kizlar koy bali isteyen varsa yollayabilirim.ben kendi bebegime de veriyorum.esimin kardesinin esinin kardesinin aarkadasinin annesi satiyyor da :)
bizde burda salça,zeytinyagı falan kaynanam yapıyo ondan beleşe alıp yiyoruz:)beleş mal baldan tatlıdır diyerekten bala para vermiyoruzyasadigim yerde kimse market isi kullanmaz.herkez ya kendi yapar ya da yapan iyi yerlerden alir.herkezin evinde kiler var salçalar kilolarla kurutulmus patlicanlar falan neler neler o yuzden dikkat ediyorum herkez saglikli .bu Arada yanlis anlamayin amaç ticaret falan degil yapan kisinin numarasini falan veririm kendiniz konusursunuz ben geçne biri gercek bal bulavilecegim biri yok dedi diye yazdim.bu arada babyceren senin burcun ne ayni benim gibi konusuyosun
satici degil yiyiciyik :)
kizlar koy bali isteyen varsa yollayabilirim.ben kendi bebegime de veriyorum.esimin kardesinin esinin kardesinin aarkadasinin annesi satiyyor da :)
Youtube a gülçin öğretmen yaz sekerim. Oyunun adı at alkışı
Çoook gecmiş olsun
Ya niye sana sormadan kestirmiş ki. Ben olsam kıyameti koparırım
Mammutlar hayırlı olsun sekerim gez valla ohhh misss. Keske ben de calışmasam da her gun bi yere gitsem. Cok özendim
Gule gule uzat. Ve cantanızı gule gule kullanın cok begendim
Uuu satense 3. Geliyoooo :) pamuklu satenleri seviyorum ben ama. Bi tane kırmızı tam saten var o cok kayıyo.
bizde burda salça,zeytinyagı falan kaynanam yapıyo ondan beleşe alıp yiyoruz:)beleş mal baldan tatlıdır diyerekten bala para vermiyoruzşaka bi yana eger bal gerçekse valla bende alırım ama biliyosun ben kargo parası vermem ne yapacaz
bu arada sende benim gibi konuşuyosun derken neyi kastettin canım
benim burcum koçyükselenim aslan alçalanım :26 nu bilmiyorum:)
burcumun bütün özelliklerini sonuna kadar taşıyorum..
bende yiyiciyim
kız senle ne ortak noktamız varçıktıgın varmı
selamnasılsınız fıstıklar
çağla ancak uyudu bende geldimaslında 8 de yatırsam yatardı çok uykusuzdu ama biz gezmedeydik
eve geldik meyve püresi hazırladım yedirdim üstünü degiştim falan filan işte bu saat oldu
dün geceki saten maceramız iyiydiarada biraz kaydım ama insanın tutunacak bir dalı olması çok iyi birşey
ya ben sevmedim bu satenisaga dönüyom yatak beni yüzüstü atıyo sola dönüyom yine yüzüstü düşüyom
aşırı derecede kaygan bişeyneyse kirlensin toplayık kaldıracam yazın açarım
bugün abimin dogum günüydü dedik sürpriz yapalım gittik pasta aldık eşime dedim ki söyle adama üstüne yazı yazsın
abim 31. yaşına bastıpastanecide yazı yazdırdık ama şimdi söylemeyim ayıp olur:)
neyse abim gördü çok güldü:)
yedik geldik
ayrıca bugün cerenin odasını düzenledik,o kadar oyuncagı varki neyi nereye koyacagımı şaşırmıştım,netten baktım dedim oyuncak sepeti alıyım ama tanesi 20 lira falan,yani 4 tane alsam yine sıgmıycak
dün çarşıdan patates,sogan sepeti aldımhani 4 katlı olanlar var ya oyuncak sepetimiz o oldu
25 liraya bu işi kapattıkbi ara resim çekip koyarım sizede fikir olur belki
Valla bizde de antepteki gorumce yapar sagolsun..salcamiz acili idi bu sene almadin tekrardan ama siparis verdim acisiz yapsin diye Mahir yiyemiyor yoksa..kuru dolmalarimiz var birde taze nane ve kirmizi kuru biberimiz..Tarhanalari cok fakli onlarin bende onlardan almiyorum teyze kizinda aliyorum onuda.. Kuru bamye de getirmistik ben sevmem hic onuda esim icim yaptiriyoruz..
Koc burcunu severim cok inatci ve akilli olurlar genelde baskin bir karakterleri vardi yoneymeyi severler.genel olarak anlastigim burctur :))
selamnasılsınız fıstıklar
çağla ancak uyudu bende geldimaslında 8 de yatırsam yatardı çok uykusuzdu ama biz gezmedeydik
eve geldik meyve püresi hazırladım yedirdim üstünü degiştim falan filan işte bu saat oldu
dün geceki saten maceramız iyiydiarada biraz kaydım ama insanın tutunacak bir dalı olması çok iyi birşey
ya ben sevmedim bu satenisaga dönüyom yatak beni yüzüstü atıyo sola dönüyom yine yüzüstü düşüyom
aşırı derecede kaygan bişeyneyse kirlensin toplayık kaldıracam yazın açarım
bugün abimin dogum günüydü dedik sürpriz yapalım gittik pasta aldık eşime dedim ki söyle adama üstüne yazı yazsın
abim 31. yaşına bastıpastanecide yazı yazdırdık ama şimdi söylemeyim ayıp olur:)
neyse abim gördü çok güldü:)
yedik geldik
ayrıca bugün cerenin odasını düzenledik,o kadar oyuncagı varki neyi nereye koyacagımı şaşırmıştım,netten baktım dedim oyuncak sepeti alıyım ama tanesi 20 lira falan,yani 4 tane alsam yine sıgmıycak
dün çarşıdan patates,sogan sepeti aldımhani 4 katlı olanlar var ya oyuncak sepetimiz o oldu
25 liraya bu işi kapattıkbi ara resim çekip koyarım sizede fikir olur belki
Allah kimseyi dalsız bırakmasın:)tövbe tövbeecanım dikkat et tutunacak dal elinde kalmasın mazallah kardes kardese uyursunuz sonra
nese abinin yeni yası kutlu olsun nice senelere
sepet işine gelince ben ikeadan 10tlye aldım kırmızı mavi oyuncak sepeti cok güzeller bir tane daha alcam
cünkü biri kirli sepetiydi digeri oyuncak artık 2side oyuncak
hayırlı ugurlu olsun sepetin güle güle kullan canım
Kizlar hayatimin ilk kekini yapiyorum oda burdan sizden ogrendigim peynirli dere otlu kek suan pisiyor ins mahcup olmam..
Kek aslinda kolay ama bir anlamda daa zor bence..kivamini tutturmak olaay gibi geliyor bana..
Bugun bir arkadasimin 4 yasindaki kizina dogum gunu hediyesi icin elbise aldim ..kizlarin dogum gunu olunca bana birseyler oluyor zevk alarak alisveris yapiyorum..ins birgun benim kizimda olurda bol bol alirim minyosuma..
Valla bizde de antepteki gorumce yapar sagolsun..salcamiz acili idi bu sene almadin tekrardan ama siparis verdim acisiz yapsin diye Mahir yiyemiyor yoksa..kuru dolmalarimiz var birde taze nane ve kirmizi kuru biberimiz..Tarhanalari cok fakli onlarin bende onlardan almiyorum teyze kizinda aliyorum onuda.. Kuru bamye de getirmistik ben sevmem hic onuda esim icim yaptiriyoruz..
Koc burcunu severim cok inatci ve akilli olurlar genelde baskin bir karakterleri vardi yoneymeyi severler.genel olarak anlastigim burctur :))
Allah kimseyi dalsız bırakmasın:)tövbe tövbee
senin aldıgın oyuncak sepeti şu çadır kumaşından olanlardanmı canım:26:ya biz onlardan abartısız 10 tane falan eskittik..zamanla içindeki teli dişarı çıkıyo ve çok tehlikeli oluyo..daha bugün 2 tanesini çöpe attım
bana kalıcı birşey lazımdı..du bi foto çekip koyayım geliyom
ellerine saglık melegim sen yaparsında güzel olmazmı,keşke yakın olsak valla hemen gelip tadına bakardım:)
biliyosun bu konuda çok terbiyesizim:))
bende zamanında kek yapacam diye kendimi paralardım netten bakardım hiç beceremezdim,hatta bi gecede 3 defa yapıp çöpe atmışlıgım oldu
inşallahhhhh bir kızın olur melegim,öyle içten söyleyip istiyosun ki ben inanıyorum 2. bebiş kız olacak
işte yeni oyuncak sepetimizçaktırmayın sogan sepeti oldugunu kimse bilmesin
Eki Görüntüle 841550
yinede çogu oyuncagımız sepetlerdeama en çok kullandıklarını sogan sepetine attım:)
diger oyuncaklarıda buralarda
Eki Görüntüle 841551 Eki Görüntüle 841552
bunların haricinde şu an salonda yşne oyuncakları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?