2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kizlar koy bali isteyen varsa yollayabilirim.ben kendi bebegime de veriyorum.esimin kardesinin esinin kardesinin aarkadasinin annesi satiyyor da :)

kizlar koy bali isteyen varsa yollayabilirim.ben kendi bebegime de veriyorum.esimin kardesinin esinin kardesinin aarkadasinin annesi satiyyor da :)

"esimin kardesinin esinin kardesinin aarkadasinin annesi" biraz dolaylı bir yakınlık olmamış mı dostum :26:

yine de alalım. bize ücret konusunda bilgi verirseniz biz de size adresimiz konusunda bilgi verebiliriz

mesajınızı bekliyoruz...

chihiro cnm benimle yakinligi lmuyor.gorumcemin kayninin arkadasi.akrabalik yok.bal sut tereyag hersey yapiliyor.zeytinyagi.ben bi tek onlardan balla zeytinyag aliyorum.peynir falan hersey var.balin kilosu 20 Tl.

yasadigim yerde kimse market isi kullanmaz.herkez ya kendi yapar ya da yapan iyi yerlerden alir.herkezin evinde kiler var salçalar kilolarla kurutulmus patlicanlar falan neler neler o yuzden dikkat ediyorum herkez saglikli .bu Arada yanlis anlamayin amaç ticaret falan degil yapan kisinin numarasini falan veririm kendiniz konusursunuz ben geçne biri gercek bal bulavilecegim biri yok dedi diye yazdim.bu arada babyceren senin burcun ne ayni benim gibi konusuyosun

bizde burda salça,zeytinyagı falan kaynanam yapıyo ondan beleşe alıp yiyoruz:)beleş mal baldan tatlıdır diyerekten bala para vermiyoruzşaka bi yana eger bal gerçekse valla bende alırım ama biliyosun ben kargo parası vermemne yapacaz
bu arada sende benim gibi konuşuyosun derken neyi kastettin canım
benim burcum koçyükselenim aslanalçalanım :26nu bilmiyorum:)
burcumun bütün özelliklerini sonuna kadar taşıyorum..
satici degil yiyiciyik :)

bende yiyiciyim
kız senle ne ortak noktamız varçıktıgın varmı

selamnasılsınız fıstıklar
çağla ancak uyudu bende geldimaslında 8 de yatırsam yatardı çok uykusuzdu ama biz gezmedeydik
eve geldik meyve püresi hazırladım yedirdim üstünü degiştim falan filan işte bu saat oldu
dün geceki saten maceramız iyiydiarada biraz kaydım ama insanın tutunacak bir dalı olması çok iyi birşey
ya ben sevmedim bu satenisaga dönüyom yatak beni yüzüstü atıyosola dönüyom yine yüzüstü düşüyom
aşırı derecede kaygan bişeyneyse kirlensin toplayık kaldıracam yazın açarım
bugün abimin dogum günüydü dedik sürpriz yapalım gittik pasta aldık eşime dedim ki söyle adama üstüne yazı yazsın
abim 31. yaşına bastıpastanecide yazı yazdırdık ama şimdi söylemeyimayıp olur:)
neyse abim gördü çok güldü:)
yedik geldik
ayrıca bugün cerenin odasını düzenledik,o kadar oyuncagı varki neyi nereye koyacagımı şaşırmıştım,netten baktım dedim oyuncak sepeti alıyım ama tanesi 20 lira falan,yani 4 tane alsam yine sıgmıycak
dün çarşıdan patates,sogan sepeti aldımhani 4 katlı olanlar var yaoyuncak sepetimiz o oldu
25 liraya bu işi kapattıkbi ara resim çekip koyarım sizede fikir olur belki

Aslinda cok istedigim birsey ama benim buralara bal gelmesi yasak..birde 20 tl olan bal bana herhalde 300 tl mal olur neyse geldigimde halan seni buralarda bulabilirsem bende almak isterim..sen bana ozelden telini gonderirsen kaydederim seni boylece iletisim saglam olur ne dersin..

Canım eşim bana sormadan yapmadı yapmaz zaten kükrerim yazımdan o anlasılmıs olabilir böcegimmm
bende istedim ama tuhaf geliyor şimdi bana oglusumun lülükleri gitti ona üzüldüm
nese alısırız bunada azdı sacı bir türlü uzamıyordu şimdi gürleşir en azından

kızlar 2.ciyi normal yaptıracak doktor bulamıyorum sizin etrafınızda varmı istanbullular
bişey yok haaa yanlıs anlamayın şimdiden bulmakta fayda var

Valla bizde de antepteki gorumce yapar sagolsun..salcamiz acili idi bu sene almadin tekrardan ama siparis verdim acisiz yapsin diye Mahir yiyemiyor yoksa..kuru dolmalarimiz var birde taze nane ve kirmizi kuru biberimiz..Tarhanalari cok fakli onlarin bende onlardan almiyorum teyze kizinda aliyorum onuda.. Kuru bamye de getirmistik ben sevmem hic onuda esim icim yaptiriyoruz..

Koc burcunu severim cok inatci ve akilli olurlar genelde baskin bir karakterleri vardi yoneymeyi severler.genel olarak anlastigim burctur :))

Nice yillar dileriz abicine cnm..
Patates ve sogan sepeti bende de var ayol ama mutfakta kullaniyorum gercekten ise yariyor :)) hayirli olsun cnm..
Pastanin uzerinde ne yazdiniz ya merak ettim bende ozeldeen yazsan olmazmi

ne güzel ailede böyle birilerinin olması çok iyi melegim..dişarda satılan nedir nasıl yapılmıştır bilemiyoruz..zaten çogu şeyi dişardan alıyoruz en azından salçamız,yagımız,pul biberimiz dogal olsun dimiacı salça bibere bayılırım ekmege sürüp yerim
daha bugün kullandımaşür yaptım bol acılıbizdede çocuklar acı yemez onlara acısız yaptım

evet canım inatçıyım,bazen ani çıkışlarımda olabiliyo ama perdelerimi kaldırdıgım zaman kedi gibiyimdir:)
yönetmeyi severimyönetilmeyi sevmemvücudun baş kısmını temsil ediyoruz
senide çok severim

canım dikkat et tutunacak dal elinde kalmasın mazallah kardes kardese uyursunuz sonra
nese abinin yeni yası kutlu olsun nice senelere
sepet işine gelince ben ikeadan 10tlye aldım kırmızı mavi oyuncak sepeti cok güzeller bir tane daha alcam
cünkü biri kirli sepetiydi digeri oyuncak artık 2side oyuncak
hayırlı ugurlu olsun sepetin güle güle kullan canım

Kizlar hayatimin ilk kekini yapiyorum oda burdan sizden ogrendigim peynirli dere otlu kek suan pisiyor ins mahcup olmam..

Kek aslinda kolay ama bir anlamda daa zor bence..kivamini tutturmak olaay gibi geliyor bana..
Bugun bir arkadasimin 4 yasindaki kizina dogum gunu hediyesi icin elbise aldim ..kizlarin dogum gunu olunca bana birseyler oluyor zevk alarak alisveris yapiyorum..ins birgun benim kizimda olurda bol bol alirim minyosuma..

Allah kimseyi dalsız bırakmasın:)tövbe tövbee
senin aldıgın oyuncak sepeti şu çadır kumaşından olanlardanmı canım:26:ya biz onlardan abartısız 10 tane falan eskittik..zamanla içindeki teli dişarı çıkıyo ve çok tehlikeli oluyo..daha bugün 2 tanesini çöpe attım
bana kalıcı birşey lazımdı..du bi foto çekip koyayım geliyom

ellerine saglık melegim sen yaparsında güzel olmazmı,keşke yakın olsak valla hemen gelip tadına bakardım:)
biliyosun bu konuda çok terbiyesizim:))
bende zamanında kek yapacam diye kendimi paralardım netten bakardım hiç beceremezdim,hatta bi gecede 3 defa yapıp çöpe atmışlıgım oldu
inşallahhhhh bir kızın olur melegim,öyle içten söyleyip istiyosun ki ben inanıyorum 2. bebiş kız olacak

benim eşimde koç melegimcim baybcim gibi koç aslan
cok iyilerdir cana yakın yardıma kosan tiplerdir tabi her koc aslan aynımı bilmiyorum
kırmak istemezler kimseye ailesine düşkünlerdir eşlerine deger verirler sözünü cogunlukla dinlerler
(eşim böle biri )severim yani herkezin sevecegi tiplerdir
babcim seni sevdigim gibi yakında olsan görüsürdüm senle hep 7+24 senden cıkmazdım
ben koç koçla anlasamıyorum karakterim hiç uyusmadıgı bir burc ve yükselen aramızda koç koç varmı kızlar

bu işte babycimmmm

işte yeni oyuncak sepetimizçaktırmayın sogan sepeti oldugunu kimse bilmesin

yinede çogu oyuncagımız sepetlerdeama en çok kullandıklarını sogan sepetine attım:)
diger oyuncaklarıda buralarda

bunların haricinde şu an salonda yşne oyuncakları var

evet canım tahmin ettigimde buydu zaten,,içeriye dolanan telleri zamanla dişarıya çıkıyo..ve çağla geçenlerde bunun yüzünden yüzünü çizdi..o yüzden bunlardan almadım..benim dedigim normal sapet şeklinde olanlar çok güzel ama istedigim boyları çok pahalı,eşim izin vermedibende o yüzden sogan sepeti aldım25 tl

Ne guzel icim acildi pembe pembe...kiz odalarida bir baska civil civil oluyor dimi..
Cnm ben sepetinizi cok begendim hatta once cekmeceleri icinde diye dusunmustum ama bu cok daha guzelmis acmadan da ulasilabilir kanimca oyuncaklara..

kekim kaparmadi yaw...resim koyucam bir bakin bakem nasil gorunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…