sağol canımcım...dolap evet biraz küçük gibi görünüyor resimden ama içi sanki 2 kişiye dizayn edilmiş gibi feyzanurun biçok şeyini şifonyere koyarım dolabı da sığdığı kadar kullanırım diye düşündüm..bi de feyzanur şeymanur kadar olunca zaten ablası inş üniversiteli olur evde olmaz yettirirm diye düşündüm canım...
aynen azizim aynen midem kazınıyor şuan...
hım evet sanırım bende kalpli olanı alırdım ...
ooo mşllh...hadi bakalım güle güle oturun herşey iyi olur inş...o günleri ben de geçirdim canım hatta tercihlerim arasında Kars-Selim de vardı ama Bitlis çıkmıştı ilk atamam...hey gidi ne günlerdi...kışın arabayı bile çıkaramazdık bahçeden insan boyunu aşan kar yağardı yollar kapanırdı ömrümde orda gördüğüm kar kışı görmedim ben...ama şimdi düşünüyorum da iyiki de o günleri yaşamışım tadını çıkarın canım orda olduğunuz müddetçe herşeyin...hiçbişeyi ertelemeyin...biz doğu görevini yaparken o dolaylarda neresi varsa gezilip görülecek gezmiştik ve çok güzel hatıralarla memleketimize geri döndük tabiii çok zor zahmetli isyan ettiğimiz günler de vardı ama olsun iyikide gidip yaşamışım o hayatı pişman değilim...Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım...
Cok sagol canim,neguzel seyler yazmissin icim acildi vallahi,kismet bakakim biz neler yasicaz 3 yil boyunca buralarda ( iki yildi sansimiza bir ay once yeni bir emirle uc yila cikmis bu ilcenin gorev suresi