bizim park yatak 80 kiloya kadar taşıyo:)bazen çağlanın yanına uazanıyorum emziriyorumbacaklarım dişarda kalıyo ama olsun yinede taşıyo işte zaten ben alırken sordum ona dedim ki''beni taşıyabilecenmi kendine güveniyomusun'' evet dedi:)
Selam arkadaşlar,
İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha
Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..
Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?
beykozum kökü Eneste çabuk çıkar sarı şekerimin saçları üzülme bol bol öp kafasını ben benim keli öyle yapıyomda:))
meleğim zayıflamışın gözün aydın Mahirede afferin bu başarısı için:))
bebeğim sana böyle yazarken yalan dünyadaki zerrin gibi söylüyorum farzet:)) gerçekten nasıl park yatakmış o be:)) bizimki şimdiden yamulmaya başladı valla:))
çok geçmiş olsun kaanaSelam arkadaşlar,
İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha
Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..
Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?
oyy beykozum sıkma canını ne var ki kökü sizde degilmiDilberegecim maasallah oglusuna
nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim
kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö
valla seni tebrik ediyorum canımdilberegecim çok geçmiş olsun Kaancıma. yavrum canı acıyor dedin ya içim cız etti keşke hiç hastalanmasalar.
nagiş mahmut he:))) güldürdün beni. valla sana malum olmuş nagiş popom çok ağrıyor:)) hem bel fıtığımdan hem de ece kucağımdan oluğundanmı yollarda en çok popom ağrıyor:)))
kızlar izmirde hava çok güzel kısa kollularla gezdim. bugün ece ve arabasıyla bir de bebek çantamızla 3 otobüs değiştirerek büyük teyzeme gttim oradan 2 otobüslede manevi halamlara bana sen delisin diyorşar nasıl böyle geziyomuşum diye:))) tabi dönerken taksiye bindim ama bakıyorum kendime hiç canımın kıymetini bilmiyom ben((
canım bizimkinin alttan fermuarı var,açıyosun giriyosun:)gerçi fermuar bozuk,istedigin gibi gir çık farketmez:))O nasil park yatak mis cnm ya..ben bir kere bizimkinin icine giremem cunku disari acilan kismi yok ...ayy cok guldum yaa valla :)) senin park yatagi aramizda kalsin ama cok sevdimbak ben olsaydim benim bacaklarin cogu icerde kalirdi ve belki ayaklari kurtarabilirdim yani o konuda her yere sigabilir durumdayim :))
yavrum bizim park yatak 4 yıllıkbeykozum kökü Eneste çabuk çıkar sarı şekerimin saçları üzülme bol bol öp kafasını ben benim keli öyle yapıyomda:))
meleğim zayıflamışın gözün aydın Mahirede afferin bu başarısı için:))
bebeğim sana böyle yazarken yalan dünyadaki zerrin gibi söylüyorum farzet:)) gerçekten nasıl park yatakmış o be:)) bizimki şimdiden yamulmaya başladı valla:))
Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))
kızlar hem geziyom hem sizi okuyorum:)) dün ikeadan eceye mammut masa sandalye aldık sonrası kuzenlerdeydim. bugünde abladaydım 2 aydır eceyi görmüyordu hasret giderdiler. kızımız cansumuz çok badireler atlatıyor ama ben inanıyorumki çok güçlü bir kız herşey güzel olacak onun için inşallah. yarın 2 kapı yapıcam pazarda aliağa maceram var. bu anam beni öldürecek ece kendini savunsun diye inatla çocuğa vurmayı öğretiyor. ya şöyle düşündüğümüzü yazan bir pc olsaydı ne güzel olurdu ya çok yazmak istediğim şey var ama halim yok gidip yatim sağlıcakla kalın öptüm herkesi
selam cankuşlarhepinizi sevgiyle selamlıyorum
kısaca özet geçecek olursak bugün gezdik tozdukhava çok güzeldi,önce çarşıya gittik biraz alışveriş yaptım
kocam yakında beni boşayacakyeni nevresimler yeni iç çamaşırları sanırım dolunaya giriyoruz uuuuu
neyse konuyu degiştirelim
çağlayla ceren avm yi alt üst ettilerçok yaramazlar çok:)
sonra abimlere geçtik oturdukya ben size herşeyi anlatmak zorundamıyım
çocuklar 11 de uyudubugünlük böyle oldu napalım
çağla kahve içtibenim kahveme dadandı biraz içti napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?