woooowwwwwww, dostum, yatıp kalkıp eşinize dua ediniz. romantizmine sağlık, diyorum eniştemizin
kotlan gittiğiniz için sizi ayrıca kınıyoruz, bilesiniz
eşiniz, bakıcılı bir otel düşünmüş, bu da kendisine artı puan kazandırmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin
veeee, benim hediyem de sonunda geldi. haftalar önce alınan ama pili değiştirilmediği için çalışmayan ve benim gibi saatsiz yaşayamayan birine azap çektiren saatimi bir peçeteye sarıp eşime dedim ki" sen bu paketi al. verdiğim karttaki adrese gidip, paketi ver. adam ne yapacağını bilecektir. adamın işi bitince paketi bana getir" sonra düşündüm, eşim bunu bile bensiz yapmaz ve "beraber gidelim yaa" der.
"boşver paketi, kartı ve gizemi. dostum bak bu benim pili bitmiş saatim. şu da lastiği gevşemiş tokam ve sen hal-i hazırda bana borçlusun. saatçiye gidiyoruz ve pili değiştiriyoruz. dönerken de 1 liralık bir lastik toka alıyoruz"
neyse efenim, gittik saatim yepisyeni oldu. 1 liraya da lastik toka aldık. dünyalar benim oldu sankim

not: eşim 6 yıl tıp okumuş. üstüne 4 yıl uzmanlık eğitimi almış. üstüne 13 yıllık deneyim. üstüne doçentlik sınavı da vermiş ama bakınız Babyceren dostumun eşinin 10 da 1'i kadar bilem "cest" düşünemiyor.
boşuna dememişler:
EĞİTİM CAHİLLİĞİ ALIR, ERKEKLİK BAKİ KALIR
ikinci bi' not: yukardaki atasözünde "erkeklik" kısmı "merkeplik" ile değiştirilirilip yeniden okunursa, daha bi vurucu oluyor