2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inş melegimcim iyiki kestirdik derim hemen uzuyorsa sorun yok canım saol böcegim
sac rengi degiştimi melegim koyulastımı biz kestirdik diyince koyulasır diyolarda canım

biliyomusun ben latte hiç içmedimo ne kiacaba içtimde adınımı bilmiyom
kocam çalışsın işi ne:)kapmış benim gibi birini daha ne istiyo:))
aldıgım nevresim şu kaygan olanlardansatenmidir nedirilk defa alıyomişlaa gece uyurken yataktan kayıp düşmem
hayır alışıkta degilim kullananlar bilgi versinyatarken bi yere tutunmak gerekiyomu:))
yarın gelip yazmassam bilinki yataktan kaydım düştümhastanedeyim

cigerim öyle bir anlatıyon ki anı yaşatıyosun:))kendimi yaren nurun yanında hissettim valla

Son düzenleme:

Oyy abi diyen dillerini yiyim ehueheuheue :)) benzedimde gercekten ..yalniz Mahir garipsemedi sacimi ben hep arkadaan topladigim icin anlayamadi herhelde neyse gitti saclar ama bence iyi oldu kurutma derdi yok tarama derdi yok super oldu ya...

Sana kanimca kut cok yakisir, Ceren e de mesala cok yakismisti eminim sanada iyi gider bu model..saclar dalgali degilde duzse daha cok iyi gider..seninde duz du dimi bana oyyle geldide..

ilahi melegim cok güldüm ikinizi yan yana koyup cekmek lazım sende beyazsın eneste casper gibi komik olurdunuz
eşim kellogs diyo enese
kellogsun teyzesi bosver kökü sende uzar bebegim eşine söle benim yerime öpsün kafandan
saka bir tarafa sen ne yapsan yakısır kalbin yüzüne yansımıs balböcegim
hayırlı olsun yeni sacların inş dökülmende kesilir

öpücem sizin yerinize teyzeleri şimdi uyuyoooo pasam

evet melegim abim saçlarım fönlüyken düz:))normaldede düz ama boyatmaktan saçımın dogallıgı bozuldu biraz kabarıyo bende fönle biraz düzeltiyorumdemek kısa saç bana yakışırbakalım daha yorum istiyorum:))
aman kökü bizde boşver uzar dimi canım

Oyy kiyamam ki kusuma. Üzülme annesi yerine gelecek o guzelim saçlar. ne derler koku onda uzar cnmcim.

Belki de ondan kaynamistr. Kiz kardesim de senle ayni yil dogumlu.benim de ondan mi kaynadi acaba

kız sen iyi tutun bence yada eşini bagla
özellikle eşin kayarsa fenaaa
+18 dıttttttttt
sabahlar olmasın
kaza sonucunda nüfusta artıs :118:
olduda bitti maasallah

herkesi saygıyla ve sevgiyle selamlıyarak huzurlarınızdan ayrılıyorum:)
çok uykum geldi ve agırlaştım,artık beni taşuyabileceginize pek inanmıyorum
iyi geceler

Gecmis olsun cnm kaanima yaren nur da da bir ara baslangici olmustu cok daha küçükken ama cabuk atlatmistk. Ins kaan da cabucak iyileşir.
Ise de yavas yavas ancak adapte olursun cnm.
Boyuna kilosuna yine de masallah kilo almamis:44: istah iyiydi diyorsun ama kaka sayıları fazlalasti mi disler vs. Yada daha cok hareketlidir bu aralar yakiyordur yakisikli. Sende kendine ve kaana iyi bak cnm

inş melegimcim iyiki kestirdik derim hemen uzuyorsa sorun yok canım saol böcegim
sac rengi degiştimi melegim koyulastımı biz kestirdik diyince koyulasır diyolarda canım

Yok cnm ne koyulasmasi aksine beyazlarin cikti ortaya kabak gibi :)) ne yapalim biz o saclari alnimizin ak akiyla beyazlattiik..benim hayatimin ispatlatlari her biri..

Dersin merak etme hatta melegim demisti gercekten dogduymus diyeceksin her iddiasina varim looo ;:)))

Bu arada bana bal bocegim demene bayiliyorum guzel Beykozum agzina saglik

Bende babynin gidisine dayanamayarak huzurlarinizdan ayriliyorum

Herkese misil misil uykular diliyorum. yarin girersem muhabbetlesiriz. Cik cikk cik deyince aklima tatli cadi geldi napiyor acaba?:44:

Somebody yazmiyorsun artik.slm arada yazsana cnm. Bade nasil neler yapiyor sen nasilsin?
Öptüm kizlar

He valla tam resimlik olduk :)) op cnm doya doya op oyle sari keltos opulmezmi oyy canim cekti bak..bende bizimkine kellem sende kalsin diye opup duruyordum yalniz ters tepki yapti saclarim dokulmeye basladi yaa..oglan alindi galiba baksana basima geldi resmen...benim su som agzim yokmu off..

Yok cnm evli 2 yasinda melikemiz var ve kardesim calisiyor o da senin gibi deli doludur lafini esirgemez

ay Allah bagıslasın
demek seneden kaynaklanan bir durum sen beni daha iyi anlarsın ozaman bebegim cok sev beni
size abla diyebilirmiyim
şimdiden kardesini sevdim cok iyi kızdır eminim aynı senenin cıtırlarıyız nede olsa
ben kendimi övmeyi sevmem zaten mütevazılığımı mükemmelliğime borçluyum
nese 2.bebegi düşünüyormu canım gardasın
kulakları alev almıstır şimdi kızın

sağol chihiro....evet allah korudu yoksa normal hamile olduğumu bilemeden çıkacaktım o hastaneden amelyt olarak..nasip değilmiş,,allah bu yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...eşimin abisi,ablası çift yumurta ikizleri...hamile olmadan önce eşimle konuşurduk ya ikiz olursa diye ama nasip işte..

en kısa zamanda yazarım doğum hikayemi...

evet canım zor günlerdi ama geçti çok şükür..tşk ederim.... kistle,dış gebeliği ayırt edemiyo ve başımıza opr.dr olarak çıkıyor..allah korusun böylelerinden...

öyle canım sağlıklı uzun,hayırlı ömürleri olsun biz anneyiz her şeylerine katlanıyoruz...

hu hu nevresim takımın % 100 satense dikkat derim...evliliğimin ilk aylarında sermiştim...yastık,yorgan torbası,çarşafı hepsi satendi...lila renginde çok şık durdu...

aylardan kasım ayıyıdı:) havalar soğuktu ama bir heves işte...eşim bununla üşürüm ben dedi...yaa bi şey olmaz üşürsek yarın kaldırırım dedim....neyse yattık...gece küttt diye bir ses geldi...bi doğruldum ki eşim yerlerde söyleniyor...ben başladım gülmeye hepten sinirlendi battanye aldı salonda yattı.....çok komikti....duyurulur....

Sevmem mi seni beykozum cok seviyom zaten
Iyi kizdir iyi 2. Yi dusunmuyor simdilik esi istiyor ama kendinde o cesareti bulamiyor henuz.

Sabah 8de kalkan kizimi henuz uyutamadm. DefLarca denedm aglayip durdu attim besige kendi uyjsun diye anne anne diye seslendi masum masum icim gitti aldm sonuc mu yasadigim bu gerginlik ten dolayi boyleyim iste.

Ben yatakta kaldm beni uyuyor saniyor krndi icerde cadirda oyuncaklari ile oynuyor. Offf kizim offf.
Ben uyku egitimi falan veremem sanirim bir memeyi biraktik nasil olduysa.

Simdi icerde babasini durtuyor o da uyuyor baba baba diyor.

Uyumadi bir akrabamizin 52si var onun kKuranina gidecez daha yemek yemedi hazirlanacaz huysuzlancak ondan uyutmak istiyorum.

Sanirim bu kizin istemedigi hiçbir şeyi ben ona yaptiramayacam.

Simdilik opuldnz. Yemek hazirlayayim bari

Youtube a gülçin öğretmen yaz sekerim. Oyunun adı at alkışı

Çoook gecmiş olsun

Ya niye sana sormadan kestirmiş ki. Ben olsam kıyameti koparırım

Mammutlar hayırlı olsun sekerim gez valla ohhh misss. Keske ben de calışmasam da her gun bi yere gitsem. Cok özendim

Gule gule uzat. Ve cantanızı gule gule kullanın cok begendim

Uuu satense 3. Geliyoooo :) pamuklu satenleri seviyorum ben ama. Bi tane kırmızı tam saten var o cok kayıyo.

Bugun fotoğrafcılık kursum basladı. Kuzuyu babanneye ve babaya bıraktım. Belediyeden arkadasımla yazılmıştık cıkışta kahve keyfi yaptık sonra kuafore gittim iyi geldi. Defnoşun yemeğini yedirdim nerdeyse mama sandalyesinde uyuyacaktı aldım yatırdım. Guya ben de yatıcaktım ama takıldım yine okumaya. Cok yorgunum halbuki. Dun de arkadasıma gittim kızlarla toplandık. Bebeler oyun oynadı biz de sohbet muhabbet.
Bayram tatilinden beri pilatese gidemiyorum. Hoş şantiyede her gun iyi egzersiz yapıyorum ordan oraya koşarken :) gerek kalmayacak gibi. Zaten havalar da erken kararıyo. Kuzudan da ayrı kalmak istemiyorum. Şimdilik evden idare edicem.

Mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…