işte yeni oyuncak sepetimizçaktırmayın sogan sepeti oldugunu kimse bilmesin
Eki Görüntüle 841550
yinede çogu oyuncagımız sepetlerdeama en çok kullandıklarını sogan sepetine attım:)
diger oyuncaklarıda buralarda
Eki Görüntüle 841551 Eki Görüntüle 841552
bunların haricinde şu an salonda yşne oyuncakları var
evet canım zaten çekmeceleri açılmıyo elini uzatıp alıyosunNe guzel icim acildi pembe pembe...kiz odalarida bir baska civil civil oluyor dimi..
Cnm ben sepetinizi cok begendim hatta once cekmeceleri icinde diye dusunmustum ama bu cok daha guzelmis acmadan da ulasilabilir kanimca oyuncaklara..
kekim kaparmadi yaw...resim koyucam bir bakin bakem nasil gorunuyor..
kız demeseydin anlamazdım cok güzelmiş bizim buralarda yok böle bişey olsa alınıp kullanılır kimsede anlamaz süslü yapmıslar beyaz pembe odanızada uymus güle güle kullanın
bende baska bişey bakıyım ozaman cok tehlikeli gözüne girmemiş Allahtan rabbim korusun yavrularımızı amin :26:
Eki Görüntüle 841562
Iste kekim malasef cok kabarmadi..tadinada simdi baktik..idare eder oyle cok cok guzel degil ama yenilebilir
off bide kalpli kek kalıbında yapmışeşine bi mesajın var sanırım:)
canım çok güzel görünüyo valla canım çektibi parça uzatta yiyim olmazmı:)
Dilberegecim maasallah oglusuna
nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim
kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö
chihiro cnm benimle yakinligi lmuyor.gorumcemin kayninin arkadasi.akrabalik yok.bal sut tereyag hersey yapiliyor.zeytinyagi.ben bi tek onlardan balla zeytinyag aliyorum.peynir falan hersey var.balin kilosu 20 Tl.
20 lira bal için ucuz degil.yaptiklari ve masraf onumuzde.150 lira bala verilmez.ayrica ben arastirmadigim bali sence çocuguma verir miyim ne yiyip içtiklerini biliyorum dedigim gibi arilar tanidik her gun gorusuruz :)
20 lira bal için ucuz degil.yaptiklari ve masraf onumuzde.150 lira bala verilmez.ayrica ben arastirmadigim bali sence çocuguma verir miyim ne yiyip içtiklerini biliyorum dedigim gibi arilar tanidik her gun gorusuruz :)
talaycim cnm 40 lira bal için çok pahali benim evimin karsisinda yetistirenler de var hepsi kilosunu 20den veriyo.hatta arilar bazen bize oturmaya geliyolar çok samimiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?