2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kız demeseydin anlamazdım cok güzelmiş bizim buralarda yok böle bişey olsa alınıp kullanılır kimsede anlamaz süslü yapmıslar beyaz pembe odanızada uymus güle güle kullanın

bende baska bişey bakıyım ozaman cok tehlikeli gözüne girmemiş Allahtan rabbim korusun yavrularımızı amin :26:

Iste kekim malasef cok kabarmadi..tadinada simdi baktik..idare eder oyle cok cok guzel degil ama yenilebilir

evet canım zaten çekmeceleri açılmıyo elini uzatıp alıyosunbana kullanışlı geldi,,
resim eklede görelim keki melegim,zaten fazla kabarmıyo canını sıkma:)benim kide kabarmamıştı ama tadı güzeldi:)
bi ham yap bakalım tadı nasıl

sagol canım evet odamızada uydu
eger onu almışsan kullan artık ama dikkat et eskiyince doğru çöpe..Allah korusun.
hem belki sizinki çıkmaz bi dene bakalım canım..

off bide kalpli kek kalıbında yapmışeşine bi mesajın var sanırım:)
canım çok güzel görünüyo valla canım çektibi parça uzatta yiyim olmazmı:)

Bende yok anacim mesaj adama..ogluma olur olursa ancak benim minik askim Mahir )

Cnm al hepsini sana veriiyim gerisinede birsey istemem afiyet seker olsun ..Kabartma tozu suclu olabilir beklide o yuzden kabarmadi yoksa siserdi dimi..

Baby cim optum seni sekerim bir tek bizler kalmisiz topikte hadi bizde kapatip cikalim bari..Beykoz sekerim goremedim seni,seni de kocaman optum iyi geceler tatli ruyalar ins..oncelikle minik bidiklara allah guzel uyku versinki bizde soyle fosur fosur uyuyalim dimi..

babycerocumm bende koça baligim tahmin ettim zaten makara kakara olmandan.biz Malesef Tarhaana falan hep para veriyoruz belese yyok bize.melegim ozelden msj yaziyorum cnm ok.

beykozcum eşimde musab bilali önler uzun arka kısa kestiricem diye götürdü berbere döndüklerinde oğlum yumiyum olmuş anlıcanız komple 5 nomero kestirmiş.berberde durmamış çünkü sanki evde küçük bi buda dolaşıyo yuvarlak kafa kısa saçlar.fotomuzu en tatilden sonra eklicem.

chihiro cnm benimle yakinligi lmuyor.gorumcemin kayninin arkadasi.akrabalik yok.bal sut tereyag hersey yapiliyor.zeytinyagi.ben bi tek onlardan balla zeytinyag aliyorum.peynir falan hersey var.balin kilosu 20 Tl.

bende bayramdan önce kilosonu 40 liradan aldım güvendiğim birinden arıları şeker ile beslemiyorlarmış.güvendim aldım.

günaydın herkeze bugün öğlene kadar çalışıp öğleden sonra günübirlik tatile gidiyoz amasraya inş. hava güzel olur ve güzel bi 1,5 gün geçiririz.Artık oda arkadaşımla ilişkim diplomatik düzeyde olduğu için işim olmadığı sürece sık sık burdayım.hepinizi öpüyorum

günaydınnnnn

nasılsınızzz sevgiliii arkadaşlarımmmmm bennn çookk yorgunummmm haftasonu bursada nişandaydık vee fena yorulduk ama süperr geçtiii tüm aile toplandık yine nişanımız harika geçtii sonrasında güzel biyere gidip sabaha kadarda eğlendikkk eltiler ve kardeşler olarak kalabalık aile ne güzelll kv me birkez daha hayran kaldığımıda belirtmeden geçemiyeceğimmm, rabbim bozmasın hiç aramızııı zeynoda ananesi ve babanesiyle geçirdi geceyii akıllı kuzum benimm hiç zorlamadı bizi bol bol oynadı hopladı zıpladı nişandaaa sonuçç yorgun başlayan yenii haftaaaaa neyse yarın tatill iyikiiiii bugünde yarım gün çalışacaklar varsa ne şanslılarr

geçmişi okumak istiyorum ama çookkta işimm varrrr bir deneyeyim bakalımmmm, hepimizeeee harikaaaaa bir günn diliyorummmm

Herkese merhaba...........

Kızımı uyuttum ama henüz yatağa koymadım ayaklarımda duruyor..tam dalsın diye bekliyorum...

Baldan bahsetmişsiniz...piyasada 10,20,40 vs fiyatlardan ballar satılıyor...bir bal bu kadar ucuz nasıl olur...muhtemelen glikozla besliyorlar arıları..bal değil şeker yediriyorlar millete...

Ben artvinliyim...balın hası oralarda...babam ufak çapta hobi amaçlı yapıyor..annemle beraber yapıyorlar...babam çocuklarına,kardeşlerine,akrabalarına verir o seneki bal durumuna bakarak..2 tane de bal müştersi vardır belçika da bide onlara gönderir.....bu sene kilosu 150 tlden gitti...ama gerçek bal...çiçek ve kestane balı karışık....

Anzer balını da bilirsiniz tabi...o da 600tl den başlıyor .....

talaycim cnm 40 lira bal için çok pahali benim evimin karsisinda yetistirenler de var hepsi kilosunu 20den veriyo.hatta arilar bazen bize oturmaya geliyolar çok samimiyiz :)

günaydın dostlarım,

çok işim var. internetten 2. el ve 23 numara çocuk ayakkabısı arıyorum. malum önümüz kış, bu bebelerin ayakları kendilerinden hızlı büyüyor. ayakkabıya verilen para konusundaki hassasiyetime binaen, internetten 2. el almaya karar verdim. mağazaların yarı fiyatına alacağım. nasıl olsa 2 ay sonra 24 numeroya terfi eder bizim "küçük fil"

Babyceren dostum, soğan sepetinden oyuncak sepeti fikrinizi kutluyorum. o ne kadar çok oyuncak dostum biz de "Orhan Cemal'e yavaş yavaş oyuncak almaya başlayalım" dedik ama, aynı bölümdeki arkadaşımıza 3,5 yaşındaki oğlunun eski oyuncaklarını sorduk önce "boşuna para vermeyin" diyerek bize birkaç oyuncak getirmiş. görünce çok utandık zira oyuncakların toplam değeri 200-250 tl civarı eşim biraz önce teşekkür etmeye gitti

herksin Cumhuriyet bayramını şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, bizden sonra topikte kalan arkadaşlara ıssız topik konusunda sabr-ı cemil diliyorum. hoşta kalınız efeeeemmmm

20 lira bal için ucuz degil.yaptiklari ve masraf onumuzde.150 lira bala verilmez.ayrica ben arastirmadigim bali sence çocuguma verir miyim ne yiyip içtiklerini biliyorum dedigim gibi arilar tanidik her gun gorusuruz :)

20 lira bal için ucuz degil.yaptiklari ve masraf onumuzde.150 lira bala verilmez.ayrica ben arastirmadigim bali sence çocuguma verir miyim ne yiyip içtiklerini biliyorum dedigim gibi arilar tanidik her gun gorusuruz :)

bal konusunda çok fikrim yok yani balın hakikisi nasıl olur bilmiyorum ancak güvendiğim insanlardan temin ediyorum.canım hepimiz çocuklarımıza en güzelini yedirme gayretindeyiz.

pelin mrhb....o arılara ne yedirdiklerini bilir musun??? sen her dakika bunu göremezsin...özellikle kışın çiçekle beslenemeyince arılara glikoz şurubu veriliyor....yani sen yarı yarıya şeker yiyorsun....tabiki bu bal ucuz olur...bizim oralarda işini doğru yapan insanlar balı sağarken arılar çiçek bulamayınca beslensin diye her çerçevede bal bırakırlar...bakımları da düzeni olarak yapılır....

bide bölge şartları da önemli....karadeniz her mevsim yağışlı,ve envai çeşit çiçek var...her çiçekten bal yapıyorlar..

eğer glikoz yemek istemiyorsam,şifa niyetine bal alacaksam 150tl de veririm daha fazlasını da....sağlık sonuçta..bütçesi yetmeyenler var tabiki o açıdan söylemiyorum....

sende bilemezsin çiçekle besliyor mu beslenmiyormu besleniyor derler belkide beslenmezherkezin guvendigi yer ayri ben guveniyorum yediriyorum ve yiyiyorum sende oraya guveniyorsun nnyse ya kizlar ikinci bebege hep birlikte hamile kalsak mi napsak biz 2 yasina gelince dusunuyoruz daha ddogrusu bendusunuyorum esim deil :)

Selam kızlar
Herkese iyi haftalar,koşuşturmacalı bir haftasonunu geride bıraktık
Meleğim çantasını güle güle kullansın MahirimEcem de mammut masasını
Biz de aldık çok güzel,yakında akşam yemeklerini de orda yicez tüm faliyetler masada yapılıyor
çünkü kızım bayılıyor Enesin herhali güzeldir beykozum bence yanılıyorsunAlışırsın yakında uzar mis kokulu saçları
Nagişim eniştem sana risotto yapmış sen anlamamışsınLapa olan pilava sıvı krema ekleyiver içinede biraz nane peynir at oldu sana risotto Bu arada artık bende harika tane tane pilavlar yapabiliyorum kızlar çünküüü tenceremi değiştirdim oldu
Sorun bende değil tenceremdeymişBizim araplar bayılıyor artık pilavıma
Bu arada akşam becerebilirsem pilatese başlıyorum kızlar,şekersiz parayı ödemiş ziyan olmasın dedim ben gideyim
Kızıma; dedesi babası halası şeytan üçgeni bakıcak ben içerdeyken haftada 3 akşam 1er saat.İnşallah istikrarlı olurum ve üzerimdeki 1500kilodan kurtulurumkendime hiç güvenmiyorum daaa
Çok şeyler yazıcaktım ama unuttumhay kafam

talaycim cnm 40 lira bal için çok pahali benim evimin karsisinda yetistirenler de var hepsi kilosunu 20den veriyo.hatta arilar bazen bize oturmaya geliyolar çok samimiyiz :)

canım arıları evlerin yakınında yetiştirmek suc biliyorsun dimi
bizimde evin yanında besliyorlardı hepimize saldırdılar enese bile parfume yada sampuana geliyorlar
birde arada onlara ilac sıkıyorlar kuduruyorlar herkeze saldırıyorlar
kayınpederime saldırdılar her yeri kabardı hastaneye kaldırdık igne falan yaptılar
tutanak tuttular dava acıldı adam yaralamaktan ondan önce sikayet etmiştik gelip uyardılar
insanaların alerjisi vardır bilmezler ölüme yol acar diye 15gün içinde kaldırın demişlerdi baktık kaldırmadılar bu olayda olunca tutanakla dava acıldı
sonra gönderdiler sürekli geldiler arıcılıktan köye götürdüler anlastık davadan vazgectik demem suki koca adam öle oldu benim bebegime ne olur ben enese saldırdı kovaladım bana saldırdı eşime saldırdı bagırdım yırtındım bence sende bişeyler yap Allah korusun 20tl için candan olmak var ...

benimde kilo eksigim var bide pilatese gitsem kesin ruzgarli havada uçarim 46 kiloyum :) bu arada oyuncak sepeti olarakk çamasir sepeti almistim ananesi de tekerlekli oyuncak sepeti aldi pembe çok guzel bisi sanirim koçtastan almis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…