanıma minnet tabi bu demek değildir ki ütü yapmıyorum,,
ama o her giyeceği sırada ütülediği için bende fazla uğraşmadan ütüler koyarım onun kıyafetlerini dolabına...
Çok teşekkürler talaycımve çok haklısın en büyük hediye sağlık ve mutluluk
Romantizm zaten kısa süren bişey ama insanın heyecanı paylaşılmayınca çok üzülüyo insan,,bende çok kıpır kıpır biriyimdir herşeye anında tepki veririm eşim öyle değildir,sakindir...GAzı kaçmış gazoz gibiBende hemen alınırım ama sözüm ona o da seviniyor ama benim gibi tepki vermiyormuş İnşallah seni kırdığını anlayıp bunu telafi eder şeftali eniştede
Musab Bilale de maşallah
Ayy kızlar keşke başka bişey isteyesmişim telefonum açıldı:124:yaşasın iletişim özgürlüğü:124:
mutlummmmm canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşsun..iyiki tanımışım senii...kızınla kocişinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel senelere inşallah cnmm...
hejarcım sizinde evlilik yıldonumunuz kutlu olsun cnmmm...
meleğim bende cok buluşmak istiyorum senlee...c.tesi aksam duğunumuz var bizim ama sabahtan kahvaltı için toplanırsak seve seve gelirim...mutlum org sen yapıosan ben c.tesi sabah müsaitim hayatım..ama öğleden sonra ve pazar bulusursanız gelemem
mutluannem sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun..yavrunla, x'le ve aileye yeni katılacak üye(ler) ileömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşamanız dileğiyle.. iyiki doğmuşsun nice senelere....
hejarcım evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım.. bir ömür aynı yastıkta bıkmadan usanmadan yatmanız dileğiyle...
Mutlu annem ; nice mutlu yıllara canım.Huzurunuz daim olsun...
Hejar ; deden için çok üzüldüm.Başınız sağolsun
Evlilik yıldönümünü de kutluyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum.
mutlummmtopiğimizin güzel yürekli annesi iyiki doğdunn eşinle ve yavrunuzla mutlu,huzur dolu nice senelereseni tanıdığım için çok mutluyumm
hejarcımdeden vefat etmişbaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
evlilik yıldönümünü kutluyorum arkadaşım evinizden huzur ve mutluluk eksik olmasıngamzeli kuzumada
dün eşlerden şikayet etmişsiniz kızlar:)bende şikayet etmeyi çok isterdim 10 gün ayrı kalınca o kadar çok özlemişzki birbirimizi olumsuz herşeyini unuttum yapışık ikizler gibi geziyoruz evde:)10 gün içinde benim ahşap kocam çok değişmiş daha çok yardımcı oluyo,meyvemi çayımı getiriyoböyle izliyorum
1 hafta sonra eski haline dönersen 20 gün giderim diyorum pis pis sırıtıyobiraz sizlerde yalnız bırakın kızlar değerinizi anlasınlar
bu arada tarık buğra öğlenleri uyumayan bi bebek olmuştu 2 gündür o kadar güzel uyuyoki ilk uykusunda 1 saat,2. uykusunda 3 saat uyuyo Nazar iştahıda yerinde çok şükür..bu gün gördüm ki bi dişi daha çıkmış sırada köpek dişleri ve azılar var:18:ve bu ay 400 gr almış 2 cmde uzamışş sırık yavrum benim
[video=youtube;J_pTCl_OKn0]http://www.youtube.com/watch?v=J_pTCl_OKn0[/video]
kızlar nasıl yorumlayacaksınız merak ettim?
şahsen ben yapamazdım
bugün 2. yılımız sevdiceğimle zamna çok hızlı akıyor biz nişanlandık
2 ay sonra askere gitti kocam hemde 15 ay çok zorlu ama bir o kadarda güzeldi özlem dolu sonra kavuştuk
yavrumuz bizi bekletmeden geldi hamilelik doğum derken 1 yıl geçti zaten 1 yılda yavrumuzda oldu 2 yıl
yuvamız her daim mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşallah amin
bu akşam dışarı çıkıcaktık aslında başbaşa oğluşuda anneme bırakacaktık ama dedem vefat ettiği için annem memlekette
ve bu akşam taziyeye gelecek misafirlerim var,ne yapalım sağlık olsun canımız sağolsunda
Canım demek İstanbula döndünüz,sıcak hav asizi buharlaştırmadan dönmenize sevindim
Kızlar Mahiri tutabilene aşk olsun...yani sevimliliğiyle ordan oraya koşturup annesini epey yoruyor...
selam annişler bende 2013 mayıs annesiyim gerçi benim aceleci kızım 23 nisanda geldi bir sorum olacaktı rotavirüs aşısı yaptırdınız mı ? bebeğim 71 günlük oldu bu arada ne zaman yapılması lazım
Meleğim; Bursa ya gelemiyeceksin sanırım hayırlısı olsun hiç lafı geçmemiş..Ama güzel tatil yapmana çok sevindim özellikle urfa da pinarda ile buluşmanız harika olmuş...
Teşekkür ederim canımCanım benim çok teşekkür ederim seninde dgünün kutlu olsun
iyi ki doğdun iyi ki enişteyle evlendin ve iyiki mirayı doğurdun
ömrün hep "iyi"kilerle olsun inşallah yuvanızda huzur mutluluk sağlık eksik olmasın canım arkadaşım
HejaaaR: evlilik yıl dönümün kutlu olsun.
mutluanne d.günün kutlu olsun nice yıllra
BabyCeren seni dinledim dişçiye gittim şimdi gldim ama sen yinede gitme ben gittim sen gitme
Meleğim benim teşekkür ederim canımMutlu annecım dogmus ıyıkı dogmusun sekerım..seni bize bagıslayan rabbimden daim olmanı diliyorum ..guzel yureklı arkadasım nıce mutlu yıllar...saglıklı ve keyfıyetle gecer ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?