iyi akşamlar yavrular:)umarım herkes iyidir ve tatiller güzel geçmiştir yarın son gün çalışan annelere kuzulardan ayrılmak çok zor olucak..kuzularda annelerinden ayrılıcakları için üzülücekler tatil güzelde sonu hüsran

ben çok yorgunum çoook bayram tatilinde eşim evdeyken bol bol misafir ağırladım..1 gün annemde kaldım diğer günler hep yoğun tempo:)
tarık buğranın kudurkluğuda eklenince dahada zorlandım..sürekli bi yerlere tırmanıyor sıpa..bu gün gardrobunun 3. rafına tırmanmyı başarmış sırık boyuda sığmamış iki büklüm beklio orda sesde çıkarmıyor kendine işkence etmeye bayılıyo bu çocuk:)
geceleride çok sık uyanıyo çıksada dişler kurtulsak bu gün ağrı kesici şurup verdim yatırdım umarım rahat uyur meleğim
bu arada kuzum çok güzel kutu kutu pense oynuyo nasıl mutlu oluyo oynarken

bi süredirde avcumun içine çevrim çevrim bahçecik yapıyodu kendince bi şeyler mırıldayarak bak havada kuş var bölümünde havayı gösterim cikcik diyodu 2-3 gündrü havada kuş olmadığını anladı saf yavrum havaya bakıp cikcik yok diyo:)çok balılar özldim galiba yavrumu
ayy canım yaa boşuna mı yolara düşmüş oldunuz..ne diyelim hayırlsıı olsun..ecemede maşallah 2 diş biren patlatmış şirinem:)
mybabylove a

destek olması ne güzel..burdaki dayanışma ve desteğe hayranım zaten
yürür canım inş yakışıklımda..ben yürümesini çok istiyodum şimdi emekleme günlerini özledimm:)
hala dışarıda elini tutturmuyo arabadan indirince tekrar oturtmak mümkün olmuyo kıyamet koparıyor yorulduğu zaman kaldırıma oturup dinleniyo çok şeker gözüküyor

darısı aras eymenimin başına inş

ben tarık buğranın arkasından deli dana gibi koşturduğu için deli danam diye sesleniyorum yakında sende öyle seslenirsin hejarım :)
inan nagişim bende bu gün sizleri çalışan anneleri düşündüm ayrılık çok zor olucak hem anne ördeklere hem yavru ördeklere

sağlık olsun canım sizle ronlar için çalışıyosunuz akşamları kavuşup yine sarar sarmalarsınız melekleri

duan içinde amin canımm Allah herkese huzur mutluluk sağlık versin..
minik kuşum nezle olmuş havalr çok kötü ilerlemeden atlatır inş kuzum
babyim cerenim;ceren ve çağla nasıl oldular şekerim?
kujum bi göründün kayboldun..zada,yavrukedi,dilberege,pınarda sizlerde ses verinn:)
yarınki hazırlığım için tatlı yapmaya gidiyorum

mutfak göçüyo

bulaşık makinesi boşaltılıcak

duş alıcam

çok işim var
meleğimmm poğaça yaptım az önce harika oldular ama benim tarifimden:)yapma aşamasında keşke meleğimin poğaçasından yapsaydım dedim..eşim kesin kadınlarkulübünden diyo zeki adam:)
bi gidemedim kovun beni