2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmana çok sevindim canımumarım mahirde en kısa sürede toparlanır..

bu arada bende ögretmenlerimizin dogum gününü kutlamak istiyorum,saat henüz 24:00 olmadı sanırım geç kalmış sayılmam
en başta BAŞÖGRETMEN ATATÜRK OLMAK üzere tüm ögretmen arkadaşlarımın ögretmenler günü kutlu olsun,,sizler başımızın tacısınız gelecek sizin ellerinizde..
melegim,ilkimcim,pınardacım,çiçekçiçegim,edaack ve diger tüm ögretmen arkadaşlarımı öpüyorum
iyiki varsınız

meleğim iyi olmanıza sevindim sen geçen gün demiştin ya balık yağı bulabilirmiyim diye sen bulamazsan söyle alır yollarım burdan yeter ki düzelsin mahirin iştahı

bebeğim geçmiş olsun diş ağrısı nedir bilmem de:)) şaka şaka 20 lik dişim ağrımıştı bende hepsini çektirdim kurtuldum. maşallah dişlerim iyidirde bu aralar diş etlerim çok kanıyor. bu duruma özel diş macunuda aldım pek işe yaramadı kansızlığıma bile bu sebep olabilir diye düşünüyorum bende dişçiye gitsem iyi olur. çağlamada bak maşallah yakında 2 kardeş senin dedikodunuda yaparlar hazırlıklı ol:)) beybim seni korkutmak istemem ama hazırlıklı ol derim çünkü bu köpekler çok çok fena(ece de bugün facede bakınıyorum bir tanıdığımızın eşi var eşimi andırır tabi ki kel:))) resimlerine bakarken babası sandı geldi öptü pcnin ekranını baba diye:))

kızlar eşim olmayınca film izlemeye sardım. biliyorum çoğunuz çok yoğun oluyorsunuz ama arada kaçamak yaparsanız 2 tavsiyem var. birincisi prisoners çok yeni bir film. oscarları götürür diyorlar ya konusu küçük kızı kaçırılınca herşeyi göze alan bir baba. kendimi yerine koydumda iyi bir insanken çocuğu için başkasına zarar verebilirmiyim işkence yapabilirmiyim. çok ağladım Allah kimseye yaşatmasın böyle durumları kayseride öldürülen 3 çocuk içimde büyük bir yaradır hep o geldi aklıma. 2. ciside arada kalan. boşanan bir ailede arada kalan küçük bir kız çocuğunun hikayesi. çocuklar için en önemli şeyin sadece sevgi olduğunu o kadar güzel anlatıyorki. çok duygusala bağladım şişti gözlerim yine:))

sagol melegim evet ne çektim bu dişlerdenher sene 1-2 dişim çürüyoyakında takma diş takarım
gecede bardaga koyar uyurumfırçalarken elime alıp fırçalarımyemege bir yere gidersem inşallah orda unutup kalkmam:))
Amannn ne güzel cırcır böceğime maşallah bunların öyle bir dönemi var galiba çünkü Mahir de çok bülbül kesildi özellikle gel buraya yınçok güzel söylüyor birde gelme diyor bana yaaa
evet dilleri açılmaya başladıııçok tatlılar çokkkdemek mahir sana gelme diyoyerim onu ham yaparım
canımsın sagol ama sende bi dişçiye git:18:diş eti kanaması önemli olabilirumarım önemli birşey degildir
bilirsin seni severim,başına birşey gelsin istemem:)hele ki dişçi koltuguna oturmanı hiç istemem:)
evet bu cadılar biraz daha büyüsün odalarına kapanıp benim dedikodumuda yaparlarvalla delikten bakarım dinlerimgereken yerlerde müdahale edebilirim
eceyide yerim ya demek babası sandıbi ara çağlada başka bi kadının arkasından gitmişti ben zannetmiş hatta çok aglamıştı
eşim dedi kadın bana çok benziyomuş:))
neyse bırak şu filmlerikendini depresyonamı sokacanbak şimdi starda 1 erkek 1 kadın oynuyo aç çok komik:))
stres atarsın:))
bende çocuklara dayanamıyorum çok üzülüyorumşahsen ben çocugum için herkesin canını yakabilirimbu dünyada benim için onlardan daha degerli hiç birşey olamaz..

Teklifte bulunman beni çok mutlu etti ,buralara bakıcam olmazsa tr giden arkadaş var sipariş ederim ..sana çok teşekkür ederim
Filimler ilginç evt bende çok isterim seyretmeyi çünkü çok uzun zaman oldu özledim valla ama nasıl zaman buluruz onu düşünüyorum ..sinemaya gitmeyide çok özledim burnumda tütüyor ya.

Ben uyusam iyi olur ladyler malum beni saat 5 te kalmak bekliyor iyi geceler muck
Gönül sayfam evt neden yazmıyorsun CNm ,kendini mahrum etme bizlerden sana kaldırdım kadehleri saglıga ve birlikteliğe

ayyy ne güzel yaaaa
o agızlarını yerim onların
eneste (anne yaaa) diyo okadar bayılıyorumki
oda tepkimden sanırım sürekli sölüyor

Günaydın güzel anneler nasılsınız ? Ben iyi olmalı mıyım bilmiyorum çünkü hamileyim ! Dün öğrendim kızlar ya ve ben hala yusuf emreyi emziriyorum eşim de şok oldu beni suçladı neden ilaç kullanmadım diye sanki tek başıma yaptım çocuğu of offf yine başım sıkışinca soluğu burda aldım var mı benden başka hamile olan bayadır takip edemiyorum (

Mahir in yelekli fotoğrafını koyamadım (daha çekmedim daha doğrusu onu giydiğinde anlıyor dışarı çıkacağını ve rahat durmuyor )ama başka resimler koydum merak eden buyursun baksın kapiş

meleğim çok geçmiş olsun inş. mahirim en kısa zamanda toparlanır bide diş sıkıntısı var sanırım .şu dişlerini çıkarsalarda kurtulsalar yavrularım.fotolarada hemen bakıyorum.

canım hoşgeldin biliyormusun bilmiyorum ama bende hamileyim ve hala emziriyorum.olan olmuş birbirinizi suçlayıp üzülmeyin ve birbirinizi yıpratmayın biliyorum bebeklerimiz daha çok küçük belki ilk başlarda zorlanıcaz ama inş. sonrada atlatıcaz.budönemde sana birinin destek olması çok önemli.çok hareketli ve herşeyini benimle yapmak isteyen bi oğlum var.ona gücüm yettiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum bu konuda eşim çok destekçi.benim hamileliğim biraz zor geçiyor bulantılarımı atlamama az kaldı.ama bi taraftan ev işleri bi taraftan musab bilal bi taraftan eşim aynı zamanda çalışıyorum.ve hamileliğin vermiş olduğu halsizlik.gözünü korkutmayayım bunların hepsi geçecek inş.ne kadarlık hamilesin birbirimize destek olalım ben her zaman burdayım.daraldığın zaman dertleşebilir birbirimize destek olabiliriz.inş. çok kolay ve güzel bi hamilelik geçirirsin canım.Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin.

Sağol canım sen de sağlıkla kavusursun inşallah bebegine henuz 5+1 sanırım doktora bugun gidicem , ben de çalışıyorum canım hatta dün öğretmenler günü hediyesi gibi bişey oldu bu bakalım artık Rabbimin verdiği baş göz üstüne yapacak bişey yok bir de eşim anlasa bunu of offf

bu arada aklımdaydı forumun bütün öğretmen anneleri güzel gününüz kutlu olsun.bu konuyla ilgili o kadar çok şey söyleyebirim ki.ama çocukluğumun o güzel şiiriyle kapatayım bari.
öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok severim
sen bi ana sen bi baba
herşey oldun artık bana

gunaaydın... edack hayırlı olsun.
meleğim mahir daha iyimiş. tekrargeçmiş olsun.
azraece kıyamam cabuk gelsin dişler.. defne de cok huysuz. çığlık atma huyu başladı 2 gundur.
cerenle çağlanın konuşmalarına cok güldüm. yerim ben onları...

cumartesi sabahı defne güne kusarak başladı.. salı günkü kontrole ctesi goturdum. bricanyl in balgam sokturucu özelliğinin bunu yapmış olabileceğini söyledi.. ya da kusmayla başlayıp ishale çeviren bi salgın varmış.. ishale dönerse haberim olsun dedi. çok şükür şimdiye dek böyle bi durum olmadı. bi daha kusma da olmadı... ama aşırı huysuz ve mızmız.. yukarda yazdığım gibi çığlık atıyor her şeye..
vs vs... çok yorgunum. dun akşam kafamıza esti istanbula gittik. sürpriz yaptık annemlere :) 19,30 da vardık 22.00 de kalktık :) deli miyiz neyiz :) eve gelince de cok yoruldum 2.30 a geliyodu yattım valla.. oyy oyy...

hepinize mutlu haftalar..

ve geçti ama kusura bakmayın.. öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili öğretmen arkadaslarım

mahirimin fotolarına bakayım dedim şoktayım meleğim sen bende ekli değilsin. sesimi duyuyorsan hemen beni ekle.

Nagehanım selam canım.. Seni verdiğin kilolardan ve azmin dolayı tebrik ediyorum.. Bu ne hırs bu ne şiddet bu ne celal Yaren Nuruma da geçmiş olsun.. Sen yine de kontrollü davran bi doktora götür istersen.. Ama ben bişey çıkacağını tahmin etmiyorum.. Biraz bağışıklık sistemini güçlendirici şeylerle besle bir süre bakalım yine hastalanacak mı?

edaack: Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin... Sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. hiç telaşlanma senin de dediğin gibi bu sana bir hediye.. Ve sakın kendini üzüp bebeğine onu istemediğinizi hissettirme.. Onu çok sev :)) Emzirme konusunda bişey diyemiyeceğim ama sanırım Talay da hala emziriyordu

Meleğim: Mahirim iyiymiş çok sevindim.. Tatlım kardeşim bir ay kadar sonra TR ye gelecek ben sana gönderirim balık yağ.. Ok :)

Azraece: Ececeğimi yerim ben.. Ya bizim hem üst hem alttaki köpekler geldi çok şükür bir sıkıntı çekmedik.. Yada çektik de ben onların dişten olduğunu mu anlamadım?? Bilemedim şimdi.. Bizim de bir iki gündür burnumuz akıyor inşallah sadece akıntıyla kalır ilerlemez.. Tasiye ettiğin filmeleri zaman bulabilirsem izlemek isterim..

Şekersizim: Canım şu İstanbul kaçamaklarını bir hafta sonu gündüz de yap.. toplanalım görüşelim gerçi havalar da soğuyor artık bıdıklar hasta oluyorlar falan hepimizin bir araya toplanması zor olur ama biz yine de şansımızı zorlayalım.. Asi ruh Defnemi ısırırım ısırırım poposundan.. merak etme unutur o çığlık atmaları aynısı bizde de olmuştu.. 1-2 haftaya vazgeçti ondan.. Bizim ciddi şekilde emzikten vazgeçirmemiz gerekiyor.. Uykusu geldi mi meme memee diye mutlaka arıyor onu.. Nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum

Herkese Günaydın.. Bir gün gecikmeli olacak ama Tüm öğretmenlerimizin Gününü kutluyorum..
Ülkemizin bulunduğu şartlardan feraha kavuşmasıi aydınlık bir gelecek için sizlere çok büyük görevler düştüğünü düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun yeni nesiller sizlere emanet ona göre :))

Hafta sonu kayınvalidem ve k.pederim geldiler Bursadan.. Kaanı özlemişler bol bol vakit geçirdiler beraber.. Ben de biraz yoruldum ama iyiyim.. Yine p.tesi ve ben bu işyerine hiç alışamadım yaa ayaklarım geri geri gidiyor ( Off off şu aralık da geçsin de ondan sonra kararımı vereceğim..

Hepinize iyi haftalar diliyorum

Öptüm

ah keşke canım ya... kuzenim doğurdu doğuracak... önümüzdeki haftasonu geleceğiz kısmetse (doğum olursa tabi) yalnız haftasonları sabahları fotoğraf kursum var... ve bu haftasonu sınav var :/ yani ayarlayabilir miyim hiç bilmiyorum ama bu hafta olmasa bile mutlaka gelmek istiyorum zaten... hep aklımda. seninle de tanışırız inşallah...

ah bu eğitimsistemi beni çok geriyo arkadaşlar. şimdiden düşünüyorum hangi okula göndercem diye.. devlet okuluna gitsin istiyorum ama sistem ve devletin bakış açısı çok ürkütüyor beni..

Heeerkese harikamuhteşemdertsizkedersizçok güzel bir hafta diliyorum
Nasılsınız annekuşlar
Forumdaki güzel öğretmenleriminn gününü kutlarımDiğer fahri öğretmen annelerimizi de kutlarım
Herkesi kutlarım işteee insan ayırmayı sevmeyen bir yapım var
Ama edacıkı ayrıca kutlarımNe kadar güzel bir haber bu böyleTalayla ikinizi en verimli mayıs annesi seçtim
Darısı tüm isteyenlerin başına

Cuma akşamı Mira'yı avmye oyuncaklara bindirmeye götürdük eşimle,atlı karıncaya bindirdik,
bende saf gibi kızım dönüp yanıma gelince alkışşş yaptımsonraki dönüşte bi baktım benim alkış yapa yapa geliyor ellerini bırakmışYüreğim ağzıma geldi,her hareketimi tekrarlıyor zillim:18:

haftasonumuz güzel geçtikızımla c.tesi temizlik yaptık,,hatta hava çok güzeldi bol bol balkonda aktivite yaptık
ben yıkadım kızım kuruladı balkonu,ben çamaşır astım kızım mandalları verdiD vitamini doldurduk üzerimize
Dünse eşimin çekirdek ailesi geldi kahvaltıyamalum geldilermi gitmek bilmiyorlar sevgi yumağı oluyoruzNeyseki bi kaynım akşam yemeğini dışarda yemeyi teklif edince çıktık evdenburdan kaynıma teşekkür ederim

Kızım hasta mı değil mi anlamadım,akşamları öksürüyor ara ara burnu akıyor ama keyfi yerinde çok şükürsümükler de nazar boncuğu olsun dimiBurnu dolunca böcek böcek diye yanıma gelip haber veriyor ama çektirmiyorŞimdilik bal ve 1-2damla limonla devam ediyoruz,birde sabah sütü yerine 1 bardak mandalina&limon suyu içiriyorum 3gündür.

Dün gece saçına&saçımıza badem yağı ile maske yaptım belki biraz gürleşirAnnem ısrarla saç için de ciğer yedirmemi söylüyor ama bu aralar hep unutuyorum almayıA vitamini ve bol B12 için...Bu arada saçlarımız var tabi ama çok gür değil ve sarı ve kıvırcıkAz yani

Havadisler şimdilik bu kadar

Bilmem ki zahmet olmasın kardeşine CNm ..
Emzik bizde de aynı durumda ..uyuyacagi zaman mememe diye başlıyor hatta bir keresinde meme yok gitmiş dedim başladı ağlamaya ben köpek dişleri tamamlar tamamlamaz kesicem biraz ağlar ama ne yapayım kocaman adam oldu yakışmıyor ağzında meme ...

Son düzenleme:

Tebrik ederim CNm Rabbim tamamına erdirsin inş kesinlikle pişman olma mevlam inş yar ve yardımcın olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…