2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mrhabalr hanımlar benim mızmızı uyuttum sabahın 7 sinde uyandığı için biraz erken uykuya daldı.ya da daldırdım desek daha doğru olur...günler kısaldı geceler uzadı artık dışarı çıkma şansımız pek olamıyor dolaısıyla normalin iki katı ağıt ve mızırdanma dinliyorum.en hit kelimesi anne kalk olan bir oğlum var ve yalnız büyütüyorum.dualarınızı beklerim sevgiler :)

konular:

güzellik:) kendinize bakım yapıyor musunuz? hangi ürünleri kullanıyosunuz?

moda:) ne tarz giyiniyorsunuz? marka tutkunu musunuz?

vs vs.. genişletilebilir...

hadi bakalım...

Hımm ne konuşsak ???
Benim bugün kendimle ilgili bir fikrim var bu konu olmaz belki ama sizlerin de fikrini almak istedim..
Ya ben böyle evde (başlangıç olarak evde) bişeyler yapıp satmayı düşünüyorum.. Şöyleki değişik turşular, kahvaltılık salçalar vs.. bunların hepsi kavanozlarda en az 6 ay ömrü olan gıdalar olacak.. Restorantlara meyhanelere falan ilk etapta satışa başlasam.. yani tam olarak kafamda şekillendiremedim ama üzerinde düşünüyorum..

Bu yeni iş yerine bir türlü alışamadım.. Artık birinin yanında çalışma fikri soğuk geliyor bana.. Kendi işimi ufak çaplı yapsam..

ben cevaplayayım.. kendime bakım falan yapmıyorum. kırk yılda bir ellerime krem sürerim... :) ha bi de rutin tüy temizliği yaptırırım. manikür pedikür yaptırırım. ojesiz çıkmam.. çok nadirdir ojesiz gezmelerim :) makyaj pek yapmam. sadece göz makyajı yaparım. far kalem rimel... düğün dernek davet olursa extradan bi fondötenle allık ruj sürerim... hepsi bu... diyet yapmıyorum ama kilo verince yediklerime de dikkat eder oldum.. iyi yemek yerim ama kötü yemek yaparım iştahımla tanır genelde beni insanlar erkeklerle yarışırım o derece hatta kocamdan daha cok yerim ama tatlı çikolata vs regl falan olmadığım sürece aklıma gelmez.. emzirdiğim dönemlerde gece kalkıp nutella kaşıklamışlığım vardır. ama normal zamanlarda hiç yok...

modayı takip ederim ama modatya uymam. kendime yakıştırdığım şeyleri alır giyerim. genelde spor giyinirim. mini etek çok severim.. ama çalıştığım kurum dolayısıyla giyemiyorum. ancak free günlerimde... marka takıntım yoktur ama ucuzlukları indirimleri kampanyaları yakaladığımda affetmem :) yığınla Jean pantolonum var işim gereği bi de fitilli kadife hastasıyım... oğlak burcu olmanın verdiği toprak tonlarını, siyahı moru kırmızıyı çok severim...

konular:

güzellik:) kendinize bakım yapıyor musunuz? hangi ürünleri kullanıyosunuz?

moda:) ne tarz giyiniyorsunuz? marka tutkunu musunuz?

vs vs.. genişletilebilir...

hadi bakalım...

Güzellik: Bakım olarak hiç bir şey yapmıyorum.. yüzümü yıkayıp nemlendirici sürmek dışında.. Uzun zamandır hamama gidemedim.. Vücudum için en güzel peeling hamam.. Hamam sonrası kadife gibi pürüssüz bir cildim oluyor.. Havalar da soğudu aslında en yakın zamanda bir hamam yapayım :))

Moda: Ehh uzaktan yakından takip ederim.. Ruh halime göre değişir.. Bazen marka alırım bazen semt pazarından.. Ama kozmetik olarak mutlaka markalı ürünleri tercih ederim.. Özellikle parfümleri :)))

madem konuşacak konu arıyorsunuz ben bulaşık ve çamaşır makinemi yenilicem simens düşünüyom kullanan varmı marka fikirlerinizi bekliyom canlar.

Güzellik: Manikür bende yaptırıyorum ama benim manikürler çok çabuk gidiyor elimi çok mu yıkıyorum ne.. 3 hafta bile dayanmıyor hemen etler uzuyor :))
Yemek konusunda seninle yarışırım Şekersizim :)) Yemeği çok severim.. tatlı ile hiç aram yoktur ama çerez cips en çok patlamış mısır, kebap, asla hayır demeyeceğim kısır vs öncelikli listemdir :))

Bulasik makinem zaymins cok memnunum:))
manikur pedikur nedir hic bilmem nereye yapiliyo sacami yüzemi:)
ayy servis gelecek cocugu giydireyimmmm:)

mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))

evet evet coşalım kızlar. mutlu nerdesinnn...

benim tum beyaz eşyalarım Arçelik

ruj almayı cok severim ama nedense aklıma gelip de sürmem pek.. ama bu sabah surdum nasıl olduysa hem de mor, hem de kopkoyu morrrrr :)

dilberim; iş kurma fikri bende de var. mesleğimi ve işimi çok seviyorum ama çalıştığım yer sarmıyor artık beni.. yasadığım şehirde daha iyi bi laternatifim de yok maalesef.. kafamda yeni bi proje var ama eşim hayatta destek olmaz.. önce onu ikna etmem lazım. şu an fizibilite aşamasındayım...

Pijamasiyla gitsin ne yapayim:))isim var eheuehu
yemek yemeyi cok severim her aksam 1somun ekmegi yerim:)ama yapmayi hic sevmem..
Gòbegim cikmaya basladi kesin bana nazar degirdiniz:))

bakım konusunda çok muzdaribim( hiç bir zaman süslü biri olmadım makyajı sevmem ama bekarken bende manikürsüz ojesiz gezmezdim. şimdi düğünden düğüne sürebiliyorum oje. evde bir türlü şu eşofmanlardan kurtulamıyorum. saçımı taramaya bile üşeniyorum valla. Allahtan kıl tüy işi bende çok azaldı.

kıyafettede eskisi gibi alışveriş yapamıyorum denk gelirse alıyoruz bişeyler moda mı o da neymiş:))

mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))

hiç bi fikrim yok. düşüneyim bakayım.. 20 yıl sonra 50 yaşında olcam... kızım üniversitede olacak. diğerlerini bilemiyorum henüz
defnenin aşk acılarıyla uğraşıcaz muhtemelen... ayrı eve çıkmak isticek, bla bla bla. şu sıralar başlayan erken ergenlikleri hız kesmeden devam edecek yani.. peki ben napıyor olacam hiç bilmiyorum valla... belki sakin bi kasabaya gider yerleşirim.. ama o da sarmaz ki beni.. sıkılırım ben..

Valla artık sıkıldım başkasına çalışmaya.. şevkim kalmadı.. kendi işim olursa en azından daha zevkli çalışırım.. bakalım tam oturtamadım kafamda nasıl olacağını.. hala düşünüyorum..

Farklı fikirleri olan var mı? kendi işin olarak ne iş yapılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…