Selam kızlar
Herkese iyi haftalar,koşuşturmacalı bir haftasonunu geride bıraktık
Meleğim çantasını güle güle kullansın MahirimEcem de mammut masasını
Biz de aldık çok güzel,yakında akşam yemeklerini de orda yicez tüm faliyetler masada yapılıyor
çünkü kızım bayılıyorEnesin herhali güzeldir beykozum bence yanılıyorsun Alışırsın yakında uzar mis kokulu saçları
Nagişim eniştem sana risotto yapmış sen anlamamışsınLapa olan pilava sıvı krema ekleyiver içinede biraz nane peynir at oldu sana risotto Bu arada artık bende harika tane tane pilavlar yapabiliyorum kızlar çünküüü tenceremi değiştirdim oldu
Sorun bende değil tenceremdeymişBizim araplar bayılıyor artık pilavıma
Bu arada akşam becerebilirsem pilatese başlıyorum kızlar,şekersiz parayı ödemiş ziyan olmasın dedim ben gideyim
Kızıma; dedesi babası halası şeytan üçgeni bakıcak ben içerdeykenhaftada 3 akşam 1er saat.İnşallah istikrarlı olurum ve üzerimdeki 1500kilodan kurtulurum kendime hiç güvenmiyorum daaa
Çok şeyler yazıcaktım ama unuttumhay kafam
46 diye kilo mu olur yawbenimde kilo eksigim var bide pilatese gitsem kesin ruzgarli havada uçarim 46 kiloyum :) bu arada oyuncak sepeti olarakk çamasir sepeti almistim ananesi de tekerlekli oyuncak sepeti aldi pembe çok guzel bisi sanirim koçtastan almis.
beykoz vee mutlu anne vallakendimu bildim bileli zayifim aileden gelen bisey.çok bogazim yoktur herrrseyi seçerim amaayesemde kilo alamiyorum.sizde de fazla kilo sprunu mu var yoksa.bana gonderin Karsi odemeli bile olur.fazlaa kilolar alinir.
kizlar bebislerinize ekmek veriyor musunuz
Sabahin en korunde bana gore es kazigiyla ayaktayim:))
Askim gec kaliyorsun kalk hemen dedi kalktim deli gibi saate bakmadan uzerimi giydim bir de baktim saat 06:50.
1 saatlik uykumu caldi ya soktayim.bir fe o calismsyacak.tatil.buna da ayrı deli oluyorum. Bende simdi limonlu ilik su icecemve olursa ise yuruyerek gidecem.
Baba kiz uyuyun siz.ehhhh ugur efendi aksama sorarim ben sana. Intikamim aci olacak
Arkadaslar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun. ALLAH DEVLETIMIZE MILLETIMIZE ZEVAL VERMESIN.TURKLUK HICBIR ZAMAN OLMEYECEK!!!!
Kizlar ece harclik toplamisti gidip onu yine oyuncaklara yatirdim x evealmicak beni nasil kurtulcam bu huyumdan birde arkadaslarim eceye elbise almis ama kucuk geldi baharlik gorseniz o kadarda tatli olduki
oyuncaklar da çok pahalı dostumbendeniz, bölümdeki bir arkadaştan oğlunun oyuncaklarını istedim
çok güzel bir elbisenin, minik kızına küçük gelmesi, bir annenin hayatındaki en büyük yıkımlardan biridir sanırsam :26:değiştirilemez olması acıyı katmerleştirir ama merak etmeyiniz hediye çekilişinde çok daha güzelleri alınır
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.Allah yildiricilari yildirsin insallah da devletimiizn butunlugu Ilelebet Sursun.kizlar bende demir eksikligi var doktora da gidemedim ne verirler sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?