2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ya 11 sayfa geri okudum daha bitmedi bitmedi laf yetistiemiyorum.

Pelin 7 pelinecok gecmis olsn cnm. Basabiliyor degilmi?

Melegim mahirin çanta cok guzel benim temam ugur bocegi Güle güle kullansin. Yemek olayna fazla takma nolur. Cok sik hasta olan bi cocuk degil. Saglikli da yavrum. Bu kadar olmazdi dedin ya belki dişler cok zorluyor. Uzulme tamam mi?

Alyel feyzanur ile yaren nur ayni gun gelmisler ayyy ne guzel bir de edaack da var yusuf emre. Dogum gunu arkadasiyiz. On kg gormussunuz bende gördüm sonunda. Bakici yaradi sanirim maşallah

Talay cnm sen nasilsin fazla uzme cok sorgulama olup bitecekleri sanirim biraz kara kara dusunuyorsun. Sen ikisine de harika bakacaksin hem de saglam akli selim halinle az kaldi sayilir cinsiyet ogrenmeye hadi bakalim.

Azraece cnm bi otur totonun üstüne:)) gez gez nereye kadar:)) saka saka cnm ohhhh sefan olsun cok iyi yapıyosun. O ecosu op lutfen. Ananemizi de alt edersin sen.

Beykoz cnm enesime masallah harika bir gelisimi var annesini aramaz mi onlar bizi unutmazlar nazlari da kaprisleri de bizebu arada ben de bjkliyim. Babye duyurulur:13:

Dahaaaaa;

Mutlu anne mutlu anne esine bravo.her ne kadar batirsa da bunu yapiyor olmasi cok dogru. Esim bu konularda cok ketumdur. Bir kere yakin zamanda elinden kahve icmisligim vardir sanırım birkac ay oldu
Birde 3 sene kadar once yağsız tuzsuz pilav=lapa yapmisti.ben isteydim. Telde sana pilav yaptim askim demisti ama biraz garip oldu sanki demistieve gelince lapayi sutlaca cevirmistim hic unutmam arada yumurta kirabilir etrafi batirarak sucuklu ve peynirlisini yapabiliyoryani yemek yapan adam eyidir eyi

Baby kiyafet hosmus ve sana çooook yakismistir. Kargo ile isterdim ama 36 beden falandir bana olmaz malum 50 bedenden 42ye yeni düştüm

Ilkim nerelerde ya onu da bir aramak lazim

Chiciro ay dogru mu yazdim ki sagolasin azizim ama ben yaren nurumu bazen cadi diye seviyorum. Banane banane
Bu arada iyi uyku tulumu alio memnun jalanlardan rica ediyorum bilgi paylassinlar

Bugun KACAK ZADA ILE RUSTUM. Cok iyiler. Sileye yazliga gitmisler.ada istahsizmis.gecen 1, 5 yas asisini olmus ates sitma tutmus. Neyseki gecmis kuzumdan kendi de iyi ama cok yogun hic firsat bulamiyormus.

Boyle.simdilik bu kadar. Bu aksam cok takildim. Malum bugun calistim. Kizim babasiyla ise gitti Cok merak ediyorlarmis. Babannesine gectiler. Oradalar cok trafil olduğu icin cikamadilar. Ben de karsiya gecemedigime pisman oldum.

Genel olarak iyiyiz canlarim

Alistiniz umarim telden boyle oluyor.

Normalde cok dikkatliyimdir gercekten.
Tekrar affiniza siginiyorum.

Heee manmut mama sandalyesi ni Mahmut diye okuyan ve mahmut sandalyesi de ne ki diyen bana bir alkis rica ediyorum
Azraece duydun muuuuuuu?

Nerdesiniz ahali bakiniz ben burda olunca kimse gelmiyor bozuluyoruuum dermisim:))

Bu arada turuncu yaren nur 1 ayda 500 gr aldi bakiciya verdikten sonra. Hergun bir yemek kasigina yakin tahinpekmez ve 1 muz garanti.

Planner hayırlı yolculuk lar bebegim sag salim gidin gelin. Hayırlı olsun...

4 uye dilber ege minyatür pembe maviler ve ben sessiz sinema oynuyoruz. Dışarıdan da 6 ziyaretci kılığında arkadas var.iceri buyrun lutfen cekinmeyin

Canasir asmaya gidiyorum

Slmlar saygilar...

Selam arkadaşlar,

İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi ( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız ( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha

Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..

Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?

Dilberegecim maasallah oglusuna

nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim

kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö

dilberegecim çok geçmiş olsun Kaancıma. yavrum canı acıyor dedin ya içim cız etti keşke hiç hastalanmasalar.

nagiş mahmut he:))) güldürdün beni. valla sana malum olmuş nagiş popom çok ağrıyor:)) hem bel fıtığımdan hem de ece kucağımdan oluğundanmı yollarda en çok popom ağrıyor:)))

kızlar izmirde hava çok güzel kısa kollularla gezdim. bugün ece ve arabasıyla bir de bebek çantamızla 3 otobüs değiştirerek büyük teyzeme gttim oradan 2 otobüslede manevi halamlara bana sen delisin diyorşar nasıl böyle geziyomuşum diye:))) tabi dönerken taksiye bindim ama bakıyorum kendime hiç canımın kıymetini bilmiyom ben((

O nasil park yatak mis cnm ya..ben bir kere bizimkinin icine giremem cunku disari acilan kismi yok ...ayy cok guldum yaa valla :)) senin park yatagi aramizda kalsin ama cok sevdim bak ben olsaydim benim bacaklarin cogu icerde kalirdi ve belki ayaklari kurtarabilirdim yani o konuda her yere sigabilir durumdayim :))

beykozum kökü Eneste çabuk çıkar sarı şekerimin saçları üzülme bol bol öp kafasını ben benim keli öyle yapıyomda:))

meleğim zayıflamışın gözün aydın Mahirede afferin bu başarısı için:))

bebeğim sana böyle yazarken yalan dünyadaki zerrin gibi söylüyorum farzet:)) gerçekten nasıl park yatakmış o be:)) bizimki şimdiden yamulmaya başladı valla:))

Cok gecmis olsun cnm...orta kulak enfeksiyonundan bende cok cekiniyorum off cok agri yapiyor kuzulara ve tam iyilesememesi durumda da surekli tekrarliyor bu yuzden antibiyotiklerini sonuna kadar kullaninki tamamen iyilessin..

Boy ve kilosuda cok iyi Kaanimin masallah,rabbim gelisimini hep guzel kilsin ins.. ne gariptir ki bizde 10 kilo olamadik gittik diyoruz sizlerin coguda hakli olarak 11 kiloyu goremedik diyorsunuz ama en guzeli normali yakalamak onu yakaladikmi gerisi bence sorun degil ..

Sagol cnm, darisi vermek isteyenlerin basina :)) her eve bir tane Mahir lazim slogani ile zayiflama reklamlarina cikabiliriz belki ragbet gorur dimi :))

Beykozum uzuldugun seye bak , guzelim cok degil bir kac hafta sonra iyiki kestirmisiz diyeceksin cunku ayni durumu bende yasadim..oglumu antepte iken bizde uc Numara kestirdik ve cok uzulmustum fakat sonrasinda defalarca iyikide kestirmisiz dedik gerisine gelen saclar cok daha saglikli oluyor inan bunu zaten ilerleyn zamanda sende sahiit olursun..

çok geçmiş olsun kaanadedigin gibi canı çok acımıştır kulak agrısı zor derler..acil şifalar canım.
kilosuda gayet iyi canım sıkma canını..öpüldünüz
oyy beykozum sıkma canını ne var ki kökü sizde degilmihemencecik uzar canım merak etme..
o kel kafasından öp onu:)
valla seni tebrik ediyorum canımece,bebek arabası ve çantayla 3 otobüsinan ben şurdan bakkala gitmeye üşeniyorum
içim geçmiş benim:)
canım bizimkinin alttan fermuarı var,açıyosun giriyosun:)gerçi fermuar bozuk,istedigin gibi gir çık farketmez:))
benim dizden aşagım dişarda kalıyo ama bazen gıcırtı sesleri geliyo ama dedigim gibi biz önceden anlaşmışız beni taşıyabiliyo:))
yavrum bizim park yatak 4 yıllıkcerenden kalma ama sapasaglam
yamulmadı ama sallayınca gıcırtı sesleri duyuluyobi gün içindeyken fotograf çekileyimde görün
hayretiniz şaşsıniçindeyken kendimi yeni doğmuş bebk gibi hissediyorum

Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))

selam cankuşlarhepinizi sevgiyle selamlıyorum
kısaca özet geçecek olursak bugün gezdik tozdukhava çok güzeldi,önce çarşıya gittik biraz alışveriş yaptım
kocam yakında beni boşayacakyeni nevresimleryeni iç çamaşırlarısanırım dolunaya giriyoruz uuuuu
neyse konuyu degiştirelim
çağlayla ceren avm yi alt üst ettilerçok yaramazlar çok:)
sonra abimlere geçtik oturdukya ben size herşeyi anlatmak zorundamıyım
çocuklar 11 de uyudubugünlük böyle oldu napalım
çağla kahve içtibenim kahveme dadandıbiraz içti napayım

saatler olsun melegim abim:))
iyi yapmışın canım güle güle kullan,eminim yakışmıştır güzel arkadaşıma..
benim saçlarda çok uzadı acaba diyorum küt kestirsem bana yakışırmı:26:yani omzumdan az yukarı anladınızmı
fikir verirseniz sevinirim:44:

Oh masallah gez dolas cnm sefan olsun ins..

Mammut masa sandelye ne yahu oyle marka varmi gercekten acaba cok zorlanmislarmi bu ismi bulmakta :)) neyse bize ne dimi..hayirli olsun gule gule kullansin Guzel kizim Ecem..

Cansu surekli aklimda fakat surekli unutmayi nasil basariyorsam bir turlu soramadim nasil oldugunu..rabbim Cansu dayanma ve hayatta kalma gucu versin bende inaniyorumki hataya tutunmayi basaracak cnm..bizden de ablana cok selam soyle ok

Amaan ne olcak cnm bir yudumdan hem seker degilki :)) bizimkide bugun ictigim latte kahveden istedi bende verdim bir yudum aldi ama yuzunu gormen lazim dogduguna pisman olmus gibiydi yani bir daha istemedi bende rahat yudumladim ...

Ohh masallah sen koca cok calismali sana yetismek zor :)) ihtiyacsa alinacak tabiiki yani o nevresimlerin uzerinde yatarken iyide alirkenmi iyi degil :))

Kuzucum geldi misil misil uyuyordu. Sessizce ustunu değiştirdim uykulu gozunu acti bana guldu anne dedi kollarimi oksamaya basladi. Sonra yatirdm. Optum öptüm cok ozledm. Beraber yattk yapisti bana. Numaradan uzaklasmaya calistikxca sokuldu da sokuldu. Uzaklasmama izin vermedi boynuma sojuldu ellerimi kollarimi oksadi ozlemis bebeğim beni

Kuzucum geldi misil misil uyuyordu. Sessizce ustunu değiştirdim uykulu gozunu acti bana guldu anne dedi kollarimi oksamaya basladi. Sonra yatirdm. Optum öptüm cok ozledm. Beraber yattk yapisti bana. Numaradan uzaklasmaya calistikxca sokuldu da sokuldu. Uzaklasmama izin vermedi boynuma sojuldu ellerimi kollarimi oksadi ozlemis bebeğim beni

Neyse tekrar uyudu arada cok kontrol etti beni ama daldı sonra. Bende gelen bir sürü esyamizi yerlestirdm. Bberonlarini kaynatacam şimdi.
Okuyaym bakalim neler kaynattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…