mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))
mutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))
Allahtan kıl tüy işi bende çok azaldı.
20 Sene sonra emekli olacağım.. Kaan üniversiteye başlamış olur.. belki bir çocuğum daha olmuş olur.. mesela bir kız :)) Kaan tüm sosyal faaliyetlere katılıyormuş.. gitar, dalgıçlık, paraşütle atlama vs (dayısına çekerse bunların hepsini yapacaktır)
Kızım da süslü mü süslü olur.. Defnem gibi aşk acılarını paylaşır benimle..
Onların dışında ben kesin gezerim.. Görmediğim ülkelere giderim eşimle dostumla..
Kızlar laser epilasyon yaptıran var mı? Ben yeni başladım bakalım kışın yapalım yaza rahat edersin dediler.. Siz ne diyorsunuz?
konular:
güzellik:) kendinize bakım yapıyor musunuz? hangi ürünleri kullanıyosunuz?
moda:) ne tarz giyiniyorsunuz? marka tutkunu musunuz?
vs vs.. genişletilebilir...
hadi bakalım...
Pijamasiyla gitsin ne yapayim:))isim var eheuehu
yemek yemeyi cok severim her aksam 1somun ekmegi yerim:)ama yapmayi hic sevmem..
Gòbegim cikmaya basladi kesin bana nazar degirdiniz:))
gönül sayfam sen niye hiç yazmıyorsun? köşeminderide hep aklımda birden niye yazmayı kesti diye?
20 Sene sonra emekli olacağım.. Kaan üniversiteye başlamış olur.. belki bir çocuğum daha olmuş olur.. mesela bir kız :)) Kaan tüm sosyal faaliyetlere katılıyormuş.. gitar, dalgıçlık, paraşütle atlama vs (dayısına çekerse bunların hepsini yapacaktır)
Kızım da süslü mü süslü olur.. Defnem gibi aşk acılarını paylaşır benimle..
Onların dışında ben kesin gezerim.. Görmediğim ülkelere giderim eşimle dostumla..
Kızlar laser epilasyon yaptıran var mı? Ben yeni başladım bakalım kışın yapalım yaza rahat edersin dediler.. Siz ne diyorsunuz?
Ben uyusam iyi olur ladyler malum beni saat 5 te kalmak bekliyor iyi geceler muck
Gönül sayfam evt neden yazmıyorsun CNm ,kendini mahrum etme bizlerdensana kaldırdım kadehleri saglıga ve birlikteliğe
20 yıl sonra Allah izin verirse ev hanımı olurum sanırımmutlum yerim seni:)) ben derim ki bundan bir 20 sene sonra bugün ne yapıyor olacaksınız düşünün bakalım:))
içsel depresyonmu:26:bide bunun dışselimi var:))bende ikisindende var canım Allah kurtarsın bizi:)slm bu aralar içsel depresyondayımm içsel depresyon nasıl bişey karışık ben buldum :) sanırım garip kendi halimde takılıyorum okuyup kaçıyorum.geçmişte izmire gelmişsin aliağa mıydı gidiyorum demişşin keşke 3 durak önce insseydin seni ve tatlı kızını tanımak misafir etmek isterdim.kısmet yine yolun düşerse tanışmak isterim
ben hiç yaptırmadım ama bende istiyorum sanırım seneye yaptıracam acıyomuuu:18:ben yaptırıyorum ama bıyık bölgesi ve kas arası
genitale cesaretim yok suan bide acamam ben öle kıllı kıllı
eldivenle yolaklıyorum
evet canım emzirme işi bitti,çok şükür çağlada beni çok yormadı ve iştahı açıldıBabyCeren
sonunda emzirme konusunu çözmüşsün senin adına sevindim çağla da seni üzmemiş yemekte yiyormuş ne güzel .anne bebek için zorda olsa ne mutlu ki kaç ay emzirebildin .birde geçen yazmışssın ceren çağlanın eline bebek çizmiş sen benim gerçek bebeğimsin demiş ya ayyy okurken bittim valla ne güzel kardeşlik işte bu .ömür boyu böyle olsunlarne mutlu sana valla ikisinede büyütüyon biz daha bitane büyüsün diye bekliyoz allah bütün evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin
birde boş vakitlerde şeker oyunu oynuyorumm oynayan varmı ? bağımlılık yaptı şeker hastası oldum :) can yetmiyor gönüllü can gönderecek arkadaşlar aranıyor :) geri dönüş yapılır
slm canım kadeh kaldırmışssın buda benden sanakadeh bulamadım serenat yapımm didimmm.öncelikle geçmiş olsun hastaymışsınn umarım şimdi iyiisindirr.mahir paşamada çok geçmiş olsun biran önce iyleşir işallah.yalancı meme ile ilgili yazmışssın bizde emiyoruz ama sadece uyurken ve ağladığında susuturmak için iyi oluyor ama çok düşkün değiliyiz bıraktırmayı düşünmüyorum şu aralar.yanlız geçen 2 meme vardı ikisini kemirmiş dişleriyle .yeni meme alıyım dedim kullandığım marka yoktu bide 18-24 ay almam gerek bi tane normal bişey aldım ay büyüdüğü için memede büyük bizimki ağzına aldı şımarık şımarık çuk cuk çekti beyenmedi ve attı onu kesinlikle emmiyor uzun oldu ama demem o ki ayından biraz büyük 24-36 aylık felan alırsan belki mahirde beyenmez ve emmez kendiliğinden bırakır.dert etme diş dönemi hiç uğraşma bırakır zamanla biz onları adam yerine koyuyoruz amma daha küçük bebeler annesi
mutlum 20 sene sonra hedefim torunumla oynamak:)) şaka bir yana benim adam emekli olmuş olursa evde birbirimizi yerken görüyorum kendimi:))) biliyorsunuz yaşlı ve emekli adam evde çok zor yani:)) izmirden fazla uzaklaşmadan küçük bir sahil kasabasında küçük bir tarlamın olduğu evde üniversitesinden tatile gelecek olan çocuklarımı heyecanla beklerken hayal ediyorum. bi bakmışın ece erkek arkadaşını tanıştırmaya getirecekmiş:)) benim x men kesin deliriyor olur o zaman:)) çok mu şey istedim acaba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?