2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hep bakımlı bayanlara özenmişimdir ama ben yangel yat insanı olduğumdan yüzümü zor yıkarım.ellerimi kremlemeyi unuturum.bi ara parfüm takıntım vardı.moda konusunda hiç modayı takip etmem daima giyebileceğim ve beğendiğim şeyler alırım.moda geçicidir çünkü.bide beğenerek aldığım şeylerden hiç bıkmam bir ceketim 8 senelik.fiyatı ne olursa olsun beğendiğim şeyleri alırım bu yüzden.kışın mor ve yeşil hardal tonlarını severim.yazın ise daha floral tonlar kullanırım.ama herzaman sade ve şık olmaya aşırılıktan kaçmaya çalışırım.tesettürlü olduğum için kampanyaları mecburen takip ediyorum.bi kap bi asgari ücret nerdeyse.
eğer tayinimiz antalyaya çıkarsa organik tarım ve pazarlama yapmak istiyorum önce kendimiz için sonra ticaret olarak böyle bi hayalim var.

mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))

20 Sene sonra emekli olacağım.. Kaan üniversiteye başlamış olur.. belki bir çocuğum daha olmuş olur.. mesela bir kız :)) Kaan tüm sosyal faaliyetlere katılıyormuş.. gitar, dalgıçlık, paraşütle atlama vs (dayısına çekerse bunların hepsini yapacaktır)
Kızım da süslü mü süslü olur.. Defnem gibi aşk acılarını paylaşır benimle..
Onların dışında ben kesin gezerim.. Görmediğim ülkelere giderim eşimle dostumla..

Allahtan kıl tüy işi bende çok azaldı.

Kızlar laser epilasyon yaptıran var mı? Ben yeni başladım bakalım kışın yapalım yaza rahat edersin dediler.. Siz ne diyorsunuz?

dün akşam ecenin sütü yoktu markete gittim eşim fiş nerde diyor:)) yok dedim ne aldın diyor süt aldım işte diyom başka diyor:)) malını biliyor gofretsiz brownisiz çıkarmıyım marketten:)) nasıl vazgeçicem 30 yıldır yiyorum kolay mı:))) tatlısız asla yaşayamam. yemek konusunda da iştahlıyım malesef( ece kime çekti anlamıyorum bizde iştahsız kimse de yoktur ki:))

ya evet ben de dünyayı gezmek istiyorummmmmmmmmmmmm

lazer yaptırmadım ama ben de kışın daha iyi olduğunu duymuştum.

konular:

güzellik:) kendinize bakım yapıyor musunuz? hangi ürünleri kullanıyosunuz?

moda:) ne tarz giyiniyorsunuz? marka tutkunu musunuz?

vs vs.. genişletilebilir...

hadi bakalım...

yüzüme her makyaj öncesi krem sürerim ama normalde pek sürmem
bekarken her zaman ellerimi kremlerdim
evlendim bir ara yine sürdüm şimdi öle yatıyorlar ayna önünde

modaya bazen göz atarım ama uymam
bende kendime yakısanı giymeyi tercih ederim
renklerim siyah basta olmak üzere pudra pembesi,haki rengi,beyaz,bordo

marka tutkunu degilim ama kaliteli seyler almayada calısırım (ürüne göre degişiyor)
kozmetikte mesela kesin bende marka alırım...

makyaja aşırı düşkünüm
hani bakkala giderken makyaj yapanlar varya eskiden öleydim
şimdi daha az yapıyorum ama yinede yapıyorum
heee evde makyajla gezmem yada evin cevresinde bahcede falan öle gezmemde daha ilerilere gidersem kesin yaparım
ruj ve eyeliner favorimmmm

gönül sayfam sen niye hiç yazmıyorsun? köşeminderide hep aklımda birden niye yazmayı kesti diye?

slm bu aralar içsel depresyondayımm içsel depresyon nasıl bişey karışık ben buldum :) sanırım garip kendi halimde takılıyorum okuyup kaçıyorum.geçmişte izmire gelmişsin aliağa mıydı gidiyorum demişşin keşke 3 durak önce insseydin seni ve tatlı kızını tanımak misafir etmek isterdim.kısmet yine yolun düşerse tanışmak isterim

ben yaptırıyorum ama bıyık bölgesi ve kas arası
genitale cesaretim yok suan bide acamam ben öle kıllı kıllı
eldivenle yolaklıyorum

Ben uyusam iyi olur ladyler malum beni saat 5 te kalmak bekliyor iyi geceler muck
Gönül sayfam evt neden yazmıyorsun CNm ,kendini mahrum etme bizlerden sana kaldırdım kadehleri saglıga ve birlikteliğe

slm canım kadeh kaldırmışssın buda benden sana kadeh bulamadım serenat yapımm didimmm.öncelikle geçmiş olsun hastaymışsınn umarım şimdi iyiisindirr.mahir paşamada çok geçmiş olsun biran önce iyleşir işallah.yalancı meme ile ilgili yazmışssın bizde emiyoruz ama sadece uyurken ve ağladığında susuturmak için iyi oluyor ama çok düşkün değiliyiz bıraktırmayı düşünmüyorum şu aralar.yanlız geçen 2 meme vardı ikisini kemirmiş dişleriyle .yeni meme alıyım dedim kullandığım marka yoktu bide 18-24 ay almam gerek bi tane normal bişey aldım ay büyüdüğü için memede büyük bizimki ağzına aldı şımarık şımarık çuk cuk çekti beyenmedi ve attı onu kesinlikle emmiyor uzun oldu ama demem o ki ayından biraz büyük 24-36 aylık felan alırsan belki mahirde beyenmez ve emmez kendiliğinden bırakır.dert etme diş dönemi hiç uğraşma bırakır zamanla biz onları adam yerine koyuyoruz amma daha küçük bebeler annesi

BabyCeren
sonunda emzirme konusunu çözmüşsün senin adına sevindim çağla da seni üzmemiş yemekte yiyormuş ne güzel .anne bebek için zorda olsa ne mutlu ki kaç ay emzirebildin .birde geçen yazmışssın ceren çağlanın eline bebek çizmiş sen benim gerçek bebeğimsin demiş ya ayyy okurken bittim valla ne güzel kardeşlik işte bu .ömür boyu böyle olsunlar ne mutlu sana valla ikisinede büyütüyon biz daha bitane büyüsün diye bekliyoz allah bütün evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin

birde boş vakitlerde şeker oyunu oynuyorumm oynayan varmı ? bağımlılık yaptı şeker hastası oldum :) can yetmiyor gönüllü can gönderecek arkadaşlar aranıyor :) geri dönüş yapılır

hızlıca birkaç sayfa göz attım modadan 20 yıl sonrasından bahsedilmiş...hımmmm bi düşüneyim ben de...

Geldim geldim
Evet nerde kalmıştık
Bakım olarak:yüzüme akşamları nemlendirici (chanel)
vücuduma banyo sonrası nemlendirici haftada 1 falan(nivea)
Makyaj malzemesini aşırı severim hatta en son geçen hafta mac'e iyi bir para bayıldım
en son aldıklarım: rimel,ruj bazı,ruj,pudra,göz kalemi7 yıldır aynı pudrayı kullanıyorum.
Çalıştığım için az da olsa kullanıyorumEn çok pudra kullanırım bide rimel galiba:44:

Modayı takip ediyorum ama çok çok alıp giydiğim yok,en son aldığım collage tarzı önü püsküllü bir ayakkabı.
Zımbalı bir botum yok mesela
En severek giydiğim kıyafetlerim; tayt uzun çizme ve tunik

epilasyon: lazer olarak sadece koltuk altıma yaptırdım(epiderm etilerde),zaten çok kıllı biri değilim
maniküre hemen her hafta pediküre ise aklıma estikçe giderim. Fönsüz gezmekten nefret ederim çünkü
fön çektirdiğimde kendimi çok iyi hissediyorumsaçlarım ne dalgalı ne düz olan saçma modelden çünkü

Bulaşık makinem simens,çamaşır makinem ariston
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))
20 yıl sonra Allah izin verirse ev hanımı olurum sanırım
Yine kendimi çocuklarımın iyi yetişmesine adıyor olurum büyük ihtimalle
Gün gün de gezebilirim bende potansiyel var çünkü
SEnde yine Neşe ablana gitmicen sanırım yazdın mı bakiiim şekerim

mutlum 20 sene sonra hedefim torunumla oynamak:)) şaka bir yana benim adam emekli olmuş olursa evde birbirimizi yerken görüyorum kendimi:))) biliyorsunuz yaşlı ve emekli adam evde çok zor yani:)) izmirden fazla uzaklaşmadan küçük bir sahil kasabasında küçük bir tarlamın olduğu evde üniversitesinden tatile gelecek olan çocuklarımı heyecanla beklerken hayal ediyorum. bi bakmışın ece erkek arkadaşını tanıştırmaya getirecekmiş:)) benim x men kesin deliriyor olur o zaman:)) çok mu şey istedim acaba:)))

içsel depresyonmu:26:bide bunun dışselimi var:))bende ikisindende var canım Allah kurtarsın bizi:)
ben yaptırıyorum ama bıyık bölgesi ve kas arası
genitale cesaretim yok suan bide acamam ben öle kıllı kıllı
eldivenle yolaklıyorum
ben hiç yaptırmadım ama bende istiyorum sanırım seneye yaptıracam acıyomuuu:18:
bide demişsin kıllı kıllı açamam,iyide kılsız gitmenin ne anlamı varvalla açarım:))
evlenmeden önce hiç agdacıya gitmemiştim çok utanıyodum hep kendim hallediyodum ama evlendikten sonra insan açmaya alışıyo

evet canım emzirme işi bitti,çok şükür çağlada beni çok yormadı ve iştahı açıldı
ceren çağlayı çok seviyo içtenama çağla büyüdükçe daha çok kavga etmeye başladılar,mesela çağlada kalem var ceren hemen gidip alıyo ee çağlanında eli armut toplamıyo hemen ablasının peşinden koşuyo eger yakalarsa ısırıyo
valla onlara durun demekten bogazım şişti:)
birde boş vakitlerde şeker oyunu oynuyorumm oynayan varmı ? bağımlılık yaptı şeker hastası oldum :) can yetmiyor gönüllü can gönderecek arkadaşlar aranıyor :) geri dönüş yapılır

bende oynuyorum bendeözelden faceni yaz ekliyim birbirimize destek olalım:)
bazen şekersizden istiyorum o da canı isterse gönderiyokesin pöffff diyodur:)

selam azönce telden girdim fazla yazamadım şimdi devam edeyim:)
krem mirem kullanmıyorum hele banyodan sonra hiç birşey sürmüyorumöyle vıcık vıcık oluyo hiç hoşuma gitmiyo
vıcık vıcık olan şeyleri hiç sevmemama sürmek gerekiyo cildim çok kuru
eger bakkala çakkala gideceksem eşofmanımla gidiyorum
gezmeye gideceksem en çok kot pantolon üstünede bluz bitti gitti:)
bende mutlu gibi saçımı fönlemessem kendimi hiç iyi hissetmiyorumbenim saçım düz sayılır ama yinede fönle başka bi hava geliyozaten maşam var 2 dakkada bitiyo
maskara(maskaraya rimel demek çok günahmış ben size söyliyim)kullanırımgöz kalemive ruj
başkada bişeye gerek yokzaten çok güzelim daha fazlası çok dikkat çekiyo
başka başkaaa
oje pek kullanmamsilmesi zor oluyotam banyoya geçiyosun abdest alıcan bi bakıyon ojehadi geri çık sil pöfff

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz !M âhir bugün biraz daha iyi teyzesi çok şükür
CNm burda 18 aylığa kadar emzik var keşke bende bulabilsen büyük ama inş şu diş olayını tamamlar tamamlamaz bıraktırıcam.bira. Mızmıxlanır sonra alışır ..evet daha küçükler fakat ne kadar erken alışırlarsa o kadar iyi ...

ay bende aynı şekilde hissediyorum:18:benim eşim emekli falan olsa kesin birbirimizi yeriz
bide benim kocam öyle çok konuşur ki,hiç susmazsen beni çok iyi anlarsın canım:))
benim kızlar eve erkek arkadaşını getirse sanırım eşim gayet medenice karşılar,kendisi medeni köyünde dogmuştur:)
ama benya bennnnvalla bilmiyorumsanırım onları kapıdan kovalarımyaparmıyımevettttt
evet bende zamanında gençtimama hiç eve erkek arkadaş getirmedimha peşimde olanlar yokmuydu evet çoktu
lisedeyken not tutardık bu hafta kaç kişi çıkma teklif etti diye
neyse akıllı olsunlar canımı yesinlerhiç birşeylerine karışmamyeterki dürüst olsunlar
yinede erkek arkadaş konusunu düşünmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…