2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayaklı süpürge nasıl bir şey ki? :44:eşlerimizden bahsetmiyoruz sanırım :26:daha önce hiç duymamıştım :17: biraz bilgilendirir misiniz?

not: bu mesajı okuyan dostum Babycerenim hanımım, "hocam, siz o lab.dan kaç yıldır çıkmadınız :9:" şeklinde bir espri geçen yıl "amway mi? hiç duymadım" dediğim rektörlük personeli tarafından zaten yapılmış bulunmaktadır :9:

işte bunun elektiriklisi canım:)
$indir (3).webp

yada şunun gibi birşey:))
$indir (4).webp
:27::27::27::27::27::27:

mutlucum evet kalbimiz birmiş:)ama benimki daha önce birmiş:)))
ya kızlar dün gece yatıyorum bi ter bastı beni sıcaktan bogulacam sanırım ateşim çıktı,,çağlasagımda kocam solumda nefes alamıyorum:37:odadan çıktım kendimi oturma odasına attım,,camlarıda açtım buz gibi hava:18:ama ben yanıyorum ilça gibi geldi..
nefes almaya başladım boguluyodum..tabi 1 saat geçmeden çağla uyandı memm memm diye sesi geliyo inmiş yataktan beni arıyo koştum aldım emzirdim..
o ara ceren uyandı eşim onun yanına gitti yattı,,çağlayla ben uyuduk sonra bir ses bir baktım çağla yataktan düşmüş:17:ama hiç aglamadı kalktı emdi uyudu:26:o uyurken kafasını falan kontrol ettim bişeyi yok çok şükür..
sabahta baktım bişeyi yoktu..nasıl düştü anlamadım..uca kadar döne döne gitmiş olmalı..
dün gece cam açık yatınca bende girip oldum:37:şuan hem gribim hem bogazım acıyo:37::37:
işte böyle:31::31:

selammmmm:3::3:

işim vardı işe biraz önce geldim ve ilk iş olarak forumu açtım şaka gibiii:1: günün kalan kısmı hepimiz içinn harikaa geçsinnnn:16:

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..

canımmm gözün aydınnn çokkk çokkkk sevindimmm, sevincini çok iyi anlıyorummm valla ne içsen olurrr:34: öpüyorummm senii mahir paşaaa:119::119::119:

azraece canım çok üzücü çok, hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler gelir bebeklerden....

dilberege canım hoş geldin özlemiştik, yeni işinde hayırlı olsun eve yakın olması çok güzel, nasıl evdeyken buraya hiç fırsat olmuyor dimi biz çalışmaya alışmışız ya biraz evde kalınca yine iş istiyor canımız:)

şekersiz cicim:3::3: defnoşuma maşallah annesi olacak bu iş, zoru gitmiş inşş:16:

mutlucum evet kalbimiz birmiş:)ama benimki daha önce birmiş:)))
ya kızlar dün gece yatıyorum bi ter bastı beni sıcaktan bogulacam sanırım ateşim çıktı,,çağlasagımda kocam solumda nefes alamıyorum:37:odadan çıktım kendimi oturma odasına attım,,camlarıda açtım buz gibi hava:18:ama ben yanıyorum ilça gibi geldi..
nefes almaya başladım boguluyodum..tabi 1 saat geçmeden çağla uyandı memm memm diye sesi geliyo inmiş yataktan beni arıyo koştum aldım emzirdim..
o ara ceren uyandı eşim onun yanına gitti yattı,,çağlayla ben uyuduk sonra bir ses bir baktım çağla yataktan düşmüş:17:ama hiç aglamadı kalktı emdi uyudu:26:o uyurken kafasını falan kontrol ettim bişeyi yok çok şükür..
sabahta baktım bişeyi yoktu..nasıl düştü anlamadım..uca kadar döne döne gitmiş olmalı..
dün gece cam açık yatınca bende girip oldum:37:şuan hem gribim hem bogazım acıyo:37::37:
işte böyle:31::31:

Hayy allah yaa...sen bir doktora git bence bu kadar sey yasaman ve devam etmesi iyi gelmedi bana..siddetle tavsiye ediyorum lutfen bir doktora gorun olurmu..

Cagla icin cok uzuldum kuzum demek bunalmis yataktan ucarak hava almaya karar vermis..ne alemler ..cok sukur birseyi olmams allahtan..

canımmm gözün aydınnn çokkk çokkkk sevindimmm, sevincini çok iyi anlıyorummm valla ne içsen olurrr:34: öpüyorummm senii mahir paşaaa:119::119::119:

Cnm cok sagol, evt dedigin dogru bu mutluluga ne icsen az gelir...cok sukur rabbime benim de yuzumu guldurdu..bizde seni ve guzel Zeynomu cok opuyoruz..

Kaan bu sabah 9:30 da uyandı :53:
İnanılmaz bişey bu benim için.. çünkü genelde 8 lerde ayakta oluyoruz.. Bu sabah 7:30 gibi biraz mızmızlandı hafif salladım ve yanıma aldım bana sokularak 9:30 a kadar uyudu..:46: :46: Hava kapalı, soğuk ve yağmurlu belki onun etkisiyle o da yataktan çıkmak istememiştir..

Sabah Kaanın kahvaltısını yaptırdıktan sonra hep beraber göz doktoruna gittik.. Kaanın doktoru 1 yaşından sonra bir göz muayenesi olsun demişti.. Genel bir kontrol sadece..

Ben de uzun yıllardır lens kullanıyorum ve gözlerim çok ağrıyordu ben de muayene oldum.. Lenslerimi değiştirdiler ve akşamları mümkünse gözlük kullan dedi doktor.. Kaan o gözlükleri gözümde asla tutmayacak bence ama neyse bi deneyeceğiz bakalım..

Kaan muayene olamadı çünkü gözüne bir damla damlatılması gerekiyordu.. Damladan sonra 30 dk bekleyip öyle muayene olunuyormuş.. ama Kaanın çok uykusu geldiği için öğleden sona tekrar gideceğiz.. Damlayı da ben evde damlatacağım yarım saati geçirip öyle gideceğim.. Göz hastanesi eve çok yakın zaten..

Şimdilik bu kadar öğleden sonra yine uğrarım..

Masallah kuzuya umarim hep boyle uyur delikanlimiz..
Cnm sen gozlerini cizdirmeyi dusundunmu hic,, bende bir zamanlar lens kullandim ama baktim artik cok rahatsizlik veriyor hatta doctor gozluge doneceksin demisti ki bende laserle cizdirmeye karar verdim iyikide vermisim cok kusur simdi rahatim..

Bu ne kalabalik yahu.

Adam yanimda yatıyor ve durtuyor. Uyunamiz lazim:1:

Yaren nuru dra goturduk.10 kg olmus. 18 gunde 500 gr almis ayni tartida. Bakici teyze iyi bakmis kadin cok mutku oldu hele ben saha da cok. Ins böyle devam ede r. Dra goturme nedenimiz oksuruk ve balgam artisi tekrarkayan hapsirik yogun burun akislari. Ilac degistirdi. Enfeksiyonel bir durum ve cigerlerde hoccbisey yok cok sukur. Alerjik sanirim. Yeni bianckly miydi neydi surubumuz var ins iyi gekir. Dili bembeyaz geniz akintisi cok.3 gun atesimiz vardi. Köpek disleri gelmek uzere.bayagi kabarik cikacak saniriz ki onun atesiydi.

Azraece ablanin bebeklrrine acil sifa diliyorum. Rabbim bagislasin ins. Evlat acisi yasamasinlar ins.

Herkese iyi gwceler. Kenfinize ve bebislere iyi bakin.

Opuldunuz:54:

Masallah Yaren Nura cnm,,daha yeni yazmistin hatta 9400 kg demistin diye hatirliyorum simdi gorunce inan biraz sok oldum hemen bir kac gun icinde aldigini sandimda :)) yinede 18 gunde 500 gr cok guzel rabbim daim etsin ins..

Gecmis olsun guzelime umarim cabucak gecer kuzumun butun dertleri..

yaşasııınnnnn harika bir haber.....gözün aydın meleğim...o yürüyen ayaklara kurban olurum...hadi bakaklım gelsin sıradaki bebişimiz yürümeye...en kısa zamanda darısı diğerlerinin de başına....

Meleğim canım; valla mahir cim yürüdü ya feyzanurun yürümesi kadar çok sevindim inan..allah hep yüzünü güldürsün kalbi de kendi de melek arkadaşım benim bu arada geçmiş olsun.....

Sagol cnm, inan sende cok dusunceli ve ince bir annesin,..gecmis olsun dileklerin icinde ayrica cok tsk ederim..
Guzel dualarin icinde amin diyorum...allah razi olsun

günaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.
bende süpürge olarak hoover kullanıyorum saçları güzel alıyo.

günaydınnn herkeseeeee:16:

hepimiz için mutlu bir gün olsunnnnn:16:

günaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.

ayyy hadi bakalımm çok heyecanlııı, inşşş tatlımııı tatlıı bir kızın olur canım allah gönlüne göre versin inş:16: ne yesen hakkındır şekerim afiyet bal şeker olsunnnn:32:

Hamile olmanın en kötü yanları şeker yüklemesi ve bitmek bilmeyen wc mesaisi:122: Sabahtan beri bu kaçıncı yaa

canım cok sevindim rabbim gönlünüze göre verir inş :16:
ben kastamonulu degilim talaycım eşim kastamonulu ben rizeliyim :49:
kızlar havalar cok sogudu biz dün soba yaktık özlemişim :27:
buarada bu mevsim tam asna fişne yapma vakti heran bebek haberleri gelebilir:49:

herkese merhaba...topik sessiz bugün....ee nasıl olmasın iş güç,ve tabii minnoşlar var...

Selam kızlar:3:
Burası çok soğuk:25:kat kat giyindim ama yine de üşüyorum:25:
Birden kış geldi:6:Ani geçişlere hazır değilim daha dün kısa kollu giyiniyorduk:14:
Dün gece yatak odasında başlayan uyuma hikayemiz yine sabahında koltukta son buldu:37:
Gece bekçisi gibiyiz kızımla ve ona yapışık memele evin heryerini geziyoruz sabah kadar:37:
Acil çözüe ulaşmam lazım:50:
işler yoğun,akşama yemeğim de yok:ssz:pofff dertler derya olmuş yine bende:ssz:

Herpinizi öperim:54:

Dantel guzelmis :)) acaba burden modelini cikarbilirmiyim benimde LC tv nin uzerine ihtiyac varda :))
Cok komik resmen bittim:))
modeli çıkaramassan yengeme söyliyim o çıkarır bu konuda usta:)ay bende danteli hiç sevmem:37:çok şükür annem işlemeyi bilmediginden evimde hiç yok:)
çok güzel hadi hayırlısı olsun canım:nazar:cinsiyet için kalbinizden ne geçiyosa ne diliyosanız o olsun inşallah,tabi öncelikle saglıklı olsun inşallah:16:
Hamile olmanın en kötü yanları şeker yüklemesi ve bitmek bilmeyen wc mesaisi:122: Sabahtan beri bu kaçıncı yaa
ay o wc olayı ne sinirdi ya:37:altına yapacak gibi hissediyosun wc ye gidiyosun bişey gelmiyo:52:
:))
Selam kızlar:3:
Burası çok soğuk:25:kat kat giyindim ama yine de üşüyorum:25:
Birden kış geldi:6:Ani geçişlere hazır değilim daha dün kısa kollu giyiniyorduk:14:
Dün gece yatak odasında başlayan uyuma hikayemiz yine sabahında koltukta son buldu:37:
Gece bekçisi gibiyiz kızımla ve ona yapışık memele evin heryerini geziyoruz sabah kadar:37:
Acil çözüe ulaşmam lazım:50:
işler yoğun,akşama yemeğim de yok:ssz:pofff dertler derya olmuş yine bende:ssz:

Herpinizi öperim:54:
selam canım:3:evet istanbul çok sogukmuş az önce arkadaşım aradı akşam buraya gelecek bişey istiyomusun dedi,deidm bu soru bana sorulurmu:52:ne bulursam getir:52:
çok üşüyomuş:18:biz alışık degiliz soguk havaya donarız hemen:18:
meme olayı bizdede aynı canım:ssz:sürekli meme istiyo çıldiracegimmm az kaldı:37:
ben gece yatak odasında yatmışım sabah uyandıgımda çağlanın beşigindeydim:53:hangi kafayla oraya geçmişim bilmiyorum:)

çok soğuk varr....güya bugün kuaföre gidecektim..babamızla dün akşam pazarlığını da yapmıştık....beni kuaföre bırakacaktı kızıyla parka gideceklerdi:((( kailar aldı başını gidiyor...saçlarım kırık kırık üfffffffff..

kaloriferler hanüz yanmıyor.15inde yanacakmış:47: 2 yerde ısıtıcı yakıyorum ama yinede soğuk..kızım üstünü açıp duruyor,örtüyorum uyanıyor...uyku tulumu giydirdim 2 gün önce terlemiş gece gece üstünü değiştirdim normal giydirdim..ne yapacağımı şaşırdım...

selam:3:nasılsınız ben hala hastayım iyleşemedim:ssz:
dün yemege bile gidemedim:37:eşime dedim sen tek git yok dedi,,o zaman cereni al git dedim olur dedi:)
cereni giydiriyorum ''bananeee ben gitmem''dedi:37:eşime dedim o zaman al çağlayı git:9:
neyse zorla cereni ikna ettim gittiler:10:bizde çağlayla evde takıldık:emir_bebek:
eşim çok duygulandı gözleri doldu,,ne oldu niye aglıycak gibisin dedim''ceren büyüdü bana eşlik ediyo''dedi:9:
''allasen neresi büyüdü daha 4 buçuk yaşında,hem sana eşlik etmiyo zorla gidiyo'' dedim:9::9:adamın bütün duygusallıgını bozdum:27:
ayy bugünde yemek yapmıycam çok mutluyum:8:eşim balık getirecekmiş:8:balıgı hiç sevmem ama yemek yapmıycam diye çok mutluyum:8::27::27:
çağla uyuyo uyansın gezmeye gidecez:17:aslında hiç halim yok ama arkadaş kısır yapıyomuş:52:
bide yanında börek:52:bide çay:52:daha ne olsun:52:

bu arada rüyamda gördügüm tarihlerin biri bugündü:18:ama ben hiç korkmuyorum ve aklıma kötü hiçbirşey getirmiyorum çok relaxım:101::101:
birazdan eşimi arıycam süper loto oynattıracam:101:çıkarsa hepinize sakız alacam:51:hemde naneli:51:hemde dövmeli olanlardan:51:
şekersize 2 tane alıcam:51:dövmeleri seviyo:51:

Back
X