2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

agzından bal damlıyor saol mutlucucum
platesinde hayırlı olsun beni yerimede yuvarlan belki bende veririm
sana aldıgım günlük kalorimi sölerim sende ona göre debelen haaaa
pelincik gibi 46 olmalıyım kız one ayakkabı numarası gibi böle kilomu olur
sen bana bal yolla ben sana yaglarımı organikler ha ben ürettim

pelinnnn masallah nasıl bu kilodasın canımcım püffff noktasını sölesene
bende 1 resmimizi koydum canlarım

Son düzenleme:
benimde kilo eksigim var bide pilatese gitsem kesin ruzgarli havada uçarim 46 kiloyum :) bu arada oyuncak sepeti olarakk çamasir sepeti almistim ananesi de tekerlekli oyuncak sepeti aldi pembe çok guzel bisi sanirim koçtastan almis.
46 diye kilo mu olur yawbenim ortaokul kilomdu oYoksa sende yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın
bende su içse yarayanlardanım memnun oldum
tekerlekli sepet ikeada da var çok cici bişy evetgüle güle kullanın46 kiloymuşsun yaaaa esefle kınıyorum şuan seni
o ne yaaa 46

Bilin bakAyim nerden yaziyorum pamukkale otobusu tabikine mutlum miracimda gule gule kullansin masasini platesinde hayirli olsun kizlar

Kizlar ece harclik toplamisti gidip onu yine oyuncaklara yatirdim x evealmicak beni nasil kurtulcam bu huyumdan birde arkadaslarim eceye elbise almis ama kucuk geldi baharlik gorseniz o kadarda tatli olduki

beykoz vee mutlu anne vallakendimu bildim bileli zayifim aileden gelen bisey.çok bogazim yoktur herrrseyi seçerim amaayesemde kilo alamiyorum.sizde de fazla kilo sprunu mu var yoksa.bana gonderin Karsi odemeli bile olur.fazlaa kilolar alinir.

beykoz vee mutlu anne vallakendimu bildim bileli zayifim aileden gelen bisey.çok bogazim yoktur herrrseyi seçerim amaayesemde kilo alamiyorum.sizde de fazla kilo sprunu mu var yoksa.bana gonderin Karsi odemeli bile olur.fazlaa kilolar alinir.

canım var valla kilo poroblemim anlastık ozaman benden 15kilo yolluyorum sana
güle güle kullan istersen 20de olur ödemeye lüzum yok ben bonkörumdur bedava hayrını gör canımcım
ben suan 1.63cm ve 69 kiloyum kızlarrrr

beykozcum tatlim uzulme verirsin ya çocuklae çogalinca kosturmaca artar sadece bogazina dikkat et geç saatlerde bisi yeme en onemlisi sofradan doymaan kalk ben hiç doyupta kalktigimi bilmem

Sabahin en korunde bana gore es kazigiyla ayaktayim:))

Askim gec kaliyorsun kalk hemen dedi kalktim deli gibi saate bakmadan uzerimi giydim bir de baktim saat 06:50.
1 saatlik uykumu caldi ya soktayim.bir fe o calismsyacak.tatil.buna da ayrı deli oluyorum. Bende simdi limonlu ilik su icecemve olursa ise yuruyerek gidecem.

Baba kiz uyuyun siz.ehhhh ugur efendi aksama sorarim ben sana. Intikamim aci olacak

Arkadaslar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun. ALLAH DEVLETIMIZE MILLETIMIZE ZEVAL VERMESIN.TURKLUK HICBIR ZAMAN OLMEYECEK!!!!

kizlar bebislerinize ekmek veriyor musunuz

vermiyorum, o kendi alıyor hatta şöyle söyleyeyim: sofra kurulurken ortalıkta sabırsız sabırsız geziyor. hatta ağlamaklı oluyor. ne zamanki sofra bezini serip, ekmek poşetini getiriyorum, hemen susuyor. başlıyor kemirmeye
tipik Türk bebesi işte: ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum anneeeaaa :125:

ekonomiğinden bir ekmek yapma makinası alayım da, cevizli sütlü vs ekmeklerden bari içerikli birşeyler yesin istiyorum. fiyatının düşmesini bekliyorum

Son düzenleme:

kocamanından bir çalar saat alıp, 2 saat ileri alıp, alarmını da kurarak işe başlayabilirsiniz
sabahın 7'sinda işe gidince anlar olayı

Arkadaslar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun. ALLAH DEVLETIMIZE MILLETIMIZE ZEVAL VERMESIN.TURKLUK HICBIR ZAMAN OLMEYECEK!!!!

bayram gelmiş neyime
anam anam garibem
hata çıktı deneyimde
anam anam garibem

chihiro dertli, hem çalar hem söyler
mayıs anneleri ağlaşır, dinler
kocişler evde, biz burda
gelecek elbet, o uyuduğumuz günler

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum nagihan hanımcığım, develt millet konuusndaki temennilerinize de aşırı katılıyorum
deney arasında terasa çıkıp, (olursa) Türk Yıldızları'nı izleyeceğiz

Son düzenleme:
Kizlar ece harclik toplamisti gidip onu yine oyuncaklara yatirdim x evealmicak beni nasil kurtulcam bu huyumdan birde arkadaslarim eceye elbise almis ama kucuk geldi baharlik gorseniz o kadarda tatli olduki

oyuncaklar da çok pahalı dostum bendeniz, bölümdeki bir arkadaştan oğlunun oyuncaklarını istedim
çok güzel bir elbisenin, minik kızına küçük gelmesi, bir annenin hayatındaki en büyük yıkımlardan biridir sanırsam :26:değiştirilemez olması acıyı katmerleştirir ama merak etmeyiniz hediye çekilişinde çok daha güzelleri alınır

Günaydınnnnn......bugün 7de ayaklandık....şimdide minik kuş ayağımda nen nen yapıyor....yatağa koyup bende uyusam iyi olacak...uykusuzluktan göz kapaklarım,çevresi morardı.....sanki far sürmüşüm...evde çok iş var..uyanınca da parka gitmek isteyecek peki bu işleri kim yapacak??hafta sonu bir bayan almayı düşünüyorum içime sinmiyor kaptı kaçtı temizlik yapmak....

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar....

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.Allah yildiricilari yildirsin insallah da devletimiizn butunlugu Ilelebet Sursun.kizlar bende demir eksikligi var doktora da gidemedim ne verirler sizce

Evet evet pahalı.....dandik bir şeyde alamıyoruz..tatmadan oynamıyorlar....bi oyuncak istiyor onu alıyoruz 1 2 gün oynuyor sonra bıkıyor....oynasın diye gözüne gözüne sokuyorum o zamanda hor görüyor..fırlatıyor,ayağını basıyor:)

bu aralar arabalara merak sardı...diyorum ki sen kızsın al bebekle oyna yok kızıyor....:)

bu geçiş sürecinde kıyafet bulmak zorlaştı....18 24 ay alıyorum büyük olabiliyor...12 18 küçük oluyor....ouncak gibi kıyaetlere de çok para harcanıyor...2 valiz doldu küçülenler...daha da var gerisi...

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.Allah yildiricilari yildirsin insallah da devletimiizn butunlugu Ilelebet Sursun.kizlar bende demir eksikligi var doktora da gidemedim ne verirler sizce

belkim de demir eksikliği yoktur dostum :26: kanımca, demir eksikliği bir dizi kan testiylen bilinebiliyor :44: inşallah çıkmaz ama çıkarsa da demir verirler bazılarına göre tadı iiğğğrrreennnç olan bir kimyasal kendisi ama ben sezaryen sonrası bu şişelerden 60 tanesini hüp hüp içebilmiştim nedense bol bol karaciğer yemeyi tercih ederim yine de (yaşasın sakatat )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…