Beykozum uzuldugun seye bak , guzelim cok degil bir kac hafta sonra iyiki kestirmisiz diyeceksin cunku ayni durumu bende yasadim..oglumu antepte iken bizde uc Numara kestirdik ve cok uzulmustum fakat sonrasinda defalarca iyikide kestirmisiz dedik gerisine gelen saclar cok daha saglikli oluyor inan bunu zaten ilerleyn zamanda sende sahiit olursun..
biliyomusun ben latte hiç içmedimAmaan ne olcak cnm bir yudumdan hem seker degilki :)) bizimkide bugun ictigim latte kahveden istedi bende verdim bir yudum aldi ama yuzunu gormen lazim dogduguna pisman olmus gibiydi yani bir daha istemedi bende rahat yudumladim ...
Ohh masallah sen koca cok calismali sana yetismek zor :)) ihtiyacsa alinacak tabiiki yani o nevresimlerin uzerinde yatarken iyide alirkenmi iyi degil :))
Kuzucum geldi misil misil uyuyordu. Sessizce ustunu değiştirdim uykulu gozunu acti bana guldu anne dedi kollarimi oksamaya basladi. Sonra yatirdm. Optum öptüm cok ozledm. Beraber yattk yapisti bana. Numaradan uzaklasmaya calistikxca sokuldu da sokuldu. Uzaklasmama izin vermedi boynuma sojuldu ellerimi kollarimi oksadi ozlemis bebeğim beni
saatler olsun melegim abim:))
iyi yapmışın canım güle güle kullan,eminim yakışmıştır güzel arkadaşıma..
benim saçlarda çok uzadı acaba diyorum küt kestirsem bana yakışırmı:26:yani omzumdan az yukarı anladınızmı
fikir verirseniz sevinirim:44:
Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))
Oyy abi diyen dillerini yiyim ehueheuheue :)) benzedimde gercekten ..yalniz Mahir garipsemedi sacimi ben hep arkadaan topladigim icin anlayamadi herhelde neyse gitti saclar ama bence iyi oldu kurutma derdi yok tarama derdi yok super oldu ya...
Sana kanimca kut cok yakisir, Ceren e de mesala cok yakismisti eminim sanada iyi gider bu model..saclar dalgali degilde duzse daha cok iyi gider..seninde duz du dimi bana oyyle geldide..
Dilberegecim maasallah oglusuna
nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim
kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö
biliyomusun ben latte hiç içmedimo ne ki acaba içtimde adınımı bilmiyom
kocam çalışsın işi ne:)kapmış benim gibi birini daha ne istiyo:))
aldıgım nevresim şu kaygan olanlardansatenmidir nedir ilk defa alıyom işlaa gece uyurken yataktan kayıp düşmem
hayır alışıkta degilim kullananlar bilgi versinyatarken bi yere tutunmak gerekiyomu:))
yarın gelip yazmassam bilinki yataktan kaydım düştümhastanedeyim
cigerim öyle bir anlatıyon ki anı yaşatıyosun:))kendimi yaren nurun yanında hissettim valla
Oyy kiyamam ki kusuma. Üzülme annesi yerine gelecek o guzelim saçlar. ne derler koku onda uzar cnmcim.
Belki de ondan kaynamistr. Kiz kardesim de senle ayni yil dogumlu.benim de ondan mi kaynadi acaba
Selam arkadaşlar,
İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha
Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..
Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?
kız sen iyi tutun bence yada eşini bagla
özellikle eşin kayarsa fenaaa
+18 dıttttttttt
sabahlar olmasın
kaza sonucunda nüfusta artıs :118:
olduda bitti maasallah
evlimi okuyormu canım kardesin benden selam olsun yaşdasıma
inş melegimcim iyiki kestirdik derim hemen uzuyorsa sorun yok canım saol böcegim
sac rengi degiştimi melegim koyulastımı biz kestirdik diyince koyulasır diyolarda canım
ilahi melegim cok güldüm ikinizi yan yana koyup cekmek lazım sende beyazsın eneste casper gibi komik olurdunuz
eşim kellogs diyo enese
kellogsun teyzesi bosver kökü sende uzar bebegim eşine söle benim yerime öpsün kafandan
saka bir tarafa sen ne yapsan yakısır kalbin yüzüne yansımıs balböcegim
hayırlı olsun yeni sacların inş dökülmende kesilir
öpücem sizin yerinize teyzeleri şimdi uyuyoooo pasam
Yok cnm evli 2 yasinda melikemiz var ve kardesim calisiyor o da senin gibi deli doludur lafini esirgemez
çok duygulandım okuyunca.... bebeğinizi Allah korumuş desenize...
benim de ikizimin birini ilk haftalarda kaybettik... ikiz olduğunu doktora ilk gidişimizde, normal kesenin yanında sönmeye başlamış 2. bir kese görmemizle öğrenmiştik. doktorum çok yakın bir çocuk cerrahı arkadaşımızın eşiydi. çok dürüst ve açık sözlü biriydi. hiç unutamam kendisini
bu arada, bir ara topik olarak doğum hikayelrimizi yazmıştık. boş bir vaktinizde doğum hikayenizi yazınız da okuyalım
canım cok zor günler gecirirmiş Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsın insan hayatı ucuz artık
benim adet günüm 500 küsür cıkmıstı millet o yüksekmiş ikizdir belki dedi ama tekiz
2tane enesle bakırköye yatardım rabbim acımıs sükürler olsun
sag salimler saka yapıyorum 5te olsa bakarım ben yeterki dermansız dert vermesin rabbim varsın azgın olsunlar
biliyomusun ben latte hiç içmedimo ne ki acaba içtimde adınımı bilmiyom
kocam çalışsın işi ne:)kapmış benim gibi birini daha ne istiyo:))
aldıgım nevresim şu kaygan olanlardansatenmidir nedir ilk defa alıyom işlaa gece uyurken yataktan kayıp düşmem
hayır alışıkta degilim kullananlar bilgi versinyatarken bi yere tutunmak gerekiyomu:))
yarın gelip yazmassam bilinki yataktan kaydım düştümhastanedeyim
cigerim öyle bir anlatıyon ki anı yaşatıyosun:))kendimi yaren nurun yanında hissettim valla
ay Allah bagıslasın
demek seneden kaynaklanan bir durum sen beni daha iyi anlarsın ozaman bebegim cok sev beni
size abla diyebilirmiyim
şimdiden kardesini sevdim cok iyi kızdır eminim aynı senenin cıtırlarıyız nede olsa
ben kendimi övmeyi sevmem zaten mütevazılığımı mükemmelliğime borçluyum
nese 2.bebegi düşünüyormu canım gardasın
kulakları alev almıstır şimdi kızın26: :
Masallah defnecigimecok akilli o da. Motor u super super cnm.
Bu arada kasinti varmış gecmis cok sukur. Simdi de nezle olmus sanirim guzelim. Ins ilerlemez de toparlanir hemen.
Sofra kurmana yardimi super ya.
Bu arada vakit çok kisitli ki. Neye yetisecez sasiyoruz.
Is en buyuk zamani calan ama mecbur. Pilimiz orda bitiyor aslinda. Ama kuzularla biraz sarj oluyoruz diye düşünüyorum.
Mesela basim cok agrir ama kizima kavusunca çoğunlukla gecer vs...
Su parmak oyunu ne bi de at kisla mi yazmissin nasil onlar bizde oynayalım? Bas parmagim nerdesin burdayim olan mi?
Mentossori topigine yeni oyunlar lazim kızlar paylasimlara devam:))
Selam arkadaşlar,
İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha
Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..
Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?
Dilberegecim maasallah oglusuna
nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim
kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö
dilberegecim çok geçmiş olsun Kaancıma. yavrum canı acıyor dedin ya içim cız etti keşke hiç hastalanmasalar.
nagiş mahmut he:))) güldürdün beni. valla sana malum olmuş nagiş popom çok ağrıyor:)) hem bel fıtığımdan hem de ece kucağımdan oluğundanmı yollarda en çok popom ağrıyor:)))
kızlar izmirde hava çok güzel kısa kollularla gezdim. bugün ece ve arabasıyla bir de bebek çantamızla 3 otobüs değiştirerek büyük teyzeme gttim oradan 2 otobüslede manevi halamlara bana sen delisin diyorşar nasıl böyle geziyomuşum diye:))) tabi dönerken taksiye bindim ama bakıyorum kendime hiç canımın kıymetini bilmiyom ben((
Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))
Uuu satense 3. Geliyoooo :) pamuklu satenleri seviyorum ben ama. Bi tane kırmızı tam saten var o cok kayıyo.selam cankuşlarhepinizi sevgiyle selamlıyorum
kısaca özet geçecek olursak bugün gezdik tozdukhava çok güzeldi,önce çarşıya gittik biraz alışveriş yaptım
kocam yakında beni boşayacakyeni nevresimler yeni iç çamaşırları sanırım dolunaya giriyoruz uuuuu
neyse konuyu degiştirelim
çağlayla ceren avm yi alt üst ettilerçok yaramazlar çok:)
sonra abimlere geçtik oturdukya ben size herşeyi anlatmak zorundamıyım
çocuklar 11 de uyudubugünlük böyle oldu napalım
çağla kahve içtibenim kahveme dadandı biraz içti napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?