Ben çok şükür iyi sayılırım ..oğlumda yavaş yavaş kendine gelmeye başladı şu yeme işinide düzeltsek tamamdır inş ..
Genç babanın ölümüne çok üzüldüm Rabbim yakınlarına sabır ve minik bebeğe yardım olsun inş. Yetkililer umarım bazı şeyleri dikkate alır artık yoksa bir çok yer Teksas a dönücek
sagol melegim evet ne çektim bu dişlerdenGeçmiş olsun CNm sende bu dişten ne çektin beyahu ...diş ağrısını bilmiyen yoktur kanımca yani bende çok iyi bilirim umarım hemen kurtulursun bu dertten zor valla
Kem gözlere şiş şiş şiş ....
evet dilleri açılmaya başladıııAmannn ne güzel cırcır böceğime maşallah bunların öyle bir dönemi var galiba çünkü Mahir de çok bülbül kesildi özellikle gel buraya yınçok güzel söylüyor birde gelme diyor bana yaaa
canımsın sagol ama sende bi dişçiye git:18:diş eti kanaması önemli olabilirmeleğim iyi olmanıza sevindim sen geçen gün demiştin ya balık yağı bulabilirmiyim diye sen bulamazsan söyle alır yollarım burdan yeter ki düzelsin mahirin iştahı
bebeğim geçmiş olsun diş ağrısı nedir bilmem de:)) şaka şaka 20 lik dişim ağrımıştı bende hepsini çektirdim kurtuldum. maşallah dişlerim iyidirde bu aralar diş etlerim çok kanıyor. bu duruma özel diş macunuda aldım pek işe yaramadı kansızlığıma bile bu sebep olabilir diye düşünüyorum bende dişçiye gitsem iyi olur. çağlamada bak maşallah yakında 2 kardeş senin dedikodunuda yaparlar hazırlıklı ol:)) beybim seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol derim çünkü bu köpekler çok çok fena(ece de bugün facede bakınıyorum bir tanıdığımızın eşi var eşimi andırır tabi ki kel:))) resimlerine bakarken babası sandı geldi öptü pcnin ekranını baba diye:))
kızlar eşim olmayınca film izlemeye sardım. biliyorum çoğunuz çok yoğun oluyorsunuz ama arada kaçamak yaparsanız 2 tavsiyem var. birincisi prisoners çok yeni bir film. oscarları götürür diyorlar ya konusu küçük kızı kaçırılınca herşeyi göze alan bir baba. kendimi yerine koydumda iyi bir insanken çocuğu için başkasına zarar verebilirmiyim işkence yapabilirmiyim. çok ağladım Allah kimseye yaşatmasın böyle durumları kayseride öldürülen 3 çocuk içimde büyük bir yaradır hep o geldi aklıma. 2. ciside arada kalan. boşanan bir ailede arada kalan küçük bir kız çocuğunun hikayesi. çocuklar için en önemli şeyin sadece sevgi olduğunu o kadar güzel anlatıyorki. çok duygusala bağladım şişti gözlerim yine:))
meleğim iyi olmanıza sevindim sen geçen gün demiştin ya balık yağı bulabilirmiyim diye sen bulamazsan söyle alır yollarım burdan yeter ki düzelsin mahirin iştahı
bebeğim geçmiş olsun diş ağrısı nedir bilmem de:)) şaka şaka 20 lik dişim ağrımıştı bende hepsini çektirdim kurtuldum. maşallah dişlerim iyidirde bu aralar diş etlerim çok kanıyor. bu duruma özel diş macunuda aldım pek işe yaramadı kansızlığıma bile bu sebep olabilir diye düşünüyorum bende dişçiye gitsem iyi olur. çağlamada bak maşallah yakında 2 kardeş senin dedikodunuda yaparlar hazırlıklı ol:)) beybim seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol derim çünkü bu köpekler çok çok fena(ece de bugün facede bakınıyorum bir tanıdığımızın eşi var eşimi andırır tabi ki kel:))) resimlerine bakarken babası sandı geldi öptü pcnin ekranını baba diye:))
kızlar eşim olmayınca film izlemeye sardım. biliyorum çoğunuz çok yoğun oluyorsunuz ama arada kaçamak yaparsanız 2 tavsiyem var. birincisi prisoners çok yeni bir film. oscarları götürür diyorlar ya konusu küçük kızı kaçırılınca herşeyi göze alan bir baba. kendimi yerine koydumda iyi bir insanken çocuğu için başkasına zarar verebilirmiyim işkence yapabilirmiyim. çok ağladım Allah kimseye yaşatmasın böyle durumları kayseride öldürülen 3 çocuk içimde büyük bir yaradır hep o geldi aklıma. 2. ciside arada kalan. boşanan bir ailede arada kalan küçük bir kız çocuğunun hikayesi. çocuklar için en önemli şeyin sadece sevgi olduğunu o kadar güzel anlatıyorki. çok duygusala bağladım şişti gözlerim yine:))
kızlar bu sabah baktım 8 gibi çağlayla ceren bizim yataga geldiyine yatakta 4 kişi olduk:))benim ve eşimin hala gözü kapalı ama cerenle çağla bıcır bıcır konuşuyolar arada ''susun uyuyun'' diyorum ama susmuyolar:))neyse önceki geceden ceren çağlanın avcuna bebek resmi çizmişti,çağla yatakta ablasına''bakkk'' dedi,cerende ne dedi biliyomusunuz:)))
''elindeki sıradan bir bebek ama sen benim gerçek bebegimsin''
''tamammı çağla''
''amaaam''
sohpetlerine çok güldüm:)tabi uyandık ama çok hoşuma gitti:)bu arada ilk defa çağla ''amaaamm''dedi:))yani tamam:))
sabahtan beri sürekli çocuga söylettiriyorum bıktı artık ama çok tatlı ya
birde ayak tırnagı biraz kırılmış baktım çorabını çıkartıyo ''acıyooo acıyooo''yani acıyooo dedi
zaten anlamışsınızdır:)
2 kelime ögrenmiş çok hoşuma gitti umarım artık dili açılır:))
Mahir in yelekli fotoğrafını koyamadım (daha çekmedim daha doğrusu onu giydiğinde anlıyor dışarı çıkacağını ve rahat durmuyor )ama başka resimler koydum merak eden buyursun baksın kapiş
Günaydın güzel anneler nasılsınız ? Ben iyi olmalı mıyım bilmiyorum çünkü hamileyim ! Dün öğrendim kızlar ya ve ben hala yusuf emreyi emziriyorum eşim de şok oldu beni suçladı neden ilaç kullanmadım diye sanki tek başıma yaptım çocuğu of offf yine başım sıkışinca soluğu burda aldım var mı benden başka hamile olan bayadır takip edemiyorum(
meleğim çok geçmiş olsun inş. mahirim en kısa zamanda toparlanır bide diş sıkıntısı var sanırım .şu dişlerini çıkarsalarda kurtulsalar yavrularım.fotolarada hemen bakıyorum.
canım hoşgeldin biliyormusun bilmiyorum ama bende hamileyim ve hala emziriyorum.olan olmuş birbirinizi suçlayıp üzülmeyin ve birbirinizi yıpratmayın biliyorum bebeklerimiz daha çok küçük belki ilk başlarda zorlanıcaz ama inş. sonrada atlatıcaz.budönemde sana birinin destek olması çok önemli.çok hareketli ve herşeyini benimle yapmak isteyen bi oğlum var.ona gücüm yettiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum bu konuda eşim çok destekçi.benim hamileliğim biraz zor geçiyor bulantılarımı atlamama az kaldı.ama bi taraftan ev işleri bi taraftan musab bilal bi taraftan eşim aynı zamanda çalışıyorum.ve hamileliğin vermiş olduğu halsizlik.gözünü korkutmayayım bunların hepsi geçecek inş.ne kadarlık hamilesin birbirimize destek olalım ben her zaman burdayım.daraldığın zaman dertleşebilir birbirimize destek olabiliriz.inş. çok kolay ve güzel bi hamilelik geçirirsin canım.Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin.
Şekersizim: Canım şu İstanbul kaçamaklarını bir hafta sonu gündüz de yap.. toplanalım görüşelim gerçi havalar da soğuyor artık bıdıklar hasta oluyorlar falan hepimizin bir araya toplanması zor olur ama biz yine de şansımızı zorlayalım.. Asi ruh Defnemi ısırırım ısırırım poposundan.. merak etme unutur o çığlık atmaları aynısı bizde de olmuştu.. 1-2 haftaya vazgeçti ondan.. Bizim ciddi şekilde emzikten vazgeçirmemiz gerekiyor.. Uykusu geldi mi meme memee diye mutlaka arıyor onu.. Nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum
Herkese Günaydın.. Bir gün gecikmeli olacak ama Tüm öğretmenlerimizin Gününü kutluyorum..
Ülkemizin bulunduğu şartlardan feraha kavuşmasıi aydınlık bir gelecek için sizlere çok büyük görevler düştüğünü düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun yeni nesiller sizlere emanet ona göre :))
Hafta sonu kayınvalidem ve k.pederim geldiler Bursadan.. Kaanı özlemişler bol bol vakit geçirdiler beraber.. Ben de biraz yoruldum ama iyiyim.. Yine p.tesi ve ben bu işyerine hiç alışamadım yaa ayaklarım geri geri gidiyor( Off off şu aralık da geçsin de ondan sonra kararımı vereceğim..
Hepinize iyi haftalar diliyorum
Öptüm
mahirimin fotolarına bakayım dedim şoktayımmeleğim sen bende ekli değilsin. sesimi duyuyorsan hemen beni ekle.
Nagehanım selam canım.. Seni verdiğin kilolardan ve azmin dolayı tebrik ediyorum.. Bu ne hırs bu ne şiddet bu ne celalYaren Nuruma da geçmiş olsun.. Sen yine de kontrollü davran bi doktora götür istersen.. Ama ben bişey çıkacağını tahmin etmiyorum.. Biraz bağışıklık sistemini güçlendirici şeylerle besle bir süre bakalım yine hastalanacak mı?
edaack: Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin... Sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. hiç telaşlanma senin de dediğin gibi bu sana bir hediye.. Ve sakın kendini üzüp bebeğine onu istemediğinizi hissettirme.. Onu çok sev :)) Emzirme konusunda bişey diyemiyeceğim ama sanırım Talay da hala emziriyordu
Meleğim: Mahirim iyiymiş çok sevindim.. Tatlım kardeşim bir ay kadar sonra TR ye gelecek ben sana gönderirim balık yağ.. Ok :)
Azraece: Ececeğimi yerim ben.. Ya bizim hem üst hem alttaki köpekler geldi çok şükür bir sıkıntı çekmedik.. Yada çektik de ben onların dişten olduğunu mu anlamadım?? Bilemedim şimdi.. Bizim de bir iki gündür burnumuz akıyor inşallah sadece akıntıyla kalır ilerlemez.. Tasiye ettiğin filmeleri zaman bulabilirsem izlemek isterim..
Şekersizim: Canım şu İstanbul kaçamaklarını bir hafta sonu gündüz de yap.. toplanalım görüşelim gerçi havalar da soğuyor artık bıdıklar hasta oluyorlar falan hepimizin bir araya toplanması zor olur ama biz yine de şansımızı zorlayalım.. Asi ruh Defnemi ısırırım ısırırım poposundan..
merak etme unutur o çığlık atmaları aynısı bizde de olmuştu.. 1-2 haftaya vazgeçti ondan.. Bizim ciddi şekilde emzikten vazgeçirmemiz gerekiyor.. Uykusu geldi mi meme memee diye mutlaka arıyor onu.. Nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum
Herkese Günaydın.. Bir gün gecikmeli olacak ama Tüm öğretmenlerimizin Gününü kutluyorum..
Ülkemizin bulunduğu şartlardan feraha kavuşmasıi aydınlık bir gelecek için sizlere çok büyük görevler düştüğünü düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun yeni nesiller sizlere emanet ona göre :))
Hafta sonu kayınvalidem ve k.pederim geldiler Bursadan.. Kaanı özlemişler bol bol vakit geçirdiler beraber.. Ben de biraz yoruldum ama iyiyim.. Yine p.tesi ve ben bu işyerine hiç alışamadım yaa ayaklarım geri geri gidiyor( Off off şu aralık da geçsin de ondan sonra kararımı vereceğim..
Hepinize iyi haftalar diliyorum
Öptüm
Günaydın güzel anneler nasılsınız ? Ben iyi olmalı mıyım bilmiyorum çünkü hamileyim ! Dün öğrendim kızlar ya ve ben hala yusuf emreyi emziriyorum eşim de şok oldu beni suçladı neden ilaç kullanmadım diye sanki tek başıma yaptım çocuğu of offf yine başım sıkışinca soluğu burda aldım var mı benden başka hamile olan bayadır takip edemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?