• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba :ssz: yok hayır, sigaraya başlamadım :ssz:

sabah annemlerde, ablam hakkında, yani arkasından konuştum... şimdi bunu ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... yani hakkında konuştuğumu... sabahtan beri aklım bunda... telefon edip helallik dilemeyi düşünüyorum...

böyle... herkese iyi haftasonları...

kızlar ben bugun reglime kavustum:27:
bir rahatladım sormayın
konum hamilelik degildi
acaba ters giden bişeymi var düşüncesi sinirlerimi bozmustu ...
millete derken menpoza ben yakalancaktım :27:

kızlar ben bugun reglime kavustum:27:
bir rahatladım sormayın
konum hamilelik degildi
acaba ters giden bişeymi var düşüncesi sinirlerimi bozmustu ...
millete derken menpoza ben yakalancaktım :27:

Gozun aydin cnm..bende bugun oldum ve her zamanki gibi cok az geliyor nasil oluyorsam artik..seni cok iyi anliyorum benimde kafamda acaba menepoza mi girdim dusuncesi vardi ama degilmis galiba bu azalmalar ve gec gelmeler strestendir belki

Gozun aydin cnm..bende bugun oldum ve her zamanki gibi cok az geliyor nasil oluyorsam artik..seni cok iyi anliyorum benimde kafamda acaba menepoza mi girdim dusuncesi vardi ama degilmis galiba bu azalmalar ve gec gelmeler strestendir belki

canım bebek konusunda ben kararımı verdim gibi 2015de istiyorum nasip kısmetse :27:
yapacaklarımıda yapmıs olurum
egitimim nerdeyse bitmiş sayılır
evimde yapılmıs olurum
ehliyetimide almıs olurum
eneste 3yasında olur
hem 2.bebek 1yasına geldiginde enes 5yasında olur
oyun oynar onla ben daha rahat ederim diye düşündüm
cokmu erken cokmu gec sizce fikirlerrrrrrr :26:

merhaba :ssz: yok hayır, sigaraya başlamadım :ssz:

sabah annemlerde, ablam hakkında, yani arkasından konuştum... şimdi bunu ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... yani hakkında konuştuğumu... sabahtan beri aklım bunda... telefon edip helallik dilemeyi düşünüyorum...

böyle... herkese iyi haftasonları...

Seni bu kadar rahatsiz ettigine gore demek epey cekistirdiniz ablayi..yazik ne konustuniz kadincagiz hakkinda acaba..soylediginde ya kizarda helallik vermezse ne yapcan bakim..telefonla olmaz bu is yanina git bence hatta guzel birseyler yap elcazlarinla ki gonlunu almak kolay olsun..

canım bebek konusunda ben kararımı verdim gibi 2015de istiyorum nasip kısmetse :27:
evimde yapılmıs olurum
eneste 3yasında olur

Bence iyi dusunmusun daha gencsin bende senin yaslarinda olsam aynisini yapardim..ben simdi burda yalnizim bu yuzden ogluma bir omuz olsun istiyorum yoksa bu kadar acele etmezdim..malum Mahirde cok zor bir cocuk cok yaramaz ama ne yapayim,, onu belki bu kadar haylaz kilan yalnizliktir sikiliyor oglusum ya..bugun Elif arkadasina gittik mesela orda oyle guzel oynadilarki sasirdim ogluma bende anladimki oglumun derdi birileri ile oynamak...

Melegim canim arkadasim destegin icin cok tsk ederim.Aslinda ikinci cocuk kosul olarak mantikli gibi gorunuyo ama malesef ozunde degil cunku Masal cok kucuk ve ikinci cocuk sozkonusu oldugunda esimin yardimi olmadan nasil altindan kalkayim.Bak suanda TALAY iyi anlar,birak digurduktan sonrayi suanda bile esin yardimina ihtiyac duyuyordur.Mesela ben ilk 4 ay dehset bulanti cekiyorum ,bildigin klozetin yanindan ayrilamiyorum,Masal gece surekli uyaniyor,tam ilgi istedikleri bir donem ,eeeee bide ben zten cok duygusalim hamileyken bu hat safhaya cikiyor,kisacasi ilk okadar olmasada ikincide esin destegi sart diye dusunuyoru.Yinede kismet be canim hakkimizda hayirlisi olsun .

Haklisin cnm.ben annende yaninda iken belki biraz olsun kolay olur diye yazdim yoksa ne haddime kimseye yap veya yapma diyemem..sadece kendimdeki problemleri gorunce insan ileride ne olcagi konusunu bilemiyecegini birazda vurlamak istedim ..

Talay evt belki biraz baslarda zorluk cekecektir...onunda esi eminimki kendisi kadar yardimci olumuyacaktir ama ben inaniyorumki rabbim cok buyuk, ben burda oglum dogdugunda yanimda kime yoktu bir tek esim vardi oda inan kendi halinde idi ve rabbimin yardimini iliklerime kadar hissettim ...mevlam cok buyuk ne eylerse guzel eyler ..

beykozcum sonuç negatifmiş üzüldüm senin böyle bebeciklerin olucaktı:118: neyse canım istediğin zamanda gelsin inş bu bebeciklerin kucağına :1:

mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba:56:

yemek yapmaktan nefret eden beybi kurtulmuş yine yemek yapmaktan:1:

benimde bu gün eşim yoktu reklamlarda çok gördüğüm ve merak ettiğim makarneksi yaptım ve beğenmedim..hazırda bulunan köftelerimden kızarttım yanınada cacık köfteleri ve cacığı tarık buğra yedi bana makarneks kaldı:31:
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı :16:
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo:46:
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar:21:

pınarda hoşgeldin canım..tarık buğrada geç yürüdü ve bi anda attı adımları inş doğada dr ye gitmeye gerek kalmadan başlar yürümeye..ben doktora gittiğimde tarık buğranın yürümemesinden ve hiç isteğinin olmamasından bahsetmiştim doktor 2 yaşı bi geçsin bakalım demişti..ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımız zaman ayaklarını bile basmayan kuzum 1 hafta sonrasında yürümeye başaldı darısı doğanın başına inş:16:
Hoşbulduk canım...Maşallah Tarık Buğra'a:nazar:darısı kızıma artık:31:biz de babasıyla sürekli yürütüyoruz dediğin gibi ayakları bir sağa bir sola doğru kaya kaya yürüyor.Hanımefendi daha ayakta bile uzun süre duramıyor,en fazla 3-4 sn:31:İnşallah sıra bizdedir(gerçi bi biz kaldık galiba:1:)
Hosgeldin cnm ozledik seni valla bu kadar yogun olmana uzuldum, umarim kisa zamanda bu yogunlugu biraz olsa atlatip aramiza gelirsin ..Mahir de teyzesini cok opuyormus oyle dedi :)) cnm bizde dogamizi optuk..

Yuruyememesi durumunu ins en kisa zamanda cozersiniz..bizimkide gec yurudu biliyorsun ins Dogamda baslar biran once..
doktora goturmekte iyi yapiyorsun ben sanmam bir sorun oldugunu ama belki degisik onerilerde bulunabilirler.
Sağol tatlı meleğim,ingiliz kraliyet ailesinin küçük prensi nasıllarmış,benim ve Doğa'nın yerine öpersen çok seviniriz.Ayrıca iyi dileklerin için de teşekkür ederiz:16:
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hic :-) e buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor :-) Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi :( . Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim :-) Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus :-) Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum" :-) Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim :-) Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci :-)
Tatlım sen de hoş geldin...Özverili arkadaşım,Masal'ı nasıl büyüttüğüne hepimiz şahitiz,misler gibi adeta.Yalnız eşinin seni daha iyi anlaması için Masalla vakit geçirmesi gerek,bunu biraz sağlasan olmaz mı?Mesela annenle Masalsız bir yerlere gidin(doktor,kuaför vb)eşin baksın bir süre.Hatta eşin 1 haftalığına izin koparsın da annen biraz Mersin havasını solusun,sen okula giderken Masal da babişkosunda kalır:34:Uzun lafın kısası eşinle konuşmalı düşüncelerini,beklentilerini eşine vurgulamalısın.Bu şekilde bir tutumun 2.çocuğa sıcak bakmamama sebep olduğunu belirtmelisin.Eşin kendini sana ispatlamalı canımcım:34:hazır annen varken gerçekten de kardeş bebek kararı bence gayet doğru bir zamanlama.
"KAYIP ARANIYOR" du, çok şükür bulundu :16:

pınarda hanımi kayıp aranıyor diye ilan verecektik artıkın: "pınarda arkadaşımız filanca gün eve gidiyorum diye topikten çıkmış çıkmış ve bir daha kendisinden ne beğeni ne de ileti alınamamıştır." şeklinde :9:

neyse, Doğa için üzülmeyiniz. herşey zamanla olacak inanın. herhangi bir kas yada sinir problemi olmadığı sürece bebekler yürür :16: Aras Eymen için de endişelenmiştik ama kendisi motor gibi emeklemeye başlamış bakınız :46:
Efenim zat-ı alinizin gösterdiği ehemmiyet karşısında ruhumun dehlizlerinde vuku bulan sevginiz gönlüme taht kurma şerefine nail olmuştur:42::42::42::1:Doğacığım ile ilgili düşünceliriniz için de ayrıca teşekkür ederim efenim.Orhan Cemal'e sevgiler.
pınarda ve çiçeğim ikinizide görmek iyi olduğunuzu bilmek çok mutlu etti beni. çiçeğim erkeklere kalsa hep hallederiz ama sen ona bırakmıcan şimdi çok şükür maaşını da alıyormuşun istediğini yap. benimki de masa için oyalıyordu izmire gidince aldım geldim yoksa bizimkide yalan olurdu. eşinin yaptığınıda anlamak çok zor. zaten masaldan ayrıydı o kadar şimdi bunları telafi etmesi gerekirken zoru görünce niye destek olmuyorki. bende zorlanıyorum evin işi hiç bitmiyor, sürekli yemek yap, ece de çok fazla ilgi istiyor büyüdükçe ve bana hiç zaman kalmıyor. ama ne yapalım yine onlarsız olmaktansa çok şükür bugünlerimize. Masalı ve Doğacımı çok çok öpüyoruz.
Egenin inci tanesi,hoşbulduk...Ben de Doğa da seni ve Ecoşu çoooooook öptüüüüük:54:
Baby cnm selam ben cok dertliyim yaa..neden bebek gelmiyor normalde cok cabuk hamile kaliyordum ama su benim bakteri olayindan sonra regl olayimda bitti gibi..acaba bakteri bitmedimi ..bugun yine ilaca basladim o zamana kadar siki yonetim ilan ettim hic bir iliskiyede girmeden bekliyecem ins sifa bulurum..
Tatlım sabır erdemdir,her şey yoluna girer arkadaşım.Olacak sen içini ferah tut.
pınarda şekerim hoşgelmişsin:42:gözümüz seni arıyodu,dogayıda çok özledikkim bilir ne yaramazlıklar yapıyodur dimi:)yürüme konusuna gelince pek bi fikrim yok ama bazılarımız çocuklarıda daha yeniyürümeye başladı yani canını sıkma inşallah doğada en kısa zamanda yürüyecek,tabi sen yinede bütün tetkikleri yapiçiniz rahat etsin.
çiçekçiçekte gelmiş hoşgelmiş:42:senide özledik canım nerelerdesin:32:gerçi sende haklısın hem iş hem ev çok yorucu oluyodur,masalın annene alışmasına çok sevindim:46:aferim fistiga..ama eşine çok kızdım,senin için çok üzüldüm.ya zaten bu güne kadar sen tek başına yetiştirmişsin bu çocugu ne var birazda sana yardımcı olsa:47:neyse şunu söyliyimki seni çok taktir ettim canım,kendinle ne kadar gurur duysan azdır.maşallah bu güne kadar kızına misler gibi baktın bundan sonrada bakarsın,çok öpüyorum:54:

My beybi,Hatayın katıksız güzeli(katıksız kelimesini katıklı ekmekten çaldım:1:)iki minik dilberin annesi hoşbulduk.Artık daha sık gelmeye gayret ederim, malum 170 öğrenciyle her gün bir aradayım.Eve şu şekilde :37:dönüyorum.Öptüüm sizleri,sabahçı arkadaşlara şimdiden MERHABAAAAAAA:16:

Sevgili anneler ve kuzucuklarına doyasıya sevgiler...inşallah keyifler oldukça iyidir.çağla,mira,ece,tarık buğra,mahir,enes,ömer,zeynep ada,orhan cemal,kayra,okyanus ve tüm tatlı miniciklerimize kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.
Farkındayım epeydir görüşemedim sizlerle;okul,doğa,ev vb.derken bir süre ara vermek durumunda kaldım.sanırım hafta içleri hep yoğun olacak benim için.
Doğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesef:50:hadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz:1:)hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın:54:
hoş geldin pınardacım valla özlemiştik seni ve doğamızı aslında özlediğimiz çok arkadaşımız var inş. onlarda arayı uzatmazlar.bazı bebekler 1,5 yaşında yürüyorlar inş doğacımda en kısa zamanda yürücecektir.doktor kontrolünüzü yazmayı unutma

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hic :-) e buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor :-) Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi :( . Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim :-) Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus :-) Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum" :-) Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim :-) Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci :-)
çiçekçim hoşgeldin babalar malesef bizim beklentilerimizi hiç karşılayamacaklar. biz bebeğimizin bi hareketini sanki dünyanın 8. harikasıymış gibi sevinç gösterileri yaparken babalar hiç tepki bile vermiyorlar.bu konuda daha önce veryansın etmiştim.Allahtan sana en yakın annen yanında ne mutlu sana ben buralarda yanlızım bazen çok arıyorum.2. çocuk için mutlaka birinin yardımına ihtiyacın olacak benim oluyor çünkü.ama moralin bozulmasın lütfen bu yükü kaldırabileceğine inanıyorsan Rabbim yardımcı olur inş.ileride rahatlarsın inş.

Talay evt belki biraz baslarda zorluk cekecektir...onunda esi eminimki kendisi kadar yardimci olumuyacaktir ama ben inaniyorumki rabbim cok buyuk, ben burda oglum dogdugunda yanimda kime yoktu bir tek esim vardi oda inan kendi halinde idi ve rabbimin yardimini iliklerime kadar hissettim ...mevlam cok buyuk ne eylerse guzel eyler ..
meleğim eşim musaba bakım işlerinde bana çok yardımcı zaten böyle olmasaydı yapamazdım.Önce ALLAHıma sonra eşime güveniyorum.ama bu hafta sonu kendimi çok kötü hissettim sanki hiç bişeye yetemiyormuşum gibi geldi.ne eve ne eşime geceleri oğlumdan erken yatmak zorunda kalıyorum onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor.sonra 2. gelince ne yapıcam diye kara kara düşünmeye başladım eşime korkularımdan bahsettim ilk defa musab bilalin beni yorduğunu hissettim ve eşime kendimi tükenmiş hissettiğimi söyledim.
eşimin cevabı: senide almanyaya göndereyim o zaman dedi:27:
çok mutluyum çünkü oğlum dün ilk defa 150 ml pınar çocuk sütü içti pipetle bana sanki bi galon süt içmiş gibi geldi.inş. devamı gelir kızlar

Doğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesef:50:hadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz:1:)hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın:54:
Canım hoşgeldin:3:Seni gördüğüme sevindim:16:Doğa da yakında yürüyen bebekler arasında olacaktır inşallah:nazar:
mutlu haberlerinizi bekliyorum:nazar:

mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba:56:
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı :16:
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo:46:
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar:21:
Yerim onun utanmasını ben:16:Maşallah ne faaliyet ne faaliyet,sen sızıp kalmadın mı canım:9:
Misafirlere kısırla ıspanaklı gül böreği yapmıştım şekerim üzgünüm sana kalmadı:9:onlarda gelirken sütlü nuriye getirmişlerdi:9:
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hic :-) e buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor :-) Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.
Hoşgeldin Çiçekçim:3:
Çalışmaya başlamana ve Masalın annene alışmasına sevindim:nazar:Eşinle olan durumun da geçiçidir diye umuyorum,zamanla herşey yoluna girecektir inşallah:nazar:Sıkıntılarını kaygılarını paylaş bence eşinle, içine atıp daha da büyütme.Evet hiç kimse anne yerini tutmaz,evladına anne gibi bakamaz ama eşlerimiz de bizim hayatımızı kolaylaştırabilir dimi:34:Biraz zaman tanı derim ben...
canim ben kayserideyim yardimci olabilirim
çok sevindim:29:Sen özelden yada buradan da olsun sorduklarımı cvplayabilirsen, bende arkadaşıma iletirim çok seviniriz:16:süper bi arkadaştır:29:
evimde yapılmıs olurum
eneste 3yasında olur
Beykozum Allah gönlüne göre versin,şimdi bile olsa sen başedersin ikisiylede:16:,
ama yaşın gençken, yazdığın şekilde olursa daha rahat olur herşey senin için:34:
Ne zaman istersen,hayırlı tarih ne zamansa, Rabbim onu nasip etsin:nazar:
Ehliyeti hemen al da Enesi bize getir rahat rahat cicim:13:

Herkese iyi haftalar kızlar:3::3::3::3::3::3::3::3:
Dünkü maç sanki bizde oynandı walla:ssz:Arkadaşlar geldi eşli,
bebeler ortada:ssz:yine hiçbişey anlamadık:ssz:
Biri su ister diğeri de ister,biri çerez yer,diğeri döker,biri uyur biri uyanır derken göz takibinden yorulduk walla:ssz:
Kızlarla iki laf edemedik doğru düzgün:ssz:
Hayat erkeklere güzel walla ne güzel yediler içtiler maç izlediler:27:
Neyse...Bİr haftasonunu daha geride bıraktık,önümüzdekilere bakıcaz artık:6:
Dün sabah gittim dip boyaya, maniküre:21:Kızım da babasıyla parka:21:Sonra balık yemeye gittik ama eve misafirlerle bir girdik:9:
Havalar güzel gidiyor şansımıza:16:Yazdan kalma dışarı çıkma alışkanlığımız da devam ediyor böylece:12:Kuzum sıkılıyor evde,
her fırsatta bi sebep uydurup markete de olsa çıkıyoruz birlikte:16:O da haklı,hep aynı ortam aynı oyuncaklar bunaltıyor yavrumu,bende de tam tersi,eve girince çıkmak zor geliyor ama kuzum için yarım saat de olsa katlanıyorum:31:Bide dondurma yedi kuzum c.tesi günü:17:
Ayyy yazacak bişey bulamayınca çenem düştü:9:Faaliyet raporu veriyorum çaktırmayın:9:
Herkese güzel haftalar:3:

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

kızlar li.tonun 5i 1arada sallama cayından içtim kuscaktım nerdeyse
cayda sorun yok sorun benim seker atmadan içebilecegim bişey degil yavvv :84:
soyle içine seker katılıp içilen zayıflatıcı bişey yokmu kızlar :ssz:

yine mi pazartesiiiiii :)

gunaydın ve iyi haftalar efenim...

über yoğun ve mutlu bi haftasonu geçirdik kuzucuğumla ve ailecek... :nazar:

cumartesi kurstan sonra kuzucuğumla sonbahar aktivitesi yapıp yaprak kozalak vs topladık. oynaya oynaya geze geze eve gittik. sonra da carsıya inip ziyafet çektik.. üst geçitteki ışıklı levhalardan geçti tek tek. bitince geri döndü tekrar karşıya gecmek için :1: deli

pazar gunu de kurstan sonra kudurup istanbula gittik. kadıköy mükemmeldi.. biraz avm de gezip kuzucuğuma spor ayakkabı aldım. butun akşam bakıp bakıp durdu. ayy ayy dedi :1: sonra bağdat caddesini arşınladık. maç dolayısıyla tıklım tıklım ve bol şenlikliydi.. yedik içtik muhabbet derken mac bitmeden yola koyulduk...
çok yorulduk...

sabah bizimkini ben uyandırdım yoksa gec kalcaktık. döne döne uyudu hanım sultan.. fosur fosur :1: cok sukur ki altını acarken uyanıyor gulucukler atıyor bana kikir kikir

valla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldum:( eceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:)) $IMG_20131109_132421.webp $IMG_20131109_134355.webp

ctesi eşimin iş yerine uğradık sahil güvenlikte çalışıyor yeri çok güzeldi valla. nöbetçi arkadaşına eceyi sattık onun da 1 ay sonra kızı olacakmış adını ne koyacaksınız dedim zeynep mira koyacaklarmış:)) aklım hemen taaa istanbullara gitti mavişim ve annesini düşündüm ay çok güzel isimler dedim bende 2. kız olursa koyabilirim bu isimleri:)) dün akşamda karşı komşumun arkadaşı gelmiş benide çağırdılar o da çalıştığıdan kızı defneyi kreşe yolluyor bizim defnoş gibi:) bol bol bende defnoşumu andım. çiçeğimin anlattığı gibi öyle yaşamımızın içindesiniz ki iyi ki varsınız....

kızlar sezeryan sonrası normal yani vajinal doğumun yaygınlaşması ve bunun uygulanabilirliğinin artması için imza toplanıyor. imzalarsanız çok sevinirim

Back
X