• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...

bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...

all about aylin: Aletha Solter der ki;

çok yararlı bir yazı olmuş canım okudum ellerine sağlıkk:46: bugün yine hiçççç çalışmak istemiyor canımmm ama çok işimde var sen ne durumdasın cicim valla ben kurban bayramı tatilinii iplee çekiyorummmm:1: anladımkii çok tatil yaptığım yazlarda işe adapte olamıyorum birtürlüüüü:9:

çok yararlı bir yazı olmuş canım okudum ellerine sağlıkk:46: bugün yine hiçççç çalışmak istemiyor canımmm ama çok işimde var sen ne durumdasın cicim valla ben kurban bayramı tatilinii iplee çekiyorummmm:1: anladımkii çok tatil yaptığım yazlarda işe adapte olamıyorum birtürlüüüü:9:

beğenmene sevindim canım. bizim şef izinde olduğundan işler de aman aman yoğun olmadığından bu hafta sakin geçecek gibi görünüyor. ben de bu fırsattan istifade okuyorum yazıyorum çiziyorum işte...

bu arada zeynomun saclarının örgusunu hayal ettim de ne sevimli olmuştur yahu. zaten bi de masalın iki yandan topladığı saclarına bitiyorum. bizim kızın saclar uzuyor ama yavaş yavaş... henüz toplama aşamasına gelmedi. sadece bant ve toka tutturuyorum yandan. onu da fark eder etmez çıkarıp atıyo cadı

günaydın bende baybnin süprizini merakla bekleyenlerdenim.planner zeynebin açları ne güzel uzamış ayrı bi havası olmuş bebeklikten çıkmış artık.:nazar:
bugün musab bilalin kanı alındı yine kilo almamışız bakıcaz.yine moralim bozuldu.

beğenmene sevindim canım. bizim şef izinde olduğundan işler de aman aman yoğun olmadığından bu hafta sakin geçecek gibi görünüyor. ben de bu fırsattan istifade okuyorum yazıyorum çiziyorum işte...

ohh valla arada rahat etmek lazım cicim ya sen oku yaz çiz bizde nasipleniyoruz iyi oluyor:46: defnoşun yeni kreşiyle ilgili bir gelişme varmı canım bende bu eylülde sitemizin bahçesinde bir kreş var zeynoyu oraya oyun grubuna götüreyim diyorum gidip bir konuşucaz bakalımmm:)

bu arada zeynomun saclarının örgusunu hayal ettim de ne sevimli olmuştur yahu. zaten bi de masalın iki yandan topladığı saclarına bitiyorum. bizim kızın saclar uzuyor ama yavaş yavaş... henüz toplama aşamasına gelmedi. sadece bant ve toka tutturuyorum yandan. onu da fark eder etmez çıkarıp atıyo cadı

ya sorma banada sürpriz oldu örgülü saçlar yarın resmini ekleyeceğimmm:1: Zeynoda artık ne toka ne bant tutuyor saçlarında ve inanılmaz uzadı toplamazsak lastik tokalarla saçların ardından iki kara göz bakıyor bize böcek böcekk:9:

günaydın bende baybnin süprizini merakla bekleyenlerdenim.planner zeynebin açları ne güzel uzamış ayrı bi havası olmuş bebeklikten çıkmış artık.:nazar:
bugün musab bilalin kanı alındı yine kilo almamışız bakıcaz.yine moralim bozuldu.

canım sagol evet valla ya bebeklikten çıkmış havalar oluşmaya başladı kuzularımızda, saçlarının önlerini kışın kesmiştik yine uzadı fena halde ama kesmeye kıyamıyorum yalnız komik bir şey var saçlarının arkası inanılmaz kıvırcık bonyada omuzlarına iniyor kuruyunca tepesine toplanıyor lüle lüle önler ise daha düz şaka gibi:1:

buarada kıloya takma canım ya zeynoda uzun süre hiç kılo almadı ama bu ay 100 gr cık almış ona bile kılo almış dedik napalımm, bizde bu haftasonu kan aldırıcaz bakalımm, kıloya takmıyorum şu kan değerleri ne çıkacak benide geriyor doğrusu:((

günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnn:3::3:hepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm:16:

dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki tane:1: okadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa:43: resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu:16:
zeyno'nun saçlarının uzadığını profil resminizden farketmiştik zaten :17: hatta önceki aylardaki profil resmimlerinizi hatırlayanlar, Zeyno'nun saçlarındaki uzamayı daha bir farkedeceklerdir :16: maşallah, nazar değmesin, çok güzel olmuş saçları (ve tabiki kendisi de)

CANLARIM İSTANBUL’DA OTURAN ARKADAŞLARIM BEBİŞLERİNİZİ GÖTÜRDÜĞÜNÜZ ÇOK MEMNUN OLANLARINIZ VARSA DR. İSİMLERİ HASTANELERİ BİLGİLERİ BANA YAZAR MISINIZ?

BUGÜN CANIM ÇOK SIKILDI. HASTANEYE BEN GİDEMEDİM. KIZIMIN AKCİĞER FİLMİNİ ÇEKTİRMİŞ GICIK DR. OYSA Kİ DÜN HIRILTISI YOKTU KIZIMIN.ÇOK ÜZÜLDÜM. :ssz::ssz:O KADAR HASTALANDI BİR KERE DAHİ ÇEKİLMEMİŞTİ. KV.DE DE SAĞOLSUN BANA SORMAMIŞ. KV. ZATÜRRE DİYE FİLMİ CEKMİŞ EMİN OLMAK İSTEMİŞ. TEMİZ ÇIKMIŞ. AMA KV.’YE DE 1 HAFTA ÇOCUKTAN UZAK DURUN DEMİŞ. CNM SIKILDI. KARIŞIK BİRAZ…

ACİL BİLGİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR!!!!

zeyno'nun saçlarının uzadığını profil resminizden farketmiştik zaten :17: hatta önceki aylardaki profil resmimlerinizi hatırlayanlar, Zeyno'nun saçlarındaki uzamayı daha bir farkedeceklerdir :16: maşallah, nazar değmesin, çok güzel olmuş saçları (ve tabiki kendisi de)

sagolun chihirocum, bebeklerimizin her halleri harika gerçekten, orhan cemalinde saçları uzamıştır artık heralde en son kazıtmak derecesinde kısa kestirmiştiniz değilmii valla bu sıcaklarda minnoşumm kız olmasa bende aynısı yaparım çünkü terleyince saçlarının içi bilemm isilik oluyor yavrumunnn, seninki bahçeden içeri girmiyor ya benimkide terastan içeri girmiyor azizim bugün yeni çiçekler ekiyorlar ananesiyle, açık hava yoruyor gerçekten akşam eve gittiğimizde yorgunluktan düşüyor kuzucum yemek ve banyo sefasını ancak tamamlayıp sızıyor:1:

CANLARIM İSTANBUL’DA OTURAN ARKADAŞLARIM BEBİŞLERİNİZİ GÖTÜRDÜĞÜNÜZ ÇOK MEMNUN OLANLARINIZ VARSA DR. İSİMLERİ HASTANELERİ BİLGİLERİ BANA YAZAR MISINIZ?

BUGÜN CANIM ÇOK SIKILDI. HASTANEYE BEN GİDEMEDİM. KIZIMIN AKCİĞER FİLMİNİ ÇEKTİRMİŞ GICIK DR. OYSA Kİ DÜN HIRILTISI YOKTU KIZIMIN.ÇOK ÜZÜLDÜM. :ssz::ssz:O KADAR HASTALANDI BİR KERE DAHİ ÇEKİLMEMİŞTİ. KV.DE DE SAĞOLSUN BANA SORMAMIŞ. KV. ZATÜRRE DİYE FİLMİ CEKMİŞ EMİN OLMAK İSTEMİŞ. TEMİZ ÇIKMIŞ. AMA KV.’YE DE 1 HAFTA ÇOCUKTAN UZAK DURUN DEMİŞ. CNM SIKILDI. KARIŞIK BİRAZ…

ACİL BİLGİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR!!!!

canım çok geçmiş olsun can sıkıcı gerçekten, sana özelden kendi doktorumuzun ismini yazıyorum biz çok memnunuz

Baby sekerim catladim inan meraktan bekledim gelmeni ama bu gece siz romantic takilirsiniz malum evlilik yildonumu gecesi , kaza olmasinda :)) keyifler iyi oluyordur ins..

Surprizi yarina biraktim herhalde.. acaba ne ki ne ki :18:bu merak adami oldurur yaw:17:
yettim gari:10:gece giremedim şekerim malum:1:şimdi yazacam..
Tatil bitti, kürkçü dükkanındayız geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.

Ben bunu nasıl atlamışım. Kaan da banyoyu çok severdi ama dün su tenine değer değmez ağlamaya başladı hemde nasıl ağlama, gecenin 11'inde

Ama ben güneş kremi sürmüştüm hemde kaç kere :26:
sizinkide belki acımıştır:44:çağla 2 saat civarı güne altında kaldı ama çok yakıcı bir güneş yoktu..yinede beya ztenli oldugu için omuzları kızardı ve sanırım o yüzden banyoda agladı..
günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnn:3::3:hepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm:16:

dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki tane:1: okadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa:43: resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu:16:
tünaydınn tünaydınnn tünaydınnnnnnnnnnnnnn:)
bende çok merak ettim eminim çok yakışmıştır zeynoya:nazar:bende zamanında cerenin ilk sacını topladıgımda cok heycanlanmıştım hemen vidio çekmiştim:)seni çok iyi anlıyabiliyorum:1:ama çağlanın saçlarını toplamak için baya bir beklemem gerekecek hem kısa hemde arkalar acayip kıvırcık:)
günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...

bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...

all about aylin: Aletha Solter der ki;
günaydın:3:dün gece isyan ettim artık emzirmek istemiyorum diye dertlendim durdum:ssz:
çok sık uyanıyo ne yapacagımı bilemiyorum hemen yazını okuyacam..inşallah işe yarar canım..

sürprizi yazacam şimdi herkeside merakta bırakmışım:)
kilo için canını sıkma çağlada 4 aydır 1 gr bile almadı cnm:ssz:hatta 500 gr vermişiz:ssz:
umarım kan sonuçları güzel çıkardı moralin düzelir cnm:nazar:

gelelim dün geceye:17:
eşim aradı yemege gidecez dedi:56:neyse giyindik çıktık:10:
çok lüküs bir otelin restaurantına gittik:56:bi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı:53:
masada 2 tane mum:53:mezelerrrrr:27:çok utandım:17:
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdim:32:kot pantolonla gittim:17:
sonra ceren mumu södürdü:37:çağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti:37:
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var:21:
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım:52:
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya :53:
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdi:17:mecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuş:34:aslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım:9:
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben:9:
attım parayı cebe:27:

çok lüküs bir otelin restaurantına gittik:56:bi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı:53:
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var:21:
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım:52:
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya :53:
işte bu kadar eşimin süprizi buymuş:34:aslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım:9:
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben:9:

vuuuuuuuuuuuu beybiii süper bi gece olmuş. cok sevindim senin adına. gelsin şampanyalar :D

BABYCERENN canımcımm ne güzel bir gece geçirmişsiniz aferin enişteyeee:46: hep güzel geçsin her yeni seneniz canımm öpüyorum:54:

aaa buarada chihiro'nun eşi sürpriz yapıp toka aldımı acaba yaa burdaysann cevap bekliyoruz chihiroo:34:

vuuuuuuuuuuuu beybiii süper bi gece olmuş. cok sevindim senin adına. gelsin şampanyalar :D

BABYCERENN canımcımm ne güzel bir gece geçirmişsiniz aferin enişteyeee:46: hep güzel geçsin her yeni seneniz canımm öpüyorum:54:

aaa buarada chihiro'nun eşi sürpriz yapıp toka aldımı acaba yaa burdaysann cevap bekliyoruz chihiroo:34:

teşekkürler :16:Allah hepimizin yuvasına neşe huzur versin inşallah..dinimiz amin:)

tünaydınn tünaydınnn tünaydınnnnnnnnnnnnnn:)
bende çok merak ettim eminim çok yakışmıştır zeynoya:nazar:bende zamanında cerenin ilk sacını topladıgımda cok heycanlanmıştım hemen vidio çekmiştim:)seni çok iyi anlıyabiliyorum:1:ama çağlanın saçlarını toplamak için baya bir beklemem gerekecek hem kısa hemde arkalar acayip kıvırcık:)

ayy sorma cicim ya şaka gibi ama öyle duygulandımkii anlatamam, ilk saçlarını topladığımdada ağlamıştımmm:14: çağla ve zeynonun bu kıvırcık saçlarını napıcaz bilmiyorum bizimkinin arkadaki saçlar lüle şeklinde tepesinde duruyorlar dahada uzayınca aşağıya inmeye başlarlar inşş:1: ama zeynonun saçlarının önleri daha düz yani uçları sadece dalgalanıp kıvırcık oluyor ama rakası kadar kıvıcık lüle değil niye acaba ya çok komik inş yakın zamanda aynı ayara gelirler, çağlanında öyleydi sanırı dimi önler düz arkalar lüle:9:

beklediğimize deymiş o zaman çok güzel bi süpriz.Allah arttırsın bizede sıçrasın inş.ayrıca çocuk bakıcısının olmasına da ayriyeten sevindim.biz bi bebekle değil romantik yemek çorba bile içemiyoruz.

şekersizim yazını çok hızlı bir şekilde okudum çünkü ceren tepemde pcyi istiyo:36:
çağlada işe yarayacagından pek ümidim yok:44:yinede bu gece denemek istiyorum..
ama deliksiz bir uyku için sütten kesmekten başka çare bulamıyorum:26:
çağla bugünlerde iyice abartmaya başladı:ssz:gece 6-7 kez kalkardı ama şimdi bütün gece gögsüm açık emzirerek uymaya çalışıyorum..
heryerim tutuluyo,ne ben nede kızım rahat uyuyamıyoruz:ssz:yemek içmek kadar ve belkide daha fazla uykuya ihtiyaçları oldugunu
düşünüyorum..biz bile gece rahat uyuyamassak bütün gün sinirli oluyoruz..
umarım sen başarırsın canım ama benim tek ümidim sütten kesmek:50:
şöyle 1 ay daha dayanıyım diyorum malum havalar sıcak ama dayanabilecemmi bilemiyorum:26:

ayy sorma cicim ya şaka gibi ama öyle duygulandımkii anlatamam, ilk saçlarını topladığımdada ağlamıştımmm:14: çağla ve zeynonun bu kıvırcık saçlarını napıcaz bilmiyorum bizimkinin arkadaki saçlar lüle şeklinde tepesinde duruyorlar dahada uzayınca aşağıya inmeye başlarlar inşş:1: ama zeynonun saçlarının önleri daha düz yani uçları sadece dalgalanıp kıvırcık oluyor ama rakası kadar kıvıcık lüle değil niye acaba ya çok komik inş yakın zamanda aynı ayara gelirler, çağlanında öyleydi sanırı dimi önler düz arkalar lüle:9:
evet canım zeynoyla çağlanın saçları aynı ama sizinki daha uzun:nazar:
bizimde önler düz arkalar kıvır kıvır:))dedigin gibi tepede toplanıyo sanırım 3 yıla kadar aşagı inmeye başlarlar:9:
o derece kıvırcık:=)
beklediğimize deymiş o zaman çok güzel bi süpriz.Allah arttırsın bizede sıçrasın inş.ayrıca çocuk bakıcısının olmasına da ayriyeten sevindim.biz bi bebekle değil romantik yemek çorba bile içemiyoruz.

evet cnm bekledigime degdi ama ben başka şeyler hayal etmiştim:9:
çok istedigim birşey vardı onumu halletti acaba dedim ama yok o degilmiş:)
yinede çok güzeldi zaten düşünmesi yeter:34:
çocuk bakıcısı olması çok güzel çağlayla bütün gece ilgilendi..ben karnını doyurdum kıza verdim:)

Enişteme bak beeee:46::46::46:Süprizin kralını yapmış:46::46::46:Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:16:
2 tane melek annesine, hataylı sindiye az bile walla bu jestler:16:

Back
X