avon yoksa loreal,max factor veya flormal falandamı yokannesinin akıllı kızına bakbizim burda avon yokki hem
hem meleğim getiricek sana bana masraf çıkarma baby
Allah halime acımış da avm yakında,yoksa benimki de beni komşuya götürmüyo bu aralar
Ama hep böyle olur ya yakında diye o avm'de hiçbişey bulamıyorumBenim de bi huyum war evdeyken dışarı çıkmak istemem,dışarı çıkınca da eve giremiyorum
Siz de öyle misiniz kızlar
Sizde makineden çamaşırları çıkarınca eliyle makinenin içini döndürüp kontrol edenlerden misiniz
Birde galiba benim makine çorap yiyo
evde hep tek çorap war
Ayy nerden geldim bu konuya
#Kağrolsun bağzı şeyler
Canım benim çok sağol kendi gibi nickli arkadaşım,nicki kendi gibi de olabiliirrr![]()
mevlana ne demiş:''al all ne alırsan yinede alll'':))
bide şöyle demiş:''bana bir rimel alanın kırkyıl kölesi olurum''
ya evet bende makinanın içini çevirenlerdenim cnm:)benim makinede çorap yiyo:)
yoksa bunlar kardeş falanmı:)
canım ne diyecegimi bilemedim çok üzüldüm :26:rabbim sen büyüksün sen bilirsin:26:Allah hayırlısını yazsın inşallah..herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.
ece ile bugün bebek arabasız ve 2 otobüs değiştirmeyle neşe ablama gittim yağmurda. bir ara taşıyamıcam sandım sanırım kollarım tutulacak yarın:)
mutlucum benimde elektrik süpürgem bozuldu motoru yandı sanırımbende benim xle kavgalıyım kızları alıp biz tatil yapalım istermisin:))
melegim doktor işi ne oldu gittinmi..AzraEce, cnm inan cok uzuluyorum hem bebisler icin hemde tum sevdikleri icin..rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins...Ablana da mevlamdan sabir diliyorum, kuzularina can veren rabbim eminimki en iyisini bilen olucaktir..
Elektrikli supurge gitti demek bu ay gercekten musibetlerin ayimis baksana herkeste birseyler oluyor..yinede rabbim bizleri canlarla sinamasin varsin mala gelsin ..
ne dedi doktor,kulagın hala acıyomu..
benim bogaz berbat kalkıyım bi ıhlamur yapıyım kendime
bu arada siz öyle müsibet ayı falan yazınca bende merak ettim netten baktım,öyle birşey olmadıgını yazıyo:44:
böyle şeylerle moralimizi bozmayalım,,her ay güzeldir..